Witajcie.
Nie mogę znaleźć aparatu i papieru do niego.
Może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę to znaleźć?
" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "
Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 278
Witajcie.
Nie mogę znaleźć aparatu i papieru do niego.
Może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę to znaleźć?
Supermarket >>przedmioty znajdziesz i jedno i drugie
Dziękuje. A kiedy można znaleźć jakąkolwiek gwiazdę na promenadzie? :>
To już zależy od twojego szczęścia. Gwiazdy pojawiają się w takich godzinach od 00:00 do 14:00 i od 14:00 do 00:00. Więc zaglądaj na promenadę dwa razy dziennie w tych godz
NO właśnie ciągle trafiam,że nie ma żadnej gwiazdy na promenadzie. Więc się pytam. Dzięki za informację.
Ile jest poziomów na MF?
Tina45 napisał
Ile jest poziomów na MF?
Nana napisał
Tina45 napisał
Ile jest poziomów na MF?
120 poziomów
Dlaczego nie mogę wziąć udziału w licytacji? Co jest tego powodem?
Justynko, musisz mieć przynajmniej 50 dni gry.
Gdzie kupić komputer, który podobno dodaje IQ?
Czy jest limit pójść do biblioteki w ciągu dnia?
Ile IQ daje komputer za jednym użyciem?
Czy jesli ktos kopiuje Twoj stroj z podium (nawet co do koloru) mozna to gdzies zglosic czy trzeba niestety sie na to godzic ?
Tu masz taki temat //www.missfashion.pl/forum/t2511,1-hall-of-shame-plagiaty.htm
Mam ważne pytanie dotyczące ubioru.
Chciałabym zrobić cosplay Lary Croft, mam już najpotrzebniejsze rzeczy, lecz brakuje mi butów (tylko nie z kompletu Przygoda proszę, gdyż mam już stamtąd rzecz, a nie chciałabym, aby całość była kompletowa).
Jakby ktoś nie wiedział, jak mają wyglądać to w skrócie napiszę:
- brązowe
- na obcasie (niekoniecznie, nawet nie musi być)
- wiązane (sznurówki)
- pasujące do motywu podróżniczego
Jeśli znalazłybyście coś takiego, to prosiłabym o podesłanie nazwy, albo gdzie znalazłyście te buty. Bardzo chciałabym wiedzieć. Dziękuje za zainteresowanie.
Mam 83 IQ i dalej nie mam w biurze pracy zawodu fryzjerki to błąd czy muszę najpierw zrezygnować z pracy piekarki?
Yashi a dostałaś zadanie zmiany pracy?Jeżeli nie, to poczekaj aż dostaniesz takie, jeśli je dostałaś to wyloguj się i zaloguj ponownie i sprawdź jeszcze raz w biurze:), oczywiście wcześniej musisz zrezygnować z zawodu piekarki
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (15-10-2013 o 11h06)
Gdzie można zgłaszać osoby wypisujące z prośbą o oceny? bo gdzies kiedyś widziałam taki post aby zgłaszać takich użytkowników, a jak teraz jest mi potrzebny to nie mogę znaleźć