Stylizacja jest bardzo poważna. Taka pani dworu. 40 lat
Nie bądź fałszywą kopią kogoś, bądź prawdziwą wersją siebie. ♥
Stylizacja jest bardzo poważna. Taka pani dworu. 40 lat
Ok. 22 lata stylizacja kojarzy mi się z młodą kobietą przez fryzurę i odkryty dekolt.
Twoja miss wygląda na 18 lat a twój avatar na 20 lat, moja miss na 13 lat.
Twa miss, ze względu na kolorystykę przypomina mi ducha, dodając do tego ubiór, który przypomina mi strój jakiejś szlachty, stawiałabym na ok. 300-400 lat.
Twoja misss wygląda mi na 20 lat przez krotką fryzurę ktorą ma na sobie. Sprawia ona że misska wygląda bardziej poważnie
Dwadzieścia kilka lat bym dała, ponieważ stylizacja wskazuje na dość młodą osobę, ale twarz nie wygląda na nastoletnią, raczej starszą.
Około 25 lat. Miss wygląda jak młoda dorosła aktorka.
Dałabym twojej miss 29 lat. Kojarzy mi się z jakąś aktorką, taką już na skraju starości, która robi duży makijaż by zakryć niedoskonałości i ubiera się w drogie i eleganckie ciuchy.
No sama nie jestem z tego co napisałam zadowolona, ale nic innego nie wymyśliłam.
Ok.16- 19 lat. Miss wygląda jak nastolatka, która mocno chce wyrazić swoją indywidualność, przynależność do subkultury czy coś takiego.
22? Stosunkowa młoda dziewoja na dworze (królewskim, rzecz jasna), uderzam w 22 także z powodu alabastrowej karnacji i fryzury.
Połowa twarz miss jest zasłonięta, więc trudno będzie mi stwierdzić. Na pewno jest młoda. Kojarzy mi się z główną bohaterką Igrzysk Śmierci, więc powiedzmy, że dałabym jej tyle samo - 16-18.
Twoja miss wygląda mi na 16 lat, ponieważ ma delikatną buzię i nieśmiały uśmiech. Zazwyczaj takie delikatne rysy oraz skóra bez skazy charakteryzują osoby młode.
Stawiam na coś około późnej dwudziestki w porywach do trzydziestu. Twoja miss wygląda mi na dojrzałą, elegancką kobietę zerkającą na wszystko szelmowskim okiem.
Dałabym Twojej mis jakoś 27 lat, ponieważ ten wiek wydaje mi się granicą między młodością a dorosłością, gdy twarz pozostaje jeszcze dość młodzieńcza, a ubiór powoli staje się bardziej elegancki.
Myślę, że twoja miss jest w przedziale 18-25. Ma bardzo delikatną buźkę, ale po całości ubioru widać, że nie jest nastolatką.
Twoja miss może mieć 20 - maksymalnie 23 lata. Lekki uśmiech, zaciekawione spojrzenie. DO tego delikatne, złote szaty. No i te długie włosy!
25 lat, brak tu dziewczęcej niewinności, ale nie jest też poważna, jak ktoś kto byłby starszy, więc obstawiam, że jest gdzieś w stadium pośrodkowym.
23. Ponieważ masz słodki wyraz twarzy,a kwiaty sprawiają, że wyglądasz młodo.