Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 161

#226 04-07-2013 o 18h44

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Przecież nikt się nie kłóci O_O Właściwie to wydaje mi się, ze do tej pory wszystkie jesteśmy w miarę zgodne i uważamy, że całkowita metamorfoza w trakcie finału jest nie fair.

Uroczy rudzielec? Czyżby Krokodo? To moja faworyt(k)a ♥

Ostatnio zmieniony przez Amik (04-07-2013 o 18h45)

#227 04-07-2013 o 18h48

Miss'całkiem całkiem
Shera
...

No dobra, no to dyskutujecie! xD

#228 04-07-2013 o 19h07

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ha! udało mi się wrócić z wakacji na czas głosowania  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Dużo się pozmieniało, ledwo poznałam znajomych i widzę, że jestem tydzień w plecy.  Dlatego dołączam się do życzeń i powodzenia wszystkim! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#229 04-07-2013 o 22h40

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Racja nikt sie nie kłóci wręcz przeciwnie mamy takie samo zdanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png życzę wszystkim powodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Szkoda tylko ze nie dowiemy sie które każda z nas otrzymała miejsce (nie mówię o tych które będą na podium)

#230 05-07-2013 o 07h20

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove napisał

Nazwałabym to raczej dyskusją na rzecz hipotetycznych zmian, aniżeli kłótnią. Jasne, jak Francuzi nie zmienią, to tu też nic się nie ruszy. Ale pogdybać zawsze można ;]

Dokładnie - w końcu od tego jest forum, żeby sobie podyskutować, "pogdybać", pozachwycać i trochę ponarzekać.
Podoba mi się pomysł Ashanti - byłoby całkiem ciekawie móc sobie porównać miss, którym nie udało się dostać na podium, po to, żeby zobaczyć ich punktację i miejsca, które zajęły (przynajmniej pierwszą dziesiątkę) :3

#231 05-07-2013 o 12h14

Miss'OK
Aria
...

No i po finałach! Zaczynamy przegląd defilady. I znów, niech wygra najlepsza.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#232 05-07-2013 o 12h17

Miss'Żółtodziób
...

Będę surowo oceniać, każda musi ładnie wyglądać. W końcu to konkurs Deco i Pop.

#233 05-07-2013 o 12h24

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

E tam, jak na razie najlepsi lądują na drugim miejscu :C Kijowe te wybory.
Z resztą, w tamtym tygodniu zwycięzca miał jak się nie mylę ponad 900 punktów z głosowania, w tym już tylko nieco ponad 500, a w kolejnych znowu mniej? To bardzo niekorzystne, starsze osoby przestają głosować, zamiast nich nooby kibicują ładnym zestawom i innym mrokom, ludzie się zniechęcają do głosowania bo wygrywają kiepskie stylizacje, takie błędne koło. Więc bądźcie tak dobre i nie przestawajcie głosować na dobre stylizacje :< Gdyby chociaż przy głosowaniu dostawało się jakieś symboliczne nagrody, głos na 50 miss i za to jakiś nastrój, to by więcej głosowało.

#234 05-07-2013 o 12h29

Miss'OK
Aria
...

No cóż, to fakt. Moja faworytka nie wygrała, ale jeśli chodzi o pierwsze miejsce... Naprawdę było więcej ładnych miss. Ale może do trzech razy sztuka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#235 05-07-2013 o 12h34

Miss'Żółtodziób
...

Ta defilada coraz bardziej mnie powala. xD
Rozebrałam się do bielizny na parę minut, by dobrać sobie jakieś ciuszek. Kiedy już skończyłam to miss pop podskoczyły mi o 4 a zwykle teraz muszę czekać dwie godziny na taki uskok. xD

#236 05-07-2013 o 12h43

Miss'Żółtodziób
...

Niektóre laski są dziwne i bez stylu..dlatego te z najlepszymi kreacjami są na mniejszym miejscu.

#237 05-07-2013 o 12h56

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

W tym powiedzeniu "niech wygra najlepszy" pobrzmiewa jakaś pobożna życzeniowość, zaklinanie rzeczywistości...;D

#238 05-07-2013 o 12h58

Miss'OK
Aria
...

Ej no staram się być miła...

#239 05-07-2013 o 13h17

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

No tak, Aria, gdzie byśmy byli, gdybyśmy nie starali się być mili.;D

Masakra, a nie pomyślałaś, że mniejsza ilość głosów na wygraną miss  niż w poprzednim finale może wynikać z tego, że w tym finale był bardziej wyrównany poziom, głosy szły do większej ilości finalistów, to i wygranej miss mniej punktów skapło?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#240 05-07-2013 o 14h44

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Hmmm... nie, nie zauważyłam wielkiej różnicy poziomu. Z resztą głosowanie nie polega na wybraniu między jedną a drugą, przecież można zagłosować na wiele miss jednocześnie.

Szkoda, że nam nie powiedzą jakie miejsca zdobyli ci spoza podium :C

Ostatnio zmieniony przez Masakra (05-07-2013 o 14h50)

#241 05-07-2013 o 15h13

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Mimo wszystko moje przypuszczenia wydają mi się bardziej prawdopodobne niż to, że starsi=aktywni gracze przestali głosować;P

We francuskiej wersji też tak jest, że podium nie odzwierciedla prawdziwego poziomu. To nie olimpiada, o pozycji nie decydują takie pewne, mierzalne wyniki jak czas,odległość ect., tylko zupełnie niemierzalne, subiektywne i różnorodne czynniki jak gusta współgraczy, wpasowanie się w aktualną modę albo wyprzedzenie jej, ilość i aktywność znajomych w grze, popularność w grupie graczy zyskana przez aktywność na forum, na zewnętrznych stronach o grze,  przez komentowanie graczy, a nawet przypadek... Więc ja staram się nie frustrować patrząc na podium.XD Zresztą, gustach się nie dyskutuje. Ja się cieszę i tak, że czasem doceniony zostanie ktoś, kto na to zasługuje.

#242 05-07-2013 o 15h16

Miss'Żółtodziób
...

Ja gram tutaj od samego początku powstania polskiej wersji tej gry i powiem wam, że oceniam i to bardzo surowo. uważam, że finalistka powinna mieć styl i elegancje. Nigdy się nie nudzę gdy oceniam Miss, choć czasem się zawiodę na jakiejś kreacji.

#243 05-07-2013 o 15h19

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

To dopiero drugie nasz głosowanie.
Myślę, że za jakiś czas zobaczymy na podium nową stylizację, może nawet skromniejszą ale oryginalną.

Wszystko zależy od naszych głosów.
Ja już mam swoje "inne" faworytki i będę trzymała za nie kciuki.
Bo przypływ MM na pewno im się przyda.

Podium teraz wyznacza trendy i już widziałam Misski kopiujące (ciut naiwnie i nieudolnie) stylizacje poprzednich zwyciężczyń.
Mnie osobiście zaczynają się nudzić popularne stylizacje i podejrzewam, że wam również.

#244 05-07-2013 o 16h34

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Zdecydowanie zgadzam się z Aiamate, popularne stylizacje się ostro zaczynają nudzić. Poza tym kopiowanie poprzednich laureatek to już w ogóle jest straszne. Nawet nie powiedziałabym, że podium wyznacza trendy. Po prostu dziewczyny myślą, że robiąc kopię dostaną nagrodę. Zero własnej inwencji, tylko parcie na szkło.
Dobrze, że moja faworytka nadal trzyma się swojego stylu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#245 05-07-2013 o 17h54

Miss'Żółtodziób
...

A czy tylko ja mam wrażenie, że jest dużo lepszych miss i mieszkań niż te, które ostatnio były "najlepsze"? :C Oczywiście żeby nie było nie chodzi mi o to, że ja powinnam wygrać xd Poprostu jak głosowałam to widziałam tyle świetnych miss i mieszkań a jak patrze na podium.... Czuję sięrozczarowana tymi wyborami trochę :c

#246 05-07-2013 o 17h59

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

A czy tylko ja mam wrażenie, że jest dużo lepszych miss i mieszkań niż te, które ostatnio były "najlepsze"? :C Oczywiście żeby nie było nie chodzi mi o to, że ja powinnam wygrać xd Poprostu jak głosowałam to widziałam tyle świetnych miss i mieszkań a jak patrze na podium.... Czuję się rozczarowana tymi wyborami trochę :c

Podzielam Twoje zdanie, jak już wcześniej zaznaczyłam, mam swoje faworytki, z których, niestety, na razie tylko jedna pojawiła się na podium i to, o zgrozo, na drugim miejscu (YooSti). Ich mieszkania są dużo bardziej stylowe, niż niektórych zwyciężczyń...

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (05-07-2013 o 18h00)

#247 05-07-2013 o 22h48

Miss'Żółtodziób
...

A widzicie?! Jak już włożyłam coś cięższego, to od razu głosy się szybciej zbierają a jak byłam w poprzednim wdzianku to prawie nic. Do czego ten świat zmierza. Szczerze trochę bardziej mi się podobał mój poprzedni strój nawet jak był skromniejszy, ale tematyka się wyróżniała. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#248 05-07-2013 o 22h51

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam własne style i nikogo nie kopiuje..śmieszą mnie niektóre Miss i oceniam można tak powiedzieć, surowo. Czasem sama także nie wyglądam najlepiej, kiedy najbardziej muszę/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#249 06-07-2013 o 00h09

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Misa, jak podobał Ci się poprzedni strój to sobie go zostaw, a nie słuchaj stada owiec. Co z tego, że więcej punktów dają?  Nie ma co być sprzedajnym żeby za wszelką cenę dostać się na podium.

#250 06-07-2013 o 00h25

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove napisał

Misa, jak podobał Ci się poprzedni strój to sobie go zostaw, a nie słuchaj stada owiec. Co z tego, że więcej punktów dają?  Nie ma co być sprzedajnym żeby za wszelką cenę dostać się na podium.

Dostać się, na pewno się nie dostanę. Chciałam się tylko przekonać czy mam rację a poza tym miałam trochę dosyć tamtego no i czekam na jakąś fotkę, gdzie w końcu zmienię strój. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 161