Nie wiem, może z 20 lat... przede wszystkim twarz
Sono namida wo itame name ni ♥
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 80
Nie wiem, może z 20 lat... przede wszystkim twarz
Powiem tak, ciało wygląda mi na ok 22 lata, ale przez oczy i włosy wygląda mi na ducha dlatego też może mieć i 100 lat
Koło 23,przez poważną twarz
Koło 20, taka młoda twarz, a strój taki już bardziej dojrzały. (: Idealna 20.
23 lata, sama nie wiem czemu, ten wyraz twarzy kojarzy mi się z tym wiekiem. ;]
24...młodo wyglądąjaca twarz i bardzo kobiecy strój
Hmm, sama nie wiem. Gdy patrzę na szorty, wyraz twarzy, włosy - przypomina mi nastolatkę. Ale kapelusz ten nie pasuje do nastolatki. 18 lat.
Strój bardzo poważny, dojrzały, za to twarz młoda. Wydaję mi się, że i twoja uroda i twój strój pasują do wieku 23.
Skojarzyło mi si ę z dostojną divą c; Wydajesz się być poważna i dojrzała.
28 latek c;
17 lat. Tak młodzieżowo wyglądasz. ;]
Wyglądasz dość słodko i niewinnie przez ten płaszczyk i buźkę. 16 lat.
Tak jak pisałam wcześniej twoja miss wygląda mi na 25~27 lat, przez ten strój i makijaż.
28 za całokształt. Kolor włosów, twarz, strój... tak mi pasuje
Przez strój, a dokładniej przez jego kolor dałabym twojej miss z 16~18 lat, ale makijaż lekko ją postarza to tak z 21 lat...
20-21 - świeża studentka ASP. Albo, jak już mówiłam, miła wróżka zimowej pory ♥
Za tą maską to 40 stka może się kryć
"Uwaga! Napotkano nieznany błąd! Obiekt jest zbyt stary by obliczyć jego wiek!" - innymi słowy kojarzysz mi się z postacią, która ze światem materialnym zbyt wiele wspólnego nie ma. Jakiś mroczny, nieco nowoczesny, żniwiarz. Innymi słowy - ty nie masz wieku!
Hmmmmm. Wyglądasz na 40 lat. Przypominasz "damę z dworu królewskiego" w Wenecji
Twoja miss wygląda na 19 lat przez ten strój.
Twoja miss wyglada na szalona 20 latke
Hmm... Twoja miss wygląda bardziej tak na 20 - 21 lat. Po prostu jak młoda dziewczyna wyruszająca do pierwszej pracy Kojarzy mi się to przez strój, który przypomina mi pracę biurową. Coś w stylu Bizneswoman xD
Wygląda na 16 - 17 przez strój i kolorowe włosy
Twoja miss wygląda mi na około 28~30 lat, jakoś ten strój i makijaż pasują mi do osoby w takimi wieku.
Ok. 20-25 lat. Twoja miss jest 'świeża', nacechowana oryginalnością ale również z klasą - a tym wszystkim charakteryzują się osoby w takim wieku. (Studia zmieniają ludzi, i te sprawy.) Wydaje mi się, że ten wiek byłby odpowiedni, przynajmniej ja tak sądzę. ^^
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy; kapekusz z piórkiem i małe skrzypce w parze z długą.. ciemną suknią; nadały bardzo powagi Twojej miss. Ciemny make-up i jasne włosy, choć pasujące do reszty stroju, trochę postarzały ją w wyglądzie. Wizualnie, wydaje mi się że będzie z 30 lat.