Ban, bo umyłem się, jestem dumny i idę spać, kocham was, dziewczyny. I BAN, BO W SUMIE CIEKAWE CZY JA W OGÓLE MAM JESZCZE BILET MIESIĘCZNY NA JUTRO, aaaaaaaaaaa /':
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 193
Ban, bo umyłem się, jestem dumny i idę spać, kocham was, dziewczyny. I BAN, BO W SUMIE CIEKAWE CZY JA W OGÓLE MAM JESZCZE BILET MIESIĘCZNY NA JUTRO, aaaaaaaaaaa /':
Ban, bo Jylon, gdzie masz dyplom ;v
Będzie dobrze, Evv XD Też jestem dumna, że tak dzielnie poszedłeś się myć, gdy tak zimno ;v
Ten moment, gdy chcesz się napić zielonej, a zamiast picia masz w ustach liście ;_;
Ban, bo bym wysyłała, ale treści 18 + XDDD
Trochę taka elektroniczna XDDDDD
Ban, bo rozumiem, wyobrażam sobie XXD
Oglądam Yandere u Disa XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-01-2017 o 22h36)
Ban, bo ale fazoooowoooo x) Wysłałam kumplowi, który wie, że mam krasza, niech się wystraszy. x)
Ban, bo zło w czystej postaci, Zioło ;V
Ban, bo napisałam mu, że mój krasz ostatnio gadał z jakąś laską i chyba trzeba coś na to zaradzić...
Nie odpisał. XDDDD
i'm evil to the coreeee
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-01-2017 o 22h41)
Ban, bo biedny, czym sobie na to zasłużył xxxD
Ban, bo nie pytałabyś, gdybyś go znała! xD On ogólnie jest dziwny, ale nie no, love macz... xD
Tylko mógłby mnie częściej przytulać, a nie tylko jak mu się przypomni, eh
Ostatnio całował mnie i moją bf (która go zresztą kraszuje i on o tym wie) w policzki, bo stwierdziłam, że ktoś w końcu uzna, że żyjemy w jakimś dziwnym trójkąciku i on stwierdził, że to przecież prawda. x"D
Ban, bo dziwne te wasze relacje, oj, dziwne XD
Ban, bo owszeeem. xD Zwłaszcza, że ja jestem pioruńsko zazdrosna jak gada z innymi. XD No chyba, że z moją bf, wtedy jest luzik. XDD
Może to kwestia tego, że go crushowałam na początku roku? xD
Ban, bo nie chce mi się wstawać.
Ale wypadałoby się przestawić.
Dzień dobry wam, tak poza tym xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (09-01-2017 o 13h02)
Ban bo chcę z powrotem świeże powietrze a nie jakiś smog... <foch na cywilizację>
Cześć Espi
Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (09-01-2017 o 15h51)
Ban na dobry wieczór! W końcu mam pomysł na wzór na moją pomadkę♥
Ban, bo się pochwalę, że Evversowi spodobał się dyplom :^D
Ban, bo to super Jelonku! Jesteś mistrzem ;D
Ban, bo najchętniej zrobiłabym jeszcze jeden, fajnie się je robi
ale nie mogę siedzieć długo przy kompie *puacz* x"")
graphik desajn is my paszyn
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (09-01-2017 o 20h27)
Ban, bo rób rób, jak najbardziej temat Ci jakiś znajdziemy
Ban, bo ten uczuć, gdy ktoś się interesuje grafiką.
A ty jesteś na grafice.
I powtarzasz sobie, że przerysowywanie Kubusia Puchatka w corelu za pomocą krzywych beziera jest całkowicie przyjemne i wcale nie nudne.
(Ej, a tak serio, to lubię to robić XD)
Ban, bo trzeba to lubić, żeby się później nie męczyć w pracy, więc Zioło, jesteś na dobrej drodze
Ban, bo nasz kierunek i tak bardziej przygotowuje do pracy w drukarni, ehh. XD (Skład druku, laminatory, wielkie gilotyny do cięcia papieru...) Ale cóż, może załapię się do jakiejś reklamy. :V
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (09-01-2017 o 21h06)
Ban, bo zawsze czekają studia, jakieś ASP albo coś? Wielki jest teraz wybór
Ban, bo ew, od dziecka jestem przeciwko pójściom na studia. XDD Ale nie wiem, jak to się ułoży. Zobaczy się jak rynek wygląda.
Jednego jestem w życiu pewna - muszę pójść na kursy baristyczne, amen. Znalazłam jakieś za niecałe 6 stówek, lol... XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (09-01-2017 o 21h15)
Ban, bo wiesz, może jeszcze zmienisz zdanie ;D
Oho, ciekawe bardzo Ja za to na kurs dermokonsultantki mam w planach kiedyś pójść
Ban, bo u nas za 400 czy 450 jest. Tzn od nas ze szkoły można bo mamy ZS z hotelarką i jeden z nauczycieli wykombinował zniżkę :'D Barista był wcześniej, a teraz całościowo barmański.