Wow. Nivata, twój Doktor Facilier jest boski! Od razu poznałam kto to! Nie no, po prostu mistrzostwo!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 71
#627 27-10-2013 o 13h56
Yay, dzięki! Tyle miłych słów, od razu motywacja do zrobienia czegoś więcej się podnosi. <3 Pobiegam w mojej wersji Faciliera jeszcze trochę zanim wymyślę nową postac do cosplayowania, dzięki dziewczyny! <3
#628 27-10-2013 o 15h01
To mój pierwszy cosplay zamieszczony na forum.
Jako fanka twórczości Tima Burtona musiałam zrobić jakiś cosplay.
Cosplay wspólny z ASZIĄ.
Link do zewnętrznego obrazka
Gnijąca panna młoda i Victor
#629 27-10-2013 o 15h09
No, miałaś ułatwione zadanie, bo upolowałaś Emili i wykorzystałaś elementy z jej stroju, ale i tak fajnie, ze zrobiłaś ją trochę inaczej. Niemniej ten mejkap mi osobiście psuje cały odbiór. :<
Za to zrobiony od podstaw Victor wyszedł fantastycznie!
#630 27-10-2013 o 15h14
Faktycznie, może lepiej zmienić make-up na łagodniejszy?
Cosplay dobry, lekko poprawić i będzie idealny
#632 27-10-2013 o 19h00
Nivato, świetny cosplay. Twoja postać wygląda genialnie.
Mimo, że "Księżniczka i Żaba" według mnie jest jedną z gorszych bajek Disneya, to Facilier mi się tam podobał, bo był wyjątkowo barwną postacią.
jestem lisem udającym kaczkę Link do zewnętrznego obrazka
#633 28-10-2013 o 00h24
#634 28-10-2013 o 00h29
O matko, genialny! : O Jestem kompletnie zachwycona, jak oddałaś jego kostium, skórę i wyraz twarzy! Nawet ma taką fryzurę! Zastanawiam sie,c zy granatowy kolor włosów nie byłby odrobinkę lepszy, ale z drugiej strony teraz też wygląda świetnie - nie mam nic do dodania! Kocham Marvela, a Tobie wyszło świetnie oddanie tej boskiej postaci z X-men! ^^
#635 28-10-2013 o 01h20
#636 28-10-2013 o 06h51
Scarlet, wiem :D właśnie przez wzgląd na część takich artów zastanawiało mnie jakby to kolorystycznie grało z resztą, po prostu jakoś mi się to zawsze podobało i tylko dlatego pytałam ^^ genialny cosplay jest genialny, chylę czoła przed Twoim pomysłem na kostium, makijaż, wszystko!
A to, co zrobiłaś z włosami, by wyglądało jak kombinezon u Wolvka... W życiu bym na to nie wpadła! Taka jestem niekreatywna! XD aż mi wstyd, tak podbiłaś moje serce swoimi cosplayami!!
Ostatnio zmieniony przez Lillien (28-10-2013 o 08h29)
#638 28-10-2013 o 15h15
Mogłaby kostucha jeszcze białe rękawiczki założyć. Ale kosę to ma naprawdę wystrzałową xD
Ostatnio zmieniony przez Masakra (28-10-2013 o 15h16)
#639 28-10-2013 o 15h21
YooSti - kostucha chyba jest póki co moim ulubionym Twoim przebraniem! Genialna :D zgodzę się, co do tych białych rękawiczek, ale tak poza tym... jest boska! Podobają mi się te warstwy ciuchów - no i nawet ma ciemne oczodoły! Rewelacja :D
Ostatnio zmieniony przez Lillien (28-10-2013 o 15h21)
#640 28-10-2013 o 15h31
Rękawiczki już założone. Kostuchę olanowałam już od początku Halloween jak zobaczyłam tę czaszkę (i modliłam się oto,aby mnie nikt nie uprzedził )
Cieszy mnie to ogromnie,że Ci się podoba Lil.
#641 28-10-2013 o 15h36
Wcale się nie dziwię! Ja też zaplanowałam tyle rzeczy i tak się tylko modlę, by nikt nie podwędził mi pomysłów niektóre rzeczy są tak oczywiste, że po prostu wiesz, że to tylko kwestia czasu, że ktoś na to wpadnie!
Rękawiczki dają super efekt! Teraz wszystko się dopełnia ^^
#642 28-10-2013 o 19h03
Kostucha pierwsza klasa! Szalenie się mi podoba, jest dopracowana i taka... klasyczna. Jak właśnie powinna wyglądać Śmierć, bez udziwniania. I bardzo mi się podoba, że ma założony taki wysoki welon. Rewelacyjny cosplay
Scarlet - miej moje dzieci. Wolvek i Nightcrawler są idealni. Poza tym Nightcrawler to był mój pierwszy ulubiony X-men, teraz się wzruszam ;_;
Proszę państwa, a kto ma ochotę na trochę klimatu horror gier? ;]
Pierwotny zamysł był zrobić postacie z Silent Hill, ale zrobienie Bubble Head Nurse w grze niestety jest awykonalne, bo nie da się pozbawić miss twarzy. Też w tych pielęgniarkach z piekła rodem straszne było jak się poruszały i jakie były powyginane. Lillien postanowiła, że zrobi pewien miks. Pielęgniarki to dość popularny temat w horror grach, a te z Silent Hill i Rise of Nightmares należą do moim zdaniem najstraszniejszych. Dlatego też nasza pielęgniarka to taki pomiot dwóch tych gier ;]
Ja natomiast po dłuuuuugim czasie przeklinania na czym świat stoi zdołałam odtworzyć Bogeymana z Silent Hill. Co jak co, ale postaci w maskach gazowych zawsze uważałam za przerażające i nie mogłam sobie odpuścić okazji stworzenia takiej. Walka z warstwami, żeby zrobić pełną maskę i płaszcz do ziemi nie była łatwa, ale efekt chyba przypomina oryginał ;]
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-10-2013 o 12h34)
#643 28-10-2013 o 19h14
DZiewczyny to jest bombowe,świetnie wam to wyszło. Nie zawiodłam się Czekam na więcej
#644 28-10-2013 o 20h08
Holly shit, te pielęgniarki z Silent Hill były strasznie straszliwe. D: Kurde, super Wam to wyszło, puste oczy tego stwora z młotem i trupia twarz pielęgniarki... Hoho, czad!
#645 28-10-2013 o 23h35
Wow, dziękujemy! Bardzo się cieszymy, że wyszło tak dobrze, bo przynajmniej ja nie byłam pewna swojego cosplaya :D"
Umm, to jeszcze raz my! Tym razem z naszą ulubioną wampirzą rodzinką...
"Wywiad z wampirem"
Lestat de Lioncourt, Louis de Pointe du Lac oraz Claudia
Refy:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Lestat by Fox, Louis i Claudia by me ;D
Ostatnio zmieniony przez Lillien (28-10-2013 o 23h35)
#646 28-10-2013 o 23h42
Powiem tylko jedno: rewelacja *.*
#647 29-10-2013 o 08h31
Hmmm, to ja... wyskoczę z moim pierwszym cosplayem? Aż mi głupio po wszystkich poprzednich świetnych występach.
Wczoraj, po raz setny w swoim życiu, oglądałam jedną ze swoich ulubionych scen z fimów Disneya i tak mnie naszło, by się przebrać za ową myszkę, co na scenie występuje.
Referencja: http://www.youtube.com/watch?v=e2IctxaCPqw
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Niestety, gra nie oferuje mysiego ogona, więc posłużyłam się tym diabełkowym. No i nie ma żadnej prostej kokardy, która by się układała z tyłu głowy, oprócz monstrualnych Harajuku oraz MagicMiss, więc musiałam dobrać inną.
#648 29-10-2013 o 08h41
Aj aj aj, jaka mysza *.*
Powiem szczerze, ze znamim otworzylam spoiler bylam sceptyczna, ale w porownaniu z oryginalem wyglada fantastycznie ;3
Tylko takie pytanie, czemu nie dalas czarnych rekawiczek, tak jak jest na obrazku?
#649 29-10-2013 o 08h45
Bo własnie one czarne nie są Na początku też tak myślałam, ale im dłużej na nie patrzyłam, tym byłam bardziej sceptyczna. Ostatecznie otworzyłam screena w photoshopie i sprawdziłam na palecie barw. Są ciemnogranatowe ^^
#650 29-10-2013 o 11h17
Rosette, podbiłas moje serce, kocham ten film Disneya, bo o Wielkim mysim detektywie mowa. Pięknie.