Krokodo, w takim razie zgadzam się z Tobą w kwestii wielkich sukni - choć na początku gry robiły wrażenie, teraz już trochę się przejadły... Sądziłam, że niczym Walkiria postanowiłaś głosić wyższość spodni nad innymi częściami garderoby - mój błąd i chylę czoła w przeprosinach
Co do sukni secesyjnych - Lilien słusznie zauważyłaś, że ich cena była sporą przeszkodą w "wysypie", za to bryczesy i dodatki z nowej dostawy na pewno kilkakrotnie pojawią się w stylizacjach finałowych (sama zakochałam się w szkarłatnym, jeździeckim fraku).
Ciekawi mnie, jak wieloma stajniami powita nas Deco w tym tygodniu Moja hipsterska stajnia, którą sobie zaprojektowałam kilka tygodni temu czuje nadchodzący wysyp konikowych domków...
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 161
#2251 01-10-2013 o 08h57
#2252 01-10-2013 o 13h28
Hmm albo przypadek albo mam dzisiaj dzień dwóch sukienek na defiladzie xD Jedna to z licytacji za 100 dzień, druga to ta co ma Evil i Foxglove nie znam nazwy. Zmowa czy trolling xD? Bo na jednym podejściu naliczyłam 6 wieczorówek i 5 tych drugich xD
#2253 01-10-2013 o 13h31
Suknia Emma i proszę mie tu o trolling nie posądzać XD Po prostu skoro kiedyś gdzieś w misji jest kupno tej kiecy, to równie dobrze mogę to szkaradzieństwo jakoś wykorzystać i przerobić, żeby nadawało się do ubrania XD
#2254 01-10-2013 o 13h36
Foxglove napisał
Po prostu skoro kiedyś gdzieś w misji jest kupno tej kiecy, to równie dobrze mogę to szkaradzieństwo jakoś wykorzystać i przerobić, żeby nadawało się do ubrania XD
Fox to prawie jak recykling xD
Ja na defiladzie zaobserwowałam ostatnio modę na makijaż ala stara Miyane ó-ó
#2255 01-10-2013 o 13h41
Dokładnie! Ja recyclinguję ciuchy z misji, które i tak muszę kupić Sporo ma się takich ciuchów, przynajmniej człowiek nie płacze tak bardzo za straconą kasą jak to ubierze ;]
#2256 01-10-2013 o 13h42
Acha no to widać hurtem niektóre dostały misję z sukienką xD mocno przepraszam za takie insynuację względem ciebie Foxglove były zamierzone ^^ jak się dostaną na finały to będzie fajny trolling, jestem za leniwa aby sprawdzać ich pop licznik.
#2257 01-10-2013 o 13h46
Ja nawet nie wiem kiedy jest misja z nią, ale tak przeglądałam szafę i patrzę co to kurde jest. No i zobaczyłam i uznałam, że dziś nadszedł jej dzień XD
Oby się dostało stadko na finały. I dobrze, że mnie to nie dotyczy
#2258 01-10-2013 o 16h53
Nie musisz mnie za nic przepraszać, Crewedko, nic strasznego w tym, że się źle zrozumiałyśmy xD. Zresztą ja często niezrozumiale piszę.
Czyli nadal zamierzacie trollować finały? Jakie macie pomysły tym razem?
Link do zewnętrznego obrazka
jestem lisem udającym kaczkę Link do zewnętrznego obrazka
#2259 01-10-2013 o 18h29
Nie wiem jak inne osoby, z trollowaniem umówionej wersji nie ma ^^ Raczej jak zwykle zostaną luźne przebierania z przesadem, karykaturą badź inną koncepcją. Ja w następnych finałach jak się dostanę mam już pomysł do potestowania xD ale potrzebuję przywabić muszki dla efektu.
#2260 02-10-2013 o 00h16
Przyznam tak na początku finałów że ostatnio jestem zaskoczona niskim progiem ilości miss pop wymaganej by dostać się do finałów. Weszłam do nich z 100, nawet nie liczyłam na to, że w tym tygodniu znajdę się w finałach miss.
Wyłapałam na chwilę obecną parę ładnych stylizacji, ciekawe kto się przebierze D:
Em co do deco... Nie sprawdzałam do kogo ono należy, wyskakuje mi jakaś początkowa miss bez mieszkania (parę razy mi się tak zdarzało). Czy to jest panna, które utraciła trofeum czy ktoś inny?
#2261 02-10-2013 o 00h18
Ta sama. Mieszkanie jest identyczne i niczym się nie różni ;c
#2263 02-10-2013 o 00h28
Oj tak, to wnętrze niesamowicie przypadło mi do gustu. Musi być na podium! (ale i oczywiście modlę się by było oryginalnego autorstwa owej osóbki od nas Q~Q)
#2264 02-10-2013 o 00h30
nelumi napisał
Przyznam tak na początku finałów że ostatnio jestem zaskoczona niskim progiem ilości miss pop wymaganej by dostać się do finałów. Weszłam do nich z 100, nawet nie liczyłam na to, że w tym tygodniu znajdę się w finałach miss.
Wyłapałam na chwilę obecną parę ładnych stylizacji, ciekawe kto się przebierze D:
Em co do deco... Nie sprawdzałam do kogo ono należy, wyskakuje mi jakaś początkowa miss bez mieszkania (parę razy mi się tak zdarzało). Czy to jest panna, które utraciła trofeum czy ktoś inny?
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=121372&pieceid=1&destid=0
Jasne, pewnie. Niech jeszcze znowu wygra, zajmując miejsce kogoś, kto na to zasłużył, czemu nie -_-
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#2265 02-10-2013 o 00h30
Nivata, jak spojrzałam na ten pokój, to mi w głowie poleciała piosenka "Ani słowa" z Herculesa. Przydałoby się tam wcisnąć skaczącą po kolumnach Megarę : D.
Na razie przeglądnęłam tylko kilka mieszkań i spodobało mi się takie jedno z tarasikiem.
jestem lisem udającym kaczkę Link do zewnętrznego obrazka
#2266 02-10-2013 o 09h07
Patrzcie co znalazłam w finałach na francuskiej
Uwaga! Cromini atakują.
Wiem,że to nie o naszych finałach,chciałam się z wami podzielić znaleziskiem
Ostatnio zmieniony przez YooSti (02-10-2013 o 09h08)
#2267 02-10-2013 o 09h11
Cromimi ujeżdżające wiewiórki wygrały wiadro internetu. xD
#2268 02-10-2013 o 09h16
Wow! Genialny jest ten ogródek Cromimi!
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
#2269 02-10-2013 o 09h19
Jest w tym jakaś ukryta perwersja, że gryzoń eksploatuje gryzonia XD
Piękna łaźnia! Życzę jej I miejsca ^^ Nie skomentuję natomiast plagiatora w finale. Ciekawe czy znowu dostanie się na podium i znowu będzie kaszana.
#2270 02-10-2013 o 09h28
Ej, zepsułąś mi niespodziankę z inspiracji :C
Mamy plagiatora w finałach? To lepiej od razu zgłaszać, żeby nie zepsuło podium.
Ale śmieszna panda w finałach |D
Krokodo wygląda dzisiaj bardzo uroczo.
#2271 02-10-2013 o 09h39
To ten sam. Miała wystarczająco głosów żeby się znowu dostać pewnie.
#2272 02-10-2013 o 11h16
nivata napisał
Wstrzymam się póki co z wymienianiem faworytek w misskach, bo pewnie i tak się skubane poprzebierają. Za to moim ewidentnym faworytem tegotygodniowego deko na pierwsze miejsce jest to pomieszczenie:
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7920.jpg
Jak się okaże, że to plagiat to płaknę. ;_;
Kurczę, mam wrażenie, że widziałam już to. Niestety, ostatni raz finały oraz zwycięzców z francuskiej wersji widziałam ze 2 miesiące temu i nie jestem pewna. To takie ogólne wrażenie deja vu, nieskonkretyzowane. Od razu zaznaczam, że pewnie się mylę
Ostatnio zmieniony przez Rosette (02-10-2013 o 11h17)
#2273 02-10-2013 o 14h55
To nie plagiat a przynajmniej nie z finałów i podium francuskiego. Może masz deja vu bo widziałaś to na defiladzie? Ja kilka razy widziałam to pomieszczenie tam oraz nawet weszłam na profil aby pooglądać całość.
Faworyci w deco
Łaźnia, Króliki,Pokój w kenii, Przychodnia w takiej kolejności
Coś z potencjałem:
Misski
W tym tygodniu jakoś ubogo narazie z kreacjami jak i deco
Nawiasem czemu u nas w aktualizacjach finały się kasują przez ograniczenie stron do 1 a w innych wersjach mają z dwóch lat nawet ? Jak potem mam udowodnić plagiat skoro nie ma tego nawet na forum xD?
#2274 02-10-2013 o 16h06
Samira napisał
To nie plagiat a przynajmniej nie z finałów i podium francuskiego. Może masz deja vu bo widziałaś to na defiladzie? Ja kilka razy widziałam to pomieszczenie tam oraz nawet weszłam na profil aby pooglądać całość.
O, to może być to. Jak pisałam, nie mam pojęcia skąd mi się wzięło owo wrażenie. Tak czy siak, łaźnia jest piękna. Ja nie mogę się doczekać możliwości wstawienia kamieni do łazienki, bo chcę zrobić klasyczne japońskie gorące źródła <3
Samira napisał
Nawiasem czemu u nas w aktualizacjach finały się kasują przez ograniczenie stron do 1 a w innych wersjach mają z dwóch lat nawet ? Jak potem mam udowodnić plagiat skoro nie ma tego nawet na forum xD?
Ja pod tym względem w ogóle uważam nasze forum za kompletną porażkę- po pierwsze, wszystkie tematy w aktualnościach są zamykane niemal od razu po wstawieniu- na francuskiej wersji są otwarte dla forumowiczy kilka dni dla mnie to jak jakaś chora cenzura, czy usilne odbieranie piszącym możliwości komentowania. Niby został utworzony wątek na ogólne pogaduchy, ale dział "Aktualności" jest strzeżony niczym złote pantalony, byleby kto nie skaził postem.
Druga sprawa to jak pisałaś, kasowanie tych wątków nie wiem dlaczego i na pohybel, ja osobiście lubię sobie czasem wracać do staroci, i chciałabym na przykład ku odświeżeniu pamięci obejrzeć pierwsze podium na polskim MF ever- nie zobaczę. Jestem ciekawa komu tak bardzo te tematy przeszkadzają, że musi je kasować z niemal maniakalną skrupulatnością.
#2275 02-10-2013 o 16h13
Ja uważam, że powinny być spisy wszelkich laureatek jakie były. Przynajmniej można wrócić sobie do poprzednich tygodni i przypomnieć kto i za co już stał na podium.
Cenzurka tu jest na pełnych obrotach, żebyśmy nie zapomnieli gdzie nasze miejsce ;]