Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 161

#276 07-07-2013 o 18h10

Miss'OK
Aria
...

nie wiem, czy moja jest rozpoznawalna, kiedy ją przebieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png raczej nie ma cech jakoś szczególnie charakterystycznych.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#277 07-07-2013 o 18h24

Miss'Żółtodziób
...

Również nie lubię gdy ktoś nagle przechodzi całkowitą metamorfozę. Cieszę się za każdym razem gdy na defiladzie widzę "znajome twarze" : D Sama również makijażu nie zmieniam za bardzo. Jeśli już to tylko kolorystykę, kształtu nie. Uważam, że dzięki takiemu stałemu elementowi Miss ma coś na kształt charakteru x)

#278 07-07-2013 o 18h25

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Aria, kojarzę Cię, więc nawet po zmianie koloru włosów jednak w pamięć mi zapadłaś.

Gdyby rozmawiać o tym, co jest charakterystyczne, a co nie, to można łatwo dostać odpowiedź, dlaczego na defiladzie królują tak przeładowane stroje - co jak co, ale skrzydełek nie przeoczysz :) niekoniecznie zgadzam się z tą opinią, ale wiem, że to pewnie jest powód, dla którego aż tyle dziewczyn wybiera właśnie taki styl. Pewnie sądzą, że będą właśnie "charakterystyczne", ale nie biorą pod uwagę tego, że nie są jedyne w swoim zamiłowaniu do takich stylizacji.

Westerplatte, bo tak jest :) makeup i kolor włosów to też część stylu - więc zmiana jak najbardziej tak, byle drastycznie nie zmieniać rysów twarzy misski :)

Ostatnio zmieniony przez Lillien (07-07-2013 o 18h27)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#279 07-07-2013 o 19h28

Miss'Żółtodziób
...

A ja makijaż zmieniałam tylko kilka razy....na samym początku, jak byłam w Keni i jak wróciłam do jaśniejszej cery /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A tak się zgadzam z Westerplatte - dzięki niezmienianiu chociaż tego zachowany jest charakter /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Noi też wpływa na to, że poprostu w wybieraniu makijażu muszę się dużo naklikać żeby mi się coś spodobało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#280 07-07-2013 o 20h18

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

nika2 napisał

A ja makijaż zmieniałam tylko kilka razy....na samym początku, jak byłam w Keni i jak wróciłam do jaśniejszej cery /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A tak się zgadzam z Westerplatte - dzięki niezmienianiu chociaż tego zachowany jest charakter /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Noi też wpływa na to, że poprostu w wybieraniu makijażu muszę się dużo naklikać żeby mi się coś spodobało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Często jest tak, że musimy zmienić swój wygląd przez misje w grze.. Więc nie bądźmy takie surowe dla defiladowych miss:) /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#281 07-07-2013 o 21h28

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Jeśli chodzi o twarz to zmieniam tylko kolor szminki, choć przyznać trzeba że mam wąską game. Dla tego kształtu ust, są tylko 3 kolory, ale za to jest to kształt idealnie pasujący do mej miss  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif
Ale włosy staram się by pasowały mi do stroju, więc zmieniam je cały czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#282 07-07-2013 o 22h04

Miss'na całego
prettyzuza

Lowsip napisał

Jeśli chodzi o twarz to zmieniam tylko kolor szminki, choć przyznać trzeba że mam wąską game. Dla tego kształtu ust, są tylko 3 kolory, ale za to jest to kształt idealnie pasujący do mej miss  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif
Ale włosy staram się by pasowały mi do stroju, więc zmieniam je cały czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

LOWSIP! Masz bardzo charakterystyczną miss:) i rzeczywiście te usta nadają jej charakteru:) jednak ja na Twoim miejscu bym się tak nie zniechęcała i w wolnym czasie poszukała podobnych ust, mimo wszystko w grze jest spory wybór, może akurat znajdziesz coś więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Powodzenia na defiladzie /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#283 08-07-2013 o 09h22

Miss'całkiem całkiem
Shera
...

Ja zwykle mam gdzieś pieprzyka (aktualnie jest pod okiem z prawej strony) i na razie nie zmieniam jego miejsca. Koloru włosów też nie zmieniam, ust ani kształtu oczu. Może kiedyś stanę się rozpoznawalna ^^

#284 08-07-2013 o 12h12

Miss'Żółtodziób
...

Prettyzuza Są misje, że trzeba zmieniać makijaż? o.o
I to nie jest tak, że dyskryminuje te co zmieniają, bo częściej zmieniają  style, ja mam już swój wyrobiony i poprostu ten co ustawiłam mi pasuje do wszystkiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#285 08-07-2013 o 12h25

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Nika, na poziomie chyba 3 jest misja wymagająca pomalowania się. Więcej w sumie nie kojarzę w tej chwili, ale w ramach misji zawsze można dodać jakiś róż na policzkach i go usunąć w następnej wizycie. Tak samo z fryzjerem, takich misji jest więcej, ale to wcale nie oznacza, że trzeba się diametralnie zmieniać. Ja sama od początku gry trzymam się jednego koloru włosów.
W sumie jedyny problem stanowią misje z opalaniem. Jak się spalisz w solarium to musisz czekać dzień na odbielenie. I jest taka misja, która wymaga najjaśniejszej skóry.

#286 08-07-2013 o 15h32

Miss'ujdzie
Lowsip
...

W sumie to na defiladzie tak naprawdę dominuje "słodki strój" który trzeba kupić an którymś początkowym poziomie..  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif Nudne jest przeklikiwanie tych początkujących dziewczyn, by dojść do kogoś kogo warto oceniać.

prettyzuza! dziękuję za komplement /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif Również życzę powodzenia.

#287 08-07-2013 o 21h37

Miss'na całego
prettyzuza

Lowsip- Dzięki!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Miło oglądać kogoś z charakterem na defiladzie:)
Rzeczywiście puste pokoje z długopisami i misski z takich samych kieckach są już denerwujące.. A przecież konkurs niedawno ruszył i można by się było chociaż na początku postarać/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#288 08-07-2013 o 21h39

Miss'wow
Kaiken
...

myślę, że dopiero przy 6-7 defiladzie, będzie na co popatrzeć. I tak widać znaczną poprawę w stosunku do tego co było na pierwszej defiladzie.

#289 09-07-2013 o 10h38

Miss'Żółtodziób
Nicaeri
...
Miejsce: Starożytna Grecja

Mnie też się podoba defilada, czasem warto zaczerpnęć też nową inspiracje. /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

Po prostu ja.

#290 09-07-2013 o 10h44

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Na defiladzie pojawiają się losowe użytkowniczki, więc zawsze będą jakieś nowe użytkowniczki ubrane nijak lub po misji. Nie liczyłabym na to, że poziom będzie coraz lepszy na samej defiladzie, ale wśród finalistek jak najbardziej.

#291 09-07-2013 o 20h19

Miss'OK
Aria
...

Właściwie, kiedy będą pokazane finalistki? Tuż po północy? Jestem strasznie ciekawa.

#292 09-07-2013 o 23h11

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Aria napisał

Właściwie, kiedy będą pokazane finalistki? Tuż po północy? Jestem strasznie ciekawa.

Na 90% po północy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#293 10-07-2013 o 00h28

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ooo... rany dziewczyny...
To będzie masss....ekhem...bardzo zacięta walka w Konkursie Deco. /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif
Normalnie nie mogę zdecydować się na faworyta. Też tak macie?
Za dużo wspaniałości naraz  /modules/forum/img/smilies/epingle.gifo/modules/forum/img/smilies/epingle.gif

W "Finalistkach" dużo znajomych twarzy, także trzymam kciuki  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#294 10-07-2013 o 00h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

W KOŃCU MOJE FAWORYTKI W FINALISTKACH! Nie powiem, mam już swoje typy i bardzo chciałabym zobaczyć te konkretne buzie na podium pod koniec głosowania. <3

Co się tyczy "charakterystyczności" stroju... Ja osobiście jestem znudzona wszędobylskimi demonami, postaciami jak z mang i horrorów czy strojami kropka w kropkę skopiowanymi ze strojów sfotografowanych gwiazd. Pewnie, jeśli ktoś ma taki styl Miss i lubi te klimaty to super, ma pełne prawo tak właśnie się stylizować, ale... No, gra jest przesycona takimi postaciami i osobiście dużo bardziej doceniam kolorowy, indywidualny i oryginalny strój niż kolejnego wampira czy wiktoriańską lalkę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez nivata (10-07-2013 o 00h36)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#295 10-07-2013 o 07h43

Miss'wow
Kaiken
...

Muszę przyznać, że w tym tyg wśród finalistek króluje własny styl, u pojedynczych dostrzegłam ubranie skopiowane ze zdjęcia czy gotowy komplet.
Znów dostałam się do finałów i zapewne ponownie mogę sobie pomarzyć o podium. Moja miss jest raczej nierozpoznawalna.

#296 10-07-2013 o 07h58

Miss'OK
Aria
...

Och, moja faworytka znów w finale! Jak miło!
Jeszcze milej, że ja też! Dzięki za głosy :*

#297 10-07-2013 o 09h08

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Kaiken napisał

Znów dostałam się do finałów i zapewne ponownie mogę sobie pomarzyć o podium. Moja miss jest raczej nierozpoznawalna.

To witaj w klubie ♥ Aczkolwiek sam fakt, że trzeci raz znalazłam się w finale jest bardzo miły <3 Nie spodziewałam się tego przy tym stroju ^^"
(Ok, no dobra. Klasyfikacja robi swoje. Ale i tak!)

Cóż, wyglądam śmiesznie. Znaczy, akurat mi się trafiło, że moja miss stroi obok dwóch dziewcząt zaopatrzonych w piękne (i tylko piękne) suknie, przesycone dodatkami. Moja zwykła miss-demonica wygląda tak zwyczajnie, że aż śmiesznie xD

Wyczułam wzrost poziomu, ale dla mnie ciągle za dużo kompletów.

PS Moje faworytki, czyli Krokodo i Masakra znów finale <3
(I reszta Leśnej Mafii też! Ale najpierw te dwie pannice muszą się dostać na podium, bo stroje mają piękne ♥)

Ostatnio zmieniony przez Amik (10-07-2013 o 09h10)

#298 10-07-2013 o 10h06

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Szczerze mówiąc jestem w szoku, że się w ogóle dostałam do finału /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Ale fakt, ilość zestawów znowu jest oszałamiająca. I tych ze sklepu i od gwiazd. Forum huczy od wypowiedzi, że zestawy nie nabiją sobie punktów, a założę się, że takowy znowu podium zdobędzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Moja fzworytka znowu w finale i gorąco trzymam za nią kciuki, bo trofeum się jej należy ^^

#299 10-07-2013 o 10h08

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1880.jpg

Kojarzycie może ownerki tych miss (albo rozpoznajecie tu swoją)?

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#300 10-07-2013 o 10h12

Miss'OK
Aria
...

Ja kocham panią w masce!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 161