nie mam pojęcia co to za pani ale ma ode mnie głos
podoba mi się jej pomysł na stylizację mam jeszcze jedną faworytkę ale coś tak czuje że podoba mi się tylko ze względu na buźkę więc nie będę podawała jej zdjęci
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 161
#2026 18-09-2013 o 14h38
#2028 18-09-2013 o 14h47
MariaANTONINA - tru, 5 elementów na 9 jest z zestawu. Podeszłam do tego z innej strony i odjęłam pióropusz, który jest jakby na to nie patrzeć, bardzo spektakularny. I wtedy stylizacja już nieszczególnie porywa, bo to on gra tu pierwsze skrzypce wraz z kiecką. Ok, jestem czepiaczem, ale jakoś jeśli ponad 50% stylizacji jest z zestawu to nie umiem być zachwycona no XD Inne szorty dać (albo body), rajstopy (o ile w ogóle są potrzebne), ewentualnie rękawiczki i inaczej rozmawiamy Ja po prostu jestem zaciekłym wrogiem zestawów i unikam ich jak ognia. Dla mnie 2 elementy z zestawu to jest maksimum na jakie mogę sobie pozwolić, i to najlepiej żeby nie były trzonem stylizacji. Gra oferuje taki ogrom ciuchów, że na pewno da się ułożyć coś równie ciekawego z różnych elementów ;]
#2029 18-09-2013 o 15h13
Dobranie innych, klimatycznych szortów, rajstop i rękawiczek nie powinno być problemem, a już nie rzucałoby się tak w oczy niemal pełne zestawienie, fakt. Zgadzam się z tym. Ale zgadzam się również z tym, że dobranie reszty elementów nadało temu strojowi wyrazu i nowego ducha. Podobnie zadziałała na mnie pamiętna stylizacja "kiecka+kapelusz Audrey z maską i królikiem" - niby trzon to zestaw, ale te dwa itemy już go pokolorowały w inny sposób. Stąd serce ode mnie. <3
Deco.
Poza wymienianą wielokrotnie kawiarenką i mopsem na krześle zachwycają mnie jeszcze te dwa pokoje:
Moje ulubione połączenie fioletu i brązu, gra i działa. Fajnie zagospodarowana przestrzeń i detale, które nadają indywidualizmu (przyciemnione szyby i pajączek buszujące w kącie są cudne!). Do tego kotał pośród drożdżówek. <3
Ten niby nie jest taki wymyślny jak większość zwycięzców. Nie ma powiększonej perspektywy, nie ma podestów, półpięter ani innych carów. Ale jest ładnie. Jest schludnie, czysto i bez zbędnego przesadyzmu. Zagrał tu minimalizm. Podoba mi się.
#2030 18-09-2013 o 15h29
Drożdżówki nie są zdrowe dla kota XD Ale kolory w tym pokoju mnie kupiły. Też podoba mi się, że nie jest przeładowany, jest przestrzeń I podoba mi się ten detal jak napis kredą na ścianie po lewej. Mała rzecz, a w jakiś pokrętny sposób pasuje.
#2031 18-09-2013 o 15h43
według mnie jest dużo ładnych stylizacji w tych finałach. Mam kilka swoich typów:
Kreacja pierwszej miss jest po prostu cudowna, pięknie dobrane kolory, a także dodatki. Natomiast u drugiej miss podoba mi się twarz, chociaż strój też jest niczego sobie Nie można także zapomnieć o uroczej szamance, o której już wspominałyście
A co do deco to do gustu przypadł mi elegancki, prosty, a zarazem uroczy salon z zimową nocą za oknem i ogniem w kominku
#2032 18-09-2013 o 16h05
Ten pokój, który zaprezentowała Alice, jest bardzo ładny, tylko niepokoi mnie światło z kominka - to wygląda, jak zaczątki pożaru Tak więc właścicielce sugerowałabym popracowanie nad światłami - księżyc też wygląda trochę nienaturalnie. Tak więc - kilka detali do poprawki i będzie kolejne pomieszczenie do grona faworytów W drugim pokoju pokazanym przez nivatę urzeka mnie kolorystyka ♥
Misa - skąd ten króliczek? :3
#2033 18-09-2013 o 16h22
A więc... więc, więc, więc... Finały. Podsumowanie:
Przechodząc najpierw do deco: Przejrzane. Nie dałam wszystkich głosów, bo moją uwagę przykuły jedynie niektóre mieszkanka, charakterystyczne typu taras (mimo oklepanego ułożenia jak podane w grze to i tak robi spore wrażenie), park piknikowy, zimowa kraina oddzielona od mieszkanka (choć dziwnie wygląda przepołowienie tych dwóch części), tradycyjnie, jak zwykle heratka u Solomony. - mniej więcej tyle jeśli chodzi o gwiazdki.
Serc dałam malutko, ale powiedzmy szczerze - TEN PIES MA BYĆ NA PO-DIUM! I tak, jest tam mało rzeczy, ale coś takiego rzadko się widuje, więc wyróżnienie. Poza tym nasza słynna kawiarenka, też musi być wyróżniona. Zachwyca samym pomysłem. Reszta mi się zapomniała, ale może się domyślicie... xD
Jeśli chodzi o finalistki: Też niewiele głosów padło. Gwiazdki głównie do naszego rodzynka Evila, pani z pelerynką Blair (czy jak to tam się nazywa), Masakrze, Solomonie i jeszcze paru innym.
Serca od razu do Motionell, bo buźka mnie tak zawsze przyciąga jej, pani w chińskimi rysami twarzyczki (przebrała się... no cóż) i pannie Wiking.
Dziękuję.
Kaede, a króliś jest ze szkolenia szybkiego na weterynarza.
Ostatnio zmieniony przez Misa (18-09-2013 o 16h23)
#2034 18-09-2013 o 16h34
Mi się Evil w tym tygodniu kompletnie nie podoba, jak na jego możliwości ta stylizacja wygląda jak niedopracowany troll. Miał dziesiątki dużo piękniejszych strojów.
#2035 18-09-2013 o 16h39
MariaANTONINA napisał
Mi się Evil w tym tygodniu kompletnie nie podoba, jak na jego możliwości ta stylizacja wygląda jak niedopracowany troll. Miał dziesiątki dużo piękniejszych strojów.
Muszę się zgodzić z Marią, Evil chyba w tym tygodniu trolluje finały
#2036 18-09-2013 o 16h43
Misa napisał
Serca od razu do Motionell, bo buźka mnie tak zawsze przyciąga jej, pani w chińskimi rysami twarzyczki (przebrała się... no cóż) i pannie Wiking.
Misa: <3 !!!
A mi jak zwykle podoba się Aria i życzę podium
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#2037 18-09-2013 o 16h45
Gdzie tam Evilowi do trolla? Bo nie podpadł w Wasze gusta, to zaraz musi być troll?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#2038 18-09-2013 o 16h47
No proszę Was, przecież stylizacja Evila jest naprawdę ładna. Ze smakiem i wyczuciem. Zupełnie w jego stylu i na poziomie.
#2039 18-09-2013 o 16h49
W sumie to jego stylizacja jest w tym tygodniu skromniejszą od tamtych, ale to nie znaczy, że jest gorsza. Prosta i stylowa też jest cudowna a wciąż ma w sobie to coś co daje mu wysoką notę. Może to przez ten unikatowy makijaż. ^ ^''
#2040 18-09-2013 o 17h01
Dla mnie też nie jest ani ładna ani stylowa, kolory mogłyby być dobrane lepiej, a pelerynka kompletnie nie pasuje. </3 Wolę Evila w wydaniu super fancy, z wielkimi kapeluszami i na wypasie.
btw. Maria, co to za cudne legginsy w twarze?
Ostatnio zmieniony przez nivata (18-09-2013 o 17h04)
#2042 18-09-2013 o 17h48
Hildee, Nivata serdecznie dziękuję za wyróżnienie Muszę przyznać, iż byłam mocno zaskoczona, że ta wspaniała kwiecista sukienka (Janis) nie została jeszcze przez nikogo wykorzystana. Trafiłam na nią przy okazji wyszukiwania czegoś w stylu mori, cieszę się, że stylizacja znalazła swoich zwolenników. Jeszcze raz dzięki.
W tym tygodniu również można znaleźć oryginalne stroje. Niektórzy rozczarowują, inni mile zaskakują. Najbardziej jednak zadowalają osoby stałe w swoich stylizacjach, które, pomimo niewychodzenia z ram swojego stylu, wciąż potrafią zaskoczyć mnie czymś nowy. Jednakże, jak któraś z Was tutaj napisała, wszystko to kwestia gustu i nigdy nie będzie tak, że jedna stylizacja zadowoli wszystkich.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (18-09-2013 o 17h49)
#2043 18-09-2013 o 18h48
Ikan przyłączam się wraz z innymi że twoja stylizacja mi się podoba Kiedyś widziałam tą sukienkę i się zastanawiałam jak ją zakomponować i proszę prosto i ładnie
Jeżeli chodzi o finały to mam faworytów swoich, ale nie zdradze, których Ale też muszę przyznać, że ci co byli w tamtym tygodniu moimi faworytami to teraz mnie rozczarowali Cóż raz się podoba a raz nie
Ostatnio zmieniony przez dortnana (18-09-2013 o 18h51)
#2044 18-09-2013 o 18h56
Ja tego trolla to sobie wypraszam!XD No, przez chwilę byłem tak sfrustrowany brakiem czasu, że chciałem trolować... Ale nawet taka aktywność jak trolowy strój mnie przerosła i zwyczajnie zrobiłem coś prostego, nie wymagającego wiele pracy. Mi się podoba.
Nie wiem ile z was ma świadomość ile taki strój, jak to Niv stwierdziła, w stylu "fancy" pochłania czasu, żeby dopracować detale. Duuużo.
Może tak się obniżył próg punktowy w finałach nie tylko przez początek roku szkolnego, ale też przez początek sesji wrześniowej na studiach? Oby w październiku było lepiej.
#2045 18-09-2013 o 19h09
To ja przychodzę ze swoimi faworytkami
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
A co do sukienki w kwiatki to nie jesteś pierwszą miss która ją ma i to w finałach, zaraz na początku było wiele miss w owej sukience
#2046 18-09-2013 o 19h27
YooSti napisał
A co do sukienki w kwiatki to nie jesteś pierwszą miss która ją ma i to w finałach, zaraz na początku było wiele miss w owej sukience
Doprawdy? Nie zarejestrowałam...mój błąd
Huh...tak więc odświeżyłam coś "starego"
#2047 18-09-2013 o 19h59
@Ikan możesz się czuć dumnie, bo tylko ty (jak na razie) masz ją w finałach i prezentujesz się bardzo fajnie .
#2048 18-09-2013 o 20h48
YooSti napisał
@Ikan możesz się czuć dumnie, bo tylko ty (jak na razie) masz ją w finałach i prezentujesz się bardzo fajnie .
Uuu, no to jestem happy, dzięki
#2049 18-09-2013 o 21h32
O matko, ile przebieranek! Połowy już nie pamiętam, tyle się zmieniło od wczesnego popołudnia
#2050 18-09-2013 o 22h20
Hildee napisał
O matko, ile przebieranek! Połowy już nie pamiętam, tyle się zmieniło od wczesnego popołudnia
To smutne, bo wtedy nie potrafisz się wyróżnić swym tym tygodniowym stylem i nikt cię nie skojarzy potem. Sad, co?