Musisz zrezygnować z pracy piekarki
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 278
Musisz zrezygnować z pracy piekarki
Dzięki wielkie. Tak myślałam,ale chciałam się upewnić.
Witam! :]
Dużo widziałam na tym forum, skrót PW.
Moje pytanie jest takie, co znaczy skrót PW na tej grze?
PW = Prywatna wiadomość
Hej jestem na 16 poziomie i mam takie zadania:
n°1
Zakochałaś się w pewnym Leonardzie Carpachio, którego ostatnio poznałaś. Musisz więc rzucić biednego George'a...
n°2
Idź poderwać pięknego Leonardo na dyskotece!
n°3
Jesteś pewna, że Leonardo uwielbia chirurgię plastyczną. Idź do kliniki w mieście i zoperuj sobie biust, aby mieć piękny dekolt!
zrobiłam nie po kolei, najpierw była 1, a potem 3.
Mam problem z ze złapaniem Leonarda, przez co najmniej tydzień!
Nie wiem co robić, pomocy!
Podrywanie może trwać i dwa tygodnie więc podrywaj dalej. Kolejność wykonywania zadań nie jest istotna.
Czy w grze może się nie powieść operacja piersi?
Nie. Jak klikniesz to od razu zostanie wykonana i nie ma możliwości niepowodzenia.
O co chodzi z mianami "Miss'OK", "Miss'Żółtodziób" itp? Na czym to polega? Jak zdobyć "wyższe" miano?
Mam pytanie.. mam teraz w misji aby nałozyć sobie maseczkę na twarz 30 razy.. Czy moiżna to tylko zrobić raz na dzień? czyli muszę czekać 30 dni aż zadanie mi się zaliczy?
sweettaira napisał
Tina45 napisał
O co chodzi z mianami "Miss'OK", "Miss'Żółtodziób" itp? Na czym to polega? Jak zdobyć "wyższe" miano?
to chyba zależy od poziomu gracza im wyższy poziom tym leprze miano tak mi się wydaje
Ostatnio zmieniony przez Masakra (29-09-2013 o 15h30)
Czy to normalne, że czekam już ponad 2 TYGODNIE żeby poderwać Kounette ba dyskotece?
Tak to normalne.
Możesz go szukać 1 dzień, a możesz np.3 tygodnie.
Witam, może ktoś mi podpowie gdzie kupić aparat fotograficzny i papier , bo nie mogę znaleźć w żadnym sklepie ?
ostatnio na jakiejś zagranicznej stronie widziałam miss z elfimi uszami albo z wilczym ogonem i mam pytanko, można to gdzieś zdobyć?
A wie ktoś czy gdy zrobi się zdjęcie laleczce Chucky to dostaje też tą ''maskę''? Te blizny, czy muszę zrobić taki makijaż?
jak poddać sie operacji plastycznej mam taka misję i nie wiem za bardz co mam zrobić pomocy jak ktoś wie prosze o pmoc będę bardzo wdzięczna a i konkretnie mi chodzi o operacje plastyczną twarzy ile to kosztue itd.: plissss o pomoc!
co zrobić by miss była zadowaolona moja ma samopoczucie na max i wgl wszytko na max i nic sie nie dzieje całyczas smutna !!
Agnieszka4751: Jak może być smutna, jeżeli ma samopoczucie na max? Czy chodzi aby o minę miss? Jeżeli tak, to idź do kosmetyczki i zmień jej makijaż.
wikusia66 napisał
jak poddać sie operacji plastycznej mam taka misję i nie wiem za bardz co mam zrobić pomocy jak ktoś wie prosze o pmoc będę bardzo wdzięczna a i konkretnie mi chodzi o operacje plastyczną twarzy ile to kosztue itd.: plissss o pomoc!
Agnieszka4751 napisał
co zrobić by miss była zadowaolona moja ma samopoczucie na max i wgl wszytko na max i nic sie nie dzieje całyczas smutna !!
Sentis napisał
Czy to normalne, że czekam już ponad 2 TYGODNIE żeby poderwać Kounette ba dyskotece?
Tina45 - nie pisz posta pod postem, korzystaj z opcji "Zmień", parafrazowanie odpowiedzi udzielonych przez inne użytkowniczki z kolei będzie traktowane jak nabijanie postów. Zapoznaj się z regulaminem forum, dostajesz upomnienie.
Kaede napisał
Tina45 - nie pisz posta pod postem, korzystaj z opcji "Zmień", parafrazowanie odpowiedzi udzielonych przez inne użytkowniczki z kolei będzie traktowane jak nabijanie postów. Zapoznaj się z regulaminem forum, dostajesz upomnienie.
Jak zrobić zdjęcie profilowe?
Ostatnio zmieniony przez Monika79 (30-09-2013 o 21h13)