Ban, bo biedny popcorn a nikt nie pomyśli o moim głodzie xD
A i dziękuję za brawa dla mojego talentu kulinarnego Mineo :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 200
Ban, bo Iriś chyba kiedyś umrze ze starości czytając moje wiadomości na fb x"D #długiepisanie
Ban, bo chyba nie ma nic nudniejszego niż lekcje przyrody w liceum.
Ban, bo bym się kłóciła... W technikum najnudniejsze były zawodowe, gdzie kilka godzin pod rząd siedziało się w klasie z tym samym nauczycielem P:
Ban, bo w sumie.. sporo w liceum nudnych i nie potrzebnych przedmiotów.
Ban, bo dla mnie w technikum wszystko co niby nie było przygotowaniem do zawodu było bezużyteczne np. chemia. Po co logistykom chemia? xD
Ale nie tylko my tak myśleliśmy bo nasz facet od zawodowych nie mógł już na nas patrzeć po 7 lekcjach pod rząd xD
Ban, bo dokładnie Naprawdę ma się dosyć przedmiotów, które.
I tylko siedzi się głównie na lekcjach, które do matury Cię nie przygotowują i tracisz niepotrzebnie czas.
Ban, bo chyba każdy uczeń tak myśli (kit z tym, że zdawałam chemię na maturze xD).
Ban, bo znowu naszła mnie ochota na oglądanie dramy. Yey, w końcu będę na bieżąco z odcinkami.
Ban, bo zapomniałam w innej grze o kampanii i teraz mają na mnie znajomi focha ; ;
Ban, bo dziś miałam sprawdzian z histy.
Ban, bo ja jestem zwolniona ze wszystkich sprawdzianów do dziesiątego, bo konek.
Ban, bo skosztuję dziś wegańskiego sushi i może będzie fajnie!
Ban, bo zazdroszczę Szarlotko.
Ban, bo i tak będę musiała nadrabiać. ;p
Ban, bo ja byłam zwolniona tak jak Szarlotka trzy tygodnie temu, bo konek z matmy, w tym tygodniu, bo konek z polskiego i w następnym, bo konek z gegry :"D
Gorzej, że mam anginę i ciężko mi się przygotowywać, a z polskiego już w tę sobotę </3
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-12-2015 o 15h44)
Ban, bo bawię się blogiem.
Ban, bo jutro do szkoły się przebieramy za św. Mikołajów. Ja ubiorę czerwoną koszulę i czapkę Mikołaja. ;p
Ban, bo ja jestem na chorobowym i obijam się w domu już od dwóch tygodni P:
Ban, bo jem sobie oreo.
Ban, bo i mnie naszła ochota na oreo ; ;
Ban, bo niestety już zostało przeze mnie zjedzone.
Ban, bo będę musiała się zadowolić mandarynkami ;^;
Ban, bo zamiast odrabiać historii i uczyć się na matmę, siedzę tutaj...
Ban, bo historia to przyjemność a matma to... No dobra nad matmą trzeba trochę pomyśleć