Fabuła
Kiedyś w normalnej szkole, uczniowie uczyli się normalnych przedmiotów do pewnego czasu! Zmarł dyrektor szkoły i zastąpił go jakieś stworzenie które przybrało postać człowieka. Zmienił całą szkołę, wszystkich nauczycieli zmienił i przedmioty też zmienił. Było 5 przedmiotów, które tylko dwóch uczniów mogło wybrać inaczej uczennica i uczeń. Te przedmioty ich całą postać zmieniło stawali się stworzeniami, jak skończyli naukę przechodzili najgorszy test w swoim życiu musieli przeżyć! To ich wtedy łączyło ratowali siebie na wzajem ale tylko dwie osoby mogą przeżyć bo będą najsilniejsze!
1. Nie używamy wulgaryzmów.
2. Jak się zgłosisz masz 48h na zrobienie KP jak nie zrobisz zostajesz wywalony.
3. Wygląd A&M.
4. Piszemy do końca.
5. Na dzień przynajmniej 1 post.
Rasy
Elfy
Demony
Anioły
Duchy
Wilkołaki
Postacie
Elfy:
1 - Majkel325 (Jako Mary)
2 - Melody3 (Jako Sharon)
Demony:
1 - Eminaria (Jako Lisa)
2 - Werja (Jako Jasmina)
Anioły:
1 - Ewangelin (Jako Lorelin/Czasami jako Vanessa)
2 - Loliq (Jako Toshiko)
Duchy:
1 - Paululusia (Jako Rayne/Teraz jako Scarlett)
2 - Kisshu (Jako Kaoru)
Wilkołaki:
1 - Kleopaatraa (Jako Sayuri)
2 - Olga31082000 (Jako Vincent)
KP
Chyba nie muszę mówić jak zrobić KP, każdy to umie zrobić! ;D
Potrzebne zalety do KP:
Imię:
Nazwisko:
Kim jestem?: Wybierasz rasę w której jesteś.
Charakter:
Wygląd:
Specjalne umiejętności:
Marzenie:
Przedstawię wam moje KP.
Imię: Lisa
Nazwisko: Asai
Kim jestem?: Demonem.
Charakter: Byłam kiedyś bardzo miłą osobą, teraz jestem zła, przebiegła i zabójcza. Cały czas jestem sobą ale nie tą samą co kiedyś będę musiała przeżyć najgorszy test, tylko dwie osoby przeżyją a reszta?! To już nic?! Też są moimi przyjaciółmi!
Wygląd: Mam białe włosy jestem kremowej skóry, mam fioletowe oczy, jestem średniego wzrostu. To chyba tyle o moim wyglądzie.
Specjalne umiejętności: Widzę przyszłość która się może zdarzyć, szybkość co pozwala mi się szybciej poruszać, zmieniam czas swoim zmieniaczem czasu, czytam w myślach co wiem więcej o kimś, latanie potrafię latać na swych skrzydłach, niewidzialność potrafię stać się niewidzialna, ból jak myślę o tym zadaję przeciwnikowi ból.
Marzenie: Chciałabym przeżyć ten test razem z moimi przyjaciółmi ale pewnie tak nie będzie Marzę żeby wszyscy wrócili z testu zdrowi i razem! Nie chce żeby ktoś umarł, bo będziemy musieli przeciwko sobie walczyć jak znajdziemy kryształ zwany "Sercem Stworzeń".
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (23-08-2013 o 09h55)