Foxglove Nie znam postaci, ale patrząc na arty jakie wrzuciłaś, to biję brawa. Świetnie odwzorowałaś szczegóły, tym bardziej, że cosplay którego się podjęłaś jest ciężki. Małe cudeńko.
Shiawase jestem pod wrażeniem jak świetnie dobierasz makijaż do swoich cosplayów. Widać, że dbasz o najmniejszy szczegół i drobiazg. I chwała ci za to. Co do ubrań, też świetnie oddajesz styl poszczególnych postaci. Czekam na kolejne cosplaye
nivata genialne cosplaye Gniewu i Radości. Wychodzą ci idealnie!. Kłaniam się nisko i dziękuję, że tak porządnie wzięłaś się za ten film (w który również się zakochałam:))
Tayuri nie martw się dziewczyno, podjęłaś się bardzo trudnego do odwzorowania cosplayu a wyszło ci świetnie. Odwzorowałaś wszystkie szczegóły na tyle ile pozwoliły ci zasoby gry. Podobieństwo jest ogromne. Gratuluje.
Misa Ooo, FMA. Cudownie. Wyszło ci genialnie! Będą kolejne postaci z tej serii?
Sartani Shaman King! Kiedyś uwielbiałam to anime... zła trójca wyszła ci genialnie a Anna jeszcze lepiej. Ponawiam pytanie od Misy: Będą kolejne cosplaye z tej serii?
Hiruko Świetnie ci poszło z cosplayem chłopaka, nie przejmuj się włosami. Cosplay ci jak najbardziej wyszedł Co do twojego drugie również się postarałaś, więc nie mam się do czego przyczepić A jeśli chodzi o Rina - uwielbiałam wszystkie sceny z tym ślicznym blondaskiem. Jedna z najfajniejszych postaci w anime. Cosplay jest ok, ale myślę, że można jeszcze trochę popracować nad ciuchami.
RobinRedem odwaliłaś kawał dobrej roboty. Świetne wykonanie.
Yubin odwaliłaś kawał dobrej roboty i masz się czym chwalić. Makijaż genialny
xBrzoskwinkax Powiem tak, niektóre postacie są lepsze inne gorsze. Przede wszystkim popracowałabym nad makijażem i doborem fryzury, to najbardziej leży u większości postaci. Jesteś na dobrej drodze, ale trzeba popracować nad szczegółami.
Lajna całkiem nieźle, ale przede wszystkim makijaż. Drugi punkt buty, a reszta jest zacna. Zmienisz te dwie rzeczy i będzie świetnie.