Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 278

#1351 16-09-2013 o 10h31

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Co do mieszkania to jest to kwota,którą płacisz każdego dnia:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1352 16-09-2013 o 11h40

Miss'nieobczajona
...

Motionell napisał

Co do mieszkania to jest to kwota,którą płacisz każdego dnia:)

O kurcze /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#1353 16-09-2013 o 17h44

Miss'Żółtodziób
...

Jak używać rowera?

#1354 16-09-2013 o 17h53

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Postaw, kliknij na niego, kliknij łapkę w prawym górnym rogu, kliknij pojeździj i ciesz się.

#1355 16-09-2013 o 19h04

Miss'Żółtodziób
Hikaru0
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Moja miss jest aktualnie na wakacjach, no i one kończą się jutro, i jestem w zadaniach na poziomie 5, czy jak ponownie na te wakacje pojadę to zacznę od tego 5 poziomu ?

#1356 16-09-2013 o 19h14

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Jeśli chodzi Ci o Kenię/Chiny to tak. Wracasz do momentu,w którym skończyłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1357 16-09-2013 o 19h18

Miss'Żółtodziób
Hikaru0
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Motionell napisał

Jeśli chodzi Ci o Kenię/Chiny to tak. Wracasz do momentu,w którym skończyłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif Super :3 To wracam do domu wcześniej bo w Kenii nuda wieje XD

#1358 16-09-2013 o 19h30

Miss'całkiem całkiem
...

czy jeśli kliknę na plaży na "opalaj się" wyświetli mi się pytanie czy chcę kupić krem, czy od razu zacznę się opalać? bo nie umiem znaleźć tego kremu z filtrem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (16-09-2013 o 19h34)

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#1359 16-09-2013 o 19h37

Miss'ok
georginachane
...

Kaede napisał

Tak, te rzeczy pojawiają się po zrobieniu zdjęcia - jak rozwiniesz listę fryzur czy szminek to zauważysz, że niektórych numerków brakuje - te luki wypełniają się po zrobieniu konkretnego zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję!

Sofii22 napisał

czy jeśli kliknę na plaży na "opalaj się" wyświwtli mi się pytanie czy chcę kupić krem, czy od razu zacznę się opalać? bo nie umiem znaleźć tego kremu z filtrem /libs/php/pun/views/smilies/hmm

Jeśli chcesz kupić krem musisz wejść do supermarketu,a później kliknąć na strzałkę wszystkie sklepy.Wejdź w akcesoria plażowe,a następnie na akcesoria.Przewiń na ostatnią stronę i kup krem.Później jak pójdziesz na plaże zacznij się po prostu opalać.Nie musisz tego kremu używać ani nic.Przed każdą sesją opalania na plaży skocz do sklepu po krem i ciesz się opalenizną.

#1360 16-09-2013 o 23h14

Miss'Żółtodziób
Ania562
...
Miejsce: Lublin

Zrób sobie fryzurę n°500 przy użyciu specjalnej, chińskiej szczotki, którą znajdziesz w swojej łazience. Pamiętaj, że najpierw musisz ją kupić i zapisać w swoim pokoju! (IkeChiny - Łazienka - Przedmioty użytkowe) O co z tym chodzi?Jakby co jestem na wycieczce w chinach

#1361 16-09-2013 o 23h41

Miss'Żółtodziób
...

Czy moja Miss Może zostać Anorektyczką??

#1362 17-09-2013 o 00h08

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Już Ci YooSti odpowiadała...

YooSti napisał

lola1311 napisał

Czy moja miss może zostać anorektyczką?? od 2 dni co chwile biorę jej siłownie waga spada teraz jest 53 i wyświetla się że ma idealną figurę... jeśli będzie anorektyczką to jaki jest próg wagi??

Ok 48kg tylko że miss może umrzeć i/lub będziesz musiała ją naszpikować lekami abyś mogła dalej grać więc nie radzę ci jej odchudzać.

#1363 17-09-2013 o 13h35

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Ania562 napisał

Zrób sobie fryzurę n°500 przy użyciu specjalnej, chińskiej szczotki, którą znajdziesz w swojej łazience. Pamiętaj, że najpierw musisz ją kupić i zapisać w swoim pokoju! (IkeChiny - Łazienka - Przedmioty użytkowe) O co z tym chodzi?Jakby co jestem na wycieczce w chinach

Kup na wycieczce grzebień chiński (będzie w IkeChnach w przedmiotach użytkowych), idź do swojego pokoju hotelowego, wśród kupionych przedmiotów znajdziesz grzebień, udekoruj nim pokój, kliknij na niego, potem na łapkę, która pojawi się w prawym górnym rogu ramki i wybierz fryzurę nr 500 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1364 17-09-2013 o 19h03

Miss'całkiem całkiem
...

lola1311 napisał

Czy moja Miss Może zostać Anorektyczką??

tak wtedy jej policzki się zapadną, tak jak widzisz grubą miss to ma takie obłe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png przystopuj, i dealna waga to 58 więc sie tego trzymaj. potem będziesz musiała kupić leki bo miss może umrzeć

Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (17-09-2013 o 19h04)

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#1365 17-09-2013 o 23h50

Miss'całkiem całkiem
dinspokelse
...
Miejsce: We śnie

Hej, mam pytanie, które może nie dotyczy miss, ale opisu na profilu.. otóż chciałam sobie go zrobić, napisałam trochę, kolorem, czcionką, jednak jak go zapisałam to jest on po prostu zwykły czarny w zwykłej czcionce. Dlaczego tak, wie ktoś może o co chodzi?

Link do zewnętrznego obrazka

#1366 18-09-2013 o 00h12

Miss'Żółtodziób
Lunai
...

Witam. Ja tu może z już znanym problemem.. Otóż podrywam chłopaka nie od 3-4 dni, a aż 17. To normalne czy wystąpił jakiś błąd?

Ostatnio zmieniony przez Lunai (18-09-2013 o 00h13)

#1367 18-09-2013 o 00h16

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Normalne.
Ilość dni jest losowa:)

#1368 18-09-2013 o 00h19

Miss'Żółtodziób
Lunai
...

Bosz... To ja idę się zachlastać ;____; Tyle dni czekam, a tu nic... Dziękuje za odpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1369 18-09-2013 o 16h39

Miss'Żółtodziób
...

Jak pozbyć się opalenizny...

#1370 18-09-2013 o 16h42

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Idziesz do kosmetyczki, wchodzisz w solarium, wybierasz opcję "peeling" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1371 18-09-2013 o 16h50

Miss'Żółtodziób
Patricia-Williamson
...

Jakie jest najtańsze ubranie na MF i w miarę bardzo ładne?? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pozdro ;*

Patricia-Williamson

#1372 18-09-2013 o 16h53

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Zależy co dla kogo znaczy ładne:)
Masz ogrom ciuchów do wyboru,szukaj:)

#1373 18-09-2013 o 17h04

Miss'Żółtodziób
Patricia-Williamson
...

Motionell napisał

Zależy co dla kogo znaczy ładne:)
Masz ogrom ciuchów do wyboru,szukaj:)

Ehe okeii.A tanie w miare?Tak w granicach od 1MM-(max)500MM(ale wolałabym żeby nie przekraczało tylu xD

Mam masę ciuchów do wyboru,wiem ale samych bluzek jest ok.300 stron to wiesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tak na marginesie to mam mało ciuchów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

PS.Widziałam taką dziewczynę co miała jakoś 8 zdjęc czy 10 i w każdym miała po JEDNEJ próbie w każdym zdjęciu!!Jak ja robiłam fotkę z Hilary Daf to za 10 próbą mi się udało.
Jak ona to zrobiła?Są jakieś sztuczki czy coś??

Patricia-Williamson

#1374 18-09-2013 o 17h09

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Co do zdjęć - jest to zupełnie losowe.
Widocznie jej się udało.

#1375 18-09-2013 o 20h57

Miss'Żółtodziób
Ania562
...
Miejsce: Lublin

Czy jak jestem na wycieczce w Chinach i kupie dekoracje takie jak lakierownana kanapa poduszki chiński most chinski posąg lwa i ubranie czy to mi wszystko zostanie jak  skończy mi się wycieczka?

Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 278