Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 161

#2251 01-10-2013 o 08h57

Miss'Żółtodziób
...

Krokodo, w takim razie zgadzam się z Tobą w kwestii wielkich sukni - choć na początku gry robiły wrażenie, teraz już trochę się przejadły... Sądziłam, że niczym Walkiria postanowiłaś głosić wyższość spodni nad innymi częściami garderoby - mój błąd i chylę czoła w przeprosinach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Co do sukni secesyjnych - Lilien słusznie zauważyłaś, że ich cena była sporą przeszkodą w "wysypie", za to bryczesy i dodatki z nowej dostawy na pewno kilkakrotnie pojawią się w stylizacjach finałowych (sama zakochałam się w szkarłatnym, jeździeckim fraku).
Ciekawi mnie, jak wieloma stajniami powita nas Deco w tym tygodniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Moja hipsterska stajnia, którą sobie zaprojektowałam kilka tygodni temu czuje nadchodzący wysyp konikowych domków... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2252 01-10-2013 o 13h28

Miss'Żółtodziób
...

Hmm albo przypadek albo mam dzisiaj dzień dwóch sukienek na defiladzie xD Jedna to z licytacji za 100 dzień, druga to ta co ma Evil i Foxglove nie znam nazwy. Zmowa czy trolling xD? Bo na jednym podejściu naliczyłam 6 wieczorówek i 5 tych drugich xD

#2253 01-10-2013 o 13h31

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Suknia Emma i proszę mie tu o trolling nie posądzać XD Po prostu skoro kiedyś gdzieś w misji jest kupno tej kiecy, to równie dobrze mogę to szkaradzieństwo jakoś wykorzystać i przerobić, żeby nadawało się do ubrania XD

#2254 01-10-2013 o 13h36

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Foxglove napisał

Po prostu skoro kiedyś gdzieś w misji jest kupno tej kiecy, to równie dobrze mogę to szkaradzieństwo jakoś wykorzystać i przerobić, żeby nadawało się do ubrania XD

Fox to prawie jak recykling xD

Ja na defiladzie zaobserwowałam ostatnio modę na makijaż ala stara Miyane ó-ó

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2255 01-10-2013 o 13h41

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Dokładnie! Ja recyclinguję ciuchy z misji, które i tak muszę kupić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Sporo ma się takich ciuchów, przynajmniej człowiek nie płacze tak bardzo za straconą kasą jak to ubierze ;]

#2256 01-10-2013 o 13h42

Miss'Żółtodziób
...

Acha no to widać hurtem niektóre dostały misję z sukienką xD mocno przepraszam za takie insynuację względem ciebie Foxglove były zamierzone ^^ jak się dostaną na finały to będzie fajny trolling, jestem za leniwa aby sprawdzać ich pop licznik.

#2257 01-10-2013 o 13h46

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ja nawet nie wiem kiedy jest misja z nią, ale tak przeglądałam szafę i patrzę co to kurde jest. No i zobaczyłam i uznałam, że dziś nadszedł jej dzień XD
Oby się dostało stadko na finały. I dobrze, że mnie to nie dotyczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2258 01-10-2013 o 16h53

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Nie musisz mnie za nic przepraszać, Crewedko, nic strasznego w tym, że się źle zrozumiałyśmy xD. Zresztą ja często niezrozumiale piszę.

Czyli nadal zamierzacie trollować finały? Jakie macie pomysły tym razem?

#2259 01-10-2013 o 18h29

Miss'Żółtodziób
...

Nie wiem jak inne osoby, z trollowaniem umówionej wersji nie ma ^^ Raczej jak zwykle zostaną luźne przebierania z przesadem, karykaturą badź inną koncepcją. Ja w następnych finałach jak się dostanę mam już pomysł do potestowania xD ale potrzebuję przywabić muszki dla efektu.

#2260 02-10-2013 o 00h16

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Przyznam tak na początku finałów że ostatnio jestem zaskoczona niskim progiem ilości miss pop wymaganej by dostać się do finałów. Weszłam do nich z 100, nawet nie liczyłam na to, że w tym tygodniu znajdę się w finałach miss.

Wyłapałam na chwilę obecną parę ładnych stylizacji, ciekawe kto się przebierze D:
Em co do deco... Nie sprawdzałam do kogo ono należy, wyskakuje mi jakaś początkowa miss bez mieszkania (parę razy mi się tak zdarzało). Czy to jest panna, które utraciła trofeum czy ktoś inny?
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=121372&pieceid=1&destid=0

#2261 02-10-2013 o 00h18

Miss'Żółtodziób
...

Ta sama. Mieszkanie jest identyczne i niczym się nie różni ;c

#2262 02-10-2013 o 00h22

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Wstrzymam się póki co z wymienianiem faworytek w misskach, bo pewnie i tak się skubane poprzebierają. Za to moim ewidentnym faworytem tegotygodniowego deko na pierwsze miejsce jest to pomieszczenie:

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7920.jpg

Jak się okaże, że to plagiat to płaknę. ;_;

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2263 02-10-2013 o 00h28

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Oj tak, to wnętrze niesamowicie przypadło mi do gustu. Musi być na podium! (ale i oczywiście modlę się by było oryginalnego autorstwa owej osóbki od nas Q~Q)

#2264 02-10-2013 o 00h30

Miss'OK
Aria
...

nelumi napisał

Przyznam tak na początku finałów że ostatnio jestem zaskoczona niskim progiem ilości miss pop wymaganej by dostać się do finałów. Weszłam do nich z 100, nawet nie liczyłam na to, że w tym tygodniu znajdę się w finałach miss.

Wyłapałam na chwilę obecną parę ładnych stylizacji, ciekawe kto się przebierze D:
Em co do deco... Nie sprawdzałam do kogo ono należy, wyskakuje mi jakaś początkowa miss bez mieszkania (parę razy mi się tak zdarzało). Czy to jest panna, które utraciła trofeum czy ktoś inny?
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=121372&pieceid=1&destid=0

Jasne, pewnie. Niech jeszcze znowu wygra, zajmując miejsce kogoś, kto na to zasłużył, czemu nie -_-

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2265 02-10-2013 o 00h30

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Nivata, jak spojrzałam na ten pokój, to mi w głowie poleciała piosenka "Ani słowa" z Herculesa. Przydałoby się tam wcisnąć skaczącą po kolumnach Megarę : D.

Na razie przeglądnęłam tylko kilka mieszkań i spodobało mi się takie jedno z tarasikiem.

#2266 02-10-2013 o 09h07

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Patrzcie co znalazłam w finałach na francuskiej
Uwaga! Cromini atakują.

Link do zewnętrznego obrazka

Wiem,że to nie o naszych finałach,chciałam się z wami podzielić znaleziskiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez YooSti (02-10-2013 o 09h08)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2267 02-10-2013 o 09h11

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Cromimi ujeżdżające wiewiórki wygrały wiadro internetu. xD

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2268 02-10-2013 o 09h16

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Wow! Genialny jest ten ogródek Cromimi! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2269 02-10-2013 o 09h19

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Jest  w tym jakaś ukryta perwersja, że gryzoń eksploatuje gryzonia XD

Piękna łaźnia! Życzę jej I miejsca ^^ Nie skomentuję natomiast plagiatora w finale. Ciekawe  czy znowu dostanie się na podium i znowu będzie kaszana.

#2270 02-10-2013 o 09h28

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Ej, zepsułąś mi niespodziankę z inspiracji :C

Mamy plagiatora w finałach? To lepiej od razu zgłaszać, żeby nie zepsuło podium.

Ale śmieszna panda w finałach |D
Krokodo wygląda dzisiaj bardzo uroczo.

#2271 02-10-2013 o 09h39

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

To ten sam. Miała wystarczająco głosów żeby się znowu dostać pewnie.

#2272 02-10-2013 o 11h16

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

nivata napisał

Wstrzymam się póki co z wymienianiem faworytek w misskach, bo pewnie i tak się skubane poprzebierają. Za to moim ewidentnym faworytem tegotygodniowego deko na pierwsze miejsce jest to pomieszczenie:

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7920.jpg

Jak się okaże, że to plagiat to płaknę. ;_;

Kurczę, mam wrażenie, że widziałam już to. Niestety, ostatni raz finały oraz zwycięzców z francuskiej wersji widziałam ze 2 miesiące temu i nie jestem pewna. To takie ogólne wrażenie deja vu, nieskonkretyzowane. Od razu zaznaczam, że pewnie się mylę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Rosette (02-10-2013 o 11h17)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2273 02-10-2013 o 14h55

Miss'Żółtodziób
...

To nie plagiat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a przynajmniej nie z finałów i podium francuskiego. Może masz deja vu bo widziałaś to na defiladzie? Ja kilka razy widziałam to pomieszczenie tam oraz nawet weszłam na profil aby pooglądać całość.
Faworyci w deco
Łaźnia, Króliki,Pokój w kenii, Przychodnia w takiej kolejności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Coś z potencjałem:

Misski
W tym tygodniu jakoś ubogo narazie z kreacjami jak i deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Nawiasem czemu u nas w aktualizacjach finały się kasują przez ograniczenie stron do 1 a w innych wersjach mają z dwóch lat nawet ? Jak potem mam udowodnić plagiat skoro nie ma tego nawet na forum xD?

#2274 02-10-2013 o 16h06

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Samira napisał

To nie plagiat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a przynajmniej nie z finałów i podium francuskiego. Może masz deja vu bo widziałaś to na defiladzie? Ja kilka razy widziałam to pomieszczenie tam oraz nawet weszłam na profil aby pooglądać całość.

O, to może być to. Jak pisałam, nie mam pojęcia skąd mi się wzięło owo wrażenie. Tak czy siak, łaźnia jest piękna. Ja nie mogę się doczekać możliwości wstawienia kamieni do łazienki, bo chcę zrobić klasyczne japońskie gorące źródła <3

Samira napisał

Nawiasem czemu u nas w aktualizacjach finały się kasują przez ograniczenie stron do 1 a w innych wersjach mają z dwóch lat nawet ? Jak potem mam udowodnić plagiat skoro nie ma tego nawet na forum xD?

Ja pod tym względem w ogóle uważam nasze forum za kompletną porażkę- po pierwsze, wszystkie tematy w aktualnościach są zamykane niemal od razu po wstawieniu- na francuskiej wersji są otwarte dla forumowiczy kilka dni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png dla mnie to jak jakaś chora cenzura, czy usilne odbieranie piszącym możliwości komentowania. Niby został utworzony wątek na ogólne pogaduchy, ale dział "Aktualności" jest strzeżony niczym złote pantalony, byleby kto nie skaził postem.

Druga sprawa to jak pisałaś, kasowanie tych wątków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png nie wiem dlaczego i na pohybel, ja osobiście lubię sobie czasem wracać do staroci, i chciałabym na przykład ku odświeżeniu pamięci obejrzeć pierwsze podium na polskim MF ever- nie zobaczę. Jestem ciekawa komu tak bardzo te tematy przeszkadzają, że musi je kasować z niemal maniakalną skrupulatnością.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2275 02-10-2013 o 16h13

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ja uważam, że powinny być spisy wszelkich laureatek jakie były. Przynajmniej można wrócić sobie do poprzednich tygodni i przypomnieć kto i za co już stał na podium.
Cenzurka tu jest na pełnych obrotach, żebyśmy nie zapomnieli gdzie nasze miejsce ;]

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 161