Co do mieszkania to jest to kwota,którą płacisz każdego dnia:)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 278
Motionell napisał
Jak używać rowera?
Postaw, kliknij na niego, kliknij łapkę w prawym górnym rogu, kliknij pojeździj i ciesz się.
Moja miss jest aktualnie na wakacjach, no i one kończą się jutro, i jestem w zadaniach na poziomie 5, czy jak ponownie na te wakacje pojadę to zacznę od tego 5 poziomu ?
Jeśli chodzi Ci o Kenię/Chiny to tak. Wracasz do momentu,w którym skończyłaś
Motionell napisał
Jeśli chodzi Ci o Kenię/Chiny to tak. Wracasz do momentu,w którym skończyłaś
czy jeśli kliknę na plaży na "opalaj się" wyświetli mi się pytanie czy chcę kupić krem, czy od razu zacznę się opalać? bo nie umiem znaleźć tego kremu z filtrem
Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (16-09-2013 o 19h34)
Kaede napisał
Tak, te rzeczy pojawiają się po zrobieniu zdjęcia - jak rozwiniesz listę fryzur czy szminek to zauważysz, że niektórych numerków brakuje - te luki wypełniają się po zrobieniu konkretnego zdjęcia
Dziękuję!Sofii22 napisał
czy jeśli kliknę na plaży na "opalaj się" wyświwtli mi się pytanie czy chcę kupić krem, czy od razu zacznę się opalać? bo nie umiem znaleźć tego kremu z filtrem /libs/php/pun/views/smilies/hmm
Jeśli chcesz kupić krem musisz wejść do supermarketu,a później kliknąć na strzałkę wszystkie sklepy.Wejdź w akcesoria plażowe,a następnie na akcesoria.Przewiń na ostatnią stronę i kup krem.Później jak pójdziesz na plaże zacznij się po prostu opalać.Nie musisz tego kremu używać ani nic.Przed każdą sesją opalania na plaży skocz do sklepu po krem i ciesz się opalenizną.
Zrób sobie fryzurę n°500 przy użyciu specjalnej, chińskiej szczotki, którą znajdziesz w swojej łazience. Pamiętaj, że najpierw musisz ją kupić i zapisać w swoim pokoju! (IkeChiny - Łazienka - Przedmioty użytkowe) O co z tym chodzi?Jakby co jestem na wycieczce w chinach
Czy moja Miss Może zostać Anorektyczką??
Już Ci YooSti odpowiadała...
YooSti napisał
lola1311 napisał
Czy moja miss może zostać anorektyczką?? od 2 dni co chwile biorę jej siłownie waga spada teraz jest 53 i wyświetla się że ma idealną figurę... jeśli będzie anorektyczką to jaki jest próg wagi??
Ok 48kg tylko że miss może umrzeć i/lub będziesz musiała ją naszpikować lekami abyś mogła dalej grać więc nie radzę ci jej odchudzać.
Ania562 napisał
Zrób sobie fryzurę n°500 przy użyciu specjalnej, chińskiej szczotki, którą znajdziesz w swojej łazience. Pamiętaj, że najpierw musisz ją kupić i zapisać w swoim pokoju! (IkeChiny - Łazienka - Przedmioty użytkowe) O co z tym chodzi?Jakby co jestem na wycieczce w chinach
lola1311 napisał
Czy moja Miss Może zostać Anorektyczką??
Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (17-09-2013 o 19h04)
Hej, mam pytanie, które może nie dotyczy miss, ale opisu na profilu.. otóż chciałam sobie go zrobić, napisałam trochę, kolorem, czcionką, jednak jak go zapisałam to jest on po prostu zwykły czarny w zwykłej czcionce. Dlaczego tak, wie ktoś może o co chodzi?
Witam. Ja tu może z już znanym problemem.. Otóż podrywam chłopaka nie od 3-4 dni, a aż 17. To normalne czy wystąpił jakiś błąd?
Ostatnio zmieniony przez Lunai (18-09-2013 o 00h13)
Normalne.
Ilość dni jest losowa:)
Bosz... To ja idę się zachlastać ;____; Tyle dni czekam, a tu nic... Dziękuje za odpowiedź
Jak pozbyć się opalenizny...
Jakie jest najtańsze ubranie na MF i w miarę bardzo ładne??
Pozdro ;*
Zależy co dla kogo znaczy ładne:)
Masz ogrom ciuchów do wyboru,szukaj:)
Motionell napisał
Zależy co dla kogo znaczy ładne:)
Masz ogrom ciuchów do wyboru,szukaj:)
Co do zdjęć - jest to zupełnie losowe.
Widocznie jej się udało.
Czy jak jestem na wycieczce w Chinach i kupie dekoracje takie jak lakierownana kanapa poduszki chiński most chinski posąg lwa i ubranie czy to mi wszystko zostanie jak skończy mi się wycieczka?