Ikuna, słusznie zauważasz, że największym problemem jest olewanie sprawy. Jako początkujący gracz postanowiłam nie rozmieniać się na drobne, tylko skupić na jednym konkretnym projekcie i może dlatego zareagowałam wczoraj w taki a nie inny sposób. Wrzuciłam nawet wątek z RPG w którym biorę udział do dyskusji obserwowanych po to, by nie robić problemów innym i by interesująca zabawa nie zamieniła się dla reszty piszących w irytujące oczekiwanie. Masz rację, mogę napisać w tej sprawie do autorki opka. Dziwi mnie jednak fakt, że często gęsto osoby, które zapisują się do tematu tak niegrzecznie olewają regulamin. Za nic mają prośby pomysłodawczyni o to by zastanowić się czy na pewno jesteśmy przekonani co do prowadzenia danej postaci - żeby to nie była chwilowa zachcianka z naszej strony. W ogóle odnoszę wrażenie, że kwestie regulaminowe są częstokroć zbywane przez użytkowniczki.
Na moje szczęście, po wczorajszym apelu, opek o który się tak żaliłam ożył (dziękuję ). Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i że dołączy do nas prędzej czy później - ale mam nadzieję, że prędzej - osoba, której głosu nam teraz brakuje
Z góry przepraszam za ewentualny offtop, ale wyszłam z założenia, że problem jest na tyle istotny by można go było poruszyć w dyskusji dotyczącej RPG właśnie.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (23-03-2014 o 08h36)