Ja również! Przyznam, że do tej pory jedyną Miss w masce jaką widziałam była moja własna (biegająca w weneckim gotowcu). Ogólnie stylizacje ze zdjęcia bardzo mi się podobają i chciałabym to osobiście przekazać dziewczynom.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 161
#302 10-07-2013 o 10h16
Tylko, że pani w masce poza królikiem też ma chyba na sobie zestaw. Ładny, ale jednak.
#303 10-07-2013 o 10h19
nivata napisał
//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1880.jpg
Kojarzycie może ownerki tych miss (albo rozpoznajecie tu swoją)?
Od lewej:
1. Kaede
2. Lawrence
3. Nie wiem, ale chciałabym bardzo wiedzieć
4. Valentine
Foxglove - też odnoszę wrażenie, że to zestaw, jednak mimo wszystko zapada w pamięć. Chciałabym wiedzieć kim jest by móc spytać, co na siebie włożyła i dopiero ocenić... ;c
Ostatnio zmieniony przez Amik (10-07-2013 o 10h20)
Leśna Mafia: Zło | Nimfa | Demon | Rusałka | Lis | Księżniczka | Dyktator ♥
Link do zewnętrznego obrazka
#304 10-07-2013 o 10h28
Właśnie o to chodzi, że czasem nie wiadomo, czy to zestaw Trudno tu mówić o zestawie, bo jest dwa na dwa. Maska i królik są spoza zestawu, ale sukienka i kapelusz to komplet. Mimo to, razem już stanowią nową stylizację.
Tak samo nie wiem, czy moja stylizacja to nie komplet, chociaż każdy element nazywa się inaczej, to wygląda jak zestaw
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#305 10-07-2013 o 10h51
Mam mieszane odczucia. Nie jestem za gotowcami, ale nie mam nic przeciwko kilku elementom z wieloelementowego zestawu połączonych z odrębnymi dodatkami.
#306 10-07-2013 o 11h16
Pani z maską to Arven
//www.missfashion.pl/profile/arwen,453.htm
#307 10-07-2013 o 11h45
A ja się bardzo rozczarowałam, jak zobaczyłam miss w mega podobnej kreacji co moja, w której siedzę już od przedwczoraj wieczór po raz pierwszy zrobiłam stylizację w takim guście i chyba ją zmienię, bo nie znoszę, gdy mój strój jest gdzieś powielony (albo ja nieświadomie zrobiłam coś, co również założył ktoś inny) i wyglądam jak kopia.
#308 10-07-2013 o 12h09
Rosette napisał
A ja się bardzo rozczarowałam, jak zobaczyłam miss w mega podobnej kreacji co moja, w której siedzę już od przedwczoraj wieczór po raz pierwszy zrobiłam stylizację w takim guście i chyba ją zmienię, bo nie znoszę, gdy mój strój jest gdzieś powielony (albo ja nieświadomie zrobiłam coś, co również założył ktoś inny) i wyglądam jak kopia.
Ojeeej... co za pech.
Obie jesteście śliczne.
Całe szczęście, że dla Ciebie to żaden problem wymyślić nową kreację.
<to uczucie kiedy dwie dziewczyny mają podobną sukienkę na jednej imprezie>
#309 10-07-2013 o 12h40
Wysoki poziom w tym finale, jest aż 7 miss którym dałam 3misspop i im będę kibicować gorąco!
#310 10-07-2013 o 12h49
Aiamate napisał
Ojeeej... co za pech.
Obie jesteście śliczne.
Całe szczęście, że dla Ciebie to żaden problem wymyślić nową kreację.
<to uczucie kiedy dwie dziewczyny mają podobną sukienkę na jednej imprezie>
Taaak, to uczucie |D Wielkie dzięki za słowa otuchy, zaraz postaram się coś złożyć z tej sterty ciuchów, chociaż nie mam specjalnie weny i z lenistwa w pierwszym założeniu chciałam zostawić Miss tak jak jest do samego końca defilady.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (10-07-2013 o 13h38)
#311 10-07-2013 o 13h26
Aria napisał
Tak samo nie wiem, czy moja stylizacja to nie komplet, chociaż każdy element nazywa się inaczej, to wygląda jak zestaw
Jak się cieszę, że jesteś w finale! Mam nadzieje, że w końcu podium będzie twoje!
"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.
#312 10-07-2013 o 13h28
Estera napisał
Aria napisał
Jak się cieszę, że jesteś w finale! Mam nadzieje, że w końcu podium będzie twoje!
och... dziękuję! To takie miłe
#313 10-07-2013 o 15h49
Nie nadążam za prędkością zmieniania ciuchów niektórych miss. Jedna kupiła moje serce w dość negatywnym sensie najpierw paradując jako księżniczka ciemności, a 10 minut później przebrała się w dosłowną kopię słodkiego, dziewczęcego ciuszka innej miss, tylko w innym kolorze. Desperacja niektórych osiąga taki poziom, że żal na to patrzeć.
#314 10-07-2013 o 16h18
W finale głosy powinny się resetować po zmianie stroju bądź zmiany stroju powinny być niemożliwe. W końcu to tylko 24 godziny...
#315 10-07-2013 o 16h20
48, bo w piątek ogłoszenie wyników
Już raz o tym temat był. Że najlepiej żeby się wygląd miss "zamrażał" po dostaniu do finału. Bo ja ile razy włączam finał to mam wrażenie, że nowe uczestniczki są O_O
#316 10-07-2013 o 16h26
Ja jestem na tyle fajna, że podczas finałów się nie przebieram :3 Doceńcie mnie! |D
#317 10-07-2013 o 16h33
Doceniamy Cię Poza tym jesteś charakterystyczna, ze swoim stylem ;] Najgorzej z kopistami, którzy potrafią ciuch zmieniać co chwila i ciągle jest to coś, co inna finalistka ma na sobie.
#318 10-07-2013 o 16h48
A ja byłabym za zamrożeniem stroju na jeden dzień, a następnego można by przebrać się w inną kreację. No bo z jakiegoś powodu głosowanie trwa 2 dni i na każdą finalistkę można zagłosować 2 razy. System wręcz sugeruje, żeby dokonywać korekty stylizacji.
Gotowiec czy nie, Pani Maska jest tak krepiasta, że z miejsca została moją faworytką. Wygląda jak wyjęta z horroru ^^ Poza nią jeszcze z 5 dostało ode mnie "uwielbiam", drugie tyle "lubię" a reszta niestety mnie nie przekonała. Nie lubię przeładowanych, ciężkich stylizacji, a tych znów jest pełno
Ostatnio zmieniony przez Kaede (10-07-2013 o 16h53)
#319 10-07-2013 o 17h18
Ja też nie zmieniam No dobra, ubrałam zwierzaczka, żeby pasował, ale to wszystko. Miss jest nietknięta.
#320 10-07-2013 o 18h07
Parada kto ma więcej w szafie albo MM widzę ruszyła dlatego wole mieszkania oceniać a nie ubrania xD tego pierwszego tak łatwo nie da się zmienić a tu widzę w ciągu niecałego dnia finalistki kombinują ile się da aby były zauważone. Nie mam nic przeciwko ich wybór dlatego z ocena też czekam do kilku minut przed następną turą aby ocenić ostateczny strój. Moje faworytki bez ogródek
- Jako że przepych dalej góruje i pod tym względem pierw typuje to daje uwielbiam Evilisalive sukienka była dopracowana już przed konkursem detale współgraja w każdym łączeniu i nie mam gdzie powiedzieć piękna ale tu mi coś nie gra
- Strój "normalny" wręcz codzienny z elementem charakteru/osobowości przypisanej właścicielce i tak samo również brak komentarza "to tu nie pasuje" Masakra również uwielbiam ocena
3. Niestety brak trzeciej faworytki. Kilka strojów jest ładnych i z nowym pomysłem ale dalej są nie dopasowane w pewnych elementach badź przesadzone.
Życze powodzenia chodz powinam to napisać do tematu w aktualnościach i dziękuje za ponowne wciśnięcie mnie do finalistek chociaż mój styl i mieszkanie wymaga popracowania dalej nad nim ostatnio brak sił i chęci (nie mówiąc już o MM) więc jestem w pełni świadoma, że trafiłam tam w jakiejś kolejności przy końcu bo liczba punktów mi pozwoliła
#321 10-07-2013 o 18h12
Witam wszystkich . Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?
#322 10-07-2013 o 18h15
kawajka napisał
Witam wszystkich . Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?
Przejrzyj wątek wstecz, Amik podała jak podejrzeć imię Miss
Ojej, ja dodałam parę rzeczy do salonu, ale to tak po prostu... bo dawno chciałam coś takiego zrobić
#323 10-07-2013 o 18h32
Miło mi cie poznać Samiro, jesteś akurat jedną z tych 7 miss którym dałam uwielbiam
#324 10-07-2013 o 19h11
Powiedzcie mi czy ja dobrze widziałam kolejną miss w masce.
#325 10-07-2013 o 19h15
Dobrze widziałaś. I stanowczo była tylko jedna... I stanowczo wydaje mi się to podejrzane.