Ja bym się chętnie znów na rolę lokaja załapała! ( o ile bym mogła)
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 33
#577 13-11-2014 o 20h16
W sumie... I ja bym dołączyłam do Funhouse z chęcią. ^^ Ale jeszcze nie wiem kim, czy może kimś nowym. W każdym razie postać jedna.
#578 17-11-2014 o 18h09
No wiem, że sami zainteresowani już się zapisali, ale zapraszamy także innych. Ten dom nikogo nie ugryzie (najwyżej połknie i zamknie w piwnicy) a z chęcią wszystkich przyjmie. Przecież kto by nie chciał spędzić trochę czasu w tak pięknym dworze, gdzie lokaj nosi okulary i parzy herbatę - idealnie nadaje się na obiekt westchnień, ale panowie także coś dla siebie znajdą. Między innymi urocze pokojówki w tym jedna ma kocie uszka! Można je pomacać (ogona nie ruszać), a wolący starsze kobiety to do dyspozycji jest także Pani Domu - elegancka dama(zbliżać się gdy nie ma lokaja w okolicy). Dodajmy do tego innych gości oraz wspaniałą tajemnicę w tle i obecność tak zwanej Lalki. Kto nie kocha porcelanowych lalek, które chcą pozbawić Ciebie życia by znaleźć swoje oczy?
Jeśli chodź jedna z powyższych rzeczy Ciebie zainteresowała to zapraszamy do Funhouse gdzie wszystko jest pakietem wiązanych, czyli sexi lokaj = psychiczna Lalka = Pani Domu jak szlachta = kawaii pokojówki.
A każda osoba, która doda KP dostanie fotę lokaja bez koszulki <3
Ostatnio zmieniony przez Asuu (18-11-2014 o 21h03)
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#579 18-11-2014 o 23h56
Funhouse czeka! Potrzebujemy ludzi...właściwie to żyjący dom ich potrzebuje, Lalka i niecodzienni domownicy. Czekają niezapomniane wrażenia jak właśnie wcześniej wymieniona "żyjąca" Lalka. Spokojnie to nie Annabelle !
Skusić Was może za to urocza pokojówka z cudnymi kocimi uszkami, piękne damy lepsze niż szlachta, albo gorący w swym chłodzie lokaj.
Właśnie urocze obrazki lokaja dla dziewczyn które dołączą ! ^^ Nie dajcie czekać zabawie ! Dołączcie zapraszamy do Funhouse
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (18-11-2014 o 23h58)
#580 21-11-2014 o 19h00
Poszukuję osób do opowiadania o pokemonach, bo nikt mnie nie kocha i nie chcę się zapisać do tego opowiadanka.
#581 22-11-2014 o 13h11
Szkoła smoczych jeźdźców oczekuje osób które przystąpią do szkoły w chmurach! Zapraszamy! x3
#582 23-11-2014 o 13h50
Link do zewnętrznego obrazka
Asieńka się nudzi niemiłosiernie mimo zjawiającej się znikąd nauki, dlatego... Czy jest ktoś kto byłby chętny na jakieś lekkie opowiadanie związane ze szkołą, wakacjami, nowym rokiem, czy czymkolwiek takim? Ewentualnie na jakąś reaktywację. O ile ktoś ma ochotę, to po pierwsze. .-. Jak macie pomysły, własne propozycje, to piszcie. ^^
#583 26-11-2014 o 21h18
Mogłoby być fajne z sylwestrem lub wakacjami. Takie na luzie bez jakiejś skomplikowanej fabuły i podziału na role.
Nieve napisał
http://data2.whicdn.com/images/106919564/large.gif
Asieńka się nudzi niemiłosiernie mimo zjawiającej się znikąd nauki, dlatego... Czy jest ktoś kto byłby chętny na jakieś lekkie opowiadanie związane ze szkołą, wakacjami, nowym rokiem, czy czymkolwiek takim? Ewentualnie na jakąś reaktywację. O ile ktoś ma ochotę, to po pierwsze. .-. Jak macie pomysły, własne propozycje, to piszcie. ^^
#584 29-11-2014 o 18h36
UWAGA UWAGA
Szlachetni poddani nasz król zmarł! Królestwo jednak niech nie pogrąża się w smutku! Osadził on na tronie czworo swoich dzieci. Zmarł król, niech żyją królowie! Miejmy nadzieję, że dane będzie im panować w szczęściu i pokoju przez długie lata! ...No chyba, że na horyzoncie pojawi się wredna wiedźma i skusi czwórkę chętną na całkowite przejęcie schedy po ojcu i ofiaruje im moce licząc że wybiją się i jej uda się przejąć całą władzę dla siebie!
Jeśli nie chcecie do tego dopuścić zajrzyjcie na dwór gdzie ponoć panuje Klątwa Wiedźmy ! Uda się Wam pokonać zły czar i pokój powróci do królestwa czy może jednak Krucza Pani zwycięży i sama zasiądzie na tronie, a może zakończenie jest zupełnie inne niż sądzimy! Zapisz się już teraz! ZAPRASZAMY !
#585 11-12-2014 o 14h41
Heiii! <3 Ma ktoś ochotę na opowiadanie o tematyce świątecznej? Szczegóły opowiem później, a na razie niech chętni napiszą pod tym postem. ^^'
#586 11-12-2014 o 15h28
MaryKatyAn To super pomysł ja jestem jak najbardziej za
#587 14-12-2014 o 18h55
Jaaaa! Ja mam ochotę na takie RPG
#588 14-12-2014 o 19h01
No to ten, ludkowie... Potrzebne mi jeszcze ze 2 chętnych, żeby wiecie, RPG nie padło po KP. ;_;
#589 21-12-2014 o 21h16
byłaby jakaś osóbka chętna napisać ze mną yuri? takie +18 na priv oczywiście
jeśli się znajdzie jakaś chętna, to zapraszam na pw
#590 22-12-2014 o 00h29
MaryKatyAn ja się pewnie skuszę. ;33
#591 22-12-2014 o 00h31
Maryyy! Wiesz że ja w każdym Twoim RPG wezmę udział. xDD Więc mogłaś mnie zaliczyć, bez zastanowienia się.. >.< :3 Ale cóż... xD Więc od razu mówię, że ja w 100% wezmę udział. C;
#592 22-12-2014 o 11h14
To robię Kochane! Nio Emiś, mogłaś napisać, bo wiesz, dla Ciebie wszystko. <3 Mężu mój! xD
#593 22-12-2014 o 11h45
Hahah. XD Szono! <3 xD To ja czekam, chętnie zgarnę 2 postacie. >: ) XDD Może Cię którąś pomęczę? ^^ Buhaha. xD
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (22-12-2014 o 11h45)
#594 25-12-2014 o 17h00
Uwaga!
Mała zmiana zasad, od teraz tematy, które w danym tygodniu powinny zostać przeniesione do Archiwum przez tydzień będą w tym dziale wisieć zamknięte. Z tego też powodu, jeśli ktoś zauważy, że temat, na którym mu zależy ma zostać przeniesiony niech napisze do mnie na pw, a go otworzę
#595 27-12-2014 o 17h38
Stworzyłam 4osobowe RPG "Wybieraj" . Glownie romans, troche obyczajowe. Zapraszam-nabor otwarty
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu
#596 28-12-2014 o 18h15
Jest mała sprawa. W tym RPG jest nam potrzebna jeszcze jedna istotka, ale jakoś nikt się nie kwapi do roli męskiej. I tu ja wychodzę z propozycją - jeśli komuś bardziej pasuje rola, do której ja jestem przypisana, mogę się zamienić. Mam już co prawda wygląd dziewczynki, ale mnie odnośnie tych ról jest wszystko jedno, a jeżeli ta Ci bardziej odpowiada - w porządku, tylko napisz do mnie lub do MaryKatyAn (lepiej do niej, ew. do obydwóch) w związku z tym.
#597 01-01-2015 o 19h02
Mam ochotę na 2osobówkę, ewentualnie na 3osobówkę.
Moje wymagania?
1. Poprawność ortograficzna.
2. W miarę długie i składne posty.
3. W miarę częste odpisywanie.
#598 02-01-2015 o 13h45
Jest ktoś chętny na opowiadanie o magicznym domu mody? Chętnych prosiłabym o pisanie na pw do mnie i do Nieve, chciałybyśmy od razu mieć listę chętnych, żeby się potem ze zgłoszeniami w wątku nie babrać.
#599 02-01-2015 o 14h37
Niektórzy przymuszenie, inni dobrowolnie, jeszcze innym wszystko jedno- wszyscy zostali wybrani do uczestnictwa w akcji nazwanej "Projekt: resocjalizacja", w którym spotkać i skonfrontować mają się zupełnie dwa różne światy, aby w rezultacie się zrównoważyć i stworzyć swojego rodzaju harmonię.
Pomimo tego, że nawet organizatorzy powątpiewali w pozytywne skutki, z racji na chęć dobrej zabawy (poprzez obserwację poczynań obiektów badań), postanowili wprowadzić plan w życie.
Co z tego wyniknie? Czy upragniona harmonia nie zamieni się przypadkiem w jeden, wielki chaos? A może wszystko pozostanie bez zmian i cały eksperyment zakończy się fiaskiem...?
Wcielmy się w role i przekonajmy, tworząc tę historię!
Bored.
"I cóż nie zostało mi już nic jak tylko życzyć Wam miłego korzystania z forum "- Piękna ironia.
#600 19-01-2015 o 13h38
~*~OGŁOSZENIE SPOŁECZNE~*~
Panie i panowie, studenci i zwykli uczniowie, być może to właśnie Was potrzebujemy!
Miss Fashion Newsletter ogłasza ponowny nabór!
Szukamy osób chętnych do:
• Podsumowywania nowości oraz zmian w grze
• Oceniania podium wyborów Deco
Oczywiście, jeśli macie pomysł na jakiś niewymieniony tutaj dział to również możecie się zgłosić i go nam przedstawić
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na mail missfashionnewsletter@gmail.com
W wiadomości zamieszczamy nick, dział jaki chcecie prowadzić i próbny artykuł.
Redakcja Miss Fashion Newsletter
~*~OGŁOSZENIE SPOŁECZNE~*~
Ostatnio zmieniony przez KimKas (20-01-2015 o 22h42)