Może masz ochotę poznać historię dwóch dziewczyn, które zaginęły w kanałach...? Dowiesz się o tej historii tutaj, więc serdecznie Cię zapraszam! :3 Jeśli chcesz mi oddać przysługę, to proszę mój chętny człowieku, pomóż mi znaleźć te dziewczyny.. :c Zapraszam do: Little Me
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 33
#502 09-04-2014 o 15h23
Witajcie!
Szukam dwóch chłopców do RPG Me & Myself.
Jeśli macie ochotę się odstresować, narobić bałaganu i pośmiać się - serdecznie zapraszam! Dobra zabawa gwarantowana! ;D
W skrócie? Tajemnicza babcia Voodoo, zaklęcia przy ognisku i ich niezbyt przyjemne skutki... Dwie sportowe rywalki, chcące za wszelką cenę się zwyciężyć. A wszystko to skąpane w pomarańczowym, hiszpańskim słońcu...
#503 11-04-2014 o 14h55
Witch Hunt to konkurs organizowany w naszych czasach przez Radę Czarownic dla... Zwykłych ludzi. Nie będzie on jednak polegał na podpalaniu czy masakrowaniu biednej magicznej istoty, a nagrodą w konkursie będzie jedno życzenie do spełnienia właśnie przez czarownicę. Jest tylko jedna sprawa - najpierw trzeba odkryć, kim ona jest, bo w domu mieszka osiem osób. Żeby wygrać, trzeba wśród pozostałej siódemki odnaleźć tę osobę, która nie jest do końca człowiekiem...
A w skrócie! Znudziły Ci się morderstwa i klątwy rzucane na prawo i lewo, które czekają na odkrycie? Zrelaksuj się więc przy tej luźnej komedii w klimatach podchodzących nieco pod fantasy!
Ostatnio zmieniony przez Lynn (11-04-2014 o 14h56)
#504 12-04-2014 o 19h59
Moi kochani!
Jak to jest być zaproszonym do zabytkowego dworu położonego nieopodal zacofanej wioski? Zapewne czuje się wtedy tak wyjątkowym. Nie trzeba nic płacić, jest wygodne łoże, dobre jedzenie oraz do dyspozycji wszystko oprócz drugiego piętra. A do tego urocze pokojówki zawsze chętne do pomocy zagubionym panom. Pani Domu zaspokoi potrzeby każdego kto lubi być poniżanym.
A tak na serio bycie człowiekiem jest czymś wspaniałym, ale co jeśli dziecinne wyobrażenia istnieją w zeczywistości? Ten zabytkowy dwór kryje w sobie tajemnicę, którą ludzkość zapomniała. Jeśli nie boicie się porcelanowych lalek oraz magii to powinniście zawitać w Funhouse. Poszukujemy pilnie ludzkich gości.
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#505 14-04-2014 o 20h22
Little Me, brakuje nam jednej osoby ;33 Zapraszam!
#506 15-04-2014 o 17h54
Szukam osoby chętnej do dwuosobowego RPG o tematyce romans nauczyciel-uczennica (od razu mówię, że biorę postać męską), osadzonej w dawnych czasach i świecie bardziej fantasy niż realnym.
Czego oczekuję? Osoby z chorobliwym nadmiarem wolnego czasu, piszącej długie i rozbudowane posty, znającej ortografię i gramatykę oraz nierezygnującej po pierwszej stronie.
Chętnych zapraszam na priva :3
#507 16-04-2014 o 16h39
Moi drodzy gracze!
Stary zabytkowy dwór oczekuje jecze na jednego ludzkiego gościa! Kochane pokojówki już przygotowały pokoje, a lokaj Pani Domu jest gotowy zabijać spojrzeniem.
Już niedługo zacznie się wspaniała przygoda. Czy spotkacie osobiście Lalkę, a może odkryjecie wcześniej istnienie magicznych istot. Każdy z was może zostać gościem i odkryć tą tajemnicę. Więc oczekujemy na ostatniego gościa Funhouse
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#508 16-04-2014 o 22h45
Potrzebuję ostatniej osoby do RPG mającej czas i nie rezygnującej po zgłoszeniu
Rola to rodzice, zatem wszystkie kobietki zapraszam do wykazania się chociaż wirtualnie w roli rodziców
//www.missfashion.pl/forum/t4123,1-niezapomniane-wakacje-wakacyjny-romans-5-os%C3%B3b.htm
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
#509 18-04-2014 o 12h49
Kochani!
Poszukuję dwóch chłopców do RPG (Zaginieni ) :
W wieku dziesięciu lat czwórka naszych bohaterów została uprowadzona i porzucona na lotnisku. Kiedy działanie środków odurzających minęło, stwierdzili, że stracili pamięć. Przydzielono ich do rodzin zastępczych, ale nigdy nie stracili ze sobą kontaktu. W wieku nastoletnim na ulicy zauważają afisze z ogłoszeniami o zaginionych dzieciach. Na zdjęciach rozpoznają swoje twarze i postanawiają to sprawdzić. W tym celu decydują się na ucieczkę i podróż do Meanville.
Bo w końcu człowiek, który nie zna swojej przeszłości nie może czuć się człowiekiem spełnionym, czy choćby czuć się nim w pełnym znaczeniu tego słowa...
EDIT : Zostało tylko jedno miejsce!!
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (20-04-2014 o 20h31)
#510 21-04-2014 o 12h46
Role męskie do zajęcia w RPG Klejnot Życia, czyli jakie mogą być skutki kombinowania ze szkolnymi chemikaliami? Czy uczniowie wybudzą się ze śpiączki? A może w ogóle nie zechcą tego dokonać?
#511 21-04-2014 o 16h31
UWAGA!
Dzisiaj wieczorem (ok. 22) będę przenosić wątki do archiwum, więc uprzedzam, że każdy wątek, w którym ostatni post był 14.04 (lub wcześniej) zostanie zamknięty.
Jeśli wam na nich zależy lepiej się zmobilizujcie i coś w nich napiszcie
#512 22-04-2014 o 09h15
O.O .... ALE FAJNE!!! Niech takie ostrzeżenia będą zawsze *^*
(Tak, wiem - trochę to spóźnione >.<)
Szkoła dla wysoko urodzonych sportowców... szkoła męska. A co jeśli dostanie się tam dziewczyna,
przebrana za chłopaka? Łuh~! Co to będzie za rok!
A co jeśli dowiesz się o tym Ty przewodniczący szkoły, albo Ty nauczycielu? To przecież... niezgodne z regulaminem. No ale czy ona nie jest słodka jak biega po tym boisku? I drepcze tymi swoimi dziewczęcymi nóżkami? Nie warto byłoby zachować ten fakt w cieniu i pobyć z nią przez ten cały rok?
Oczywiście nikt na was nie wymusza czegokolwiek. Znaczy... wyjawienie tajemnicy, narzuca wam regulamin. Nikt też nie będzie miał wam tego za złe, jeśli na nią nakablujecie. Ale... na pewno nie warto tego ukryć?
Ostatnio zmieniony przez Minwet (22-04-2014 o 09h16)
#513 27-04-2014 o 20h29
UWAGA!
Jutro wieczorem (ok. 21-22) będę przenosić wątki do archiwum, więc uprzedzam, że każdy wątek, w którym ostatni post był 20.04 (lub wcześniej) zostanie zamknięty.
Jeśli wam na nich zależy lepiej się zmobilizujcie i coś w nich napiszcie
#514 29-04-2014 o 17h54
Potrzeba nam jeszcze 3 osób to RPG Klejnot życia. Noo, proszę, dajcie się potorturować przez moją zjawę :c
I jeszcze jedna sprawa - kto chętny na RPG obyczajowe/okruchy życia w połączeniu z fantasy bądź też urban fantasy, co Wam się bardziej spodoba. Opowiadałoby to o takich typowych przyjaciołach z osiedla. Powiedzmy, że byłaby to dzielnica handlowa, a dzieci ram mieszkające zechciałyby ją rozsławić. Pewnego dnia jedno z nich spotyka - uwaga, i tu mam 2 propozycje:
a) tajemniczego stworka, który spełnia życzenia,
b) niezwykłe dziecko o nadprzyrodzonych zdolnościach.
Oczywiście w obydwóch przypadkach przedstawia je całej reszcie. Jak to wpłynie na ich plany?
#515 29-04-2014 o 22h10
Że co proszę? Jakiś chłopak dobiera się do Twojej dziewczyny?! No chyba nie będziesz tego przecież tolerować! Zwłaszcza, że to jakiś życiowy ciamajda! No a co jeśli kupi sobie coś w Sklepie Talentów... Co z tego? I tak przecież nie będziesz tego tolerował!
A co jeśli może tak będzie dla niej lepiej... A kto powiedział, że Ty musisz być altruistą?!
Ostatnio zmieniony przez Minwet (29-04-2014 o 22h13)
#517 05-05-2014 o 16h03
Rok 3034... KONIEC WOJNY!!! Yupi, co nie? Wreszcie zero Azjatów na całym świecie! Normalnie raj! Wracasz do domu z wojny, ale wiesz o czymś, o czym nie wie nikt inny...
Jeden Azjata żyje i to... dzięki Tobie. Zabiłeś rodziców, ale jego samego zostawiłeś w spokoju... A co jeśli go odnajdą?!
Rok 3036... znaleźli go...
Ostatnio zmieniony przez Minwet (05-05-2014 o 16h03)
#518 11-05-2014 o 16h37
Szukam kogoś do roli chłopaka 3 w moim RPG "Akademia Jeździecka".
#519 11-05-2014 o 16h42
@SherLocked - Ja bym wzięła rolę, chętnie! Ale dziewczynę ;__;''
Mam do was kochani pytanko!
Kto, chciałby RPG na podstawie serialu Sam&Cat? Wiem, może ktoś nie ogląda. Ze szczegółami jestem na PW. Ale dla chętnych.
#520 12-05-2014 o 18h11
Okej, bez zbędnego owijania. Ostatnio naszło mnie na dwuosobówkę, bo same ostatnio tutaj widzę, no i teraz pytanie z mojej strony - ktoś, coś chętny na takowe RPG z Marusią? Jak tak to prosiłabym o powiadomienie na PW c:
W razie czego już pomysł mam ^^
Ostatnio zmieniony przez Maruki (12-05-2014 o 18h15)
#521 15-05-2014 o 18h47
Kochani!
Poszukuję chętnych osób do ról dziewczyny (funkcjonariuszki F.O.B) i chłopaka (zahibernowany) w RPG Przebudzenie.
Grupa nastolatków została zahibernowana. Przez pięćdziesiąt lat wojna zdążyła się skończyć (okazało się, że prezydent układał się z wrogiem), a Manhattan przekształcił się w jedną, ogromną potęgę przemysłową. Ludzie pracują w fabrykach, żyją w ruinach i tumanach smogu. Słońce pokazuje się jedynie przez dziesięć minut dziennie. Wody oceanu są w stanie tak złym, że nie można do nich wejść bez odzieży ochronnej, gdyż na skórze powstałyby zaraz liczne plamy, odbarwienia i rany (chemikalia). Nie ma normalnego jedzenia, produkuje się jego syntetyczne zamienniki. Średni wiek człowieka w chwili śmierci? Pięćdziesiąt dwa lata. F.O.B jest organizacją, która ma na celu zwalczenie tej sytuacji. Członkowie postanawiają przechwycić zahibernowanych i ocalić ich przed śmiercią z rąk władzy, ponieważ wiedzą, że dyktatura będzie chciała pozbyć się osób wychowanych z dala od swojego reżimu. Muszą ich ukryć i nie dopuścić do tego, by odnalazła ich władza. Uda się...? Pożyjemy, zobaczymy...
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (15-05-2014 o 18h49)
#523 31-05-2014 o 15h15
Tutaj potrzebujemy jeszcze jednej dziewoi (Łał, w jakimś RPGu potrzebna dziewczyna D: ), bo nie wiem co zrobić z nadmiarem postaci męskich ._. (Łał, w jakimś RPGu jest za dużo facetów D: )
#524 03-06-2014 o 15h55
Link do zewnętrznego obrazka
A więc hej! ♥ Podoba się nowiutki nagłówek? ^-^
Więc naszło mnie ostatnio na dwu-osobówkę. <3 Mam już nawet kilka pomysłów! :3
Zależy to od ciebie, czy wolisz romans, czy letnie? Czy fantasy, czy science fiction?
I teraz pytanie. Czy chcesz mieć z Parmesią Double World'a? Czy tylko jedno?
Szczegóły tradycyjnie na priv'ie. ♥ Zapraszam ^^
Ostatnio zmieniony przez Parmesan (03-06-2014 o 15h56)
#525 04-06-2014 o 23h16
Witam! Szukam osóbki do męskiej roli w moim 2-osobowym opku. Chodzi mi o rolę Leviego (Attack on Titan). Główną myślą byłoby to, że Kapral znalazłby dziewczynę, która zabiła tytana nie używając sprzętu do trójwymiarowego manewru. Po więcej prosiłabym zgłosić się na priv jeśli ktoś byłby zaciekawiony.
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~