Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 161

#1951 11-09-2013 o 10h45

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Kaiken napisał

Aiamate napisał

Yay! Jestem w konkursie deco <ja i mój salon/kuchnia z półpiętrem> Wiiiiiii!

... i już widziałam naśladowniczkę półpiętra, heh /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Nie oceniałabym tak szybko. Pierwszy raz widzę twój salon, a również mam półpiętro od 2 miesięcy... więc...

Sama też mam półpiętro bardzo długo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nawet już się nim podzieliłam w tematycznym wątku. Po prostu miałam okazję zauważyć duże podobieństwo i nie chodziło mi o sam fakt posiadania takowego x)
Zresztą Twoje półpiętro jest zupełnie innego typu niż moje i to drugie w finałach.
Bardzo miło mi będzie jeżeli się okaże, że to ode mnie ma ten pomysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1952 11-09-2013 o 10h45

Miss'OK
Aria
...

Przebiorę się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png sorry Fox, ale wiesz czemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1953 11-09-2013 o 11h11

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

nivata napisał

Pierwsze wrażenie tradycyjnie: "meh, średniawka, słabe finały, omg!!12". Ale jak już minęło pierwsze pragnienie znalezienia czegoś supermegahiper wow i przyjrzałam się stylizacjom na spokojnie, to okazuje się, że jest dużo fajnych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W tym tygodniu serduszka otrzymały ode mnie:

//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/6312.jpg

Gwiazdkę zaś wręczyłam Misie, Evilowi, panience w swetrze i z czajnikiem i paru innym miss.

Dziękuję serdecznie za wyróżnienie! Miło, że ktoś zauważył moją stylizację. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#1954 11-09-2013 o 11h20

Miss'wow
Kaiken
...

Aiamate napisał

Sama też mam półpiętro bardzo długo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nawet już się nim podzieliłam w tematycznym wątku. Po prostu miałam okazję zauważyć duże podobieństwo i nie chodziło mi o sam fakt posiadania takowego x)
Zresztą Twoje półpiętro jest zupełnie innego typu niż moje i to drugie w finałach.
Bardzo miło mi będzie jeżeli się okaże, że to ode mnie ma ten pomysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Po przejrzeniu deco to faktycznie podobne. Na szczescie to jedynie inspiracje a nie chamska kopia.

#1955 11-09-2013 o 13h07

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ooo... któraś się przebrała i znowu witamy nieśmiertelną czapkę na finałach :<

...

CHYBA ŻE TO TROLLING. to nie mam nic przeciwko XD

Ostatnio zmieniony przez Hildee (11-09-2013 o 13h09)

#1956 11-09-2013 o 13h17

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Naszych nieśmiertelnych czapeczek są aż dwie... Jedną *i to w lepszej wersji, bo w kolorze innym niż ten oklepany czarny* prezentuje Vodoka drugą zaś stylizacją z czapką straszy nas Pretty ...
I o ile Stylizacja Vodoki nie ucierpiała przez tę czapkę, to odnośnie ubioru Pretty mam wielką nadzieję, że to troll...

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1957 11-09-2013 o 13h37

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ok, miałam czas rzucić okiem na wszystko na spokojnie. Najpierw deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Poziom w tym tygodniu rewelacyjny. Cała masa ciekawych i dobrze zrobionych pomieszczeń, ale ja mam 3 główne faworytki ^^
Przede wszystkim Miyane i jej złowieszcze króliki, bo kibicuję im od jakiegoś czasu już /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Poza tym MariaANTONINA i jej babeczkarnia, która mnie po prostu kupiła. Jest genialna. Dopracowana, kolorowa, aż chce się tam iść na ciasteczko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I aż chce się zrobić kolejny spęd miss w czyimś mieszkanku, tylko tym razem uroczo i na luzie ^^ I jeszcze chciałam zwrócić uwagę na to pomieszczenie, dzieło Anawigi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/6323.jpg
Jeszcze tak ciekawego wuykorzystania afrykańskich dodatków nie widziałam. Bardzo podobają mi się kolory i kompozycja, byłoby świetnie gdyby trafiło to pomieszczenie na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
No i chcę zauważyć, że psia modelka jest w pewnym sensie urocza.
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/6324.jpg
No zobaczcie jak prosto można zrobić pokój, ale że nadal przyciąga uwagę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wielki plus dla Hildee, bo pomysł genialny XD

Co do miss, to mam takie faworytki na chwilę obecną (część mi się przebrała po zagłosowaniu i boleję, no ale niech będzie).
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/6325.jpg
To takie trzy główne moje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pani pierwsza kupiła mnie najlepszym dotychczas stylem na leśnego elfa. Dobór makijażu piękny, całość się ładnie składa ze sobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ashanti obserwuję od jakiegoś czasu i ta jesienna stylizacja jest naprawdę śliczna. Natomiast ostatnia pani mnie kupiła tym za dużym swetrem. Widać, że chłodno się robi, bo miss chodzą cieplej ubrane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Poza tym nadal kibicuję Arii, bo jestem paskudnym bucem XD

Erin obawiam się, że to nie troll...

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-09-2013 o 13h39)

#1958 11-09-2013 o 13h39

Miss'OK
Aria
...

Tylko mi nie lajkuj Fox!!!!
Btw pies jest GENIALNY.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1959 11-09-2013 o 13h39

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Będę lajkować, bo jestem łokropna bueheheh XD
No weź, poprzednia stylówka była taka śliczna :C Po raz pierwszy ktoś dobrze w kiecce Marylin wyglądał.

#1960 11-09-2013 o 14h20

Miss'Żółtodziób
...

CharlotteYork napisał

Bardzo fajna opcja, też mi się podoba.
Niby miss, które defiladują są wybierane losowo z zalogowanych graczy, ciekawe czy to znaczy że nie każda miss ma szanse na wybieg?

Bardzo lubię to grę !!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif javascript:; /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#1961 11-09-2013 o 14h24

Miss'Żółtodziób
...

Hoho, a u mnie problem, bo typów mam więcej jak trzy. Serduszka powędrowały można powiedzieć hurtowo ^^ Nieco infantylnie, bo kupiły mnie głównie zwiewne suknie, ale...ah oh well, jakieś braki z dzieciństwa...?
Odnośnie deco, nie będę odkrywcza ze swoim opowiadaniem się za prezentowanymi powyżej projektami. Trzymam kciuki !

A ten teges...czy jestem jedyną osobą, która nie lubi jak finalistki ni z gruchy ni z pietruchy nagle postanawiają się przebrać i to tak, że przestają mi się podobać, a głos już oddany?

Ostatnio zmieniony przez Ikan (11-09-2013 o 14h28)

#1962 11-09-2013 o 14h26

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja również uważam, że jeśli Aria się nie przebierze do trollingu to ma spore szanse na wygraną - jest faworytka wielu osób. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No chyba, że koniecznie Ci zależy, żeby jeszcze trochę się powygłupiać w finałach, wtedy rozumiem. Acz obecna stylizacja naprawdę zasługuje na wyróżnienie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1963 11-09-2013 o 14h33

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove nieźle tu ujęłaś xD ostatnia pani mnie kupiła tym za dużym swetrem '' xD
bosko to zabrzmiało jak czytałam na chwilę obecną mam założony niebieski i bordowe spodnie xD ale coś czuje że zmienie xD
i włosy zmieniłam na warkocze ale tamte były lepsze moim zdaniem xD
wrócę do dawnego ubioru jutro hihihihi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

a i powodzenia wszystkim

#1964 11-09-2013 o 14h35

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Pierwsze wrażenie tradycyjnie: "meh, średniawka, słabe finały, omg!!12". Ale jak już minęło pierwsze pragnienie znalezienia czegoś supermegahiper wow i przyjrzałam się stylizacjom na spokojnie, to okazuje się, że jest dużo fajnych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W tym tygodniu serduszka otrzymały ode mnie:

Gwiazdkę zaś wręczyłam Misie, Evilowi, panience w swetrze i z czajnikiem i paru innym miss.

Kurcze zostałam wyróżniona gwiazdką xD dzięki xD
ale się rajcuje jak to wszystko czytam nareszcie moja miss została zauważona xD
dzięki

Ostatnio zmieniony przez Vodoka (11-09-2013 o 14h42)

#1965 11-09-2013 o 14h38

Miss'Żółtodziób
...

Vodoka napisał

nivata napisał

Kurcze zostałam wyróżniona serduszkiem xD dzięki xD
ale się rajcuje jak to wszystko czytam nareszcie moja miss została zauważona xD
dzięki

Tak... masz szczęście, że ktoś cię docenił. ^ ^

#1966 11-09-2013 o 14h42

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Vodoka, wydaje mi się, że na tym zdjęciu nie ma Twojej stylizacji... Może chodziło Ci o gwiazdkę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja się tam przebrałam - wiem, że nie jest to mile widziane, ale różową stylizację z cylindrem miałam już dość długo i chciałam czegoś świeżego. Poza tym chyba milsze dla mnie by było wygranie w deco a nie w wyborach miss. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1967 11-09-2013 o 14h47

Miss'OK
Hildee

Dziękuję Wam za zauważenie mojego mopsa ;_; Ponczo czuje się szczęsliwy <3

Ostatnio zmieniony przez Hildee (11-09-2013 o 14h48)

#1968 11-09-2013 o 14h53

Miss'Żółtodziób
...

MariaANTONINA napisał

Vodoka, wydaje mi się, że na tym zdjęciu nie ma Twojej stylizacji... Może chodziło Ci o gwiazdkę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja się tam przebrałam - wiem, że nie jest to mile widziane, ale różową stylizację z cylindrem miałam już dość długo i chciałam czegoś świeżego. Poza tym chyba milsze dla mnie by było wygranie w deco a nie w wyborach miss. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jestem xD ta w sweterku i berzowych spodniach xD
tylko teraz mam inne ubranie bo postanowiłam nadać sobie więcej kolorków xD
jutro powrócę do innego stroju jak hcecie i mi nei wierzycie to mogę sie zrobić tak jak byłam zrobiona wcześniej xD

oto zdjęcie dla porównania xD
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/6326.jpg

#1969 11-09-2013 o 14h55

Miss'wow
MariaANTONINA
...

No to nie ma Cię na zdjęciu, jestes wymieniona, ze dostałaś gwiazdkę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Przynajmniej w poście, który cytowałaś, a cytowałaś Nivatę. To Fox wyróżniła Cię serduszkiem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale stylizacja z czajniczkiem dużo lepsza, koniecznie ją przywróć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (11-09-2013 o 14h57)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1970 11-09-2013 o 14h59

Miss'Żółtodziób
...

MariaANTONINA wiem jak cytowałam to nie wspominałam że jestem na zdjęciu i od razu się skapnęłam że pomyliłam słowa i zmieniłam xD
a z czajnikiem też tak myślałam ale nie mogłam się zdecydować jeszcze pomyślę nad innymi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1971 11-09-2013 o 14h59

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Misa, głupolu, po co się przebrałaś z tej ładnej bielizny. :<<

@Fixglove
TRUE DAT! Zauważyłam ten afrykański pokój kilka dni temu na defiladzie i zachwyciłam się tym, jak fajnie zostały wykorzystane kenijskie itemy. I ten randomowy baset z rozgwiazdą, serducho powędrowało od razu, życzę podium. <3

#1972 11-09-2013 o 15h00

Miss'OK
Hildee

Vodoka, wróć do czajniczka, jest o wiele ładniej skomponowany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I ta czapka w jasnym kolorze wygląda o niebo lepiej

#1973 11-09-2013 o 15h02

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Chyba inni uznali, że jest zbyt pospolita. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1974 11-09-2013 o 15h04

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Misa napisał

nivata napisał

Chyba inni uznali, że jest zbyt pospolita. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A Ty się innych będziesz słuchać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Bielizna była bardzo ładna, niepotrzebnie ją zmieniałaś.

#1975 11-09-2013 o 15h06

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

No nie wiem, czy tamta druga stylizacja Vodoki jest gorsza - mnie zachwyca oryginalne połączenie kolorów, ten turkus z czerwienią jest mrru, ale wersja kawa-z-mlekiem jest przystępniejsza i faktycznie może się bardziej podobać.

No i w pamięć mi zapadła ta leśna elfka, jest prosta, ale śliczna i idealnie wyważona. I Nelumi, tak bardzo w moim stylu <3 Ta bieliźniana fioletowa stylizacja osoby, której nie znam też mi wpadła w oko, wyszła seksownie.
Ogólnie wiele missek mi się spodobało, ale widzę, że dziewczyny nie czują się zbyt pewnie w tym tygodniu, tyle przebieranek następuje.;D

Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 161