Od razu ją rozpoznałam na defiladzie miss halloween! Kocham ten film, to mój najulubieńszy Disneya, kocham tę scenę! Jest świetna. Bezbłędnie <3 <3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 71
#652 29-10-2013 o 11h46
Czy Moc jest z Wami? ;]
Oto Darth Vader. Uczeń Dartha Sidiousa, exJedi i ten, który spowodował upadek zakonu Jedi. Kiedyś nazywał się Anakin Skywalker i z powodu miłości przeszedł na Ciemną Stronę Mocy. I też to właśnie jego syn pokonał Sithów, przywracając równowagę Mocy. Z drobną pomocą ojca, który pod sam koniec życia wrócił na Jasną Stronę ;]
Poprawka, Laska Colette nawet się na miecz nadaje, Trochę dziwnie w dół go mam, ale lepsze to niż nic XD Force Lightning zostaje, bo jest awesome XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-10-2013 o 11h53)
#653 29-10-2013 o 11h50
Obożebożeboże, jaki wspaniały, starwarsowy cosplay! Gratuluję, bo niełatwo jest złożyć taki kostium.
#654 29-10-2013 o 11h52
Szczerze mówiąc Hildee, Twój komentarz na profilu mnie zszokował, bo nie spodziewałam się, by ktokolwiek wpadł na to, co ja sobą reprezentuję w tym stroju xD
Dziękuję wam za miłe słowa, czuję, że było warto spróbować To chyba następna będzie Gothel, już nawet wiem, jaka suknia będzie pasować...
#655 29-10-2013 o 11h53
O matko, Fox, zabiłaś mnie tym! XD kocham Star Warsy, a Vader Ci bosko wyszedł! Widzę, że masz pełną listę tematów, w których przydatny okazuje się Twój wynalazek maski gazowej! Genialne :D niech Szmoc będzie z Tobą! A Force Lightning to konieczność!
Cohelio - dziękujemy! Bardzo się cieszę, że przypadł Ci do gustu nasz cosplay postaci z The Vampire Chronicles/Wywiadu z wampirem <3
Ostatnio zmieniony przez Lillien (29-10-2013 o 11h54)
#656 29-10-2013 o 11h55
Haha, dziękuję Kasyda Ponieważ jestem dzikim fanem serii, musiałam się pokusić na jakiś cosplay z Gwiezdnych Wojen ;] Biorąc pod uwagę jakie piękne rękawy szerokie w jednej z Halloweenowych misji się dostało, może jaki Jedi ode mnie wyjdzie. Muszę tylko się zastanowić, czy wszystko co potrzebne mam lub znajdę w sklepie ;]
#657 29-10-2013 o 12h01
Świetny cosplay z Wywiadu, każda postać zachowała swój indywidualizm i wygląda tak, ze bez problemu można odgadnąć, kto to. Nie jestem jednak pewna, czy Claudia nie miała bardziej rudawych włosów? Mogę się mylić, oglądałam ten film dość dawno.
Rosette, potwierdzam, Hildee od razu napisała do mnie z pytaniem KTO ZROBIŁ COSPLAY MYSZKI Z DETEKTYWA?! A to chyba najlepszy komplement dla twórcy, kiedy jego strój rozpoznaje się od razu, bez referencji i bez wskazówek. Ja nie widziałam tego filmu, ale kurczę, znam ten fragment, w którym ona śpiewa na scenie i tez uważam, ze wyszło ci genialnie!
#658 29-10-2013 o 12h25
Wiesz co, moim zdaniem ona zawsze była blondynką nie znalazłam żadnej adnotacji w necie na temat dokładnego koloru jej włosów, a książki teraz przekopywać mi się nie chce zawsze uważałam, że to światło świec nadaje jej lokom takiego złotego, rudawego odcienia, a że w rzeczywistości była ewidentnie blond. Ale też nie będę się o to spierać, może powiem tak: co to za gra, że nie proponuje żadnego truskawkowego blondu, hm?
#660 29-10-2013 o 12h40
Oh My God... idealna Lucy. Jeszcze nie przeczytałam do końca posta, a po szybkim zerknięciu na zdjęcie już wiedziałam, co przedstawia. Naprawdę świetne wykonanie, koszulka jest niczym stworzona z myślą o tej postaci.
#661 29-10-2013 o 14h42
Ja postanowiłam zrobić cosplay Venus McFlytrap.
Największy problem miałam z włosami, dlatego zdecydowałam się zamiast tradycyjnej, rozpuszczonej fryzury wybrać dla mojej Venus loki.
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (29-10-2013 o 14h47)
#662 29-10-2013 o 14h53
Mario... jak mogłaś... dokładnie o Venus myślałam, gdy od samego początku Halloween rozważałam cosplaye z Monster High ;_; muszę przyznać, wyszedł przepięknie, brawo.
#663 29-10-2013 o 15h06
Ej, też chciałam zrobić Venus. XD Specjalnie z tej okazji czekałam na upolowanie Ivy na promenadzie, żeby wykorzystać jej wijące się po nogach i rękach pnącza. Wyszło naprawdę bardzo fajnie, podoba mi się! Nawet uszy jej zrobiłaś szpiczaste i w warstwach dodałaś te asymetryczne kolczyki, brawo!
Rosette, no to w czym problem, rób Venus też! Ja może w takim razie w końcu dokończę Abbey, bo bazę pod cosplay mam już od kilku tygodni, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby ją dopieścić. xd
#664 29-10-2013 o 15h19
Naaaah, nie chcę robić cosplayu postaci, która już wystąpiła Moją ulubioną i tak jest Lagoona, więc prawdopodobnie to na nią się zdecyduję, jak już przestanę przepuszczać każde uzbierane MM na papierki dla gwiazd.
#665 29-10-2013 o 19h08
W sumie, po bogactwie w ofercie HelloNine nie zdziwię się kiedy pojawi się tu całe Straszyceum Już nie mogę się doczekać
#667 29-10-2013 o 20h42
Może nie najlepiej wyszło, ale to miała być Kayako, z filmu "Klątwa"
#668 29-10-2013 o 20h49
Lilithia Dlaczego ostatni? Fajnie dobrałaś elementy (choć pewnie stworzenie przez Nine ubrań specjalnie dla Alicji trochę ułatwiło sprawę ). Dobra fryzura i makijaż, chodź Alicja chyba nie miała ząbków wampira, nawet w swojej mrocznej wersji. Mi się podoba, było już parę cosplayów Mrocznej Alicji i Twój dobrze trzyma poziom!
Ostatnio zmieniony przez nivata (29-10-2013 o 21h22)
#669 29-10-2013 o 23h50
Przed państwem Pcheł:
Starałam się zrobić postać Francoeura z filmu "Upiór w Paryżu" (Monster of Paris). Jest to Pchła, która podczas przypadkowej eksplozji chemikaliów w jednym laboratorium eksperymentalnym, uzyskała gigantyczne rozmiary, zmutowała i... otrzymała niesamowity talent muzyczny (śpiewa głosem młodego Lennona).
W duecie z Vanessą Paradis:
http://www.youtube.com/watch?v=BHGd-wZUWso
Ostatnio zmieniony przez Hildee (29-10-2013 o 23h51)
#670 30-10-2013 o 14h57
DLACZEGO NIKT NIE SKOMENTOWAŁ TEJ PIĘKNEJ PCHŁY?
Jest super. Świetnie wykorzystany makijaż Maleficenty, idealne dobrane ubranie. W takich momentach żałuję, że nie da się manipulować sylwetką miss, ale i tak od razu widać, za kogo się przebrałaś. No i ogromny plus za wybranie stworzenia innej rasy do cosplayowania, to na pewno utrudniło znacząco pracę!
Mnie zaś Maria zainspirowała do zrobienia jednej z moich pięknych, Monster Highowych lalek.
Robecca Steam. To taka bardziej inspiracja, bo niektórych ubran nie dało się odtworzyć, ale chyba nie wyszło najgorzej.
#671 30-10-2013 o 16h19
Super Nivata, od razu widać kogo cosplayujesz. Ciągle liczę, że skończysz kiedyś cosplay Abbey i Cleo, które zaczęłaś. :>
Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (30-10-2013 o 16h19)
#673 01-11-2013 o 00h55
Niezły ten cosplay Victorii ... I te tatuaże są strasznie pomocne tutaj ... A więc idealnie to zrobiłaś ^^
A ja zrobiłam osobę, którą uwielbiam za cudowny charakterek i te cudowne fioletowe oczka - w mandze są złote xD
Mowa tutaj o Tomoe Dono z Kamisama Hajimemashita - Uwielbiam ^^
#674 01-11-2013 o 09h41
Scarlet cudowny cosplay nie wiem zbytnio kto to, ale podobieństwo uderzające.
#675 01-11-2013 o 13h31
Kyaa... Mój ulubieniec <3