Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 71

#576 24-10-2013 o 08h25

Miss'Żółtodziób
...

Nivata, Lilien, wasze cosplaye są boskie! Przyznam, że sama miałam się zabrać za Jack'a, ale czasu zabrakło... Zastanawiam się, czy Jack nie wyglądałby lepiej z "ostrym" uśmiechem zamiast tych "zaszytych" ust.

#577 24-10-2013 o 09h49

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ustawiłam makijaż i odchudziłam miss tak, żeby linia ust rozciągnięta była aż na policzek, a Jack miał usta poprzecinane poprzecznymi liniami, wybrałam więc ten uśmiech. A jaki inny być proponowała? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#578 24-10-2013 o 10h48

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ustawiłam makijaż i odchudziłam miss tak, żeby linia ust rozciągnięta była aż na policzek, a Jack miał usta poprzecinane poprzecznymi liniami, wybrałam więc ten uśmiech. A jaki inny być proponowała? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Uśmiech Grella /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W końcu Jack był Szkieleciakiem z ogromnym poczuciem humoru i iście rekinich zębach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wydaje mi się, że z takim uśmiechem Twój Jack byłby bardzo upiorny, a zarazem zadziorny (mogę się, rzecz jasna, mylić, ale jestem bardzo ciekawa efektu).

#579 24-10-2013 o 12h43

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ale mrok w cosplayach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Lillien i Fox, świetnie Wam wyszły postacie z Beetlejuice! Strasznie lubię i film i sam serial animowany, najlepsze gry słowne ever, a piosenkę z czołówki miałam jako budzik długo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png IT'S SHOWTIME!

Nivata - duszek jako Zero <3 Super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Szkoda, że w missfashion nie da się wybrać opcji bycia łysą...

#580 25-10-2013 o 00h32

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Znacie Koralinę i Tajemnicze Drzwi? Jeśli lubicie klimat filmów Burtona, a nie widzieliście Koraliny to koniecznie nadróbcie. To film autorstwa Selicka (Selick x Burton stworzyli Nightmare Before Christmas) i jest creepy as fuck. A najbardziej creepy jest main villain, czyli Other Mother.

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9670.jpg

Poważnie, oglądałam ten film mając już dwie dyszki na karku, a ona i tak przyprawiała mnie o ciarki. Ona, jej pokręcony, straszny świat, wygląd, sposób chodzenia, mówienia i zachowanie. Cholernie straszna postać.

Ale jedna z moich ulubionych jednocześnie. <3

edit:
Muzyka z końcowych napisów dla zaprezentowania klimatu filmu: http://www.youtube.com/watch?v=XnIUVHtLC08

IDŹCIE I OGLĄDAJCIE!

Ostatnio zmieniony przez nivata (25-10-2013 o 00h56)

#581 25-10-2013 o 00h47

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Niv, kocham Koralinę! Kocham Gaimana! A ten film i książka są genialne! O.o uwielbiam Twoje Cosplaye!!!

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#582 25-10-2013 o 01h03

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Nivata, bardzo udany cosplay! Mnie też Druga Matka przeraża, jej podejście do Koraliny i to, jak się zmienia z każdym dniem jest niesamowite! Naprawdę film robi wrażenie, świetnie oddałaś charakter Drugiej Matki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#583 25-10-2013 o 01h15

Miss'wow
Lillien

Tak, ale ten film jest przede wszystkim genialnie zrealizowany. Oglądałyśmy z Fox materiały z dvd making of i to było dopiero doświadczenie, zwłaszcza objaśnienia, jak zrealizowano poszczególne sceny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dla fanów animacji to dopiero jest szał! Przede wszystkim sama historia jest creepy, polecam książkę, krótka, ale Gaiman jest mistrzem w oddawania takiego klimatu, więc wszystko jest na miejscu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png mnie matka również przerazała,zwłaszcza jej pajęcza forma. Niv, też  myślałam o Koralinie, więc czapki z głów za jednomyślność /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Lillien (25-10-2013 o 01h16)

#584 25-10-2013 o 01h49

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja chętnie zobaczę Twoją wersję postaci z Koraliny, w końcu trochę ich było, a każda wyjątkowa i warta pokazania. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja wybrałam Drugą Matkę, bo zainspirowały mnie guziki dostane w misji, ale równie intensywnie myślałam nad samą Koraliną czy absolutnie przewspaniałym duetem stukniętych aktorek. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Swoją drogą nie miałam okazji oglądać dodatkowych materiałów do filmu, co ciekawego tam widziałyście?

Ostatnio zmieniony przez nivata (25-10-2013 o 01h49)

#585 25-10-2013 o 10h52

Miss'wow
Kaiken
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9676.jpg

Mam zaszczyt wam przedstawić mojego ukochanego Dranzera, czyli ulubioną Bit-Bestie z Beyblade. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#586 25-10-2013 o 10h57

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Wow, Niv, pomyślałam o tym samym cosplayu, gdy zdobyłam te guzikooczy xD To było takie oczywiste. Świetnie Ci wyszedł, od razu rozpoznałam kogo przedstawiasz. Koralina to genialny film, pełen niepokojących scen, z niepowtarzalnym klimatem, który pełznie po plecach podczas oglądania, wywołując ciarki, jedna za drugą.  Oglądałam go kilkanaście razy i zawsze działał na mnie tak samo.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#587 25-10-2013 o 11h26

Miss'OK
Hildee

Nivata <3 <3 Wiesz, że kocham ten cosplay!

Kaiken - oo, fajny pomysł! Strój wygląda super, ale może wyglądałoby wszystko jeszcze lepiej, gdybyś nie dawała kręconych włosów tylko jakieś prostsze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Hildee (25-10-2013 o 11h36)

#588 25-10-2013 o 15h21

Miss'ok
Zukajimo
"NienawidzęWielu RzeczyINicze go Specjalnie NieLubię.NieMamMarzeńBoZajmu jeMnie Rzeczywistość

Już od dawna chciałam zrobić ten cosplay ale nie było szponów. Ale nareszcie sie udało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tak więc przedstawiam Wam Wolverine, mojego ulubieńca z Universum Marvela.
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9695.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9696.jpg

Link do zewnętrznego obrazka

http://31.media.tumblr.com/87e2a4f2a7d90e741905dfdf14ce367e/tumblr_mqfc97rbqD1svx45vo2_500.gif

#589 25-10-2013 o 15h52

Miss'wow
Lillien

O rany, jaki świetny Wolvek! *_* Uwielbiam X-men, więc nie mogłabym nie pokochać Twojego cosplayu ^^ zwłaszcza, że bardzo trudno oddać fryzurę Wolvka. Ale te pazury aż prosiły się o jego cosplay!

Ostatnio zmieniony przez Lillien (25-10-2013 o 15h57)

#590 25-10-2013 o 16h01

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Trochę zbyt babski makijaż jak na Wolverina - o ile cycatej figury w męskich cosplayach nie zmienimy, o tyle twarz na pewno dało się dopasować lepiej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale fryzura faktycznie, świetna!

#591 25-10-2013 o 16h11

Miss'wow
Lillien

A mnie się tam podoba! Ma nawet ryjek taki zacięty jak na zdjęciu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png przyjmuję, że to po prostu damska wersja Wolverine'a!

#592 25-10-2013 o 17h06

Miss'OK
Hildee

Wolverine super! Poznałabym pewnie nawet bez tych szponów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A ja przedstawiam najsłodszego Edwarda ever:

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9711.jpg

Nie mogłam się doczekać tego na promenadzie, to zrobiłam własnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png <3

#593 25-10-2013 o 17h08

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Hildee, no i został doceniony ;] Piękny cosplay! I założę się, że i tak go dorwiesz na promenadzie prędzej czy później /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#594 25-10-2013 o 17h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Te jego wielkie, smutne oczka są takie słodkie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo mi się podoba, makijaż i fryzura dobrane bosko, nawet bez tych nożyc byłoby wiadomo, któż to jest. <3

#595 25-10-2013 o 18h18

Miss'Żółtodziób
...

Powiem wam że dzięki tej wycieczce będę mogła dopracować Strój i ogólnie wygląd Grell'a z  kuroshitsuji  jest piła łaźcuchowa jest moc xD

#596 25-10-2013 o 18h59

Miss'ok
Zukajimo
"NienawidzęWielu RzeczyINicze go Specjalnie NieLubię.NieMamMarzeńBoZajmu jeMnie Rzeczywistość

Dziękuję za opinie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Hildee , Edward jest powalający /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://31.media.tumblr.com/87e2a4f2a7d90e741905dfdf14ce367e/tumblr_mqfc97rbqD1svx45vo2_500.gif

#597 25-10-2013 o 21h19

Miss'OK
Aria
...

Zrobiłam dość nietypowy cosplay, bowiem przedstawia panią z tego teledysku:
http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

#598 25-10-2013 o 22h31

Miss'OK
Hildee

Aria - pomysłowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ładnie wyszło całkiem.

To ja się może wytłumaczę z tego, co mam na sobie:
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9757.jpg

Jest to jeden z żołnierzy z czadowego filmu "Wizards" reżyserii jednego z moich najulubieńszych reżyserów - Ralpha Bakshiego. "Wizards" to postapokalipsa wymieszana z epic fantasy rysowana absolutnie kreskówkową kreską wymieszaną z techniką rotoskopową (kręci się normalnie aktorów, potem się ich nadrysowuje). Polecam wszystkim!

Ulubiony fragment, który mnie zainspirował do stworzenia tego:
http://www.youtube.com/watch?v=ujQ-nMc0WGE

(A muszę to nosić, bo za dużo fryzjera na dzisiaj. I wiem, że to jeden z moich mniej udanych cosplayów XD)

Ostatnio zmieniony przez Hildee (25-10-2013 o 22h35)

#599 25-10-2013 o 22h37

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

They've killed Fritz!!! >: ((

Super. Nie jest dosłownie, ale ewidentnie widac inspirację. Mi się bardzo podoba. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#600 25-10-2013 o 23h32

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Hildee ciekawy pomysł/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Moje pierwsze copslay'owe dzieło Saya Kisaragi
z anime Blood c
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9765.jpg

Jest to moja pierwsza stylizacja tego typu więc proszę o wyrozumiałość  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 71