Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 33

#551 26-07-2014 o 18h20

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

dortnana napisał

Ja to widzę by to ktoś znalazł na to sposób (w końcu kiedyś to nastąpić musiało) i postanawia reaktywować swoją ulubioną kapelę czy coś w tym stylu. Może to być jakiś sprzęt albo nowy instrument albo narodziła się nowa rasa. Sama nie wiem co to by mogło być... Pomysł świetny. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Znaczy, bo mi chodziło o to, że ich menadżer zatrudnił kogoś w rodzaju ochroniarzy, właśnie przed tym typem stworzeń (które, co by Wam to już zobrazować trochu, kojarzyć się będą mogły z zombie). No wiesz, co by nie było, że same role menadżera i muzyków, czy upierdliwych fanów.

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#552 31-07-2014 o 20h16

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Dobra ludzie potrzebuję jakąś dwu osobówkę, bo zwariuję. Otwarta jestem na wszelkie pomysły, więc jak ktoś chce ze mną popisać to zapraszam na PW.
Tak nawiasem myślę nad ponownym wznowienie Funhouse ale z mniejszą liczbą graczy. Wiem, że męczę to RPG ale nie dam się tak łatwo. No i dodatkowo ktoś chętny na RPG o tematyce podobnej do Sagi o Ludziach Lodu?.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#553 06-08-2014 o 13h17

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

Wita was Lupissio

Mój pan kazał wam przekazać, że zaraz odbędzie się lekcja i nauczycielka oczekuje na was przed akademią.

No właśnie. Osobom biorącym udział w mieście magii, przypominam o pisaniu.
A kto nie bierze, to zapraszam <3
Wystarczy że zapoznasz się z tym oto pierwszym postem na drugiej stronie i od tej 18 wieczorem niedzieli, napiszesz co robiłaś/robiłeś do 4 rano poniedziałku. Nie musisz czytać pozostałych postów, jednakże wygodniej będzie dla Ciebie, jeśli postać będzie znała przemowę M.Haroldzi. No i bardzo wygodnym będzie, jeśli pójdzie na dwie pierwsze lekcje, bo na niej będą prezenty <3
W razie pytań, zapraszam na PW do mnie <3
                                                                                            Zapraszam <3

PS: Nie zagłębiajcie się za bardzo w plan, bo będą zmiany. Niestety nie mogę ich wprowadzić, puki nie zostanie mi naprawiony Exel. Dni, które są bezpieczne na 100% od zmian, to poniedziałek i sobota.

Ostatnio zmieniony przez Minwet (06-08-2014 o 13h24)

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#554 26-08-2014 o 11h36

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Zapraszam do RPG Akademia tajemnic potrzebujemy jednej roli męskiej oraz do RPG Czy to już magia też jednej roli męskiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#555 27-08-2014 o 22h07

Miss'gadułka
Lynn

Czowieki! Mam dla Was mnóstwo naborów~!
... No dobra, tylko jeden. Ale zawsze coś...

Kręci Cię steampunk? Lubisz pisać o babraniu się w smarze, albo świecie pełnym mody wiktoriańskiej połączonej z technologią, jaką jest maszyna parowa? A może o podróżach sterowcem? Co powiesz w takim razie na piratów, tylko trochę od innej strony? Tak? ... Nie? No weź, wiem, że chcesz! Więc tak? W takim razie

Witamy na pokładzie! Oh, a może i jednak nie...

... Ale spokojnie, w opku będziesz, a nie na Gan Eden, już wyjaśniam, czemu. Otóż, masz wybór, po której stronie stanąć - będziesz jednym z grupki dzieciaków, która lata temu złożyła sobie obietnicę, dzięki której to właśnie są w obecnej sytuacji? Czy może raczej ludzi, którzy depczą im po piętach ze względu na to, że martwi czy też żywi, są całkiem sporo warci?

#556 06-09-2014 o 18h22

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

Z uwagi na szkołę, Asieńka musi się odstresować...

... I ma ochotę na takie opowiadanko fantasy, że aż do bólu "awwwww", bo się nawdychała w nadmiarze znacznym magicznego pyłu z Przystani Elfów. Ktoś pomoże? Takie bajki stworzyć razem, takie naprawdę urocze i słodki, że będziemy mdleć i wymiotować tęczą. *^*
Nawet jakby miało być to na podstawie "Ever After High". Byłby ktoś chętny do pisania/pomocy w tworzeniu?

#557 16-09-2014 o 22h54

Miss'ok
Magpie
...
Miejsce: Nigdziebądź

Hej Nieve, jeśli twoje pytanie jest nadal aktualne, to w sumie ja mogłabym być chętna do rozkminienia jakiejś okropnie słodkiej fabuły. Nie pisałam jeszcze na tym forum w RPG, ale na innych jestem starym wyjadaczem, więc może będę w stanie jakoś realnie pomóc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#558 27-09-2014 o 14h44

Miss'gadułka
Lynn

Przepadasz za romansami, których akcja ma miejsce w szkole? A może po prostu chciałabyś być osobą, jaka napsuje krwi innym, robiąc z opowiadania niezłą komedię? A może masz jakąś starą postać uczniaka, którym chętnie znów zaczęłabyś pisać, tylko nie masz gdzie?
W naszej szkole z internatem znajdzie się wolne miejsce, w klasie drugiej de - stworzonej ze względu na dużą ilość zgłoszeń nowych uczniów! Wszyscy z tej klasy przybyli z zupełnie innych szkół, nie jesteś więc sam!
Obecnie przydaliby nam się chłopcy, właściwie to jeszcze jeden i moglibyśmy zaczynać.

I drugie ogłoszonko, tym razem tyczące się opowiadania fantastycznego, osadzonego w bliżej nieokreślonych czasach, jakie zwać można "Dawno, dawno temu". Ktoś w końcu musi przywieźć na zamek nowe wcielenie mej dawnej miłości! Oczywiście można się także zatrudnić jako służba na zamku, ale jeśliś postacią kobiecą, nie odpowiadam za szkody na tle fizycznym czy psychicznym!

#559 29-09-2014 o 00h21

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

SAO... Gra na śmierć i życie. Na pewno gdzieś słyszałaś o takim anime bądź mandze. Lubisz to anime? Bardzo? A czy kiedykolwiek miałaś kiedyś ochotę wcielić się w jedną z tych postaci, grających w SAO? Jeśli tak... To mam dla Ciebie dobrą wiadomość. C: Właśnie nasz Sword Art Online poszukuje ludzi do tego RPG, żeby je rozwinąć. Masz ochotę na wcielenie się w jedną z tych postaci i na zagraniu takiej samej fabuły tylko że Ty byś występowała? Jeśli tak... To gorąco was zapraszam! ^^ Cały czas poszukujemy osoby!
P.S: Mam nadzieję że ktoś się zgodzi. :3 Zagra i poczuję się... Taki... Taki w nieokreślonych uczuciach... Tak jak ja! ;3 A więc zapraszam! Mam nadzieję że ten pomysł na RPG wypali. ; )

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#560 30-09-2014 o 18h21

Miss'gadułka
Lynn

Jeszcze raz, z podobną prośbą jak wcześniej - tutaj potrzebna jest jeszcze jedna postać.
Rola płci znienawidzonej niestety na tym forum, liczę jednak, że ktoś się w końcu pojawi... Trochę mnie to martwi, bo przecież mężczyźni nie są wcale w jakiś sposób zaniżeni intelektualnie, czy coś ;_;'' Chyba, że nie ma ktoś pomysłu na wygląd - ja bardzo chętnie pomogę, jeśli to w tym problem. Bo ogółem, historia ciekawa, a mi wcale nie zależy na tym, by pobawić się moim sadyzmem... (taa, wcaale mi nie zależy...)

#561 01-10-2014 o 16h23

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

A co byście powiedzieli na RPG o tematyce zapomnianych bogach mitologicznych?
Przed wiekami bogowie byli uszanowanie , otoczeni kultem. Z wiekami wiara słabła, a bogowie zostali zapomniani.
Mamy wiek XXI bogowie zstępują z niebios i przybierają postać młodych ludzi.  W roku 2014 bogowie i boginie różnych mitologii postanawiają się spotkać.  Na miejsce spotkania wybierają niedużą wyspę u wybrzeży Hiszpanii. Do dyspozycji dostają boski kurort o jakim można śnić. Czy wyniknąć z tego jakieś romanse, nowe przyjaźnie? "
Czy byliby chętni?

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#562 01-10-2014 o 19h37

Miss'Żółtodziób
...

Sszyszka napisał

Przed wiekami bogowie byli uszanowanie , otoczeni kultem. Z wiekami wiara słabła, a bogowie zostali zapomniani.
Mamy wiek XXI bogowie zstępują z niebios i przybierają postać młodych ludzi.  W roku 2014 bogowie i boginie różnych mitologii postanawiają się spotkać.  Na miejsce spotkania wybierają niedużą wyspę u wybrzeży Hiszpanii. Do dyspozycji dostają boski kurort o jakim można śnić. Czy wyniknąć z tego jakieś romanse, nowe przyjaźnie? "
Czy byliby chętni?

Dawaj rób! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png *wena napływa*

#563 01-10-2014 o 19h51

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Moje Drogie,
Przypominam, że działem RPG zajmuję się ja, więc w sprawach z nim związanych powinnyście kontaktować się ze mną. Inne Moderatorki mają swoje działy i naprawdę się nie lenią, więc proszę nie dokładajcie im pracy.
Dziękuję za uwagę i zapamiętanie tej drobnej uwagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#564 01-10-2014 o 20h15

Miss'towarzyska
majkel325
...

Sszyszka napisał

Czy byliby chętni?

Pewnie. Rób!

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#565 01-10-2014 o 20h22

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Myślę, że skoro są chętni to post pojawi się jutro jak wrócę z szkoły, czyli po 16

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#566 03-10-2014 o 17h38

Miss'gadułka
Lynn

Heeei, czowieczątka~ Mam nowy pomysł na RPG, ale od razu ostrzegam, nawet zanim zaczniecie czytać poniższe: on jest chory .-. Mianowicie:

Postać książkowa o sławie na miarę Harry'ego Pottera, a jednak wywodząca się z zupełnie innego kanonu - świata grozy i izolacji przed ludźmi, których szczerze nienawidzi.
"Lubię patrzeć, jak ludzie cierpią."
Krwawa historia pewnej niebezpiecznej persony, która jak sama twierdzi, nienawidzi ludzi, a kocha wręcz zadawać im cierpienie, w głowie mając mnóstwo mniej lub bardziej (z reguły bardziej) brutalnych pomysłów na zadawaniu bólu osobie, na którą właśnie patrzy.
Psychopata, ściśle rzecz ujmując.
I zachwycający się tą postacią pisarz, przelewający wszystkie swe chore, bezlitosne pomysły, tak bardzo nie pasujące do jego zwykle miłej i uprzejmej osoby, na arkusz papieru. Przyniosło mu to ogromny sukces, naprawdę wielki. Dotąd bowiem wiódł jedynie życie popychadła, które zamiast zemsty - opisywało metody tortur w swojej powieści. Seria książek przyniosła mu dużo, dużo zysków, dzięki czemu mógł wreszcie porzucić znienawidzoną pracę, jak i żyć, jak mu się podoba. Powoli zatracając samego siebie.
A co, jeśli nagle w jego drzwiach pojawi się nowa, nieznana osoba, a jednak z kimś mu się kojarząca? Zaprosi ją do siebie, a pewno. I wtedy zobaczy jej wizerunek w telewizji, z dopiskiem "Niebezpieczny psychopata na wolności".
Psychopata, istny sadysta. Czerpiący radość ze zniszczenia, bólu, cierpienia innych.
Wypisz wymaluj jego ukochana, książkowa postać. Wytwór jego wyobraźni, który wydawał mu się znacznie mniej niebezpieczny, gdy go opisywał.
Co teraz? Czy życie tej osoby stanie się istnym piekłem, czy może też właśnie uda mu się dogadać z ów człowiekiem? Nie zapominajmy jednak - opinie będą dwie, a ta druga osoba może mieć zupełnie inne zdanie...

Płeć postaci dla mnie dowolna, ale wiadomo, wzorem dziewczę und chłopaczątko. Mnie to wszystko jedno, ale wiedzcie jednak, że ja od razu zostaję psycho-uciekinierem, czy tam uciekinierką~

#567 03-10-2014 o 18h18

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Ja tam myślę o stworzeniu RPG o historii dwóch, młodych księżniczkach, siostrach o tym samym wieku żyjących w średniowieczu i chociaż są siostrami to mają zupełnie różne osobowości jedna wredna i chamska a druga miła i przyjacielska reszta postaci w RPG to pokojówki, znajome, dwórki, król, rodzeństwo, wiedźmy, szamani kto jak chce i dwie rolę chłopaków którzy zostali wykupieni za nędzne grosze na ich pomocników których można równie dobrze nazwac sługami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#568 04-10-2014 o 11h56

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Pośmiertny świat, zwanym drugim światem. Gdzie już nie możesz odejść... Nie możesz zginąć... Musisz walczyć. Jedna grupka zbuntowała się przeciwko Bogu, zmyślą że on właściwie nie istnieje. Stworzyli grupę pod nazwą - Demons skill. Próbują unicestwić Aniołów wraz z Bogiem i zawładnąć tym o to światem! Grupa I pod nazwą - Angel wings. Próbuje zniszczyć przeciwną drużynę i dalej służyć Bogu. Jedyną bronią na zabicie ich wszystkich, jest... Trzeba ich wszystkich położyć (czyli pokonać), dopóki wszyscy nie padną, dana grupa nie wygra. I oni będą mieli dwie opcje, śmierć i odejście z tego świata albo służenie Bogu lub sprzeciwienie się Bogu. W tym świecie pośmiertnym mamy też liceum pośmiertne w którym też się uczymy. A więc kto wygra? Angel wings czy Demons skill? TEGO SIĘ DOWIESZ WŁAŚNIE TUTAJ! Zapraszam brakuje nam 3 osób! (Dziewczyn jest 3 i chłopaków jest 3. Dwie KP nie zrobione! Jakby się coś zmieniło od razu tu zmienię!) Zapraszam!!

EDIT: Brakuje nam 2 osoby! Trzy KP do zrobienia! Zapraszam! ;3

EDIT2: Brakuje nam 1 osoby! Cztery KP do zrobienia! Zapraszam! ♥ (Dziewczyny 4/3 chłopaki! Proszę żeby było po równo...)

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (04-10-2014 o 13h56)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#569 09-10-2014 o 19h54

Miss'gadułka
Lynn

Mam dziwny kaprys na RPG o ludziach, którym nie podoba się ich obecne życie i chcą je w jakiś sposób zmienić oraz osobach, które mają im w tym pomóc. Orientacyjnie pytam - ktoś byłby chętny, jeśli bym coś wymyśliła? A może jakaś myśl Wam się nasunęła?

#570 10-10-2014 o 18h08

Miss'towarzyska
majkel325
...

Fajny pomysł Lynn.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#571 12-10-2014 o 13h50

Miss'na całego
Loliq
*~* Steady damage, cross the line. What's become clearly defined. *~*
Miejsce: tak

W naszych czasach, ludzie spędzają dni przed komputerem oglądając anime lub grając w różne gry. Pewnego dnia, zdarza się coś dziewczynie... Z ekranu wyskakują jej ulubieńcy (postacie) z przeróżnych anime. Czy dziewczyna jest szczęśliwa? A może spanikowała i szuka pomocy u przyjaciół? Postacie z anime nie orientują się gdzie są. Nie wiedzą co począć. Dziewczyna wpadła na pomysł żeby och odesłać, ale nie wie jak to zrobić. Może pomiędzy różnymi postaciami z anime, powstanie coś więcej? Tego dowiecie się tutaj! ^^

UWAGA NABÓR NIEOGRANICZONY WIĘC ZAPRASZAM! BARDZO BYM PROSIŁA ŻEBY BYŁO PO RÓWNO OSÓB REALNYCH JAK I PO RÓWNO POSTACI ANIME! PŁCIE TEŻ SIĘ DO TEGO ZALICZAJĄ!! WIĘC ZAPRASZAM! ♥

Ostatnio zmieniony przez Loliq (12-10-2014 o 13h51)

#572 11-11-2014 o 18h29

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

Największe lęki w świetle dnia stają się tylko urojeniami naszego umysłu. Ale to w mroku można dostrzec prawdziwe piękno, to co kryje się wewnątrz. W nocy wróg jest przyjacielem.
Chciałabym napisać romans(?). Chyba.
Coś w stylu, że co noc tajemniczy opiekun odwiedza dziewczynę/chłopaka, zostaje z nim, strzegąc go. To drugie, którym wolałabym być ja, nie wie kto to jest, nie zna nawet imienia, jednak cieszy się z każdej wizyty swego strażnika.
A tak dokładniej szczegóły chciałabym omówić na pw...  O ile ktoś by chciał. I może sami macie jakąś wizję względem tego.

#573 11-11-2014 o 19h04

Miss'wtajemniczona
Asuu

Okey ludziska mam do was pytanka bardzo zacne. Po pierwsze kto byłby chętny do reaktywacji tych RPG: Funhouse oraz Święta Wojna <- to z małą modyfikacją na romans między dwójką bohaterów z różnych grup o:

A drugie to macie ochotę na rozgrywkę bardzo zbliżoną do reali Gothica I. W sumie chcę z tej gry zapożyczyć kolonie karną oraz to, że bohaterowie są uwięzieni za barierą. Raczej nie będzie podziału na obozy, ale nie jestem do końca tego pewna. Po prostu wcielimy się w przestępców, których tam wysłano ale jako, że w sumie panuje tam bezprawie to szukamy jakiejś możliwości ucieczki bądź będziemy sobie tak żyć, robiąc to co chcemy.

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#574 12-11-2014 o 05h46

Miss'gadułka
Lynn

Asuu napisał

Okey ludziska mam do was pytanka bardzo zacne. Po pierwsze kto byłby chętny do reaktywacji tych RPG: Funhouse oraz Święta Wojna <- to z małą modyfikacją na romans między dwójką bohaterów z różnych grup o:

To, to w miarę powinnaś wiedzieć, kto c: Przynajmniej piszę, co by było, że jest choć jedno z czowieków chętne XD (Obiecuję tym razem zrobić inne postacie, żeby już nie zanudzić nikogo poprzednimi... ;W;)

#575 13-11-2014 o 17h08

Miss'wtajemniczona
Asuu

Lynn mnie nigdy nie zanudzisz Ritą <3 kocham ją całym serduszkiem. Ale nie wiem czy i ta reaktywizacja wypali, bo to już drugie podejście przywrócenia, przynajmniej przy Funhouse ; ;

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 33