Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 161

#2476 30-10-2013 o 00h51

Miss'Żółtodziób
...

Eh nic mi się nie podoba za bardzo, albo cosplaye albo klony albo zestawy albo tak dobrane części garderoby, że wygląda jakby kandydatki pierwszy raz szafę otwierały i łączyły ubrania xD,  Kilka oceniłam ale tak z 95% bez not kompletnie.
Nic, nie chce mi się przypatrywać dokładnie każdej stylizacji uciekam do spania bo nawet deco woła o płacz >< (poza starymi znanymi pomieszczeniami których jest wręcz garstka)

Ostatnio zmieniony przez Samira (30-10-2013 o 00h51)

#2477 30-10-2013 o 01h08

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Trochę to dziwne, że jestem w finałach, skoro miałam niewiele ponad 70 głosów... Przez Halloween tak spadła średnia? D:
Nie mam zamiaru się jednak przebierać ze swojego cosplayu Venus, także przepraszam, jeśli komuś to przeszkadza. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2478 30-10-2013 o 01h13

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

A mi brąz zbrzydł po wyborach Miss Halloween.;<
Faktycznie na obecny finał nie da się patrzeć bez bólu, dostaję oczopląsu. Na takim tle Cohelia ze swoją ładną, ale absolutnie banalną stylizacją lśni jak diament. Podoba mi się też dziewczę w białej sukni z rogami jelenia i klatką. Pewnie nie tylko dlatego, że jest ładna, ale też przez jej kojącą jasność. Za dużo mroku. o.O Z bólem serca lecę przebrać misskę.

#2479 30-10-2013 o 02h17

Miss'Żółtodziób
...

Średnia bardzo spadła. Nawet o 50mp. Najbardziej podoba mi się pani w brązowo-zielonym stroju. Przypomina spokojną, leśną elfkę, driadę, panią lasu, jak zwał, tak zwał, mniejsza. Jest zdecydowanie za czarno. Wiele osób nosi również komplet gwiazdy, która nazywa się Dia. Moja miss nosi jej gorset, ale potem jak wbiłam na defiladę chciałam się przebrać D';
Poziom bardzo niski, ale większości zależy na wyborach miss halloween, potem będą się martwić Defiladą.

#2480 30-10-2013 o 06h51

Miss'Żółtodziób
...

No... ciężko na cokolwiek tu patrzeć, bo jakbym widziała kolejne wybory Halloween, co już mi zbrzydło..../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Ale było parę stylizacji, które dało się ocenić w miarę a nawet mnie zachwycić. Niewiele tego, ale podam je popołudniu albo jutro wraz z mieszkaniami w deco. Na razie idzie tak sobie.

#2481 30-10-2013 o 07h33

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

szłu nie ma, ale co poradzić. Mamy konkurs mis normalny i halloweenowy. Dziewczyny starają się na dwa fronty. Ciężko jest wyłonić faworytki jeżeli nie mają orginalnych pomysłów. Nawet jeżeli korzytają z ciuchów z halloween i gwiazd to powinny znaleść coś co je wyróżni. Chyba odpuszczę konkurs bo nie jestem zachwycona nie tym, że halloween panuje na finałach, ale tym, że nie posiadają własnych pomysłów.

#2482 30-10-2013 o 07h39

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

No dobra, jest to racja - poziom w tym tygodniu jest cieniutki jak tył węża. I ja jestem w stanie to sobie wytłumaczyć paroma czynnikami.
Po pierwsze - gwiazda wywołała jakiś wielki szał i wszędzie widać elementy jej stroju, o ile nie całość. Fakt, to jest mało oryginalne.
Po drugie - jasne, jest masa stylizacji okołoHalloweenowych. Ale wiecie co ja na to powiem? Niech są. Mamy okres Halloweenowy, kiedy jak nie teraz się przebierać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja rozumiem, że stylizacje nie są udane, ale to chyba spowodowanie jest faktem, że użytkowniczki na widok sklepu Halloweenowego zachowały się jak Żul Pan Mietek, który po dorwaniu się do torby ze starymi ciuchami założy na siebie WSZYSTKO. Tu też jest ogólne przeładowanie i karykaturalny wygląd, bo dziewczyny chcąc być jak najbardziej Halloweenowe w efekcie przypominają kupki śmieci /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Po prostu za dużo tego na nich i jest nawrzucane bez składu i ładu. Czyli ogonki, uszka, skrzydła, płomienie i co tam jeszcze się da nawalić na tą miss.
Za to nie pojmuję tego panicznego przebierania się w stylizacje nie Halloweenowe. Ej ludzie, chyba jesteście na tyle oryginalni i pomysłowi, że jesteście w stanie ułożyć coś przykuwającego oko z dostępnych, nowych ciuchów. Więcej wiary we własne możliwości, mniej wymuszonego hipsterstwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Poza tym moja faworytka w różowym irokezie i rozwianej kiecce się przebrała i smutnam. Była taka odświeżająca, taka... nie-missfashionowa.

Kibicuję Arii. Jest pięknym przykładem oryginalnego i dobrze dobranego stroju Halloweenowego. Go Aria! <3

A deco nędzniutkie. Więc poziom w tym tygodniu ogółem nieszczególnie wysoki :C

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (30-10-2013 o 08h00)

#2483 30-10-2013 o 07h57

Miss'OK
Aria
...

Hildee napisał

Ja widzę wojnę klonów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 11 kiecek od muerteski z promenady i takie coś:

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10207.jpg

oryginalność górą XD

Ym, przyznaję, że tam jestem, ale przysięgam, że od nikogo nie zgapiałam! Ot, miałam ochotę na cosplay. Miała być Samara, wyszła Kayako. Ale już się przebrałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2484 30-10-2013 o 11h33

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Jedyne które zwróciły moją uwagę wsród tych wszystkich Halloweenowych stylizacji ( nie moge sie doczekac kiedy juz sie to skonczy) Nie znam ich nicków mam nadzieję, że pomożecie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10211.jpg

#2485 30-10-2013 o 11h41

Miss'OK
Aria
...

Rany, najpierw jęczenie "No gdzie to halloween, niech już będzie!" a teraz "rany jak mam tego dość, niech się skończy" Weźcie skończcie jęczeć, cieszmy się, póki jest, bo zaraz znów będzie rok czekania -_-

#2486 30-10-2013 o 11h55

Miss'na całego
Ashanti
...

ja na pewno nie jęczałam ani się o nie nie upominałam poza tym ma prawo mi się nie podobać.

#2487 30-10-2013 o 11h57

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Przesadzasz, Aria.;P Ja tu nie widzę jęków, a co najwyżej wywracanie oczami. Od normalnego finału oczekuje się innego stylu niż od finału misshalloween. A przede wszystkim wydaje mi się, że ten finał pokazał całą słabość, miałkość stylu halloweenowego większości graczy (co trafnie opisała Fox), co może rozczarować.

A moją faworytką jest Samira.^ ^ Strój jest halołinowy, kreatywny i tak dopasowany w szczegółach, że wygląda na samodzielny rysunek postaci.

#2488 30-10-2013 o 12h02

Miss'na całego
Ashanti
...

Dokładnie codziennie są wybory halloween więc od tego tygodniowego chcialoby się czegoś innego. Poza tym nie przeszkadza mi cała ta akcja bo rozumiem ze taki okres jest raz w roku wiec jak nie teraz to kiedy maja miec takie stroje ale polowa miss ponakładała na siebie wszystko co chyba miala w szafie nie koniecznie patrzac czy to pasuje. Ten przepych ta smieszna 'groza' jest juz niesmaczna i po prostu najwyzczajniej w swiecie NUDNA

Swoją drogą ta jest CUDNA ! Wie ktoś co to za Miss ?

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10212.jpg

#2489 30-10-2013 o 12h05

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Kasiaczek. (Chociaż nie wiem co w niej cudnego...;D)

#2490 30-10-2013 o 12h21

Miss'OK
Aria
...

Nie mówiłam o nikim konkretnym a jedynie o tendencji. Wszyscy wiedzieli że będzi i ile potrwa więc nie rorozumiem tych głosów "och nie znów stroje halloweenowe w Halloween" bo spojrzmy prawdzie w oczy i bez Halloween często w finale. Marne kreacje

#2491 30-10-2013 o 12h23

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Przejrzałam sobie defiladę. Chyba po tym, jak Evil wczoraj napisał o wszechogarniającej mroczności, zareagowała znaczna większość, bo rano (koło 8) było mi różowo i biało w oczach, wręcz do zemdlenia, jak oglądam finalistki. Jestem zaskoczona tym, jak mało pomysłów się wykorzystuje, większość halloweenowych stylizacji jest kreowana wokoło tego, co ściśle narzuca wybrany ciuch- jak poszarpany, to rozbitek lub zjawa, jak rogi, to jakaś leśna nimfa itd. Tymczasem gama przedmiotów jest naprawdę duża i nie jest trudno wybić się ze schematu mrocznych lolit, księżniczek i wiedźm. Królują też elementy gwiazdy Muertos, zrobiła szał- i wcale się nie dziwię, ma naprawdę piękny strój. Niestety sprawia to, że połowa finalistek wygląda tak samo albo łudząco podobnie.

Jest też kilka casuali, które wyglądają, jakby były zrobione na siłę, byleby tylko wyglądać inaczej od całej reszty "strasznych" kostiumów.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2492 30-10-2013 o 12h33

Miss'Żółtodziób
...

Moją faworytką jest MariaAntonina, jej Venus z MH to strzał w dziesiątkę.

#2493 30-10-2013 o 12h48

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Wiecie co, ale nie miejmy im za złe. Nie da się wystawić innej kreacji na miss Halloween i innej na zwykle finały. Biorąc pod uwagę, że Miss Halloween jest eventem czasowym, może dziewczynom bardziej na wygranej tam na razie zależeć.

#2494 30-10-2013 o 13h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Moja faworytka z irokezem się przebrała! Jak to, dlaczego, była TAKA ŚWIETNA! Bił z niej punk, rock, sex&drugs, anarchia i bunt, a jednocześnie świeżość i słodycz. Irokezie, wracaj. D:

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2495 30-10-2013 o 13h23

Miss'Żółtodziób
...

Przeglądnęłam deco - gerenalnie słabizna. Owszem, znalazłoby się kilka przyzwoitych pomieszczeń ew. kilka w miarę ciekawych pomysłów, ale w wykonaniu większość nie powala - albo nadmiar albo niedobór elementów.

Ale to też chyba można usprawiedliwić halloweenowym szałem.

#2496 30-10-2013 o 14h46

Miss'Żółtodziób
Nivrity
...

nivata napisał

Moja faworytka z irokezem się przebrała! Jak to, dlaczego, była TAKA ŚWIETNA! Bił z niej punk, rock, sex&drugs, anarchia i bunt, a jednocześnie świeżość i słodycz. Irokezie, wracaj. D:

W takim razie wracam ;-) nie sądziłam że mój irokez będzie się podobał.. raczej byla to forma żartu na odreagowanie halloweenowego mroku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2497 30-10-2013 o 16h21

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

Ashanti napisał

Jedyne które zwróciły moją uwagę wsród tych wszystkich Halloweenowych stylizacji ( nie moge sie doczekac kiedy juz sie to skonczy) Nie znam ich nicków mam nadzieję, że pomożecie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10211.jpg

Czy ktoś wie, jaki płaszcz ma na sobie pierwsza miss od lewej?

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#2498 30-10-2013 o 16h30

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Płaszcz Li-Qiu z wycieczki do Chin.

#2499 30-10-2013 o 17h54

Miss'Żółtodziób
...

Ja tam nie mam nic do strojów Halloween na defiladzie ale myślałam, że jak już się trafią to będą z pomysłem i dopracowane, aby móc coś popodziwiać albo zainspirować się a tym czasem jest jak wyżej napisane nałożone multum i z przegięciem aby tylko być wielką. Dopiero wróciłam mam nadzieję, że coś nowego zaistniało bo chce podać faworytki xD
Tak nawiasem ja codzienne wybory miss halloween odpuściłam po trzeciej turze bo to było dla mnie pomyłką. Głosuję na kostium bo nie mam opcji innej. Od przypadku się trafiały oryginalne i fajne stylizację ale na ogół cosplay albo średnia stylizacja.Nie obrażając nikogo ale cosplay mogę docenić ale nie nagrodzić (mój punkt widzenia nie czuć się tu atakowanym proszę ^^).Na system gry nie mieliśmy wpływu dlatego przestałam tam w ogóle zaglądać i wybierałam zwykłą defiladę dlatego sądziłam, że jeśli już się trafią w finałach to jakieś warte komentarzy ^^
Ok czas oglądnąć kandydatki xD
Deco:
Gdzie są nowe dopracowane i świeże pomysły :((((((? Brakuję mi tego i to na maksa już nawet przeglądając profile mało co widzę ciekawego jak ktoś gdzieś coś stworzył poproszę o pm oszczędzi mi to łowienia ryb xD
Link do zewnętrznego obrazka
Górna półka faworytki, dolna ciekawe i nowe. W pierwszym przeszkadzają mi te dwa zaznaczone elementy, w drugim od groma elementów xD, trzeci jest już poprawiony i ok, ale nie umiem się odnieść do niego że zachwyca, jest poprawny chociaż elementy zmiksowane :)
Misski:
Link do zewnętrznego obrazka
Górne ciekawe ale nie faworytki.
Połączenie i zamysł postaci podoba mi się u pierwszej, miecz mi tam przeszkadza.
Druga połączenie kolorów i góry jak najbardziej na tak. Przeszkadzają mi buty i czarna spódnica od gwiazdy po bokach.
Trzecia szary ostatnio mnie lubi więc nie mogę tu być stronnicza. Kolor mi się podoba :) usta mi nie pasują i czerwone płatki na włosach.
Na dole na razie faworytka. Evil był również i ma serce ale zmienił na coś co na mnie działa jak czosnek na wampira xD Nie znoszę tak wielkich spódnic i nie umiem się odnieść do nich nie mając gdzieś tam w zakamarku reakcji "o matko współczuję noszenia tego" xD

Ostatnio zmieniony przez Samira (30-10-2013 o 19h06)

#2500 30-10-2013 o 19h21

Miss'Żółtodziób
...

Może jestem chora, ale moje "Uwielbiam" dostał nawiedzony szpital (psychiatryczny?). Jeszcze nikt w grze nie wykorzystał łóżek od pielęgniarki w tak niebanalny sposób - dla mnie to kompletne mistrzostwo - autorko nawiedzonego szpitala, chyba oglądałyśmy te same horrory! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Kolejne Uwielbiam zebrał (jaz zwykle) zimowy ogród z widokiem na pokój z fortepianem. Dlaczego dotychczas nie znalazł się na podium - nie wiem, ale głosuję na niego każdego tygodnia.

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 161