Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 278

#1376 18-09-2013 o 20h58

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Ania562 napisał

Czy jak jestem na wycieczce w Chinach i kupie dekoracje takie jak lakierownana kanapa poduszki chiński most chinski posąg lwa i ubranie czy to mi wszystko zostanie jak  skończy mi się wycieczka?

Tak, wszystko co kupisz na wycieczka ci zostaje.

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#1377 18-09-2013 o 20h58

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Oczywiście, że zostanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1378 19-09-2013 o 08h45

Miss'Żółtodziób
...

Właśnie nie wszystko zostaje - po powrocie z wycieczki nie ma dostępu do rzeczy z wyposażenia ogrodu. Niektóre dziewczyny znalazły sposób na oszukiwanie ustawień gry i przenoszą te itemy z wycieczek, ale zwykły gracz, nie jest w stanie przenieść ozdób ogrodu do zwykłego ogrodu.

#1379 19-09-2013 o 19h13

Miss'całkiem całkiem
...

jak kogoś odblokować jak kliknęłam zamiast na dodaj do kontaktów to na zablokuj? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#1380 19-09-2013 o 19h18

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Sofii22 napisał

jak kogoś odblokować jak kliknęłam zamiast na dodaj do kontaktów to na zablokuj? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Wchodzisz w kontakty, klikasz ten drugi znaczek z lewej (czarna lista), klikasz na nick tej osoby i wybierasz 'usuń z mojej list' (ten ostatni znaczek, taki szary przekreślony)

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#1381 19-09-2013 o 21h58

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Z plażą...

Kiedy wyświetlą się nowe oferty pracy? (mam poziom 11, wyświetla mi się piekarka)

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Zapraszam na moje konto na cromimi olicool80

#1382 20-09-2013 o 07h19

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

musisz zrezygnować z poprzedniej pracy,lub zapraszam na bloga jest u mnie na "strona internetowa"

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1383 20-09-2013 o 09h30

Miss'Żółtodziób
Lovvciana
...
Miejsce: Kraków

Mam taką misje :  Poproszono cię, abyś zagłosowała podczas wyborów Miss Fashion. Oddaj głos na 10 wybranych miss.

Zagłosowałam 2 razy już..ale teraz nie wyświetlają mi się te przyciski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  pomożecie? :c

#1384 20-09-2013 o 10h58

Miss'Żółtodziób
Aaalexsandria
...

dlaczego nie mogę doładować pieniędzy ??
Ciągle mi wyskakuje że mam spróbować później.

#1385 20-09-2013 o 11h11

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Lovvciana napisał

Mam taką misje :  Poproszono cię, abyś zagłosowała podczas wyborów Miss Fashion. Oddaj głos na 10 wybranych miss.

Zagłosowałam 2 razy już..ale teraz nie wyświetlają mi się te przyciski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  pomożecie? :c

Masz oddać głos na 10 miss a nie dwie i jak już skończysz klikasz na pytajnik u chłopaka i powinien wyświetlić ci się różowy pasek,klikasz na niego i gotowe

Aaalexsandria napisał

Z jakiej przeglądarki korzystasz?
Wyczyściłaś pliki coockie?
Masz wystarczającą ilość pieniędzy,aby doładować poprzez bank?

Ostatnio zmieniony przez YooSti (20-09-2013 o 11h14)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1386 20-09-2013 o 23h28

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Przeglądając francuskie deco często napotykam się na pokoje/ogrody oozdobione pojedynczymi kamieniami. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy są one u nas też dostępne? Szukałam pod hasłem kamień,ale wyszukuje nie to czego szukam.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1387 21-09-2013 o 09h27

Miss'całkiem całkiem
...

Nana napisał

Sofii22 napisał

Wchodzisz w kontakty, klikasz ten drugi znaczek z lewej (czarna lista), klikasz na nick tej osoby i wybierasz 'usuń z mojej list' (ten ostatni znaczek, taki szary przekreślony)

nie mam tej graczki tam, a ona w szkole mi mówi że nie może do mnie nic napisać ale sama wiadomości jakie do niej wyśle czytać może... co jest grane?

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#1388 21-09-2013 o 10h19

Miss'Żółtodziób
...

mam w misji żeby zostać fryzjerką jak to robić nie mam tego w ofetach pracy /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#1389 21-09-2013 o 10h42

Miss'nieobczajona
szpika
...

też tak miałam musisz się podać najpierw do dymisji piekarki. A później już tak nie i od razu widać, jakie masz prace do dyspozycji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://dragcave.net/image/qiZLy.gif       https://dragcave.net/image/cQSuG.gif        https://dragcave.net/image/nbdlO.gif      https://dragcave.net/image/9a80D.gif     https://dragcave.net/image/NppID.gif

#1390 21-09-2013 o 15h04

Miss'Żółtodziób
Aaalexsandria
...

YooSti napisał

Lovvciana napisał

Masz oddać głos na 10 miss a nie dwie i jak już skończysz klikasz na pytajnik u chłopaka i powinien wyświetlić ci się różowy pasek,klikasz na niego i gotowe

Aaalexsandria napisał

Z jakiej przeglądarki korzystasz?
Wyczyściłaś pliki coockie?
Masz wystarczającą ilość pieniędzy,aby doładować poprzez bank?

z mozilla firefox. zawsze z niej korzystam i szło.
tak mam wystarczająca ilość pieniędzy  żeby doładować missmonety

#1391 21-09-2013 o 16h09

Miss'nieobczajona
Marysiaa1
...
Miejsce: Leszno

Hej , mam pytanko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png O co chodzi z tymi gwiazdami , gdzie mogę je znaleźć i wg.
;D Dziękuję

#1392 21-09-2013 o 16h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Kupujesz aparat i klisze,idziesz na promenadę.
Próbujesz cyknąć zdjęcie,jeśli gwiazda się pojawiła.
Może udać się za 1. razem albo za np.10 (Maksymalna ilość prób to 10).

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1393 21-09-2013 o 16h33

Miss'ok
Vitalis
...
Miejsce: Jakie miasto? Wieś.

Od ktrego poziomu jest kuchnia

Vitalis
.

#1394 21-09-2013 o 16h58

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Nie ma jeszcze kuchni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1395 21-09-2013 o 22h53

Miss'ok
Natt35
...

Witam wszystkich. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jestem tu nowa i nie ogarniam zbytnio jeszcze tej gry.
Więc zwracam się do was z prośbą. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jak zerwać z dotychczasowym chłopakiem? :>
Z góry dziękuję. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "

#1396 21-09-2013 o 23h08

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Idziesz na dyskotekę i klikasz 'zerwij'.