Zamaskowana - innych na twój :>
Co ile czyścicie cookies?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-10-2013 o 20h50)
Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 278
Zamaskowana - innych na twój :>
Co ile czyścicie cookies?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-10-2013 o 20h50)
kupiłam już kilka razy zestaw ciuchów ten by przejść do poz. 22 ale niechce mi się to zaznaczyć że mam to zrobione co mam zrobić by mi zaliczyli
Kama, spróbuj założyć ten strój na siebie i zapisać.
kocham długie włosy i chciałabym żeby moja miss miała najdłuższe możliwe wiecie może jaki nr ma taka fryzura?
Czy można wymalować paznokcie mojej miss?O.o..cooo??
Czy gdy zdobędę chłopaka wcześniej, niż dostałam takie zadanie, to czy zadanie mi się zaliczy?
Tina45 napisał
Czy gdy zdobędę chłopaka wcześniej, niż dostałam takie zadanie, to czy zadanie mi się zaliczy?
Dziewczyny gdzie kupić "serwetki stołowe"? szukam w ikeland i nie ma, a tak mam w zadaniu od chłopaka;/
Wejdz w Ikeland raz jeszcze, wybierz jakąś kategorię, np ogród, pojawi ci się opcja 'szukaj', wpisz 'serwetka' i wyświetlą ci się najpierw serwetki do kieliszków, a potem serwetki stołowe
Dzięki Kosia, wpisywałam "serwetki stołowe" i nic mi nie wyskakiwało
jak się zmienia prace?
Mam 18 lvl i zadanie : 'Poproszono cię, abyś zagłosowała podczas wyborów Miss Fashion. Oddaj głos na 10 wybranych miss.' Gdzie wejść, żeby zagłosować ?
Natalia135 pracę zmieniasz klikając na miasto -> biuro pracy, jednak dopiero po zdobyciu konkretnego poziomu masz opcje zmiany pracy na lepszą
Wictolia wchodzisz na defiladę w menu po lewej stronie (lub w finalistki, nie jestem pewna o które dokladniej głosowanie chodzi) i głosujesz
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (10-10-2013 o 15h35)
Co się dzieje jak z konta uciekają mi pieniądze ?
CloseYourEye - A nie przyjmowałaś przypadkiem jakiś wyzwań z zakładem, albo powiedzmy nie poszłaś do kina/na dyskotekę czy gdzieś, gdzie trzeba płacić?
Czy wynajem mieszkanka nie kosztuje cię więcej niż daje praca? Sprawdź to w budżecie.
Ostatnio zmieniony przez Masakra (10-10-2013 o 19h31)
Dziękuję bardzo za podpowiedź Po prostu muszę chyba zmienić mieszkanie
jest informacja o nowych strojach... tylko ja nigdzie ich nie widze :(albo poprostu patrze nie tam gdzie trzeba jesli to 2 to prawda to gdzie one sa?
Ostatnio zmieniony przez Aleksandra30 (11-10-2013 o 15h15)
Masz za niski poziom,abyś mogła je zakupić. Dostępne od 20 poziomu i 100 poziomu.
Hej! No... mam taki mały problem.. W misji muszę wynająć lub kupić M3 (poziom 17) a ciągle mieszkam "u rodziców". Jak chciałam wynająć M3 to się nic nie pojawiło i kasę mi zabrało!! I nadal mieszkam "u rodziców"! xD Czo mam zrobić??
Z góry dzięki! ;D
A nie klikłaś przez przypadek na zrezygnuj po wynajęciu M3. Niestety musisz jeszcze raz wynająć,tylko uważaj na co klikasz. A jak ci misje zaliczy to możesz wrócić do rodziców.
Pomożesz mi?
Jak i od kiedy będę mogła uczestniczyć w licytacjach?
Tina45 napisał
Jak i od kiedy będę mogła uczestniczyć w licytacjach?