Ban, bo ja będę miała koło 115 tys. Starczy Fro ? xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 200
Ban, bo ja będę miała koło 115 tys. Starczy Fro ? xD
BAN, BO NA PEWNO NIE *.* Zajrzyj do Luźnych x"D
//static.ma-bimbo.com/product/5/993/198411~1447832691.png
ban, bo jak Ty już walniesz jakimś spoilerem Fro, to spac po nocy nie idzie z emocji XD
Ban, bo żeby aż tak to nie mam Steno xD Ale lubię to! *w sensie spoilera Frozy*
ban, bo w sumie emocje opadają od razu po uświadomieniu sobie jak mało ma się MM XD ale mimo wszystko.
Ban, bo będę miała koło 115 tysi! Coś porobię
ban, bo jak to możliwe, że zawsze masz tyle MM na eventy?! XD
no JAK?
Ban, bo mam milion razy mocniejsze emocje przy neluś. :>>
Steno, jak to możliwe, że u Ciebie się tak szybko rozchodzą? xD
ban, bo jakbym to wiedziała...to miałabym więcej tych MM.
Ale nie wiem. I nie mam :`D
Trochę jak Trójkąt Bermudzki te moje finanse.
Ban, bo skończył się jeden event, to zaczęłam zbierać na kolejny. Skutecznie mnie odstraszało od wydawania szkolenie za 30 tysi! ;D
ban, bo szkolenie największą motywacją do oszczędzania XD
dobra spadam oglądać serial. Miłego! : )
Ban, bo miłego. A Skye z Nel chyba przeszły na prywatne xd
Ban,bo ja chętnie pobawię się w tym roku w Mikołaja i rozdam prezenty <3
Ban, bo hejka Moti! Podobnie i ja, chociaż mam rozkminę... Może doradzisz?
Ban, bo ja w Mikołaja w zeszłym się mocno bawiłam, w tym mnie nie stać x"D
Ban, bo na MF to zobaczę, ale mam całą listę osóbek do obdarowania! ;D
Ban, bo czy tylko mnie kalendarz jakoś nie zachwyci? Z całego kalendarza nawet podobają mi się dwie może trzy rzeczy...
Ban, bo to przecie nic nowego, Ner. Mnie tam z dwie rzeczy się podobają, a znając mnie, to ich nawet nie wykorzystam ^^"
Ban, bo dawno mnie tutaj nie było a i przyznam, że w tym roku kalendarz nie zachwyca ; ;
Ban, bo to aż tak oczywiste ? xd Pewnie jak ja rogaczu xd Podobać się. Podobają, ale wykorzystać już nie koniecznie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-12-2015 o 12h14)
BAN, BO ZA PÓŁ GODZINY MAM WAŻNEGO KOLOSA, KTÓREGO CHCIAŁBYM ZDAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM I BARDZO SIĘ STRESUJĘ :<.
I drugi ban za to, że dostałem dziś w kalendarzu jakieś brzydkie kolory spódniczek, cholera by to wzięła.
Ban, bo tak bardzo się cieszę, że ten okres edukacji mam za sobą P:
Ban, bo no nie... I komórka mi się rozwaliła. Przecież ja niechcący trzepnęłam nią w ścianę! :'D Już nie raz i nie dwa przeżyła takie przygody. :'''D No jak mogła teraz umrzeeeć! :'''D Kurcza, jak ja dobre dwa tygodnie wytrzymam z dostępem do komputerka tylko w bibliotece z masą dzieci zaglądających mi przez ramię? :'D One są okropne! :''''''''D Komórko, wróć! :'D Kurcza, dlaczego wszystko w moim otoczeniu się psuje? :'D
I, co gorsza, jak ja wytrzymam co najmniej dwa tygodnie bez żadnej fajnej muzyki? ;w; Oby mi komórkę jak najszybciej naprawili. ;w;
Powodzenia, Evie. Trzymam kciuki u stóp.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-12-2015 o 15h11)
Ban, bo składam kondolencje odnośnie komórki ; ; W tych czasach bez telefonu (dobrej muzyki) to jak bez ręki D:
Ban, bo zainwestowałabym w jakieś akwarele.