Ban, bo pomoczyłam wodą, jakimś tam pierwszym lepszym płynem i prawie w ogóle nie widać.
~
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 200
Ban, bo pomoczyłam wodą, jakimś tam pierwszym lepszym płynem i prawie w ogóle nie widać.
Ban, bo to dobrze ;D
Ban, bo jutro trening z nogi, ale za Chiny mi się nie chce iść. ;\
Ban, bo o, ciekawie. Zimno teraz, to ja skakankę zarzuciłam ;<
Ban, bo mam na hali, więc się nie muszę martwić. ;p
Ban, bo to masz dobrze ;D
Ban, bo wychodzi mi na razie z majzy 3,77, przez moje ciekawe oceny: 2,2,3,3,4,4,5,5 i 6. Muszę się poprawić. ;P Ale za to jaka różnorodność!
Ban, bo na 5 już raczej nie wyrobisz, ale tą 4 sobie zapewnisz
Ban, bo wow, dokładnie taka różnorodność, jak na moim świadectwie z zeszłego roku. :'D
Ban, bo różnie bywa no z tymi ocenami
Ban, bo o to mi chodzi, żeby czwóra była, bo muszę mieć pasek, a z tróją nie mogę. ;p Ale to na razie półrocze. Chociaż przeczuwam dwie czwórki na koniec - z WF i Majzy, a z plastyki to sobie wypracuję szósteczkę. ;p
Ban, bo z WF może tą 5 zdobędziesz jednak, kto wie?
60 s oO
Ban, bo chyba nie, bo same czwóry i jedna trója. ;p
Ban, bo drugi semestr jeszcze jest, poczekaj ;p
Ban, bo wiem, ale nie jestem orłem z WF. Z gały też, ale gram dopiero 3 miechy. ;p
Ban, bo praktyka czyni mistrza
Idę, dobrej nocy!
Ban, bo u mnie z WF jest świetnie - masz pięć, jeśli przykładasz się do ćwiczeń, prawie zawsze ćwiczysz, i wykonujesz wszystkie polecenia nauczyciela. Ba, nawet kilkakrotna głupawka na lekcji WF-u nic u mnie nie zaniży oceny. Czwórkę miała u mnie w klasie na koniec roku jedna dziewczyna, która nie zawsze ćwiczyła, bo jej się nie chciało, i trzeba było jej trzy razy powtarzać, by wykonała polecenie. I wszystko robiła na odwal. :'D Takie miłe zaskoczenie na koniec roku, w podstawówce miałam trzy na koniec roku, a w pierwszej gimnazjum pięć. :'D
Dobranoc Seciu! ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-11-2015 o 20h04)
Ban, bo branoc. <3
Tylko, że ja się staram, ale wykonuję ćwiczenia na 4, bo nie jestem zbyt silna.
Ja też idę, pa! ♥
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (11-11-2015 o 20h11)
Ban, bo cóż - ja je wykonuję na dwa, ale wuefistka docenia moje starania. :'D
I dobranoc! ^^
MOJA MAMA ZROBIŁA RACUCHY, I JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA. JAKIE DOBRE! *U*
ban, bo czuję się jakby spała na kamieniu. A dzisiaj się jeszcze na banach nie odzywałam, to ban dla wszystkich na rozgrzewkę :`D
Ban, bo miałam pomysł by ustawić znowu stary jyleni zestaw (ten z dziewoją trzymającą jelona), ale przypomniało mi się, że przecież jakiś czas temu wszystko z kompa mi się usunęło x")
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-11-2015 o 21h07)
ban, bo no jak to tak no ;AAAA;
znajdź nowego jelona
Ban, bo jakoś tak pusto na forum.
Ban, bo i tak często są tu pustki.
ban, bo ja dopiero na weekend się uaktywniam, ale fakt, że coś puściej niż zwykle