Ok, miałam czas rzucić okiem na wszystko na spokojnie. Najpierw deco ![/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png](/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)
Poziom w tym tygodniu rewelacyjny. Cała masa ciekawych i dobrze zrobionych pomieszczeń, ale ja mam 3 główne faworytki ^^
Przede wszystkim Miyane i jej złowieszcze króliki, bo kibicuję im od jakiegoś czasu już
Poza tym MariaANTONINA i jej babeczkarnia, która mnie po prostu kupiła. Jest genialna. Dopracowana, kolorowa, aż chce się tam iść na ciasteczko
I aż chce się zrobić kolejny spęd miss w czyimś mieszkanku, tylko tym razem uroczo i na luzie ^^ I jeszcze chciałam zwrócić uwagę na to pomieszczenie, dzieło Anawigi ![/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png](/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)
Jeszcze tak ciekawego wuykorzystania afrykańskich dodatków nie widziałam. Bardzo podobają mi się kolory i kompozycja, byłoby świetnie gdyby trafiło to pomieszczenie na podium ![/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png](/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)
No i chcę zauważyć, że psia modelka jest w pewnym sensie urocza.
No zobaczcie jak prosto można zrobić pokój, ale że nadal przyciąga uwagę
Wielki plus dla Hildee, bo pomysł genialny XD
Co do miss, to mam takie faworytki na chwilę obecną (część mi się przebrała po zagłosowaniu i boleję, no ale niech będzie).
To takie trzy główne moje
Pani pierwsza kupiła mnie najlepszym dotychczas stylem na leśnego elfa. Dobór makijażu piękny, całość się ładnie składa ze sobą
Ashanti obserwuję od jakiegoś czasu i ta jesienna stylizacja jest naprawdę śliczna. Natomiast ostatnia pani mnie kupiła tym za dużym swetrem. Widać, że chłodno się robi, bo miss chodzą cieplej ubrane
Poza tym nadal kibicuję Arii, bo jestem paskudnym bucem XD
Erin obawiam się, że to nie troll...
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-09-2013 o 13h39)