nie wiem, czy moja jest rozpoznawalna, kiedy ją przebieram raczej nie ma cech jakoś szczególnie charakterystycznych.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 161
nie wiem, czy moja jest rozpoznawalna, kiedy ją przebieram raczej nie ma cech jakoś szczególnie charakterystycznych.
Również nie lubię gdy ktoś nagle przechodzi całkowitą metamorfozę. Cieszę się za każdym razem gdy na defiladzie widzę "znajome twarze" : D Sama również makijażu nie zmieniam za bardzo. Jeśli już to tylko kolorystykę, kształtu nie. Uważam, że dzięki takiemu stałemu elementowi Miss ma coś na kształt charakteru x)
Aria, kojarzę Cię, więc nawet po zmianie koloru włosów jednak w pamięć mi zapadłaś.
Gdyby rozmawiać o tym, co jest charakterystyczne, a co nie, to można łatwo dostać odpowiedź, dlaczego na defiladzie królują tak przeładowane stroje - co jak co, ale skrzydełek nie przeoczysz :) niekoniecznie zgadzam się z tą opinią, ale wiem, że to pewnie jest powód, dla którego aż tyle dziewczyn wybiera właśnie taki styl. Pewnie sądzą, że będą właśnie "charakterystyczne", ale nie biorą pod uwagę tego, że nie są jedyne w swoim zamiłowaniu do takich stylizacji.
Westerplatte, bo tak jest :) makeup i kolor włosów to też część stylu - więc zmiana jak najbardziej tak, byle drastycznie nie zmieniać rysów twarzy misski :)
Ostatnio zmieniony przez Lillien (07-07-2013 o 18h27)
A ja makijaż zmieniałam tylko kilka razy....na samym początku, jak byłam w Keni i jak wróciłam do jaśniejszej cery A tak się zgadzam z Westerplatte - dzięki niezmienianiu chociaż tego zachowany jest charakter Noi też wpływa na to, że poprostu w wybieraniu makijażu muszę się dużo naklikać żeby mi się coś spodobało
nika2 napisał
A ja makijaż zmieniałam tylko kilka razy....na samym początku, jak byłam w Keni i jak wróciłam do jaśniejszej cery A tak się zgadzam z Westerplatte - dzięki niezmienianiu chociaż tego zachowany jest charakter Noi też wpływa na to, że poprostu w wybieraniu makijażu muszę się dużo naklikać żeby mi się coś spodobało
Jeśli chodzi o twarz to zmieniam tylko kolor szminki, choć przyznać trzeba że mam wąską game. Dla tego kształtu ust, są tylko 3 kolory, ale za to jest to kształt idealnie pasujący do mej miss
Ale włosy staram się by pasowały mi do stroju, więc zmieniam je cały czas
Lowsip napisał
Jeśli chodzi o twarz to zmieniam tylko kolor szminki, choć przyznać trzeba że mam wąską game. Dla tego kształtu ust, są tylko 3 kolory, ale za to jest to kształt idealnie pasujący do mej miss
Ale włosy staram się by pasowały mi do stroju, więc zmieniam je cały czas
Ja zwykle mam gdzieś pieprzyka (aktualnie jest pod okiem z prawej strony) i na razie nie zmieniam jego miejsca. Koloru włosów też nie zmieniam, ust ani kształtu oczu. Może kiedyś stanę się rozpoznawalna ^^
Prettyzuza Są misje, że trzeba zmieniać makijaż? o.o
I to nie jest tak, że dyskryminuje te co zmieniają, bo częściej zmieniają style, ja mam już swój wyrobiony i poprostu ten co ustawiłam mi pasuje do wszystkiego
Nika, na poziomie chyba 3 jest misja wymagająca pomalowania się. Więcej w sumie nie kojarzę w tej chwili, ale w ramach misji zawsze można dodać jakiś róż na policzkach i go usunąć w następnej wizycie. Tak samo z fryzjerem, takich misji jest więcej, ale to wcale nie oznacza, że trzeba się diametralnie zmieniać. Ja sama od początku gry trzymam się jednego koloru włosów.
W sumie jedyny problem stanowią misje z opalaniem. Jak się spalisz w solarium to musisz czekać dzień na odbielenie. I jest taka misja, która wymaga najjaśniejszej skóry.
W sumie to na defiladzie tak naprawdę dominuje "słodki strój" który trzeba kupić an którymś początkowym poziomie.. Nudne jest przeklikiwanie tych początkujących dziewczyn, by dojść do kogoś kogo warto oceniać.
prettyzuza! dziękuję za komplement Również życzę powodzenia.
Lowsip- Dzięki! Miło oglądać kogoś z charakterem na defiladzie:)
Rzeczywiście puste pokoje z długopisami i misski z takich samych kieckach są już denerwujące.. A przecież konkurs niedawno ruszył i można by się było chociaż na początku postarać
myślę, że dopiero przy 6-7 defiladzie, będzie na co popatrzeć. I tak widać znaczną poprawę w stosunku do tego co było na pierwszej defiladzie.
Mnie też się podoba defilada, czasem warto zaczerpnęć też nową inspiracje.
Na defiladzie pojawiają się losowe użytkowniczki, więc zawsze będą jakieś nowe użytkowniczki ubrane nijak lub po misji. Nie liczyłabym na to, że poziom będzie coraz lepszy na samej defiladzie, ale wśród finalistek jak najbardziej.
Właściwie, kiedy będą pokazane finalistki? Tuż po północy? Jestem strasznie ciekawa.
Aria napisał
Właściwie, kiedy będą pokazane finalistki? Tuż po północy? Jestem strasznie ciekawa.
Ooo... rany dziewczyny...
To będzie masss....ekhem...bardzo zacięta walka w Konkursie Deco.
Normalnie nie mogę zdecydować się na faworyta. Też tak macie?
Za dużo wspaniałości naraz o
W "Finalistkach" dużo znajomych twarzy, także trzymam kciuki
W KOŃCU MOJE FAWORYTKI W FINALISTKACH! Nie powiem, mam już swoje typy i bardzo chciałabym zobaczyć te konkretne buzie na podium pod koniec głosowania. <3
Co się tyczy "charakterystyczności" stroju... Ja osobiście jestem znudzona wszędobylskimi demonami, postaciami jak z mang i horrorów czy strojami kropka w kropkę skopiowanymi ze strojów sfotografowanych gwiazd. Pewnie, jeśli ktoś ma taki styl Miss i lubi te klimaty to super, ma pełne prawo tak właśnie się stylizować, ale... No, gra jest przesycona takimi postaciami i osobiście dużo bardziej doceniam kolorowy, indywidualny i oryginalny strój niż kolejnego wampira czy wiktoriańską lalkę.
Ostatnio zmieniony przez nivata (10-07-2013 o 00h36)
Muszę przyznać, że w tym tyg wśród finalistek króluje własny styl, u pojedynczych dostrzegłam ubranie skopiowane ze zdjęcia czy gotowy komplet.
Znów dostałam się do finałów i zapewne ponownie mogę sobie pomarzyć o podium. Moja miss jest raczej nierozpoznawalna.
Och, moja faworytka znów w finale! Jak miło!
Jeszcze milej, że ja też! Dzięki za głosy :*
Kaiken napisał
Znów dostałam się do finałów i zapewne ponownie mogę sobie pomarzyć o podium. Moja miss jest raczej nierozpoznawalna.
Ostatnio zmieniony przez Amik (10-07-2013 o 09h10)
Szczerze mówiąc jestem w szoku, że się w ogóle dostałam do finału
Ale fakt, ilość zestawów znowu jest oszałamiająca. I tych ze sklepu i od gwiazd. Forum huczy od wypowiedzi, że zestawy nie nabiją sobie punktów, a założę się, że takowy znowu podium zdobędzie
Moja fzworytka znowu w finale i gorąco trzymam za nią kciuki, bo trofeum się jej należy ^^
Ja kocham panią w masce!