No dobra, jest to racja - poziom w tym tygodniu jest cieniutki jak tył węża. I ja jestem w stanie to sobie wytłumaczyć paroma czynnikami.
Po pierwsze - gwiazda wywołała jakiś wielki szał i wszędzie widać elementy jej stroju, o ile nie całość. Fakt, to jest mało oryginalne.
Po drugie - jasne, jest masa stylizacji okołoHalloweenowych. Ale wiecie co ja na to powiem? Niech są. Mamy okres Halloweenowy, kiedy jak nie teraz się przebierać? Ja rozumiem, że stylizacje nie są udane, ale to chyba spowodowanie jest faktem, że użytkowniczki na widok sklepu Halloweenowego zachowały się jak Żul Pan Mietek, który po dorwaniu się do torby ze starymi ciuchami założy na siebie WSZYSTKO. Tu też jest ogólne przeładowanie i karykaturalny wygląd, bo dziewczyny chcąc być jak najbardziej Halloweenowe w efekcie przypominają kupki śmieci Po prostu za dużo tego na nich i jest nawrzucane bez składu i ładu. Czyli ogonki, uszka, skrzydła, płomienie i co tam jeszcze się da nawalić na tą miss.
Za to nie pojmuję tego panicznego przebierania się w stylizacje nie Halloweenowe. Ej ludzie, chyba jesteście na tyle oryginalni i pomysłowi, że jesteście w stanie ułożyć coś przykuwającego oko z dostępnych, nowych ciuchów. Więcej wiary we własne możliwości, mniej wymuszonego hipsterstwa
Poza tym moja faworytka w różowym irokezie i rozwianej kiecce się przebrała i smutnam. Była taka odświeżająca, taka... nie-missfashionowa.
Kibicuję Arii. Jest pięknym przykładem oryginalnego i dobrze dobranego stroju Halloweenowego. Go Aria! <3
A deco nędzniutkie. Więc poziom w tym tygodniu ogółem nieszczególnie wysoki :C
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (30-10-2013 o 08h00)