Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 33

#476 23-03-2014 o 08h22

Miss'Żółtodziób
...

Ikuna, słusznie zauważasz, że największym problemem jest olewanie sprawy. Jako początkujący gracz postanowiłam nie rozmieniać się na drobne,  tylko skupić na jednym konkretnym projekcie i może dlatego zareagowałam wczoraj w taki a nie inny sposób. Wrzuciłam nawet wątek z RPG w którym biorę udział do dyskusji obserwowanych po to, by  nie robić problemów innym i by interesująca zabawa nie zamieniła się dla reszty piszących w irytujące oczekiwanie. Masz rację, mogę napisać w tej sprawie do autorki opka. Dziwi mnie jednak fakt, że często gęsto osoby, które zapisują się do tematu tak niegrzecznie olewają regulamin. Za nic mają prośby pomysłodawczyni o to by zastanowić się czy na pewno jesteśmy przekonani co do prowadzenia danej postaci - żeby to nie była chwilowa zachcianka z naszej strony. W ogóle odnoszę wrażenie, że kwestie regulaminowe są częstokroć zbywane przez użytkowniczki.
Na moje szczęście, po wczorajszym apelu, opek o który się tak żaliłam ożył (dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png). Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i że dołączy do nas prędzej czy później - ale mam nadzieję, że prędzej - osoba, której głosu nam teraz brakuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Z góry przepraszam za ewentualny offtop, ale wyszłam z założenia, że problem jest na tyle istotny by można go było poruszyć w dyskusji dotyczącej RPG właśnie.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (23-03-2014 o 08h36)

#477 23-03-2014 o 13h47

Miss'Żółtodziób
...

Jesteś Divą? Uwielbiasz skłócać związki? Widzę cię w roli Divy w naszym RPG! Szczęśliwa prawda?
Dobrze, leć klepnąć postać!
Tylko uważaj, ktoś może być szybszy od ciebie!

#478 23-03-2014 o 20h33

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Dobra, czytając ostatnie posty w dyskusji, poczułam się zhejtowana ._. Nie wiem, czy to aby nie chodzi o mnie (nie wiem naprawdę, bo świat się wokół mnie nie obraca, ale jednocześnie jestem świadoma, iż trochu się ostatnio zapuściłam), ale mimo wszystko najgorszy jest fakt, że jest mi najzwyczajniej w świecie głupio. I wstyd. Ale co ja na to poradzę, że proporcjonalnie do wzrostu pomysłów spada ilość wolnego czasu...
No to zacznijmy od tego, że spróbuję się wybronić, choć mam ku temu tylko jeden argument - ostatnie problemy ze wszystkich możliwych stron. Nie ma mnie na forum wyłącznie z przyczyn osobistych, a zaległości strasznie ciężko się nadrabia. Rozważałam nawet odejście z forum, ale ciężko jest mi już się od tego odzwyczaić. Mimo wszystko.
No, to już tyle, więcej nie mam na swoją obronę. Dziś usuwam dwa moje RPGi (jeszcze raz przepraszam te osoby, z którymi pisałam...), będę też usiłowała pisać coraz częściej w tych, co zostały, jednak jeśli tego nie zrobię kilka dni z rzędu - bardzo przepraszam, jednak nie jest to zdecydowanie wina wyżej wspomnianej "olewki" ale po prostu braku czasu, ewentualnie weny, ale w to nikt nie wierzy. Przepraszam jeszcze raz, więcej grzechów nie pamiętam. Bom sklerotyczką.

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#479 27-03-2014 o 09h22

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1947526_525932767527718_22294449_n.jpg
Z tej trony Anular i... nadal brak sponsora...

Widzę, że moja poprzednia reklama Cię nie zainteresowała... Tak więc spróbuję inaczej...

Zmęczony, po całodziennej i męczącej pracy, postanawiasz zatrzymać się w tym oto hotelu.

To zrozumiałe. Pracujesz ciągle i ciągle, a dom masz daleko, więc Twoja żona nie będzie Cię obwiniać, jeśli czasem nie wrócisz na noc do domu. Ważne, że jest czym zapewnić dobrobyt dzieciom.

Jednakże co jeśli zostaniesz zamknięty w tym hotelu, przez ogień? Poczekasz, aż ktoś przyjdzie na ratunek? Czy będziesz próbował wydostać się z tego płonącego miasta?
Nie wiadomo, kiedy budynek runie. Nie wiadomo też, czy Twoim dzieciom i żonie nic się nie stało. Czy masz wystarczająco czasu, aby czekać na ratunek, który od wczoraj jeszcze nie przyszedł?

Ostatnio zmieniony przez Minwet (27-03-2014 o 09h36)

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#480 27-03-2014 o 15h45

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Lubisz tematy magiczne, ale bez zbędnego patosu, skrzydełek i różdżek? Podobają Ci się RPG o tematyce szkolnej osadzone w czasach bez telefonów, internetu i innej elektroniki?
>> ZAPRASZAM <<
Szczególnie mile widziane postacie męskie oraz nauczyciel/nauczycielka zielarstwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#481 28-03-2014 o 16h01

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Szukam osoby chętnej zagrać w dwu osobowym RPG zagrać rolę męską. Po więcej zapraszam na priv.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#482 29-03-2014 o 14h59

Miss'gadułka
Lynn

UWAGA! PILNIE POSZUKIWANI!

Przyjaciel, acz chcący mi odbić dziewczynę
Ukrainiec-Pracoholik
Ludzie pragnący zastąpić bóstwo

NAGRODA: Khe khe, absolutnie żadna. No, ewentualnie mogę pokochać na zawsze, jeśli komuś pasuje <3

#483 29-03-2014 o 18h47

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

*fanfary, a na scenę wchodzi orator*
Drogie Panie i drodzy Panowie, przed państwem... Gwallgofdy!
*schodzi ze sceny, bo nie ma już nic do powiedzenia*

Została ostatnia postać, a jeśli wiesz, że idealnie się wczujesz w rolę chłopca, który chce odbić dziewczynę swojemu przyjacielowi - zapraszamy!

(Tytuł jest swoistym dziwactwem umysłu autorek, jeśli go rozumiesz - gratulujemy!)

#484 30-03-2014 o 19h10

Miss'Sensei
Minwet

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1947526_525932767527718_22294449_n.jpg
Z tej strony Anular i... co prawda mamy już sponsora, ale brak chętnych do pracy...

Romanse, mh... czyż to nie jest cudowne słowo? A jeśli przed tym słowem doda się inne? Demoniczne romanse... i to w dosłownym tego słowa znaczeniu. Czyż nie brzmi to pięknie?

A może jednak wolisz zając się tym, po co przyjechałaś do tej posiadłości, co, cioteczko? Jesteś tutaj przecież na życzenie demonicznie dobrego lokaja... Poprosił Cię on, o pomoc w urządzeniu przyjęcia dla swojego pana.

No ale demon, to demon. O żądzach nie zapomina, czyż nie? Więc jakżeby Cię tu winić, jeśli zamiast organizować przyjęcie, będziesz próbowała zając się tym demonicznie dobrym lokajem?

No ale wtedy co z paniczem? Hm... czyż specjalnie nie po to, przyjechałaś z swoją wnuczką? No przecież... wręcz jeszcze była to część prośby lokaja. Tak więc skoro młodzi szaleją, to czemu i starsi nie mogą, czyż nie, cioteczko~...

RPG stworzone na podstawie anime "Kuroshitsuji"

Ostatnio zmieniony przez Minwet (30-03-2014 o 19h11)

#485 01-04-2014 o 22h23

Miss'Sensei
Minwet

Z tej strony Anular i ... stan rzeczy nie zmieniony...

Lubisz oglądać w internecie serial, jak nastolatkowie przeżywają swoje najważniejsze chwile w życiu, lub robią coś tak żałosnego, że aż podnieść się z podłogi nie umiesz? A co jeśli to Ty będziesz jednym z tych nastolatków?!

Będziesz się śmiać? A może zachowywać powagę, aby inni się z ciebie nie śmiali? Oddasz się uczuciu, wiedząc, że inni internauci widzą co robicie, czy może olejesz ich totalnie... w dosłownym tego słowa znaczeniu?

I tak, czego nie zrobisz, to nadal będą Cię obserwować te głupie kamery, a dzięki nim znajomi... może i nawet Twoja rodzina? Chłopak? Kto wie?

#486 02-04-2014 o 15h12

Miss'Żółtodziób
...

Szkoła Aniołów [fantasy, szkolne, romans (?), max. 6 osób]
Do tej pory nikt z nas nie wiedział nic o pozostałych. Ale wszystkich nas łączy to samo - umarliśmy. Trafiliśmy do niezwykłego miejsca. Do Nieba. Mamy zostać Aniołami. Najpierw jednak musimy przejść szkolenie. Czy uda nam się je przejść i zostać Aniołami, a może przejdziemy na ciemną stronę mocy i zostaniemy Szatanami?  Zależy od nas.

Serdecznie zapraszam do mojego RPG /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png . Oto link do niego:
//www.missfashion.pl/forum/t4097,1-szkoła-aniołów-fantasy-szkolne-romans-max-6-osób.html

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (03-04-2014 o 20h50)

#487 03-04-2014 o 19h58

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Po powrocie do życia zwracam się z pytaniem. Czy jest ktoś na reaktywację "Fun house"?

W skrócie zacytuję o co chodzi:
A więc przed wami znajduje się historia tajemniczego domu. Jest nasz wspaniały dwudziesty pierwszy wiek, gdzie przenośne urządzenia elektroniczne są normą, a gdzie nie wierzy się już w potwory, duchy czy zjawy. Jednak nikt się nie spodziewa, że to co aktualnie jest bajkami i wymysłami istnieje dalej. Po prostu wszystkie te stworzenia i zjawy ukryły się w ludzkich ciałach i chodzą po świecie. Jednym z ich azylów jest właśnie ten stary dwór, który należy do rodziny Devil. Pierwotna gałąź rodu została niestety zabita poprzez oskarżenia kościoła, które nie były bezpodstawne. Po prostu cały ród od zawsze miał coś wspólnego z magią.
Powstał plan by powoli przyswajać ludzi do istnienia magicznych stworzeń i istot. Dlatego każdy z zaproszonych ludzi uzyskał darmowy pobyt w zabytkowym pałacu. Czy odkryją co jest grane? Przerażą się widząc prawdziwych lokatorów tego domu? Może zaakceptują istnienie innego gatunku, albo będą chcieli przywrócić tradycyjne metody palenia wiedźm? Przekonajmy się!

Zainteresowanych bardziej odsyłam do tego zamkniętego tematu.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#488 03-04-2014 o 20h03

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Asuu myślę, że ja byłabym zainteresowana reaktywacją. Teraz mam więcej czasu niż wtedy.

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (03-04-2014 o 20h03)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#489 03-04-2014 o 20h16

Miss'wtajemniczona
Asuu

*chrupie kalarepę*
Już jedna osoba jest, to jakiś wyczyn. xD
Serio mam nadzieję, że tym razem jak oczywiście otworzę wątek to będzie ciekawiej. Nie wiem czy ja mam coś nie tak pod głową, ale myślę, że fabuła jest ciekawa. ^^'

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#490 03-04-2014 o 20h57

Miss'OK
Nieve

Sądzę iż ja bym była chętna na tą reaktywacje ;-; co orawda, czasu więcej niż wtedy nie mam, ale powinnam dać radę. Choć najbliższe 3/4 weekendy mam już zaplanowane.
I podziel się kalarepką! *^* Za kalarepkę zrobię wszystko.

#491 03-04-2014 o 21h00

Miss'Żółtodziób
...

Myślę, że też się zgłoszę. Fabuła jest ciekawa i z chęcią wzięłabym udział, jeśli nie masz nic na przeciwko.

#492 03-04-2014 o 21h35

Miss'wtajemniczona
Asuu

Ja nie wymagam od cholery czasu, bo sama go nie mam Nieve. Zwłaszcza, że u mnie ten brak przeważa w weekendy. Myślę, że RPG może się pojawić w poniedziałek, z powodów powyższych (brak czasu).
Generalnie ja przygarnę każdego, kto się w tym potrafi połapać. o:

I nie oddam kalarepy, ona jest moja! xD

Ostatnio zmieniony przez Asuu (03-04-2014 o 21h37)

#493 03-04-2014 o 22h07

Miss'OK
Nieve

To daj mi drugą ;-; plosię ~!
Czas i wena to takie niewierne kochanki. .-.
Jak u mnie... choć stawiam, że 3 tygodnie najbliższe mogą być ciężkie. ;-; kochane egzaminy... Ale to dobrze, że nie wymagasz za wiele, bo aktualnie dużo nie mogę oferować. So sad. Ale starać się będę.

Ostatnio zmieniony przez Nieve (03-04-2014 o 22h09)

#494 04-04-2014 o 20h39

Miss'gadułka
Lynn

Rany, wiem że mam zapłon jak polskie koleje, ale no.. Ja też chcę ;-; Przywrócę do życia moją Ritę, jeśli nie masz nic przeciwko ;w;

#495 05-04-2014 o 13h39

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Troszkę starsze użytkowniczki zapraszam do tematu:
//www.missfashion.pl/forum/t4123,1-niezapomniane-wakacje-wakacyjny-romans-5-os%C3%B3b.htm

Czekają jeszcze dwie wolne postacie do obsadzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#496 05-04-2014 o 20h59

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Postanowiłeś się zapisać do prestiżowej szkoły, w dodatku przyjęli cię. Jesteś szczęśliwy. Nie wiesz tylko, że ta szkoła jest inna. A gdy się o tym dowiesz jest już za późno aby się wycofać.
Zabijesz czy zostaniesz zabity?

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (05-04-2014 o 21h00)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#497 06-04-2014 o 22h24

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Jeszcze jedno wolne miejsce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Zapraszam:
//www.missfashion.pl/forum/t4123,1-niezapomniane-wakacje-wakacyjny-romans-5-os%C3%B3b.htm

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#498 06-04-2014 o 22h35

Miss'Żółtodziób
...

Jako, iż nie chce mi się nic wymyślać zachęcającego, ponieważ totalne lenistwo mnie ogarnęło, to tylko ładnie tu zaproszę. W końcu kto oprze się moim cudnym, szczenięcym oczkom, które właśnie teraz pokazuje? No kto?

#499 07-04-2014 o 21h01

Miss'wtajemniczona
Asuu

Okey mam kolejne pytanie odnośnie reaktywacji, tym razem chodzi o "Świętą Wojnę". Nie wpadłabym na to gdyby nie Lynn. Dla nie obeznanych z tym RPG pzytaczam fabułę:
Wieki ciemne znane są z wielkiego wpływu kościoła, właśnie on zmusił ludy by zrezygnowały z czczenia i obawiania się innych istot. Wręcz wydał dekret by wszystko co jest magiczne zostało unicestwione, wmawiając wiernym, że to wszystko twór szatana. Więc nagle wszystkie kobiety, które pomagały chorym zostały oskarżone o bycie wiedźmami, ludzie zdający się z wilkami mieli być wilkołakami, a osoby chodzące jedynie po zmroku to wampiry. Wiele niewinnych śmiertelników zginęło z powodu tego dekretu z rąk Łowców Magii. Jednak w rzeczywistości istoty magiczne istnieją i starają się obronić przed pełnym rządy mordu ludem. Niektórzy ukrywają się ale są także tacy, którzy podjęli walkę przeciw ludziom, który przestali oddawać im cześć oraz składać ofiary. Czy istotom magicznym uda się przetrwać tą katastrofę, a może znikną z powierzchni ziemi? Albo ludzie zauważą jak kościół mydli im oczy i zrezygnują z prześladowań?
Przekonajmy się sami i wykreujmy naszą wspólną historię.

A w skrócie:
Więc mamy czasy średniowiecza kiedy kościół był najważniejszy. Wcielamy się w istoty magiczne, łowców magii oraz kapłanów. Prowadzimy między sobą małą wojnę, którą może wygrać tylko jedna ze stron. Wszystko zaczyna się od tego, że istoty magiczne zebrały się by określić taktykę w opuszczonych katakumbach. Łowcy Magii wrócili z jednej wygranej wojny i ogłaszają wynik kapłanom. Dalej to wy decydujecie co się stało.

#500 09-04-2014 o 12h34

Miss'Żółtodziób
...

Link do zewnętrznego obrazka

Chcesz poznać tę tajemnicę? Jaką? Dowiesz się później..
Ale na razie odsyłam cię tutaj.
To jak? Chcesz poznać tajemnicę? c;

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (09-04-2014 o 12h34)

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 33