Te tematy nie są usuwane, tylko nie wiem czemu chowają się.
I tak przykładowo pierwsze wybory macie tutaj - //www.missfashion.pl/forum/t1186,1-zwyci%C4%99%C5%BCczynie-wybor%C3%B3w-miss-fashion-tego-tygodnia.htm
Ogólnie to jest dostęp do dalszych stron, tylko trzeba to własnoręcznie zmieniać w adresie forum. I tak mamy tutaj trzecią stronę //www.missfashion.pl/forum/f8,3-aktualno%C5%9Bci.htm Nie wiem czemu tak jest akurat w aktualnościach, może należałoby zgłosić taki błąd, chociaż nie ma gwarancji, że coś z tym zrobią.
(Jeśli występuje z tym problem to możemy na blogu zrobić spis linków do tych tematów. )
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 161
#2276 02-10-2013 o 16h22
#2277 02-10-2013 o 16h23
Rosette napisał
nivata napisał
Wstrzymam się póki co z wymienianiem faworytek w misskach, bo pewnie i tak się skubane poprzebierają. Za to moim ewidentnym faworytem tegotygodniowego deko na pierwsze miejsce jest to pomieszczenie:
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7920.jpg
Jak się okaże, że to plagiat to płaknę. ;_;
Kurczę, mam wrażenie, że widziałam już to. Niestety, ostatni raz finały oraz zwycięzców z francuskiej wersji widziałam ze 2 miesiące temu i nie jestem pewna. To takie ogólne wrażenie deja vu, nieskonkretyzowane. Od razu zaznaczam, że pewnie się mylę
To jest łazienka Solomona - też miałam wrażenie, że to widziałam i oceniałam .. i dlatego wiedziałam gdzie szukać ... Ale tą łazienkę ma tak samo cudowną jak zakręcony ogród, który dziwnym trafem nie znalazł się jeszcze na podium ... No cóż ...
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (02-10-2013 o 16h27)
#2278 02-10-2013 o 16h24
Można zrobić spis na zewnętrznym serwerze, ale wygodniej dla wszystkich by było gdyby administracja dała archiwalne wyniki i spokój. Wtedy każdy ma dostęp z forum i jest piękny porządek. Bo chowające się wątki to faktycznie dziwna sprawa O_O
#2279 02-10-2013 o 16h26
Możecie też przecież zaproponować stworzenie tematu, gdzie by się aktualizowało kolejnych zwycięzców, zamiast tak narzekać, czego to u nas nie ma.
Zdecydowanie dziwna, ale skoro już to widzicie to można zgłosić. Sama nie zaglądam praktycznie do aktualności, więc nie zauważyłam tego wcześniej.
#2280 02-10-2013 o 16h35
Foxglove napisał
Ja uważam, że powinny być spisy wszelkich laureatek jakie były. Przynajmniej można wrócić sobie do poprzednich tygodni i przypomnieć kto i za co już stał na podium.
Cenzurka tu jest na pełnych obrotach, żebyśmy nie zapomnieli gdzie nasze miejsce ;]
Coś takiego, jak mają na Brazylijskiej wersji.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#2281 02-10-2013 o 16h37
Pewnie zgłosze niedługo ja na forum ograniczam się do kilku tematów więc tak z ciekawości wyskoczyłam teraz bo może gdzieś to było poruszane a nie chce powielać ^^ Naszło mnie na sprawdzenie właśnie wszystkich wygranych u nas i wtedy dostałam zonka bo kończy się na finałach gdzie Scarlet, mój pokój,Effie jest i aż poszłam na waszego bloga poszukując "dawny" wspomnień xD.
#2282 02-10-2013 o 16h58
Archiwalne wyniki mam w przygotowaniu, bo strasznie spodobał mi się ten temat na brazylijskim forum i uważam, że to bardzo przydatna rzecz Stosowne wątki pojawią się na dniach, pewnie w sobotę lub niedzielę (tylko jeszcze nie wiem, w którym dziale), z pomocą Valentine udało się dotrzeć do tych wyników, które już zginęły w aktualnościach i bałam się, że będą luki albo nie za ładne grafiki:v
Jeśli ktoś ma sugestie odnośnie wyglądu takiego wątku, to oczywiście chętnie wysłucham
#2284 02-10-2013 o 17h10
ciekawie... Takie archiwalne wyniki napewno się przydadzą Jeżeli chodzi o finały to jakoś nie zabardzo mi się spodobały. Może dlatego że obejrzałąm je teraz a one pewnie sie przebrały... Mam swoje faworytki, ale to raczej stałe gwiazdy, które znaowu się dostały Życzę powodzenia
Jeżeli chodzi o deco to raczej to samo co wcześniej... Mam stałe faworytki i mam nadzieje że tym razem wygrają
#2285 02-10-2013 o 17h57
Link do zewnętrznego obrazka
Moje faworytki!
sissi
#2286 02-10-2013 o 18h32
Wow rzeczywiście ta łazienka jest cudowna, musi wygrać.
Co do mis, w tym tygodniu kibicuje miss w czerwonych rajstopach i bolerku, reszta z czarnej koronki, idealnie stonowana kombinacja. Podoba mi się też niezmieniona od zeszłego tyg. stylizacja Lukrecji. Trzymam kciuki za te Panie
#2287 02-10-2013 o 18h40
Skoro już macie w planach to nie ma co zgłaszać no chyba, że o bugu z działaniem działu aktualności
Btw Rosette sio od mojego pomysłu łazienki japońskiej xD Odrazu mi poszło w plan jak zobaczyłam te kamienie na screenach, że przerobie moją obecną łazienkę na taką otwartą ala źródła, bo japońskie łazienki są za pustawe xD
Przebieranki ruszyły może jakaś nowa perełka się trafi do gwiazdki albo serca
#2288 02-10-2013 o 22h56
w tym tygodniu ściskam kciuki mocno za Masakrę, ma prześliczną zieloną stylizację
#2289 02-10-2013 o 23h40
Masakra już tyle ładnych stylizacji miała, że w końcu by jej się należało xD.
Ciekawe jak będzie z deco.
Ostatnio zmieniony przez krokodo (03-10-2013 o 00h04)
jestem lisem udającym kaczkę Link do zewnętrznego obrazka
#2290 03-10-2013 o 08h58
Do kogo to należy. Bardzo podoba mi się pomysł,szkoda tylko,że nie kawiarnia z lodami
#2291 03-10-2013 o 12h13
Tak bardzo PRL! Nie wiem, czyje, ale jest zachwycające.
#2292 03-10-2013 o 12h33
To Hildee! Poznałam po mopsie dzięki za szeroki uśmiech z rana, rewelacyjny pomysł!
#2293 03-10-2013 o 12h38
Nie no te pingwiny wymiatają wszystko!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#2294 03-10-2013 o 12h40
To ma iść na podium, jak Babcię kocham Nagradzamy same poważne pokoje, niech wygrają PRLowskie pingwiny za sam pomysł.
#2295 03-10-2013 o 12h43
Dziękuję Wam za uznanie Tak to jest jak się nie śpi po nocach, to się układa plażowe knajpy dla pingwinów. Mocno żałuję, że akcesoriów plażowych nie mogę wrzucić tam, bo tam dostępne są takie fajne budki z lodami i same lody
#2296 03-10-2013 o 14h29
No to już super "trolling" w deco xD znacznie lepszy od psa modelki.Szkoda że nie wyskoczył na początku finałów no ale może nadrobi do podium xD O zabawę z kodem możesz zapytać Masakrę jak przenieść inne przedmioty do ogółu jeśli bardzo chcesz ^^
Polowanie czas zacząć xD?Trochę proporcje mi nie grają ale zamysł i przedstawienie go bardzo udane.
Ostatnio zmieniony przez Samira (03-10-2013 o 18h56)
#2297 04-10-2013 o 00h14
Tak bardzo cieszę się, że Masakra wreszcie na podium <3 2 miejsce nieszczególnie mi się podoba, ale niech już będzie. Na 1 głosowałam, tu też jestem zadowolona.
Co do deco byłabym zła wręcz gdyby łazienka Solomony nie trafiła na podium, za bardzo na nie zasługiwała. No i te króliczki Miyane Q~Q Tylko pingwinów brakuje do kompletu </3
#2298 04-10-2013 o 00h17
Co sądzicie o tych tygodniowych wyborach?
Ja myślę, że Deco jest wręcz wyborne ... łazienka Solomony jest piękna, szkoda, że to nie ten ogród - taaa będę się czepiać, bo ja go tak uwielbiam xD
Kafejka też dosyć interesująca ... dawałam gwiazdkę ...
Co do królików, to kibicuje od 4 tygodni ... albo się mylę .. Bo dawno temu mi się już spodobały ... Gdzieś tam wcześniej się wypowiadałam już xD
Co do Miss... Moja mina wyglądała tak --> O_o
Ale, gdy spojrzałam na trzecie miejsce, w końcu pojawił się uśmiech....
Najszczersze gratulacje Masakro - należało Ci się od dluższego czasu ^^
#2299 04-10-2013 o 00h22
Szkoda że dla Masakry 3 miejsce, swoimi stylizacjami błyszczała już od dłuższego czasu i szczerze przyznam że miała już ładniejsze. Zasługiwała na podium to oczywiste, ubolewam jednak nie było to 1 miejsce, bo w porównaniu z resztą kandydatek jest moim zdaniem najlepsza. Reszty nawet nie pamiętam z finału.
Łazienka najlepsza na świecie, w pełni zasłużone zwycięstwo.
#2300 04-10-2013 o 00h23
Będę zupełnie szczera - miss poza 3 miejscem Masakry (na której nagrodzenie chyba już wszyscy czekali ^^) i całe deco nie podoba mi się.
Ale, jak pisałam, trzecie miejsce w misskach jest bardzo satysfakcjonujące, choć tylko zastanawia mnie, czemu nie wyżej.
Tak czy inaczej, gratuluję wszystkim laureatkom!