Wybrałam numer 26. Obrazek bardzo mi się spodobał i mam nadzieję, że stylizacja jest (chociaż trochę) podobna.
Obrazek
Cosplay:
Pozdrawiam!
~Smolarka
(:
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (30-01-2016 o 12h14)
#1 soowon defender
Wybrałam numer 26. Obrazek bardzo mi się spodobał i mam nadzieję, że stylizacja jest (chociaż trochę) podobna.
Obrazek
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (30-01-2016 o 12h14)
Okej. Art, który podesłałaś mi, Kanapko, bardzo mi się nie spodobał. Przypadł mi do gustu równie bardzo, jak gaci... Znaczy się... Nie tworzył mi pola do popisu w stylizacji miss, która najbardziej by mi odpowiadała, o! XD Ale dla chcącego nic trudnego. Nieco ubarwiłam strój swojej miss. Wygląda teraz dużo lepiej niźli czarno - biały art! >:D Same oceńcie, czy to kjusplej, czy inspiracja. Większość stroju to kjusplej, ale dodałam coś niecoś. XD
Wiecie. Kierowałam się tym, że postać z arta przypomina wyglądem taką walniętą żabę - kosmitkę z cyrku będącą morderczynią. XD Nie wiem, czy to to miało być. Ale tak wygląda! >:D
No nie powiem. Nieźle się ubawiłam przy robieniu tego czegoś. XD Harmoszajki, nie traktujcie tego zbyt serio! XDDArt Kanapki
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-01-2016 o 13h11)
Cosplay Art bardzo ładny odrazu przypał mi do gustu ale było bardzo ciężko znaleść podobne elementy stroju. Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (02-02-2016 o 15h19)
Uf, udało się. Nie wiem, ile czasu spędziłam na szukaniu elementów, które pasowałyby do tej stylizacji, ale na pewno pochłonęła kilka godzin. Mam wrażenie, że udało mi się ją całkowicie schrzanić, mimo że grafika jest absolutnie przecudna. ^^ No ale liczy się, że robienie tej stylówki to była przednia zabawa xD
A więc grafika wygląda tak:
Link do zewnętrznego obrazka
A tak wygląda mój cosplay:
Szkoda, że nie tatuaże nie występują w kilku kolorach, bo te czarne plamki za mocno odbiegają od oryginału, ale chciałam je zaakcentować, to są. ^^
Moją pierwszą reakcją na art było coś w stylu "no chyba was pogrzało z tym różowym". Drugą... "NIE ZROBIĘ TEGO!"
W końcu jednak doszłam do wniosku, że tak jak wcześniej zrobię cokolwiek, bo mam zamówiony art u Pieska i nie chcę, żeby mi go schrzaniła. x"D A że nadal nie chciałam zrobić nic różowego...
Przedstawiam ciemną stronę mocy! Rodzona siostra cukrowej blondyny woli zupełnie inne klimaty, dlatego mimo pewnych podobieństw ubiera się inaczej. Jedynym różowym elementem w stylizacji jest rączka od parasolki i to tylko dlatego, że nie mogłam znaleźć czarnej ze srebrnym zakończeniem. Siostrzane podobieństwo objawia się tylko we fryzurze i kolorze oczu, bo czemu nie.
No i... Eh, to tyle!
Kiedy zobaczyłam rysunek od razu pomyślałam: kurde, bułka z masłem!
Nie wiecie nawet jak bardzo się pomyliłam -,-' patrząc na rysunki, wylosowane przez inne dziewczyny, możecie sobie pomyśleć, że oszalałam, że ten cosplay zrobiłybyście w godzinę a może nawet mniej... ja samą inspirację robiłam codziennie, przez tydzień i mam nadzieję, że żadnej nerwicy się przy tym nie nabawiłam. D: Nie napisze ile ubrań kupiłam do zrobienia jednej stylizacji, bo nie chce nikogo przerazić bądź zaszokować. ^^ Mam nadzieję, że Harmoszki mi wybaczą tak dalekie odbiegnięcie od rysunku...
Nie przedłużając... oto moja stylizacja
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie chce mi się już nad tym siedzieć, więc niech będzie takie jakie jest. Mam nadzieję że wybaczycie mi moje lenistwo, bo opisywać tego też mi się nie chce XD.
To skalpel :3 Nwm czemu ale skalpel xD
Nie miałam bladego pojęcia co z tym zrobić.
I wyszło mi to:
Bardzo wszystkich tu obecnych pragnę serdecznie przeprosić za moje lenistwo. Niestety, nie chce mi się pisać opisu, więc go nie będzie. Trudno.
Jeśli o stylizację chodzi, to tak tylko szybko powiem, że mimo że może tego nie widać, jest to cospley. Tak. Trzeba tylko, no.... spojrzeć na niego przychylniej
Dobra, jestem z deczka przerażona tym, jak ewoluuje moja postać, dlatego lepiej to już wrzucę. x'D
Oto przed Wami
L a d y S k r z e l i n a
Niegdyś piękna dziewczyna kochająca głęboki podwodny świat. Żabnicokształtne, koleniowate, skrzelokształtne, świetlikowate, a także plankton. Płetwy, urocze ząbki, światełka, jedynie to zaprzątało jej myśli. Życie w najodleglejszej głębinie i dogłębne poznanie tej krainy ziściło się jak to w każdym świecie pełnym magii i snów.
Dziś głucha przechadza się po dnie oceanu. Jeśli ją spotkasz, nic się nie bój - zbutwiała do reszty, jednak pilnuj swojego kuperka, ponieważ wredniejszej istoty nie znajdziesz.
Tak, ta piękność to kiedyś ona. Dno oceanu nie działa korzystnie na jej urodę.Moja cudowna inspiracja
*silna inspiracja*
*i wyobraźnia XD*
-Puk, puk
-Kto tam?
-Wyniki!
- ;-;
Standardowa garść karnych dyplomów, sponsorowanych przez PiezegDarczu.
Tym razem wyrobiłyśmy więcej : * Aż 25
Natępnie podium...
◦●°•◕ Amastiris Nie wiem, co tu napisać, dobre odwzorowanie i tyle! : D
◦●°•◕ Lahlae Jeszcze nie pozbierałyśmy się po obsmarowaniu Monkeysów ale stylizacja była za dobra by nie stanąć na podium. xD
◦●°•◕ Pythia Jedyna bardziej inspiracja niż cosplay, która była na tyle dobra i trafiona by utrzymać się na podium :3
◦●°•◕ Dasharia Twarz jest genialna, dzięki czemu odwraca uwagę od drobnych braków w stroju <3
Niestety na mnie padło rysowanie, dlatego przepraszam za ból istnienia po zobaczeniu nagrody xD
Nie obeszło się bez wyróżnień w formie Czibi!
Rozpieszczania jeszcze nie koniec...jeszcze trochę odznak sponsorowanych przeze mnie XD
A teraz na podsumowanie tych nudnych nagród...
(dajemy zawsze jakieś na zakończenie edycji.. nie znudziły się wam jeszcze?)
Coś na co każdy czekał...
zapowiedź nowej LOTERIADY,
którą mam zamiar otworzyć uwaga! jeszcze dziś!
Tak więc pilnujcie 1 posta =( ^o^)ノ
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (14-02-2016 o 15h30)
Dzięki za dyplom. ^^ Do następnej już się nie zgłaszam, bo znów mi coś różoffego dowalicie i będę musiała oczy wodą święconą myć...
Hyh nie martw się, kolejna edycja będzie trochę inna xD
Dziękuję za karniaka Ja też płakałam, kiedy po raz pierwszy zobaczyłam art który wylosowałam, bo tak nie wiedziałam, jak mam go odwzorować! XD To wydaje się sprawiedliwe, że jedna doprowadziła drugą do płaczu XD Wychodzi na to, że ten konkurs to więcej niż loteriada, bo podchodzi się do niego bardzo emocjonalnie
Dziekuję za karniaka . Ale to było za trudne . Nie wiem jak inni by to zrobili.
Dziękuję za przepiękny rysunek, jestem nim zachwycona *_* Gratuluję wszystkim nagrodzonym i wszystkim uczestnikom
haha widzisz piesełku wygrałam... xD
a tak serio to dziękuję za dyplomik ^^
Uwaga ruszyła 3 edycja, odsyłam do 1 wpisu oraz informuje!, że numerki wysyłamy do PiezegDarczu
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (14-02-2016 o 18h29)
Dzięki za karniaka. xD Dyplom piękny. xD Rysunki cudne!
Dziękuję za karny dyplom <3