Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 161

#1976 11-09-2013 o 15h11

Miss'Żółtodziób
...

Evilisalive napisał

No nie wiem, czy tamta druga stylizacja Vodoki jest gorsza - mnie zachwyca oryginalne połączenie kolorów, ten turkus z czerwienią jest mrru, ale wersja kawa-z-mlekiem jest przystępniejsza i faktycznie może się bardziej podobać.

No i w pamięć mi zapadła ta leśna elfka, jest prosta, ale śliczna i idealnie wyważona. I Nelumi, tak bardzo w moim stylu <3 Ta bieliźniana fioletowa stylizacja osoby, której nie znam też mi wpadła w oko, wyszła seksownie.
Ogólnie wiele missek mi się spodobało, ale widzę, że dziewczyny nie czują się zbyt pewnie w tym tygodniu, tyle przebieranek następuje.;D

Żebyś wiedział. Zdradzę ci, że po prostu trzymają się tych samych faworytek co każdego tygodnia (chodzi oczywiście o te które co tydzień są w finałach). To tak z przyzwyczajenia. Resztą nie wiedząc w czym pasują na finały, dostają mętlik w głowie i resztę to i tak pewnie nie obchodzi. Witamy na naszych cudnych wyborach w POLSCE. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1977 11-09-2013 o 15h20

Miss'OK
Aria
...

nivata napisał

Ja również uważam, że jeśli Aria się nie przebierze do trollingu to ma spore szanse na wygraną - jest faworytka wielu osób. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No chyba, że koniecznie Ci zależy, żeby jeszcze trochę się powygłupiać w finałach, wtedy rozumiem. Acz obecna stylizacja naprawdę zasługuje na wyróżnienie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dokładnie! Ja koniecznie nie chce na podium!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1978 11-09-2013 o 15h38

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/6330.jpg

a kto to?

#1979 11-09-2013 o 15h46

Miss'Żółtodziób
...

Dlaczemu ktoś trolluje strojem kucharza ;_; ? Widocznie jestem mało wprawiona w bojach defiladowych, bo zamiast machnąć ręką boleję nad tak drastycznymi zmianami...

Vodoka

nie wiem, może jestem nudna, ale cieszę się, że wróciłaś do poprzedniej stylizacji.

#1980 11-09-2013 o 15h48

Miss'wow
Kaiken
...

Też mnie zainteresowała. Ktos ja zna?
Ech, jak mój Królewicz ma dobrze, tyle pięknosci go otacza. Zupełnie jak harem!

#1981 11-09-2013 o 15h51

Miss'Żółtodziób
...

Ikan szczerze mówiąc to też wolałam pierwszą i w niej jestem obecnie szukałam czegoś nowego i pomyślałam sobie że mogę zrobić różowy sweterek i białe spodnie xD ale obecnie zosaje tak jak jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1982 11-09-2013 o 16h00

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Aiamate em, jeżeli chodzi o moje biuro i półpiętro to przepraszam. Nie miałam zamiaru wzorować się ani inspirować Twoim salonem. Dawno kupiłam już płotki ale nie miałam okazji ich wykorzystać więc stwierdziłam, że pasowałyby jako barierka. Przyznam się, że od kiedy zobaczyłam ten Twój salonik codziennie dawałam mu serduszka, naprawdę według mnie zasługuje na wyróżnienie. Jest bardzo pomysłowy. Jeżeli przeszkadza ci owe pięterko w moim biurze to je usunę bądź jakoś przerobię.

Okej, co do finałów. Przyznam szczerze nic nie wywołało u mnie jakiegoś szczególnego zachwytu. Owszem, jest wiele ładnych kreacji, parę serduszek rozdałam, ale jakoś tak specjalnie to to nie było.
Jeżeli chodzi o deco parę pokoików jest bardzo ładnych, jak powiedziałam wcześniej mocno trzymam kciuki za salonik Aiamate, kenijski pokoik oraz czarno-białe pomieszczenie z fortepianem i żyrandolem. (btw biuro z pieskiem jest genialne <3 takie miłe zaskoczenie po zobaczeniu go :> )

Ostatnio zmieniony przez nelumi (11-09-2013 o 16h01)

#1983 11-09-2013 o 16h06

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Nie! Nie przepraszaj!
Mnie to nie przeszkadza a teraz jak wiem, że obie wpadłyśmy na ten sam pomysł jest mi bardzo milusio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tym bardziej nie usuwaj, błagam!
Dziękuję śliczne za głosy i przepraszam jeżeli źle wyraziłam swoje myśli. Serio, zrobiło mi się miło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeżeli chodzi o moje typy to na serio z przyjemnością przegrałabym z uroczą Kawiarenką, Mopsikiem u fotografa (tak mi się kojarzy xD) i "Pokojem podróżnika po Safarii". Trzymam kciuki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1984 12-09-2013 o 01h25

Miss'OK
Hildee

Kto się przebrał za Blair? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png i za Blablę?

Ostatnio zmieniony przez Hildee (12-09-2013 o 01h27)

#1985 12-09-2013 o 01h27

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

W ogóle - kto poza Arią w stroju piekarki troluje? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1986 12-09-2013 o 17h37

Miss'wow
Aiamate
...

Czemu Kawiarenka została zabita dechami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png?
Tzn domyślam się, że nie chciała zwyciężyć i nikt nie ma obowiązku ale... czemu... :c

#1987 12-09-2013 o 17h40

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Zawijam interes. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Chciałam urządzić całe mieszkanie przez ewentualnym zwycięstwem, a tyle osób mnie chwaliło, że wejście na podium było niebezpiecznie prawdopodobne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1988 12-09-2013 o 19h17

Miss'Żółtodziób
...

Spodobało mi się czarno białe wnętrze kogoś, kto wykorzystał mój pomysł na złączone zadaszenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nawet pochodnie ma. Salon dzięki oknu zdobył głębię i sufit /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png MarioAntonino - nie zasłaniaj nam swojego wnętrza.

#1989 12-09-2013 o 21h31

Miss'OK
Hildee

Trochę nieświadomie, ale strollowałam finały norweskim trollem, o!

#1990 12-09-2013 o 21h58

Miss'wow
Aiamate
...

Hildee napisał

Trochę nieświadomie, ale strollowałam finały norweskim trollem, o!

LOL! xD

Serio, w pierwszym momencie myślałam, że "O, dziewczyny znowu stroją miny i trollują defiladę". Nie spodziewałam się, że zobaczę PRAWDZIWEGO trolla x)

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (12-09-2013 o 22h00)

#1991 13-09-2013 o 00h00

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

No i koniec finałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ario złośliwie życzę Ci podium xDD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1992 13-09-2013 o 00h11

Miss'Żółtodziób
...

Ok, są wyniki...
Deco jak zwykle na poziomie, ale Miss Fashion... kojarzę tylko Vodokę, czy pozostałe miss się przebrały? XD

#1993 13-09-2013 o 00h11

Miss'OK
Hildee

I miejsce to elfka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png GRATULACJE

#1994 13-09-2013 o 00h12

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Szkoda że panienka z podium miss zmieniła wdzianko w ostatniej chwili, ten leśny strój wyglądał o niebo lepiej D: Cieszę się, że Vodoka znajduje się na podium, taka miła stylizacja dla oka. No a Szelia, od dawna kolorowo się prezentowała, czasami lepiej czasami gorzej ale ładnie. W sumie nawet zadowala mnie podium c:

Teraz deco, no cóż ja mogę powiedzieć. 1 i 3 niesamowicie mi się podoba. Po prostu byłabym zła gdyby nie trafiły na podium. Aiamate pamiętasz co mówiłam? D:< Jak bardzo chcę Cię widzieć na podium? :> Niesamowicie się cieszę, że wreszcie na nie trafiłaś a niesamowity pokoik został doceniony! <3

#1995 13-09-2013 o 00h13

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

No i moje złośliwe życzenia się nie spełniły, Arii nie ma na podium xD
Ale jest Vodoka, więc nie narzekam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1996 13-09-2013 o 00h13

Miss'OK
Aria
...

ErinBlack napisał

No i koniec finałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ario złośliwie życzę Ci podium xDD

Nawet nie wiesz jak trzymałam kciuki, by tam nie być /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1997 13-09-2013 o 00h19

Miss'Żółtodziób
...

Elfka, no tak, teraz kojarzę stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Finalistki powinny mieć zakaz przebierania się, bo czasami to oczopląsu dostaję i te gwiazdki które przydzielam... wprawiają mnie w wielkie WTF, przecież nie głosowałam na te ciuchy!

#1998 13-09-2013 o 07h11

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuje bardzo za wasze głosy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ja narazie nie zamierzam się przebierać żeby nie było nie xD

#1999 15-09-2013 o 16h38

Miss'Żółtodziób
Freizie
...
Miejsce: karton

Aria napisał

ErinBlack napisał

Nawet nie wiesz jak trzymałam kciuki, by tam nie być /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

I pomyśleć, że co najmniej połowa dziewcząt w tej zacnej grze zabiłaby, żeby być na twoim miejscu *__*

#2000 15-09-2013 o 16h44

Miss'OK
Aria
...

No i po co? Lądujesz na podium, dostajesz mm które zaraz przepuścisz... A tak, dostajesz miss pop, widzisz, czy Twoje pomysły się podobają... Jest zabawa!

Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 161