Nie wiem po co, spytaj tamtą połowę dziewcząt xD MM można bardzo łatwo przepuścić - wiem coś o tym. Przykre, ale prawdziwe... Ale niby mówią, żeby brać jak dają, więc czemu by gardzić podium?
Duża ilość misspop to miejsce na podium, szykuj się >:)
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 161
#2001 15-09-2013 o 16h59
#2002 15-09-2013 o 17h01
Po co? Liczy się tylko ilość głosów z finału, miss pop po za nimi chętnie przygarnę.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#2003 15-09-2013 o 17h33
True, finały są zabawniejsze. Mi do tej pory jest smutno, że mam już miejsce na podium i nie mogę brać udziału w największej rozrywce tej gry. D:
Trzecie miejsce chętnie oddam w obojętnie jakie ręce. :<
#2004 15-09-2013 o 17h42
Chętnie Twoje miejsce przygarnę, Niv.
Dla mnie zabawą jest komponowanie ałtfitów, finały mnie niepotrzebnie rozpraszają.;< Ale może w tym tygodniu się nie dostanę do finału i będę miał z głowy.
Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (15-09-2013 o 17h52)
#2005 18-09-2013 o 00h19
Co sądzicie o finałach?
#2006 18-09-2013 o 00h25
Aria napisał
Co sądzicie o finałach?
Pierwszy przegląd finałów (00:09) masa kreacji na alternatywne wybory miss fashion.
Drugi przegląd finałów (00:12) hmmm, dziwne, jakoś połowa wygląda inaczej.
Trzeci przegląd finałów (00:16) co to za napad królików?
Mój królewicz czuje się rozczarowany, gdyż nie może zapamiętać jak wyglądają jego towarzyszki... Lecz z drugiej strony pod wrażeniem, że damy aż tak bardzo ubiegają się o jego serce, że z taką gwałtownością się stroją.
#2008 18-09-2013 o 00h27
#2009 18-09-2013 o 00h27
Jeśli chodzi o Deco, pies to mój faworyt. A misski: Alternatyw jest sporo, to fakt.
#2010 18-09-2013 o 00h31
Chcę królewicza Kaiken na podium w końcu, a obok niego jakieś zacne damy, najchętniej cygankę Krokodo i jakąś trzecią faworytkę, której jeszcze nie mam (jest sporo ładnych stylizacji, więc nie mogę się zdecydować)
W deco liczę na kawiarenkę, podoba mi się też ten fioletowy salon, ładnie zagospodarowana przestrzeń i kolorystyka.
PS Co to za spódnica, którą ma na sobie pani nr 3 z zestawienia Hildee?
#2011 18-09-2013 o 00h45
Tak jak Hildee kibicuję tej hippisce w kwiecistej sukience, maj gad, tak nieziemsko mi się podoba ta świeżość, która z niej bije i dziewczęcy urok ozdobiony nonszalanckim uśmieszkiem, że chciałabym dać jej dwa serca. <3
Dałam też serce czerwono-zielonej szamance z alternatywnych (pani z pióropuszem), bo ta kreacja jest tak fajnie przemyślana i dopracowana, że aż głupio by było jej nie docenić odpowiednią notą.
Hildee wygląda czadowo w swoich ostrych kolorach, wyróżnia się na pewno pod tym względem czym też kupiła sobie moją notę.
Na chwilę obecną na tym kończą się rozdane przeze mnie serca w finałach missek, resztę zostawiam na rano, bo się pewnie jeszcze duperki nie raz przebiorą.
A w deco: MARIA, spróbuj tylko znowu zmienić tę kawiarenkę, to ci nakopie. D:
#2012 18-09-2013 o 01h28
Z finałów miss najbardziej zapadł mi w pamięć strój "na Esmeraldę" i będę trzymać za niego kciuki <3
Jeśli chodzi o deco... Nie mam pojęcia, jaki tam jest próg, ale dostałam się z ilością 25 Deco Pop, co jest trochę... straszne ;.; Co nie zmienia faktu, że poziom mi się podoba i znalazłam masę ciekawych pomieszczeń, które wkleję pewnie jutro.
#2013 18-09-2013 o 01h57
Jak już pisałam w innym poście zauważyłam, że większość miss dostaje się do finałów po znajomości, bo często widzę te same "twarze", osób które się między sobą znają i lubią, ale może to na tym polega właśnie, aby być tu popularnym. I nie wygrywa najlepsza stylizacja, tylko najpopularniejsza miss. Miałam głosować, ale na razie jeszcze się powstrzymam, bo jak wiadomo połowa się poprzebiera, to w sumie jaki w tym wszystkim sens :d
Ostatnio zmieniony przez dinspokelse (18-09-2013 o 02h02)
#2014 18-09-2013 o 08h45
dinspokelse napisał
Jak już pisałam w innym poście zauważyłam, że większość miss dostaje się do finałów po znajomości, bo często widzę te same "twarze", osób które się między sobą znają i lubią, ale może to na tym polega właśnie, aby być tu popularnym. I nie wygrywa najlepsza stylizacja, tylko najpopularniejsza miss. Miałam głosować, ale na razie jeszcze się powstrzymam, bo jak wiadomo połowa się poprzebiera, to w sumie jaki w tym wszystkim sens :d
Są dwa rodzaje popularności tutaj. Jedna którą potępiam czyli wysyłanie sweet komci i namawiania na rewanż. Oraz druga, którą ciężko określić skąd pochodzi... czy od wysokiej pozycji w klasyfikacji, czy może od aktywnego udzielania się na forum, lub może umiejętności do tworzenia stylizacji, a może to kompilacja tych 3 rzeczy?
Ciężko powiedzieć dlaczego tak się dzieje, że jest grono, które co tydzień dostaje się do finałów (np ja do nich należę) i nie rozumiem dlaczego tak jest.
Kaede dziękuję za wyróżnienie ale jestem pewna, że o podium nie mam co mieć grama nadziei.
Na finały zaczynam wymyślać sobie fazy, teraz takową jest bycie królewiczem. Doskonale wiem, że w tej kreacji nie mam szans na podium, gdyż większości graczom ona nie będzie się podobać, gdyż nie jest dziewczęca, miss ma brzydką twarz i ogólnie jest okropna i gdyby była opcja dawania minusowych punktów to bym dostała ich setki. Zaś znajduje się grono graczy które znowu uwielbiają królewicza i nic by w nim nie zmieniły. Może to dzięki nim moja męska miss znowu dostała się do finałów? (154 głosy to nie jest powalająca liczba....)
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (18-09-2013 o 08h53)
#2015 18-09-2013 o 09h19
Zaskoczona jestem, że ze swoimi marnymi 111 głosami dostałam się do finałów... Przecież na samym początku potrzeba było co najmniej 200 głosów,by móc liczyć na finał, a tu taki spadek progu nastąpił...
#2016 18-09-2013 o 10h06
Spadek progu pewnie spowodowany jest rozpoczęciem się roku szkolnego. Dużo użytkowniczek nie ma czasu na granie i głosowanie, stąd niskie progi. To samo z wynikami. Jak porównać podia z września i sierpnia czy lipca to różnica jest spora w ilości punktów jaka dała jakiejś miss podium.
Ja w deco tradycyjnie kibicuję królikom, kawiarence i psiej modelce, więc tu nie ma co się rozpisywać W miss natomiast mam 2 faworytki jedynie, bo reszta zupełnie mnie nie porwała.
Z czego na drugą panią mam oko, bo się przebiera i nie wiem czy nie zmieni się na coś gorszego. Na razie ładnie. Pierwsza miss jest przepiękna i chciałabym ją widzieć na podium. Szamanka również byłaby ciekawa gdyby... ponad połowa elementów stroju nie była zestawem Czarownicy Voodoo. Dorzucenie pióropusza to moim zdaniem niewielka kreatywność w obliczu większości ciuchów dobranych nie przez nią, a Ninie.
Smuci mnie, że z każdymi finałami coraz silniej odnoszę wrażenie, że gra ma mało ciuchów. Jest tyle opcji, a w kółko są te same płaszcze, spódnice, okulary, kapelusze i dodatki w finałach. Lubię spojrzeć na miss i nie wiedzieć jak się zwie jakiś element garderoby, a to rzadkość. Nie wierzę, że na tych ponad 100 stronach z niemalże każdego elementu garderoby nie ma czegoś, co nie będzie wyglądało wtórnie ;] Już nawet niech te elementy się powtarzają, ale w nowych zestawieniach wyglądałyby o wiele bardziej świeżo. Hipisce winszuję, ma na sobie coś, czego nie widziano w większości finałów i za to ma u mnie duży plus
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (18-09-2013 o 10h36)
#2017 18-09-2013 o 11h33
Ta druga pani od zestawienia Fox to była moja faworytka w tym brązowym kapeluszu, ale się przebrała i już nie jest W ogóle finalistki często jak się już przebiorą, to często wybierają coś zachowawczego zamiast czegoś oryginalnego. Szkoda!
(i mam nadzieję, że nie wygra dziewczyna w różowo-białej casualowej stylówce, z naszą ulubioną różową czapą i okularami - miała spokojnie ponad 200mispopów!)
#2018 18-09-2013 o 11h37
Wiem, że to ta sama pani i cieszę się, że się przebrała Bo w poprzedniej stylówie okulary pasowały jak pięść do nosa do całości D:
#2019 18-09-2013 o 12h21
Ja właśnie sądzę, że pasowały świetnie - dodawały steampunkowego pazura do ładnej, kobiecej stylizacji. Teraz jest taka... no, zwykła, oka nie zawiesiłam.
Ale gusta gustami, zobaczymy, co dalej
#2020 18-09-2013 o 12h23
Gusta gustami, jak na mnie niewiele nowoczesne okulary mają wspólnego ze steampunkiem Bez okularków poprzednia stylizacja by była przepiękna ^^
#2021 18-09-2013 o 12h26
Nowoczesne okulary w połączeniu z tymi brązami, paskami i ogólnym zestawieniem nie tworzyły steampunku, ale kojarzyły się z takowym. To różnica, którą chciałabym, byś zauważyła ^^
Ale widzę, że pani się przebrała znów w to zestawienie, ale zdjęła okulary. Tak czy siak, życzę jej wygranej i oby w tym brązowym wdzianku!
#2022 18-09-2013 o 12h32
Wybacz, lost in translation
Bez okularków o niebo lepiej! I teraz mogę jej kibicować, bo stylizacja pięknie poskładana ^^ Zwłaszcza, że dobranie włosów do tego kapelusza to nowy stopień wtajemniczenia.
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (18-09-2013 o 12h32)
#2023 18-09-2013 o 13h30
Aż sprawdziłam tę szamankę i jej ubranie w sklepie. Faktycznie, spora część jest z kompletu (spódnica, rękawice, spodenki, buteleczki i rajstopy), ale zostały połączone z butami, dzidą, bluzką i pióropuszem kolorystycznie i kompozycyjnie oryginalnie, więc pisanie, że dołożyła tylko pióropusz jest mocno niesprawiedliwe.
Nie wiem, czy wcześniej miała inny strój z większą ilością elementów, ja sprawdzałam tę wersję:
Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (18-09-2013 o 13h31)
#2024 18-09-2013 o 14h12
W konkursie deco parę pokoi niedokończonych, z potencjałem pojawia się od paru tygodni. Fajnie by było zobaczyć je skończone. Moim faworytem są kawiarenka oraz pokój przedzielony na pół przez latarnie - z prawej salonik, z lewej zima. Kojarzy mi się z narnią^^. Co do finalistek - Esmeralda oraz hipiska są super życzę im powodzenia. Fajna jest też pani z bagażem, gotowa do lotu. A szamanka zaskakuje połączeniem kolorów. Niby ma trochę rzeczy z jednego zestawu, no ale dodatki są dobrane dobrze. Jej także życzę powodzenia