Trudno stwierdzić, ponieważ okulary zasłaniają pół twarzy... Powiedziałabym, że 25+ patrząc na rozmiar ust, bo wyglądają jak u dojrzałej już kobiety.

Trudno stwierdzić, ponieważ okulary zasłaniają pół twarzy... Powiedziałabym, że 25+ patrząc na rozmiar ust, bo wyglądają jak u dojrzałej już kobiety.
Zgaduję, że +2500 Twoja misska wygląda na japońskiego demona, to wszystko wyjaśnia.
A tak bardziej przyziemnie, to dałabym jej z 20-23 lata.
45 lat jakby żyła z dwieście lat temu
17 lat - wygląda mi na młodą, utalentowaną tancerkę.
14 lat. Miss szykuje się chyba na bal maskowy, po kolorach przypuszczam, że jest młoda. Może to być bal szkolny albo impreza halloweenowa.
30 lat, sądząc po opalonej karnacji i fryzurze. Styl pasuje do kobiety, która prezentuje się w telewizji
Twoja miss wygląda na nastolatkę w wieku 16-17lat. Ma kolorowe włosy a dziewczyny w tym wieku lubią zaskakiwać wyglądem.
21 lat wygala na młodą dziewczynę która kocha naturę
23, wygląda na taką która lubi podróżować i nic jej nie powstrzyma!
22-25, twoja miss wygląda jak młoda osoba ale na pewno nie jak nastolatka.
Ostatnio zmieniony przez kasia1152 (27-07-2018 o 11h12)
19 lat - twoja miss wygląda na studentkę (osobliwą studentkę...).
twoja miss wygląda na 20 lat kojarzy mi się z taką dorosłą ale szloną afranką
27 lat. Nie jest już dziewczynką co wyraża swoim ubiorem, który jest elegancki ale podkreślający jej kobiecość.
20 lat. twój strój jest barzo orgialny ale twarz wygląda na bardzo młodą
Przez tatuaże sądzę, że jest już dawno po osiemnastce, a z twarzy (i z bardziej odważnego makijażu) wygląda mi na wiek studencki Daje jej z dwadzieścia parę lat, tak około 23-25
Myślę, że 15 styknie - twarz wygląda młodo, ale na pomalowaną oraz z nadmiarem różu, a osoby w akurat tym wieku lubią czasem przesadzić z makijażem
40- ta maska wygląda staro a kolor czarny jes bardzo poważny
koło 25, jakoś to ułożenie włosów mi to podpowiada... XD
17/18 lat, bo stylizacja kojarzy mi się trochę z królową balu z amerykańskiego filmu dla młodzieży.
Około 24 / 25 lat ^^ Wąż na ręku, ułożenie drugiej ręki oraz sam ubiór ( od pasa w dół ) jak dla mnie wskazują na osobę młodą, jednak taką, która trochę ma już za sobą. Masło maślane ale nic na to nie poradzę XD
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (22-11-2018 o 21h17)
18 lat, ponieważ sam jej ubiór pokazuje, że moda jest dla niej najwazniejsza i nie boi sie pokazać swojej kobiecości, a uśmiech i rozwiane włosy zwiastują, że jest osobą bardzo pewną siebie i że może korzystać z życia do woli.
Twoja miss wygląda na 70, głównie przez jasne, nieułożone włosy oraz okulary i baret i ogólnie strój.
Twoja miss wygląda elegancko i poważnie mimo swojego uśmiechu i jak dla mnie ma jakieś 30lat.
Miss jes przerażająca sukię a bardzo elegancą co kojarzy i się z dojrzaością ma może 45
Odważna kreacja, widoczny tatuaż a mimo to - dziewczęcy, z lekka delikatny makijaż. Miss wygląda na jakieś 26 lat ^^