Ban, bo ja biere się za rysowanie
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 200
Ban, bo ja biere się za rysowanie
Ban, bo znikłam przeszukując internet w poszukiwaniu ciekawych blogasków. A raczej w poszukiwaniu blogasków, na które niegdyś wpadłam. Odnalazłam ten o Różowym Voldemorcie (<3), ten, w którym Hermiona jest Śmierciożercą, i siostrą Drako, którego to kocha nad życie (urocze... ._.), i tą Najtłiszkową telenowelkę (ten Arab jak zwykle świetny! XD). I jeszcze kilka innych. I wpadłam też na kilka, których wcześniej nie znałam. x'''D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-11-2015 o 22h20)
Ban, bo ja nie chcę wiedzieć co ty szukałaś Pine x'D
ban, bo pacę posta póki mam czas, bo zaraz znowu będzie trzeba mazać odpis w OG
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-11-2015 o 22h32)
Ban, no Sten, jakim cudem ty masz już 4 850 postów, jak jak parę dni temu patrzyłam i miałaś około 4 450 :v
Magia.
Ban, bo szukałam blogasków (I bl00g@skuff.). Do tego jeszcze na jutubie przeglądałam dziwne filmiki (Wow, nie wiedziałam, że istnieją ludzie zdolni tańczyć w wannie, w stringach, a potem wrzucać to na jutuba... Meh, już okrzyczałam klasową miłośniczkę biologii za podrzucenie mi tego czegoś. XD JA NAPRAWDĘ NIE WIEDZIAŁAM , ŻE ON BĘDZIE TYM TYŁKIEM TRZĄŚĆ! Q.Q)... A to wszystko przez pewną małą rozmowę o filmikach z jutuba, która rozwinęła się w fejsbukowej grupie mojej klasy. :'''D Naprawdę nie szukałam nic w stylu Julki. Nic złego, co najwyżej zUego. :'D
I miłego szrajbienia tego, co masz tam szrajbić, Steniu. ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-11-2015 o 22h55)
Ban, bo Pine, składam ci najszczersze kondolencje, z powodu tego, że musiałaś to coś oglądać. Jak widać, internet nie ma końca x''D
Ban, bo taaak... Niesamowite. :'D I przyjmuję kondolencje, czy tam co się z nimi robi. :'D Mam ochotę znaleźć coś jeszcze gorszego, by się zemścić na niej, ale pewnie moje oczy będą jeszcze bardziej krwawić (Jak widać, moje oczy łatwiej doprowadzić do krwawienia niż mózg. :''D).
Ban, bo mnie nie było to nie robiłam sztucznego ruchu :V
Cały dzień spędziłam bardzo produktywnie i po raz pierwszy mam zrobiony wszystkie zaplanowane części prac domowych przed północą! Chyba normalnie pójdę jutro na wykład z zarządzania o 8 rano po raz pierwszy, aby to uczcić XD
ban, bo sama nie wiem Robinie jak to się stało xd tym bardziej, że teraz nie bywam na forum zbyt często :`D
Pineapple napisał
Naprawdę nie szukałam nic w stylu Julki. Nic złego, co najwyżej zUego. :'D
ban, bo nie wiem czy w tamtych rejonach co krążysz, Pine, nie ma rzeczy dla Jull XD wręcz przeciwnie
Ban, bo nie oglądam takich rzeczy. xD
Ban, bo nienawidzę okresu, pani mi głowę urwie za to, że znów do szkoły nie idę. ._.
Ban, bo nam urywa nawet za spóźnienia xD.
Jula napisał
Ban, bo śmiechłam.
Niczego w moim stylu? xD No nieźle.
Chyba, że to mowa o jakiejś innej Julce.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (12-11-2015 o 09h39)
Ban, bo musisz wcześniej wychodzić, Pine. x) Wcześniejsze wstawanie nic ci nie da jak ciągle o tej samej porze z domu będziesz wychodzić.
Ban, bo nawet jak wcześniej wychodzę, przyjście na czas mi nie wychodzi. Spisek? xD
ban, bo nie dość, że zaspałam na pierwszy wykład, to jeszcze na drugi :`D
#ambitnie
Ban, bo brawo Steniu. :'D Coś ciekawego Cię ominęło? xD
ban, bo jąkanie się wykładowcy X`D
niee, dzisiaj mam najnudniejsze wykłady jakie mogli mi dać.
Przynajmniej zdążę się ogarnąć na busa po 13 i wrócę wcześniej do domku.
Ban, bo w takim razie nie masz zbyt wiele do żałowania. xD Miłego powrotu do domku! Wreszcie zjesz coś niestudenckiego, tja? xD
ban, bo liczę na schabowe ;AAAA;
i dziena.
A Ty co? Też wolne? XD
Ban, bo chora jestem. Znaczy się, końcówka choroby, czuję się już dobrze. xD Ale antybiotyk jeszcze biorę.
ban, bo trochę Cię już trzyma to choróbsko xd