Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 71

#651 29-10-2013 o 11h19

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Od razu ją rozpoznałam na defiladzie miss halloween! Kocham ten film, to mój najulubieńszy Disneya, kocham tę scenę! Jest świetna. Bezbłędnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png <3 <3

#652 29-10-2013 o 11h46

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Czy Moc jest z Wami? ;]
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10150.jpg
Oto Darth Vader. Uczeń Dartha Sidiousa, exJedi i ten, który spowodował upadek zakonu Jedi. Kiedyś nazywał się Anakin Skywalker i z powodu miłości przeszedł na Ciemną Stronę Mocy. I też to właśnie jego syn pokonał Sithów, przywracając równowagę Mocy. Z drobną pomocą ojca, który pod sam koniec życia wrócił na Jasną Stronę ;]
Poprawka, Laska Colette nawet się na miecz nadaje, Trochę dziwnie w dół go mam, ale lepsze to niż nic XD Force Lightning zostaje, bo jest awesome XD

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-10-2013 o 11h53)

#653 29-10-2013 o 11h50

Miss'Żółtodziób
...

Obożebożeboże, jaki wspaniały, starwarsowy cosplay! Gratuluję, bo niełatwo jest złożyć taki kostium.

#654 29-10-2013 o 11h52

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Szczerze mówiąc Hildee, Twój komentarz na profilu mnie zszokował, bo nie spodziewałam się, by ktokolwiek wpadł na to, co ja sobą reprezentuję w tym stroju xD

Dziękuję wam za miłe słowa, czuję, że było warto spróbować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To chyba następna będzie Gothel, już nawet wiem, jaka suknia będzie pasować...

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#655 29-10-2013 o 11h53

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

O matko, Fox, zabiłaś mnie tym! XD kocham Star Warsy, a Vader Ci bosko wyszedł! Widzę, że masz pełną listę tematów, w których przydatny okazuje się Twój wynalazek maski gazowej! Genialne :D niech Szmoc będzie z Tobą! A Force Lightning to konieczność!

Cohelio - dziękujemy! Bardzo się cieszę, że przypadł Ci do gustu nasz cosplay postaci z The Vampire Chronicles/Wywiadu z wampirem <3

Ostatnio zmieniony przez Lillien (29-10-2013 o 11h54)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#656 29-10-2013 o 11h55

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Haha, dziękuję Kasyda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ponieważ jestem dzikim fanem serii, musiałam się pokusić na jakiś cosplay z Gwiezdnych Wojen ;] Biorąc pod uwagę jakie piękne rękawy szerokie w jednej z Halloweenowych misji się dostało, może jaki Jedi ode mnie wyjdzie. Muszę tylko się zastanowić, czy wszystko co potrzebne mam lub znajdę w sklepie ;]

#657 29-10-2013 o 12h01

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Świetny cosplay z Wywiadu, każda postać zachowała swój indywidualizm i wygląda tak, ze bez problemu można odgadnąć, kto to. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie jestem jednak pewna, czy Claudia nie miała bardziej rudawych włosów? Mogę się mylić, oglądałam ten film dość dawno.

Rosette, potwierdzam, Hildee od razu napisała do mnie z pytaniem KTO ZROBIŁ COSPLAY MYSZKI Z DETEKTYWA?! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A to chyba najlepszy komplement dla twórcy, kiedy jego strój rozpoznaje się od razu, bez referencji i bez wskazówek. Ja nie widziałam tego filmu, ale kurczę, znam ten fragment, w którym ona śpiewa na scenie i tez uważam, ze wyszło ci genialnie!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#658 29-10-2013 o 12h25

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Wiesz co, moim zdaniem ona zawsze była blondynką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie znalazłam żadnej adnotacji w necie na temat dokładnego koloru jej włosów, a książki teraz przekopywać mi się nie chce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png zawsze uważałam, że to światło świec nadaje jej lokom takiego złotego, rudawego odcienia, a że w rzeczywistości była ewidentnie blond. Ale też nie będę się o to spierać, może powiem tak: co to za gra, że nie proponuje żadnego truskawkowego blondu, hm? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#659 29-10-2013 o 12h33

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Rosette fajna myszka Ci wyszła, Fox Vader zarąbisty, no i wywiad z wampirem wyszedł naprawdę realistyvznie

Ja postanowiłam zrobic Lucy z Elfen Lied
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10154.jpg

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#660 29-10-2013 o 12h40

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Oh My God... idealna Lucy. Jeszcze nie przeczytałam do końca posta, a po szybkim zerknięciu na zdjęcie już wiedziałam, co przedstawia. Naprawdę świetne wykonanie, koszulka jest niczym stworzona z myślą o tej postaci.

#661 29-10-2013 o 14h42

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ja postanowiłam zrobić cosplay Venus McFlytrap. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/gd/10166.jpg

Największy problem miałam z włosami, dlatego zdecydowałam się zamiast tradycyjnej, rozpuszczonej fryzury wybrać dla mojej Venus loki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (29-10-2013 o 14h47)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#662 29-10-2013 o 14h53

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Mario... jak mogłaś... dokładnie o Venus myślałam, gdy od samego początku Halloween rozważałam cosplaye z Monster High ;_; muszę przyznać, wyszedł przepięknie, brawo.

#663 29-10-2013 o 15h06

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ej, też chciałam zrobić Venus. XD Specjalnie z tej okazji czekałam na upolowanie Ivy na promenadzie, żeby wykorzystać jej wijące się po nogach i rękach pnącza. Wyszło naprawdę bardzo fajnie, podoba mi się! Nawet uszy jej zrobiłaś szpiczaste i w warstwach dodałaś te asymetryczne kolczyki, brawo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Rosette, no to w czym problem, rób Venus też! Ja może w takim razie w końcu dokończę Abbey, bo bazę pod cosplay mam już od kilku tygodni, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby ją dopieścić. xd

#664 29-10-2013 o 15h19

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Naaaah, nie chcę robić cosplayu postaci, która już wystąpiła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Moją ulubioną i tak jest Lagoona, więc prawdopodobnie to na nią się zdecyduję, jak już przestanę przepuszczać każde uzbierane MM na papierki dla gwiazd.

#665 29-10-2013 o 19h08

Miss'na całego
Yuki18
...

W sumie, po bogactwie w ofercie HelloNine nie zdziwię się kiedy pojawi się tu całe Straszyceum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Już nie mogę się doczekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#666 29-10-2013 o 19h27

Miss'nieobczajona
Lilithia
...
Miejsce: Olsztyn

Mój pierwszy i ostatni cosplay

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10182.jpg

Alice Liddell z gry American McGee's Alice (gra na podstawie Alicji w Krainie Czarów)
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10179.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10178.jpg

#667 29-10-2013 o 20h42

Miss'OK
Aria
...

Może nie najlepiej wyszło, ale to miała być Kayako, z filmu "Klątwa"

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#668 29-10-2013 o 20h49

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Lilithia Dlaczego ostatni? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Fajnie dobrałaś elementy (choć pewnie stworzenie przez Nine ubrań specjalnie dla Alicji trochę ułatwiło sprawę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png). Dobra fryzura i makijaż, chodź Alicja chyba nie miała ząbków wampira, nawet w swojej mrocznej wersji. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mi się podoba, było już parę cosplayów Mrocznej Alicji i Twój dobrze trzyma poziom! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nivata (29-10-2013 o 21h22)

#669 29-10-2013 o 23h50

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Przed państwem Pcheł:

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10204.jpg

Starałam się zrobić postać Francoeura z filmu "Upiór w Paryżu" (Monster of Paris). Jest to Pchła, która podczas przypadkowej eksplozji chemikaliów w jednym laboratorium eksperymentalnym, uzyskała gigantyczne rozmiary, zmutowała i... otrzymała niesamowity talent muzyczny (śpiewa głosem młodego Lennona).

W duecie z Vanessą Paradis:
http://www.youtube.com/watch?v=BHGd-wZUWso

Ostatnio zmieniony przez Hildee (29-10-2013 o 23h51)

#670 30-10-2013 o 14h57

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

DLACZEGO NIKT NIE SKOMENTOWAŁ TEJ PIĘKNEJ PCHŁY?
Jest super. Świetnie wykorzystany makijaż Maleficenty, idealne dobrane ubranie. W takich momentach żałuję, że nie da się manipulować sylwetką miss, ale i tak od razu widać, za kogo się przebrałaś. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No i ogromny plus za wybranie stworzenia innej rasy do cosplayowania, to na pewno utrudniło znacząco pracę!

Mnie zaś Maria zainspirowała do zrobienia jednej z moich pięknych, Monster Highowych lalek.

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10215.jpg

Robecca Steam. To taka bardziej inspiracja, bo niektórych ubran nie dało się odtworzyć, ale chyba nie wyszło najgorzej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#671 30-10-2013 o 16h19

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Super Nivata, od razu widać kogo cosplayujesz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ciągle liczę, że skończysz kiedyś cosplay Abbey i Cleo, które zaczęłaś. :>

Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (30-10-2013 o 16h19)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#672 30-10-2013 o 21h59

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Ubolewam nad brakiem jakichś szali boa czy czegoś takiego w intensywnym czerwonym kolorze... no ale cóż.

Oto Victoria Cindry z One Piece.

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10241.jpg

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#673 01-11-2013 o 00h55

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Niezły ten cosplay Victorii ... I te tatuaże są strasznie pomocne tutaj ... A więc idealnie to zrobiłaś ^^

A ja zrobiłam osobę, którą uwielbiam za cudowny charakterek i te cudowne fioletowe oczka - w mandze są złote xD

Mowa tutaj o Tomoe Dono z Kamisama Hajimemashita - Uwielbiam ^^

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10309.jpg

#674 01-11-2013 o 09h41

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Scarlet cudowny cosplay nie wiem zbytnio kto to, ale podobieństwo uderzające.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#675 01-11-2013 o 13h31

Miss'na całego
Yuki18
...

Kyaa...  Mój ulubieniec <3

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 71