Ban, bo o 18:00 byłam jak żywy trup, a teraz się czuję jakbym mogła nie spać całą noc. Jak
xD
We are in noir
Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 193
Ban, bo o 18:00 byłam jak żywy trup, a teraz się czuję jakbym mogła nie spać całą noc. Jak
xD
Ban, bo widocznie organizm byl zbyt zmeczony by odczuwac zmeczenie xd
Katar, kaszel, zapalenie spojowek i okres jednoczesnie. Chce umrzec ;-;
Ban, bo dzień dobry. ;3
Ban, bo elo elo 4 2 0 :v
Chowam się przed rzeczywistością
Ban, bo dzień dobry~
Ban, bo wszyscy się witali, a nikt nie zaczął tematu. :V
Ban, bo nikogo nie było x'D Nawet żeby zacząć
Ban, bo jak rzucisz temat w próżnię, to zawsze potem może znaleźć się ktoś, kto go podejmie. xD
Ban, bo tss niby xD Btw byłaś w kinie na Ukrytym pięknie może? o;
Ban, bo warto przy przywitaniu dodać coś od siebie właśnie :X
Fajnie, idą mrozy a ja muszę polować na kurtkę.
Ban, bo oj no ;<
Największe mrozy to już były, teraz ino cieplej zwłaszcza po pełni
Ban, bo nie byłam, a co? Pasażerów za to mogę polecić. XD
Ban, bo na pasażerów mnie nie ciągnie XDD Mogę poczekać XD A na ukryte piękno chcę iść i w sumie wyciągam dzisiaj przyjaciółkę, bo o 21.30 seans :'D
Ban, bo mój kuzyn projektuje nowe rękawice dla bramkarzy i trochę mu zazdraszczam kreatywnej pracy. xD
Ban, bo ja tu tylko na chwilę, wysłano mnie w poszukiwaniu śladów życia na forum.
Ban, bo chyba za wiele życia nie znalazłaś xD
Ban, bo i ja wiele nie znajduję, pustka jak nie wiem.
Ban, bo czasem czuję się jak forum
Pusta
bardzo złe dżołki jelona 3 2 1 start
Ban, bo przynajmniej nie ma problemu z nadrabianiem i jest się zawsze na bieżąco xxD
Ban, bo czy tylko mi, nie działa awatar Set ?
Ban, bo mi działa. Ale jak jestem na telefonie to często nie. Ale to tak losowo xD
Ban, bo już mi działa, mój graptop chyba po prostu nie wyrobił.
Ban, bo jak to dobrze, że Sunwell jednak powrócił xD W końcu mogę pograć w Wowa..
Ban, bo byłam na finale wośp'u i był Ugly 10, nadal piszczę. xD Świetny zespół i cudowny wokal, będę stanować mocno mocno. <3 (+ wokalista zszedł do nas potem i chwilkę gadaliśmy, po czym weszliśmy na scenę i zrobiliśmy fotkę z całym zespołem <3)
Ban, bo nie znam zespołu, ale i tak zazdro xD