Zapisy są cały czas
Jesteśmy magicznymi stworzeniami które żyją w świecie ludzi próbujemy się dopasować lecz nam to nie wychodzi przez naszą odmienność i przez to że nie umiemy się obejść bez naszych specjalnych mocy a zapisaliśmy się wszyscy do prestiżowej akademii razem z innymi normalnymi ludźmi by nauczyć się żyć jak normalny człowiek.
Regulamin
1. tzw. cisza nocna zaczyna się o 00:00 a kończy o 8 :00
2. na kartę czekam 48 godzin jak się nie wyrobisz wylatujesz
3. jeżeli masz zamiar skończyć grę napisz chociaż powód np.
śmierć czy wyprowadzka
4. próbujmy nie łamać prawdziwych zasad RPG
5. piszcie z sensem i chociaż te 4 zdania
6. próbujemy wklejać chociaż 2 posty dziennie
7. wygląd A&M
magiczne stworzenia :
czarodziej/ka 1 - Rosemary5
czarodziej/ka 2 -zaj
czarodziej/ka 3 -zaj
wampir 1 -zaj
wampir 2 -zaj
wilkołak 1 -zaj
wilkołak 2 -zaj
ludzie :
człowiek 1 - zaj
człowiek 2 -zaj
człowiek 3 -zaj
człowiek 4 -
człowiek 5 -
Karta postaci
imię :
nazwisko :
moce : ( dotyczy tylko magicznych postaci )
charakter :
pokój :
wygląd :
moja karta:
imię : chcesz znać moje imię ? a więc zgoda me imię to Akira
nazwisko : nazwisko też cię interesuje ? no dobrze brzmi ono Asuki
moce : mogę przejąć nad kimś kontrolę gdy tylko zechcę umiem latać i stawać się niewidzialna nikt nie umie mi się sprzeciwić umiem także latać i czytać w myślach mogę wyczarowywać różne przedmioty i oraz przenosić się w czasie i władam także nad pogodą a moje oczy zmieniają kolor zależnie od nastroju
charakter :jestem nieśmiałą dziewczyną która jest ciekawa ... Ciekawa życia na ziemi więc cóż chodzę do szkoły i dobrze sobie radze zwykle mam największą średnią w całej szkole i jestem z tego zadowolona jestem też pewna siebie i urocza nie lubię się kłócić dlatego gdy widzę gdy ktoś zaczyna kłótnię albo jakąś bójkę zaszywam się w koncie i słucham muzyki klasycznej lub czytam
pokój : nr 10
wygląd :
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (22-07-2013 o 21h48)