Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 278

#1426 24-09-2013 o 17h42

Miss'całkiem całkiem
...

Dzisiaj spotkało mnie na forum coś dziwnego. kliknęłam w jeden z wątków na grach RPG (korzystam z chroma więc on tak ostrzega) a tu mi pisze uwaga, złośliwe oprogramowanie! :x I tu mam poważne pytanie do moderatorów: czy ta gra ma odpowiednie sposoby wykrywania hacków? Bo na serio teraz się boje wejść gdze kolwiek na forum.. Mam antywirusa, ale i tak to niepokojące jak tak przeglądarka ostrzega.

Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (24-09-2013 o 17h43)

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#1427 24-09-2013 o 18h17

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Niestety, moderatorki nie posiadają informacji na temat zabezpieczeń - to pytanie do administratora, a najlepiej deweloperów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niemniej, czasem programy antywirusowe są nadwrażliwe, u mnie nic takiego się nie dzieje. Który to konkretnie wątek?

ED. Ok, już wiem, problem nie leży jednak w witrynie missfashion, a wynika z faktu, że dodano obrazek zuploadowany na picshot - widać ktoś zgłosił tę strone jako dostawcę złośliwego oprogramowania. To ostrzeżenie prawdopodobnie zniknie w ciągu kilku dni, tymczasowo sugeruję korzystanie z innej przeglądarki - na Firefoksie wszystko jest ok.

#1428 24-09-2013 o 19h07

Miss'Żółtodziób
...

Wie może ktoś dlaczego nie otrzymuje kasy za prace jeżeli pracuje w piekarni?

#1429 24-09-2013 o 19h10

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Może przez to,że mieszkasz w wynajętym mieszkaniu.
Zrezygnuj z niego,wróć do rodziców,powinno być ok:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1430 24-09-2013 o 19h12

Miss'całkiem całkiem
...

Kaede napisał

Niestety, moderatorki nie posiadają informacji na temat zabezpieczeń - to pytanie do administratora, a najlepiej deweloperów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niemniej, czasem programy antywirusowe są nadwrażliwe, u mnie nic takiego się nie dzieje. Który to konkretnie wątek?

ED. Ok, już wiem, problem nie leży jednak w witrynie missfashion, a wynika z faktu, że dodano obrazek zuploadowany na picshot - widać ktoś zgłosił tę strone jako dostawcę złośliwego oprogramowania. To ostrzeżenie prawdopodobnie zniknie w ciągu kilku dni, tymczasowo sugeruję korzystanie z innej przeglądarki - na Firefoksie wszystko jest ok.

dziękuje za uspokojenie, niestety mam tylko tę zainstalowaną przeglądarkę, ale po prostu poczekam te kilka dni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Rzeczywiście, pisało właśnie o tej stronie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
To wątek na grach RPG, o nazwie Szkoła dla Artystów [szkolne, nabór nieograniczoy]

Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (24-09-2013 o 19h14)

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#1431 24-09-2013 o 22h17

Miss'Żółtodziób
...

a jak zrezygnować z mieszkania i wrócić do rodziców??

#1432 25-09-2013 o 18h58

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Czy tak jak w wielu innych grach, gdy wiem o czyimś multikoncie, sprawę tę zgłasza się do moderatorek czy zwykli użytkownicy nie ingerują w to?

Ostatnio zmieniony przez Motionell (25-09-2013 o 18h58)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1433 25-09-2013 o 19h44

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Motionell napisał

Czy tak jak w wielu innych grach, gdy wiem o czyimś multikoncie, sprawę tę zgłasza się do moderatorek czy zwykli użytkownicy nie ingerują w to?

Jeżeli masz takie przypuszczenie,to możesz to zgłosić moderatorką (ja tak robiłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1434 25-09-2013 o 20h05

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Nie przypuszczenie,dziewczyna sama w wiadomościach napisała,że ma dwa konta, napisałam jej,że w tych grach to zakazane i zapomniałam o sprawie. Teraz spojrzałam w wiadomości i nadal ma obydwa (wiadomości z końcówki sierpnia,czyli dawno dość).

#1435 25-09-2013 o 20h49

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Prosiłabym o przesłanie nicku tej osoby na PW /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1436 27-09-2013 o 18h28

Miss'Żółtodziób
...

Pomóż gdzie kupić krem do opalania i jak się nim nasmarować?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#1437 27-09-2013 o 18h34

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Możesz go kupić tutaj --> //www.missfashion.pl/modules/shop/ikeland/0/1#/modules/shop/accessoires-plage/0/15#
Nie musisz się nim smarować ponoć wystarczy, że będziesz mieć go w swoich rzeczach, ale tak dla pewności zapisz go na plaży /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1438 28-09-2013 o 10h49

Miss'Żółtodziób
...

Co zrobić gdy moja miss jest smutna i psycholog jest na max bo nie mam pojęcia wszystko jest na plus prose pomóżcie !!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#1439 28-09-2013 o 11h16

Miss'całkiem całkiem
sweettaira
...
Miejsce: lublin

SZKODA, NA RAZIE
NIKOGO NIE MA...
WRÓĆ TEGO POPOŁUDNIA,
MOŻE JAKAŚ GWIAZDA SIĘ POJAWI!
a o której zaczyna się popołudnie w grze w alei gwiazd proszę o odpowiedź

#1440 28-09-2013 o 11h19

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

sweettaira, o 14:00 jest zmiana.

#1441 28-09-2013 o 11h30

Miss'Żółtodziób
...

Czy mogę się całować ze swoim chłopakiem ?
/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

#1442 28-09-2013 o 11h33

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Oliwia1983, w grze-nie.

#1443 28-09-2013 o 12h10

Miss'Żółtodziób
...

Agnieszka4751 napisał

Co zrobić gdy moja miss jest smutna i psycholog jest na max bo nie mam pojęcia wszystko jest na plus prose pomóżcie !!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Spróbuj nakarmić ją stekiem z frytkami, poprawia samopoczucie. Ewentualnie pojeździć na nartach, ale to droższa sprawa.

#1444 28-09-2013 o 12h41

Miss'całkiem całkiem
sweettaira
...
Miejsce: lublin

dziękuje Motionell

#1445 28-09-2013 o 12h49

Miss'całkiem całkiem
...

Cohelia napisał

Agnieszka4751 napisał

Spróbuj nakarmić ją stekiem z frytkami, poprawia samopoczucie. Ewentualnie pojeździć na nartach, ale to droższa sprawa.

można też popływać na plaży, pomaga i nic nie kosztuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

PS. wie ktoś czy w chinach też dostaje dziennie kasę z chłopaka i pracy?

Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (28-09-2013 o 12h50)

#1446 28-09-2013 o 13h20

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Tak też dostajesz.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1447 28-09-2013 o 14h42

Miss'nieobczajona
gabisia161
...

Czy w licytacjach planowane jest dodanie jakiś nowych rzeczy?

#1448 28-09-2013 o 15h45

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Kolejne rzeczy dochodzą w 100.dniu gry i potem co sto do 600.dnia a co po tym dniu-nie mam pojęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1449 28-09-2013 o 17h59

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

Chciałam usunąć tatuaż i gdy weszłam do salonu tatuażu przeczytałam : Jeśli chcesz usunąć tatuaż: kliknij na miejsce, w którym go umieściłaś.

Jednak klikam i nic się nie dzieje.
Jak go usunąć?

tak że obok mamay gzie chcesz zrobić tatuaż i z tych kółeczek musisz wybrać tam gdzie maz tatuaże wtedy znikają potem kliknij w prawym rogu na dole zatwierdź i tyle
:3

#1450 28-09-2013 o 20h07

Miss'ok
Natt35
...

Witajcie!. :)Mam pytanie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jestem już na 11 poziomie gry i w misji mam coś takiego:
"Fryzjerstwo to twoja nowa pasja. Postanowiłaś zostać fryzjerką!"
Jak mogę zostać fryzjerką? Byłam w Urzędzie Pracy, ale ciągle mam tylko propozycje Piekarki.

" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 278