Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 161

#301 10-07-2013 o 10h15

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja również! Przyznam, że do tej pory jedyną Miss w masce jaką widziałam była moja własna (biegająca w weneckim gotowcu). Ogólnie stylizacje ze zdjęcia bardzo mi się podobają i chciałabym to osobiście przekazać dziewczynom. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#302 10-07-2013 o 10h16

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Tylko, że pani w masce poza królikiem też ma chyba na sobie zestaw. Ładny, ale jednak.

#303 10-07-2013 o 10h19

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

nivata napisał

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1880.jpg

Kojarzycie może ownerki tych miss (albo rozpoznajecie tu swoją)?

Od lewej:
1. Kaede
2. Lawrence
3. Nie wiem, ale chciałabym bardzo wiedzieć
4. Valentine

Foxglove - też odnoszę wrażenie, że to zestaw, jednak mimo wszystko zapada w pamięć. Chciałabym wiedzieć kim jest by móc spytać, co na siebie włożyła i dopiero ocenić... ;c

Ostatnio zmieniony przez Amik (10-07-2013 o 10h20)

#304 10-07-2013 o 10h28

Miss'OK
Aria
...

Właśnie o to chodzi, że czasem nie wiadomo, czy to zestaw /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Trudno tu mówić o zestawie, bo jest dwa na dwa. Maska i królik są spoza zestawu, ale sukienka i kapelusz to komplet. Mimo to, razem już stanowią nową stylizację.
Tak samo nie wiem, czy moja stylizacja to nie komplet, chociaż każdy element nazywa się inaczej, to wygląda jak zestaw /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#305 10-07-2013 o 10h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Mam mieszane odczucia. Nie jestem za gotowcami, ale nie mam nic przeciwko kilku elementom z wieloelementowego zestawu połączonych z odrębnymi dodatkami.

#306 10-07-2013 o 11h16

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Pani z maską to Arven
//www.missfashion.pl/profile/arwen,453.htm

#307 10-07-2013 o 11h45

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

A ja się bardzo rozczarowałam, jak zobaczyłam miss w mega podobnej kreacji co moja, w której siedzę już od przedwczoraj wieczór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png po raz pierwszy zrobiłam stylizację w takim guście i chyba ją zmienię, bo nie znoszę, gdy mój strój jest gdzieś powielony (albo ja nieświadomie zrobiłam coś, co również założył ktoś inny) i wyglądam jak kopia.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#308 10-07-2013 o 12h09

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Rosette napisał

A ja się bardzo rozczarowałam, jak zobaczyłam miss w mega podobnej kreacji co moja, w której siedzę już od przedwczoraj wieczór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png po raz pierwszy zrobiłam stylizację w takim guście i chyba ją zmienię, bo nie znoszę, gdy mój strój jest gdzieś powielony (albo ja nieświadomie zrobiłam coś, co również założył ktoś inny) i wyglądam jak kopia.

Ojeeej... co za pech. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Obie jesteście śliczne.
Całe szczęście, że dla Ciebie to żaden problem wymyślić nową kreację.

<to uczucie kiedy dwie dziewczyny mają podobną sukienkę na jednej imprezie>

#309 10-07-2013 o 12h40

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Wysoki poziom w tym finale, jest aż 7 miss którym dałam 3misspop i im będę kibicować gorąco!

#310 10-07-2013 o 12h49

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Aiamate napisał

Ojeeej... co za pech. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Obie jesteście śliczne.
Całe szczęście, że dla Ciebie to żaden problem wymyślić nową kreację.

<to uczucie kiedy dwie dziewczyny mają podobną sukienkę na jednej imprezie>

Taaak, to uczucie |D Wielkie dzięki za słowa otuchy, zaraz postaram się coś złożyć z tej sterty ciuchów, chociaż nie mam specjalnie weny i z lenistwa w pierwszym założeniu chciałam zostawić Miss tak jak jest do samego końca defilady.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (10-07-2013 o 13h38)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#311 10-07-2013 o 13h26

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Aria napisał

Tak samo nie wiem, czy moja stylizacja to nie komplet, chociaż każdy element nazywa się inaczej, to wygląda jak zestaw /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jak się cieszę, że jesteś w finale! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mam nadzieje, że w końcu podium będzie twoje!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.

#312 10-07-2013 o 13h28

Miss'OK
Aria
...

Estera napisał

Aria napisał

Jak się cieszę, że jesteś w finale! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mam nadzieje, że w końcu podium będzie twoje!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

och... dziękuję! To takie miłe  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#313 10-07-2013 o 15h49

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Nie nadążam za prędkością zmieniania ciuchów niektórych miss. Jedna kupiła moje serce w dość negatywnym sensie najpierw paradując jako księżniczka ciemności, a 10 minut później przebrała się w dosłowną kopię słodkiego, dziewczęcego ciuszka innej miss, tylko w innym kolorze. Desperacja niektórych osiąga taki poziom, że żal na to patrzeć.

#314 10-07-2013 o 16h18

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

W finale głosy powinny się resetować po zmianie stroju bądź zmiany stroju powinny być niemożliwe. W końcu to tylko 24 godziny...

#315 10-07-2013 o 16h20

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

48, bo w piątek ogłoszenie wyników /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Już raz o tym temat był. Że najlepiej żeby się wygląd miss "zamrażał" po dostaniu do finału. Bo ja ile razy włączam finał to mam wrażenie, że nowe uczestniczki są O_O

#316 10-07-2013 o 16h26

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Ja jestem na tyle fajna, że podczas finałów się nie przebieram :3 Doceńcie mnie! |D

#317 10-07-2013 o 16h33

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Doceniamy Cię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Poza tym jesteś charakterystyczna, ze swoim stylem ;] Najgorzej z kopistami, którzy potrafią ciuch zmieniać co chwila i ciągle jest to coś, co inna finalistka ma na sobie.

#318 10-07-2013 o 16h48

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

A ja byłabym za zamrożeniem stroju na jeden dzień, a następnego można by przebrać się w inną kreację. No bo z jakiegoś powodu głosowanie trwa 2 dni i na każdą finalistkę można zagłosować 2 razy. System wręcz sugeruje, żeby dokonywać korekty stylizacji.

Gotowiec czy nie, Pani Maska jest tak krepiasta, że z miejsca została moją faworytką. Wygląda jak wyjęta z horroru ^^ Poza nią jeszcze z 5 dostało ode mnie "uwielbiam", drugie tyle "lubię" a reszta niestety mnie nie przekonała. Nie lubię przeładowanych, ciężkich stylizacji, a tych znów jest pełno /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Kaede (10-07-2013 o 16h53)

#319 10-07-2013 o 17h18

Miss'OK
Aria
...

Ja też nie zmieniam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png No dobra, ubrałam zwierzaczka, żeby pasował, ale to wszystko. Miss jest nietknięta.

#320 10-07-2013 o 18h07

Miss'Żółtodziób
...

Parada kto ma więcej w szafie albo MM widzę ruszyła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dlatego wole mieszkania oceniać a nie ubrania xD tego pierwszego tak łatwo nie da się zmienić a tu widzę w ciągu niecałego dnia finalistki kombinują ile się da aby były zauważone. Nie mam nic przeciwko ich wybór dlatego z ocena też czekam do kilku minut przed następną turą aby ocenić ostateczny strój. Moje faworytki bez ogródek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- Jako że przepych dalej góruje i pod tym względem pierw typuje to daje uwielbiam Evilisalive sukienka była dopracowana już przed konkursem detale współgraja w każdym łączeniu i nie mam gdzie powiedzieć piękna ale tu mi coś nie gra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- Strój "normalny" wręcz codzienny z elementem charakteru/osobowości przypisanej właścicielce i tak samo również brak komentarza "to tu nie pasuje" Masakra również uwielbiam ocena
3. Niestety brak trzeciej faworytki. Kilka strojów jest ładnych i z nowym pomysłem ale dalej są nie dopasowane w pewnych elementach badź przesadzone.
Życze powodzenia chodz powinam to napisać do tematu w aktualnościach i dziękuje za ponowne wciśnięcie mnie do finalistek chociaż mój styl i mieszkanie wymaga popracowania dalej nad nim ostatnio brak sił i chęci (nie mówiąc już o MM) więc jestem w pełni świadoma, że trafiłam tam w jakiejś kolejności przy końcu bo liczba punktów mi pozwoliła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#321 10-07-2013 o 18h12

Miss'na całego
kawajka
...

Witam wszystkich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?

#322 10-07-2013 o 18h15

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

kawajka napisał

Witam wszystkich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?

Przejrzyj wątek wstecz, Amik podała jak podejrzeć imię Miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ojej, ja dodałam parę rzeczy do salonu, ale to tak po prostu... bo dawno chciałam coś takiego zrobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#323 10-07-2013 o 18h32

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Miło mi cie poznać Samiro, jesteś akurat jedną z tych 7 miss którym dałam uwielbiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#324 10-07-2013 o 19h11

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Powiedzcie mi czy ja dobrze widziałam kolejną miss w masce.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#325 10-07-2013 o 19h15

Miss'OK
Aria
...

Dobrze widziałaś. I stanowczo była tylko jedna... I stanowczo wydaje mi się to podejrzane.

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 161