Miss wygląda jak szalona nastolatka, która wyszła podczas przerwy do sklepu kupić bułkę. Młodzieżowe jest również jej ubranie. Wygląda na 16 lat.
Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (28-11-2018 o 00h34)
Miss wygląda jak szalona nastolatka, która wyszła podczas przerwy do sklepu kupić bułkę. Młodzieżowe jest również jej ubranie. Wygląda na 16 lat.
Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (28-11-2018 o 00h34)
Trudno powiedzieć, jednakże sugerując się kreacją oraz wspomagając się makijażem mogę stwierdzić że Miss wygląda jakby była w okolicach 30-stki.
Twoja misska wygląda bardzo młodo i nie wyróżnia się niczym szczególnym. Wygląda mi na typową nastolatkę z amerykańskiego serialu ;P - dałabym 17 lat.
Sadist Twoja miss zdecydowanie wygląda na powyżej półwiecza Aczkolwiek ma za mało zmarszczek, więc pewnie farbował się na siwo (lub nosił peruki) xD. Niemniej jednak dałabym Twojemu miss 55 lat
Urszula do najmłodszych nie należy, jest siwa i metabolizm już nie ten... daję 60 lat.
Tak z 20 (?) Widać, że dorosła kobieta, ale ma bardzo delikatną, dziecięcą urodę
Na pewno dorosła kobieta, ale zaraz po osiągnięciu dorosłości.
18/19 lat
Wygląda na dojrzałą kobietę, ten elegancki strój dodaje powagi. Oceniam na ok 30-35lat
Wygląda na dojrzałą kobietę, przez ten poziom i licznik WOW.
20-30 lat
Twoja miss jest ubrana bardzo elegancki i wygląda poważnie, więc oceniam na ok. 27-30 lat.
Ostatnio zmieniony przez kasia1152 (26-10-2019 o 11h55)
Twoja miss wygląda mi zabieganą 21-latkę.
Ostatnio zmieniony przez AlozeAloze (03-11-2019 o 13h03)
Powiedziałabym, że w przedziale 25-30 lat ponieważ makijaż oczu ja postarza, zaś druga połowa twarzy wygląda młodzieńczo i promiennie
Myślę, że 27-30, wygląda dość młodo. + Miss wygląda jakby właśnie dowiedziała się o śmierci swojego bogatego dziewięćdziesięcioletniego męża : D
16-21 lat. Uważam, że ma młodą zadbaną buźkę i nie wiem dlaczego, ale miss przypomina mi rozkapryszonego nastolatka.
8-12 lat. Twoja miss ma łagodną buźkę i wygląda jakby już nie mogła doczekać się świąt.
Jak dla mnie to 5 lat twoja miss ma taką słodką twarzyczkę a te łapki no uroczo.
Powiedziałabym, że takie 19/22 lat. Twarz miss jest taka psotna, pełna energii, co skojarzyło mi się z taką młodą dorosłą personą.
Twoja miss wygląda mi na 20, bo wydaje się być taka mroczna xd
Mniej więcej dwadzieścia pięć lat. Przynajmniej tę liczbę podsuwa mi ta suknia, z której wręcz krzyczy dostojność. Poza tym smukła kibić, bukiet kwiatów w dłoni...
Ta. Ewidentnie.
Około 35 lat. Twoja miss wygląda dojrzale i spokojnie.
Ja bym jej dała 24 lata, wygląda jak młodociana przestępczyni.
Ja bym, mimo mocniejszego makijażu, dała twojej miss z ok. 13-15 lat. Przypomina mi ona dziewczynę cieszącą się, że może bawić się na śniegu.
Około 20 lat. Przypomina mi licealistkię ostatniego roku lub początkującą studentkę.
Jakieś 23. Nie widzę twarzy ale odważnie odkryte plecy muszą należeć do młodej ale dojrzałej kobiety.
Na oko 80. Zmarszczki i siwe włosy robią swoje