Ban, bo widzicie, już wiemy co i jak
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 193
Ban, bo widzicie, już wiemy co i jak
Ban, bo Zilo, ty to dyskusje potrafisz rozkrecic!
Ban, bo no a jak. 8 ) Bo ja jestem fab
Ban, bo w porządku.
Ale jeżeli rola moda staje się uciążliwa, np. dlatego, że nie ma się czasu wchodzić na forum, bo życie, to proszę nas poinformować Bo po co się męczyć... Ok? XD
No Ziołę, ma się ten talent ;V
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-01-2017 o 20h25)
Ban, bo popieram Spsr z całego serdusia. xD
Ban, bo nie męczymy się tym Tylko zdarza się, że sprawdzamy w późnych godzinach nocnych, a wiecie, że wtedy już koncentracja nie ta Ale staramy się
Ban, bo otwórz swój ryż, czurungi otwórz swój ryż!
Przypomniało mi się wycie z unnie do kpopu/panic at the disco/green day/21 pilots na Sylwestra. <3 Na samo wspomnienie mnie gardło boli. XD
Ban, bo w takim razie się ciszę ^^
Ban, bo tak na inny temat, to tak pacze na swoje kopytka i cos czuje, ze trzeba futro zrzucic
Link do zewnętrznego obrazka
a z drugiej strony zima zawitala...
Ban, bo ADZIU NAJS ja swoje golę nawet w zimę, bo potem na wiosnę jest dramat. xDDD
Ban, bo ja golę trochę mniej często niż latem, ale golę ;V
I jak się zatnę, to żałuję..
Zacny temat xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-01-2017 o 20h39)
Ban, bo biedny by był jakiś potencjalnie banujący facet, hahah xD
Ban, bo chialabym kiedys usuwac to wszystko swiatlem xD
Ponoc najskuteczniej.
Ban, bo prawda... I bezboleśnie... Nah, ale cena depilatorów laserowych to jednak powala. XD Pora sobie znaleźć bogatego męża...
Ban, bo zdecydowanie, ceny są zabójcze.. ;x
Ban, bo ja juz mam... tylko musimy sie jeszcze spotkac.
Ban, bo *patrzy na swoje jelenie nóżki*
Som pienkne takie jakie som -3- xD
Ban, bo dobrze prawicie ;>
Set, prawda, całe szczęście że tu same babki. Evvers też by się raczej do tematu nie przyczepił. Ale to tak naprawdę też babka, więc ten.. ;V
Widział ktoś kiedyś Jelenia bez owłosienia? ;v
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-01-2017 o 20h46)
Ban, bo patrzcie, przyszedłem w takim momencie... Ja jestem transgenderyczny, ale ostatnio, powiem wam, przestałem walczyć z kobiecą autonomią i łatwiej mi się żyje, chyba zaakceptowałem się w końcu w takim bardziej damskim wydaniu, choć nadal cenię sobie dowolność w formach w kwestii wypowiadania się. Po zmianie imienia mi lepiej. ALE NOGI OGOLIŁEM TYLKO NA ŚWIĘTA, TAKI JESTEM XD I ogólnie jestem smutny. I byłem cały dzień wczorajszy. I ktoś napisał mi anonimowo coś niemiłego. Powiecie mi coś miłego? :c
Ban, bo małe kotki.
Małe kotki są miłe.
Nie polecam się w takich sprawach :vspsr - oto jelon bez włosia
Ban, bo dobrze, ze jestes, Ev
Link do zewnętrznego obrazka#
Jestes mistrzem, Jelonku xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-01-2017 o 20h55)
Ban, bo jeżu jaki raaaaaaaaaaaaak XDDD Mózg mi już dzisiaj wypływa uszami. XDDD
Hawaii you, Evvie?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-01-2017 o 20h57)
Ban, bo siemka Evvers ;>
Jelon, to było przed randką?
Mózg też mi siada.
Ban Espesiu, bo mnie też xD Właśnie rzuciłam banem w pogaduchach xD Specjalnie nie usuwam, cobyście się mogli pośmiać wszyscy ;D
Ban, bo tato mi zaczal memy wysylac. Jestem dumna corka.