Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11

#151 15-08-2013 o 11h45

Miss'na całego
Kisshu
Mięsożerca
Miejsce: gwiazda B-612

Kaoru Inu

-O cholera...- Przeraziłem się tym co powiedział mi Viktor.- strasznie współczuję, chłopie... Musi ci być ciężko. Nie jestem najlepszy w pocieszaniu, ale jeżeli moge zrobić coś co poprawi ci humor...
Przeżyłem ciężki szok. Strasznie żal mi było brata Viktora.
Oby poczuł się lepiej...
W oczach Viktora widziałem smutek.
Czułem się jak idiota, ponieważ nie wiedziałem co mam powiedzieć. W końcu "przykro mi" nie uleczy Thomasa...

#152 15-08-2013 o 11h46

Miss'Żółtodziób
...

Mei Yui Hee

W wodzie było super. Były ekstra fale. Tak jak ja miałam w zwyczaju, zaczęłam wskakiwać w fale, rzucać się na wszystkich. Moja czupryna była cała mokra. Chłopaki nas opuścili. Zauważyłam na plaży, jakiś bar. Powiedziałam, że zaraz przyjdę. Siedziałam przy tym barze i czekałam na swojego drinka. Później idąc z drinkiem, usłyszałam rozmowę chłopaków. Nagle coś w rodzaju smutku ukuło mnie w serce. Podoba sytuacja zdarzyła się mojej siostrze. Wypadł mi drink z ręki i rozlał się na piasku. Do moich oczu napłynęły łzy. Otarłam je i zacisnęłam pięści.
- Wszystko będzie dobrze. - szepnęłam

#153 15-08-2013 o 12h00

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Viktor Asano

Czułem się lepiej kiedy chciał mi pomóc w tej sprawie.. Nie miałem nic innego do powiedzenia niż "dziękuje Ci za pomoc", lub "dzięki że mnie pocieszasz". I jak dla mnie pierwsza i druga opcja była genialna.. Ale powiedziałem inaczej niż moje opcje..
- Dzięki że mnie wspierasz i mam taką nadzieję że będzie dobrze.. - Odpowiedziałem już trochę z uśmiechem..
Inaczej nie mogłem powiedzieć bez uśmiechu, poczułem się trochę lepiej nie wiem czy mnie zaciągnął znowu do wody ale raczej tak będzie.. Może wtedy będę miał ulgę i na pewno może być mi lepiej!

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (15-08-2013 o 12h49)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#154 15-08-2013 o 12h53

Miss'towarzyska
majkel325
...

Elizabeth wyszła z wody. usłyszała rozmowę chłopaków.
-Wszystko będzie dobrze ale znam to uczucie jak brat jest w szpitalu.-powiedziałam do Viktora.
Stałam razem z innymi. Nie wiedziała co jeszcze moge powiedzieć. Chodź dobrze znałam to uczucie jak rodzeństwo leży w szpitalu.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#155 15-08-2013 o 13h00

Miss'OK
Eminaria

Viktor Asano

- Na prawdę wam dziękuję, nie wiem co bym bez was zrobił! - Powiedziałem z uśmiechem.
Gdyby nie moi przyjaciele to bym nadal leżał i użalał się nad swoim bratem..
Pomyślałem czy pójdziemy razem do wody żeby znów pograć..
- Może pójdziemy, do wody i pogramy tam? - Zapytałem miło..
Od razu wstałem z ręcznika wziąłem piłkę Mei i czekałem aż się ruszą, a oni się patrzyli że tak szybko mi minęło..
- Na co się tak patrzycie? Chodźmy! - Spytałem ze zdziwieniem i jednocześnie po pytaniu zawołałem!
Oni wstali i poszliśmy razem do wody!

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#156 15-08-2013 o 13h41

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Pewnie-powiedziałam i weszłam powoli do wody. Woda była orzeźwiająca a pobyt tu z przyjaciółmi to już czysta rozkosz. Czekałam a resztę osób aż wejdą do wody. Czułam jak piasek muska moje palce u stóp. Było to przyjemne a zarazem bardzo łaskotało.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#157 15-08-2013 o 14h57

Miss'na całego
Kisshu
Mięsożerca

Kaoru Inu

Z uśmiechem pobiegłem do wody ochlapując przy okazji osoby które stały koło mnie.
Świetnie bawiłem się ze swoimi przyjaciółmi. Są oni dla mnie najważniejsi!
Wesoło odbijałem piłkę i rzucałem ją w różne strony.
Było naprawdę przyjemnie.
Po chwili, gdy się trochę zmęczyłem podeszłem do baru i zamówiłem zwykły sok. Położyłem się na moim kocu na plaży i rozmażyłem się.
Jesteśmy tu wszyscy w piątkę... Już dawno się tak nie bawiłem...

#158 15-08-2013 o 15h33

Miss'całkiem całkiem
Lilka
...

Sophie Patrick

-Zostawiliście mnie samą-Powiedziałam podchodząc do moich znajomych.Nie chciałam pytać o czym przed chwilą rozmawiali,bo czułam,że nie powinnam znowu poruszać tego tematu.Widać to było w oczach Victora.Uśmiechnęłam się przyjaźnie do wszystkich i zaczęłam się z nimi bawić.
   Usiadłam obok Kaoru patrząc na wciąż chlapiących się w wodzie pozostałej trójki-O co wcześniej chodziło?-Spytałam odwracając się do chłopaka.-No wiesz..Wtedy kiedy Viktor  poszedł na plaże?

#159 15-08-2013 o 16h29

Miss'OK
Eminaria

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4291.jpg

Było tak fajnie jak zaczęliśmy się chlapać w tej wodzie! Widziałem jak Sophie wyszła z wody i poszła do Kaoru, ja się nadal bawiłem i śmiałem.. Jeszcze fajniej było jak zaczęliśmy grać w piłkę i jednocześnie się wywracać, było na prawdę przyjemnie!
Już zapomniałem prawie o Thomasie ale na prawdę życzę mu zdrowia, szkoda że nie ma takich przyjaciół jak ja. Mądrzejszych niż jego przyjaciele ja bym to nazwał idiotami! Ale to już jego sprawa że w takie towarzystwo się wmieszał.. No ale cóż życzę mu zdrowia żeby na prawdę nie leżał w tym szpitalu za długo! A ja nadal cieszyłem się latem!

#160 15-08-2013 o 16h29

Miss'na całego
Kisshu
Mięsożerca

Kaoru Inu

Kojarzysz brata Viktora? -spytałem Sophie. -Ten wsoki... Thomas... Jest w szpitalu. -wzdechnąłem ciężko. Naprawdę cała ta sytuacja mnie przygnębiała... Przecież Viktor tak świetnie dogadywał się z bratem... A teraz leży na łóżku szpitalnym i walczy o życie.
To mnie przerastało.
Chłodny wiatr zaczął powiewać włosy moje i Sophie. Pogoda była taka wspaniała... Jednak tam w głowie Viktora zapewne panowała ogromna burza.

#161 15-08-2013 o 16h44

Miss'całkiem całkiem
Lilka
...

Sophie Patrick

W szpitalu-Powtórzyłam w myślach słowa Kaoru.To..To przecież...Okropne..Wyjeżdżasz z przyjaciółmi na wakacje,które mają być jedną z twoich najlepszych...A tu następnego dnia dostajesz wiadomość,że twój ukochany brat leży w szpitalu i walczy o życie
   -A-Ale jak?..Miał jakiś wypadek?-Spojrzałam na Viktora wciąż bawiącego się w wodzie.Uśmiechnęłam się delikatnie.Cieszyło mnie,że nie zadręcza się tym za bardzo.Pewnie Thomas nie cieszyłby się z wizji,iż zepsuł bratu wakacje.-Wiesz nie rozmawiajmy już o tym..-Powiedziałam odwracając głowę w stronę Kaoru.-Wracam do wody,a ty?

#162 15-08-2013 o 17h54

Miss'na całego
Kisshu
Mięsożerca

Kaoru Inu

-Okej! -uśmiechnąłem się.
Złapałem Sophie na ręcę i biegnąc wrzyciłem ją do morza. Śmialiśmy się długo i graliśmy piłką Mei.
Czas minął bardzo miło.

#163 15-08-2013 o 18h09

Miss'towarzyska
majkel325
...

Elizabeth świetni sie bawiła.Było super nasza cała piątka. Wszyscy razem w jednym miejscu. Po prostu marzenie każdego nastolatka. Grała z innymi w piłkę.  Chcąc ją złapać wpadła na Viktora.
-Sory-powiedziałam podnosząc się z wody.

#164 15-08-2013 o 18h39

Miss'OK
Eminaria

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4291.jpg

Z daleka widziałem jak Kaoru wziął Sophie na ręce i biegł z nią przez plaże i wrzucił do wody, ale był wielki plusk! Zostałem cały oblany, ale zamiast tego powiedzieć zacząłem się śmiać! Graliśmy wszyscy razem w piłkę, wymarzone piątkowe wakacje! Po chwili Elizabeth na mnie wpadła, chyba chciała złapać piłkę mnie nie zobaczyła..
- Nic się nie stało.. - Powiedziałem z uśmiechem!
Zamiast przejmować się że na mnie wpadła to wolałem wybaczyć niż kłócić się żeby uważała, przyjaciółce można wszystko wybaczyć! Było po prostu przepięknie, praktycznie siedziałem cały czas wodzie może raz wyszedłem ale wtedy to przez sprawę brata.. Nadchodziło już popołudnie a my nadal w wodzie!
- Ej, może zostaniemy na zachód słońca? - Spytałem z uśmiechem.
Dzisiaj nigdy nie przestanę się śmiać i uśmiechać, było za bardzo zabawnie!

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (15-08-2013 o 18h40)

#165 15-08-2013 o 19h42

Miss'na całego
Kisshu
Mięsożerca

Kaoru Inu

-Świetny pomysł! -odpowiedziałem na pytanie Viktora.
-słyszałem w telewizji, że ma dziś być noc ateroid więc ja mogę poczekać nawet do nocy! -uśmiechnąłem się.
Nic nie mogło mi teraz humoru. Nawet tęsknota za moim kochanym psem.
Byłem szczęśliwy, że nareszcie mogę wesoło spędzać czas z przyjaciółmi.
Wskoczyłem do wody z wielkim pluskiem.
Zamknąłem oczy i odprężyłem się... Było tak przyjemnie...
Na plaży już prawie nikogo nie było... Całe morze dla nas!
Wyłoniłem się z wody, gdy zaczęło mi brakować powietrza.
-Patrzcie!
Trzymałem w ręku śliczną muszelkę. Mieniła się w różnych kolorach. Nie była nawet naderwana.
Oglądałem ją uważnie... Zauważyłem małą dziurę na niej w krztałcie koła.
No nic... Najwyżej zrobię z niej naszyjnik!

Ostatnio zmieniony przez Kisshu (15-08-2013 o 19h43)

#166 16-08-2013 o 19h32

Miss'OK
Eminaria

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4348.jpg

Ucieszyłem się jak Kaoru zgodził się! Za pewnie inne osoby też się zgodzą więc jest idealnie! Kaoru wbiegł do morza, a potem wybiegł w czymś w ręku, a to była muszla.
Bardzo ładne kolory miała, podobało mi się!
- Ładna muszla, Kaoru! - Powiedziałem miło.
Miała piękne kolory, na prawdę fajna pamiątka!
- Słuchaj Kaoru, to może być fajna pamiątka z tych wakacji! - Powiedziałem z uśmiechem.
A wtedy zaczął się zachód słońca, było po prostu pięknie!
Nie zapomniane wakacje z przyjaciółmi!

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (17-08-2013 o 16h53)

#167 16-08-2013 o 19h42

Miss'Żółtodziób
...

Mei Yui Hee

Później ciągle się opalałam. Słońce grzało mnie i moją skórę, podczas kiedy reszta się świetnie bawiła. Nie byłam w nastroju. Jedynie przewracałam kartki książki. Kaoru wraz z Victorem chcieli zobaczyć zachód słońca. Zostałam z nimi. Zachód był fantastyczny. Ale wolałam się zbierać.
- Ja idę. Cześć!
Wzięłam torbę i szłam do hotelu, powolnym krokiem. Zastanawiałam się czy ktoś mnie złapię. Czy pozwolą mi "odejść".

#168 16-08-2013 o 20h01

Miss'OK
Eminaria

Jak Kaoru chciał zostać na noc na plaży, to odechciało mi się zostać dłużej... Wiem że mogę mu sprawić przykrość, ale ja już po prostu nie chce zostać nie mam ochoty dłużej być na plaży za bardzo jestem zmęczony.. A po za tym zostanie jeszcze z Eli i Sophią, więc ma jeszcze towarzystwo! Właśnie zauważyłem jak Mei zaczęła już wracać do hotelu, pomyślałem że już też będę wracać bo nie miałem ochoty sam wracać.
- Dobra ja też już będę powoli iść, to cześć! - Powiadomiłem ich i pożegnałem się z nimi!
Spakowałem wszystkie rzeczy które należały do mnie i szybko zabrałem swoją torbę. Pobiegłem żeby dogonić Mei, no i właśnie ją dogoniłem teraz z nią wracałem do hotelu.
- Cześć, Mei! - Powiedziałem z małym uśmiechem..
A oni dalej podziwiali widoki, a ja wracałem dlatego bo jakoś trudno mi było jeszcze zostać. Oczywiście że z Mei o niej, nie zapomnę że wracałem z nią, jak mogę zapomnieć o przyjaciółce?! To mało prawdopodobne! ;D

#169 16-08-2013 o 20h16

Miss'Żółtodziób
...

Mei Yui Hee

- Nie musisz ze mną iść. Jak chcesz to idź do nich. Jestem duża. - powiedziałam ze smutkiem.
Patrzałam przed siebie, na wyłaniający się hotel. Zmrużyłam oczy i poczułam ten chłodny wietrzyk. Westchnęłam cicho i przyśpieszyłam kroku, odchodząc od przyjaciela.

Ostatnio zmieniony przez Dream (16-08-2013 o 20h29)

#170 16-08-2013 o 21h30

Miss'OK
Eminaria

Widziałem jak coś ją przygnębiało nie chcę jej przeszkadzać w tej chwili, na pewno by się na mnie wkurzyła.. Zostawiłem ją w samotności ja spowolniłem trochę krok, nie wiem co tak mogło ją zasmucić. Jak już doszedłem do hotelu od razu poszedłem do swojego pokoju. Dokładnie nie było jeszcze późno więc poszedłem do kuchni i wziąłem sobie jakieś słodkości.. Jak wziąłem to poszedłem do swojego pokoju i zacząłem oglądać jakieś komedie. Chciałem jakoś zająć czas czymś śmiesznym, może jutro zadzwonię do babci lub do Thomasa.

#171 17-08-2013 o 10h23

Miss'Żółtodziób
...

Mei Yui Hee

Przyśpieszyłam znowu kroku i szybko weszłam do hotelu. Wbiegłam do swojego pokoju zatrzaskując drzwi. Byłam cała zdyszana. Mój oddech był głośny. Spojrzałam na siebie. Po chwili wyszłam z pokoju, kierując się do pokoju chłopaków. Zabili ją. Niestety. Była pijana i nic nie mogła zrobić. I tak nikt nie wie, że miałam siostrę. Kiedy była już na miejscu zapukałam i trzymałam klamkę. Nie nacisnęłam jej, ale trzymałam, jak ostatnią rzecz na świecie.

#172 17-08-2013 o 15h04

Miss'OK
Eminaria

Kiedy oglądałem komedie i zajadałem się słodyczami, usłyszałem jak ktoś puka do drzwi.. Jak przestałem jeść słodycze to od razu poczułem się gorzej, wyjąłem z torby wodę i zacząłem ją pić. Odłożyłem do torby i otworzyłem drzwi, w drzwiach widziałem Mei.. Nie wiem co chciała ale wpuściłem ją.
- Mei, co Cię tu sprowadza? - Spytałem zdziwiony..
Nie wiedziałem o co chodzi, byłem zdziwiony jej nadejściem! Ma na pewno jakiś powód, ale nie wiem jaki..

#173 17-08-2013 o 15h11

Miss'Żółtodziób
...

Mei Yui Hee

Kiedy Victor otworzył drzwi, widziałam, że mu w czymś przeszkodziłam. Weszłam i kiedy zapytał o co chodzi postanowiłam przejść do sedna. Opuściłam głowę, która zakryła się w moich czarnych kosmykach.
- Chciałam ci przeprosić, Victor. Zachowałam się bardzo nie grzecznie. Przepraszam. - mówiłam delikatnie. - J-jesteś na mnie zły?

#174 17-08-2013 o 15h54

Miss'OK
Eminaria

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4386.jpg

Słuchałem Mei i dowiedziałem się że mnie przeprasza za swoje zachowanie.. I czy jestem na nią zły? Jakoś nie czuję się zły..
- Mei wybaczam Ci, ja nie jestem w ogóle na Ciebie zły.. - Powiedziałem spokojnie..
Rozumiem że miała jakąś gorszą chwilę, każdemu się tak zdarza... Nie wiem czy mogłem jeszcze coś dodać, lecz nie wiedziałem co.. Byłem jakby to powiedzieć bez umysłu teraz nie potrafiłem niczego powiedzieć..  Nie rozumiem co tak mnie z nie mówiło, może miałem jakiś powód..

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (17-08-2013 o 16h58)

#175 17-08-2013 o 15h59

Miss'Żółtodziób
...

Mei Yui Hee

Kiedy usłyszałam słowa Victora, uśmiechnęłam się.
- Jeżeli ci przeszkadzam, to już pójdę.
Powiedziałam wyczekując odpowiedzi. Czułam się dziwnie. Jest moim przyjacielem, a teraz mam wrażenie, że go nie znam. Jakby to było jakieś zauroczenie.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11