Ban, bo ja też siedzę ciągle w domu chora, a teraz nie wiem, co mnie wzięło, ale oglądam Marthę ._.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-11-2015 o 11h58)
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 200
Ban, bo ja też siedzę ciągle w domu chora, a teraz nie wiem, co mnie wzięło, ale oglądam Marthę ._.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-11-2015 o 11h58)
Ban, bo no trochę Steniu... Nie jest zbyt męczące, ale ciągnie się gorzej niż lekcja matematyki. XD
Ban, bo ja po tak długiej chorobie chyba bym w szkole została ze skóry obdarta. x)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (12-11-2015 o 12h57)
Ban, bo a co tam, ładnie sobie zaakcentuję ^^
11 000
Ban, bo graty Rysiu ^^Steno napisał
ban, bo nie dość, że zaspałam na pierwszy wykład, to jeszcze na drugi :`D
#ambitnie
A ja na moje zarządzanie poszłam, po raz pierwszy i ostatni X"D Babka nie mówi nic wykraczającego poza slajdy/skrypt, więc po co się zwlekać o 8 rano x)
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (12-11-2015 o 17h20)
ban, bo śmiecham Frozia XD miało być na odwrót!
Ban, bo bywa, życie jest nieprzewidywalne X"D
Ban, bo dłuugo bez bana xd Jest tu kto?
Ban, bo faktycznie dawno nie było baba xD
Ban, bo baba? Spsr, widzę, że też zmęczonaś xD
Ban, bo miało być bana, ale telefon mi przeznaczył xD i zmęczona to też jestem :<-
przeinaczył xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (12-11-2015 o 20h48)
Ban, bo słownik zawsze spooko xD
Ze zmęczeniem to h5!
Ban, bo najwyższa pora iść spać. :') Ale pewnie i tak jeszcze trochę posiedzę xD
Ban, bo ja kupiłam wstążkę, ale i tak nic nie robiłam praktycznie. Do teraz xd
Ban, bo życzę udanej pracy
Ban, bo nawet coś niecoś zrobiłam, więc dzięki ;D
Ban, bo mam jutro kolokwium z ekonometrii i nic do niego nie zrobiłam :"D
Ban, bo wczoraj nadrobiłaś, to dziś laba mówisz? xD
Ban, bo nie mogę się za dużo uczyć, jeszcze się organizm przyzwyczai X"D
Ban, bo haha, cała Ty Fro Dlatego zamiast ogarniać farmakologię to sobie robię choinkę xD
Ban, bo jak całe życie nie musiałeś się uczyć, żeby mieć dobre oceny, paski i tak dalej to później nawet jak powinieneś to nie idzie się zmusić XDD A wczoraj byłam wyjątkowo dzielna, ale i tak musiałam część pracy domowej spisać, bo na lektorat z angielskiego zapomniałam pracy domowej z podręcznika. Miałam obie kserówki pięknie zrobione, godziny poświęciłam, a i tak nie zrobiłam wszystkiego xD
Ban, bo to też racja. Ale wiesz, nawyk się wyrabia w przeciągu 30 dni mniej więcej.. Jakbyś codziennie siadała to nauki, to byś się przyzwyczaiła ;D
Ban, bo na następny semestr będę brała tyle ECTSów, że będę musiała się przyzwyczaić X"D W sumie do 5-6 godzin snu przyzwyczaiłam się po tygodniu i przeraziło mnie, jak się obudziłam o 8 rano w weekend z własnej, nieprzymuszonej woli xD
Ban, bo ile w końcu ich bierzesz?
Ban, bo ciągle nie wiem XD Na razie 48, zastanawiam się, czy nie dobić do 52-55 XD Ale to jakieś ze dwa lajty bym dobrała. Chociaż w sumie już nie mam lajtów do dobrania XD A na pewno lajtem nie będzie prawo bankowe XD Może kapitały wysokiego ryzyka, skoro mnie przedmiot ciekawi + jest w specjalizacji finanse przedsiębiorstw?