22 lata :F
Kocham psy!
Pokochaj je i ty!
Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 80
22 lata :F
16 lat wygląda jak syrenka z Disney a, a tam tak nastolatki wyglądały
Solomono, 27 lat coś w tym stylu, przypominasz mi jedną gwiazdę która podobnie się ubiera.
Dam ci 25 lat a to z prostego powodu bo twoja miska wygląda na pewną siebie i rozsądne kobietę, która wiele przeszła i to tylko wzmocniło jej charakter.
21,wygląda na dojrzałą nastolatkę,która wie czego chce,jest wrażliwa i bardzo mądra
25 lat dojrzały wygląd, dojrzała twarz
Tobie bym dała jakieś 22 lata, za mocny makijaż, ale masz w sobie coś słodkiego i niewinnego, co cię odmładza.
20 lat wygląda mi na studentkę i ma słodko młodą twarzyczkę
Wygląda jak wampir przez te czerwone ślepia i zarazem jak by była w mafii^^, ale dałabym jej 23 lata lub coś koło tego.
Wygląd dość młody, poza tym klasyczne skromne ciuszki, ale też poważne. Daję 26 lat.
Ze względu na ciuchy więcej niż 15, a ze względu na dziewczęcą twarz mniej niż 19. Myślę, że 17 lat
Hm, wygląda na około... 19-20 lat? Ubrana jest w ciemne kolory, jednak twarz ma taką jakby nadal nieco dziecinną, na dodatek te czerwone usta kontrastujące z reszta stroju.
Jakoś tak już patrząc na samą twarz twojej miss dałabym jej z 20 parę lat, a dodając do tego strój to wygląda według mnie na 25
Moja pierwsza myśl: 23;)
Z powodu makijażu twoją miss oceniam na 30 lat
19 lat,wygląda młodo świeżo
25 lat tak jak wcześniej pisałam - dojrzale wygląda
Wygląda mi na 26 lat, makijaż ją trochę postarza według mnie, ale strój lekko odmładza.
19 lat wygląda jakby na bal maturalny szła
Tobie za charakterek na twarzy i strój daję jakieś 26 lat.
Wygląda na dorosłą, ale nie bardzo, kobietę, która jest zresztą bogata, więc myślę, że tak z 25~27 lat
28 lat
sama nie wiem czemu.
Około 18-19 lat. Ubrania są mroczne i dosyć odważne, dlatego stawiam, że miss jest już pełnoletnia. Chociaż może mieć więcej, bo jest uzbrojona XD
Powiedzmy, że 28 lat. Wyglądasz dosyć dojrzale, zupełnie jak dojrzała kobieta z tymi ustami i włosami. ^ ^''
Wbrew pozorom dałabym ci z 9 lat. Nie wiem czemu, ale te duże oczy twojej miss, oraz fryzura i minka kojarzą mi się z małą dziewczynką przebierającą się w ubrania mamy.