Cudowna stylizacja, Pythia! Przywodzi na myśl wróżkę będącą panią magicznego lasu i jego mieszkańców. Podoba mi się użycie tych rąk. Wygląda, jakby postać miała zaraz wyczarować kolejne cuda, sprawić, że rośliny zaczną rosnąć niczym dynia w Kopciuszku. Może steampunk to nie jest, lecz nie umniejsza to w najmniejszym stopniu stylizacji.
Ja za to przedstawiam pannę urodzoną w bogatej rodzinie, która ma sentyment do starego, połatanego płaszcza po prababci (a tak na poważnie, to chciałam jakoś wykorzystać tę sukienkę i okrycie mi pasowało ;D )
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 27
#551 02-05-2018 o 19h13
#553 24-10-2018 o 15h37
#556 25-10-2018 o 18h04
Cudne stylizacje dziewczyny! Zwłąszcza Mizu0, podoba mi się, że całość jest taka dzika, ale mimo to kolorystyka jest bardzo stonowana.
Ja nie szaleję jak w poprzednich latach, przyznaję, że z roku na rok moje podjaranie się Halloween na MF jest coraz mniejsze, więc nie spędzałam godzin na dopracowywaniu szczegółów.
Pierwsza stylizacja to niezbyt kreatywnie - czarownica, nieco kiczowata i kokieteryjna
Druga stylizacja to przeróbka mojej baaardzo bardzo starej stylizacji przedstawiającej Absyntową Wróżkę,
#557 25-10-2018 o 18h28
Mizu0 - paradoksalnie, to bardzo realistyczna stylizacja. Fajne użycie tła, dodaje taki kontekst . Bardzo podoba mi się makijaż oczu i spojrzenie - jest przeszywające.
Foka10 - nowa fryzura jest idealna do wszelkiej maści pająków, Twoja bardzo mi się podoba. Elegancka, ale przerażająca pajęczyca. Świetny makijaż, idealny.
agatkaa91 - czy ta wróżka karmi tę roślinę myszkami? O_o'
Pythia
1) czy ja widzę gołą pupę? :>
Klasyczna kolorystyka, ale stylizacja wcale nie nudna. podoba mi się kontrastujące jasne spojrzenie.
2) jejku, jaka urocza (i jednocześnie kusząca). Masz wybitny talent do tworzenia wróżek, w każdej krainie i odsłonie są zrobione perfekcyjnie *__*
Ja w zeszłym roku zaczęłam coś kleić, ale brakowało mi niektórych elementów, więc w tym roku skończyłam.
Personifikacja perfum. Afrodyzjak, który rozpala ofiarę do szaleństwa (dosłownie).
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (25-10-2018 o 18h28)
#558 26-10-2018 o 02h08
No to po kolei...
Mizu0 - mrau, uwielbiam takie dzikie style. Oczy wyszły Ci wręcz hipnotyzujące! I dobrze, że zrezygnowałaś z butów, tylko by zepsuły efekt. ^^
Foka10 - mam arachnofobię i przy Twojej stylizacji musiałam odsunąć się od komputera (ta, to jest komplement ;D ). Tak właśnie wyglądają pająki z moich koszmarów.
Agatkaa91 - Twoja stylizacja kojarzy mi się z taką halloweenową wróżką.
Pythia - obie stylizacje świetne; ta pierwsza ma w sobie klimat Halloween i odrobinę jesiennego uroku (i jeszcze kawał niezłego poślada!), a druga - no Zielona Wróżka jak się patrzy
Saeniver - ciekawy kolor wybrałaś do takiego tematu. Wyszło super - z jednej strony zmysłowo, z drugiej Miss wydaje się wręcz niebezpieczna... Cudko!
Na razie skleciłam dwie stylizacje. No przyznaję, pierwsza taka se, z drugiej jestem względnie zadowolona.
Oto zła, halloweenowa wróżka-trucicielka (w lekko bajkowym klimacie):
A to wiedźma pełną gębą. Właśnie odwala jakieś wiedźmie sprawy w sercu wiedźmiego lasu (tak naprawdę chodziło tylko o wykorzystanie tła od Jeźdźca, bo jest boooooskieeeee!):
Tak, wiem, że wygląda trochę łyso. To wiedźma, nie musi być ładna. Poza tym jest stara. A włosy wypadają od alchemii!
#559 26-10-2018 o 06h28
Dasharia, Twoja wiedzma jest cudowna! Nie moge sie na nia napatrzec. Wszystko tam gra! I liche wlosy, i zlosliwy usmieszek, i ubrania i otaczajaca ja magia. Wspaniala! I tlo od jezdzca pasuje idealnie!
Ja skleilam halloweenowa wersje Bialej Perly ze Steven Universe. Zainspirowalam sie faktem, ze jest kontrolowana przez Bialy Diament niczym bezwolna laleczka czy tez robot.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (26-10-2018 o 06h37)
#560 26-10-2018 o 06h56
W sumie w tym temacie nigdy się nie udzielałam, ale jakoś tak widząc wasze przepiękne stylizacje, nie mogłam się powstrzymać, by nie skomentować, a i od siebie coś dorzucę. To lecimy:
Mizu0 - wow, pierwsza wrzucona stylizacja, a poprzeczka już tak wysoko. Wyszło świetnie, dobrze, że nie wzięłaś żadnych butów, bo mogłyby popsuć klimat brudu i dzikości, tym samym odbierając charakter. A tak jest cudnie.
Foka10 - w realu przed pająkami uciekam, a tu aż nie chciało się zjeżdżać niżej ;) Perfekcyjnie dobrany makijaż, za to duży plus.
agatkaa91 - bardzo ładna wróżka, uwielbiam połączenie czerwonego z zielonym :)
Pythia - nie wiem, czy jest sens dużo mówić, bo jak zwykle tylko bym twoim stylizacjom słodziła. Mój ukochany gest trzymania kapelusza <3 I wróżka tak absyntowa, że aż mi się przypomniało, żeby chowańca na poszukiwania wysłać na eldce, dzięki xD
Saeniver - Dash użyła idealnego słowa w opisie tej stylizacji, więc jej je podkradnę. Ale zmysłowość tak uderza, że aż ciężko odciągnąć wzrok. Nie sądziłam, że taka kolorystyka mogłaby mi się aż tak spodobać.
Dasharia - wróżka wróżką, jak zwykle świetna i uśmieszek idealnie dobrany, ale to na widok tej wiedźmy aż szczęka opada. Perfekcyjnie dopracowana w każdym calu, aż nie wiem, co powiedzieć.. Cudo!
MariaANTONINA - świetny cosplay, dobrze dobrałaś elementy, by oddać postać, bardzo fajny pomysł z wykorzystaniem sznurków.
I na koniec podrzucam od siebie stylizację, która przedstawia formującego się demona wywołanego podczas satanistycznego rytuału, a przynajmniej taka myśl mi przyświecała przy tworzeniu:
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#561 26-10-2018 o 13h03
Jak co roku robicie super stylizacje dziewczyny normalnie wam zazdroszczę ja jakoś nie mam weny, na nic to co wstawię jest robione na szybko.Ygritte super ci ten demon wyszedł .Dash wiedźma czad normalnie jak żywa.Te dwie skradły moje serce ,co nie oznacza że z resztą coś jest nie tak po prostu te dwie najbardziej mi sie podobają .
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (26-10-2018 o 16h36)
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#562 26-10-2018 o 16h02
Również wpadłam się podzielić swoją hallowenową stylką, ale najpierw komentarzyki.
Mizu0 - wspaniała dzikuska/szamanka. Stylizacja ma niezwykły klimat — kojarzy mi się trochę z plemionami z kanionu Zion (z dodatku Honest Hearts z Fallout New Vegas). (^w^)
Foka10 - creepy. Tak bardzo, bardzo. Już z kontaktem z normalnymi pająkami mam problem, a przed takim zwiewałabym, aż by się za mną kurzyło! (^o~)
agatkaa91 - śliczna rosiczkowa czarodziejka! :-)
Pythia - co tu dużo mówić, przy tych pracach magia wręcz wylewa się z ekranu, cudowne stylizacje! c:
Saeniver - Twój afrozdyzjak wygląda niesamowicie! Zdecydowanie mnie uwiódł. ;p
Dasharia - dwie bardzo dobre prace! Szczególnie podoba mi się stara wiedźma — z wyglądu kojarzy mi się trochę z babcią Weatherwax ze Świata Dysku. (^v^)
MariaANTONINA - fantastyczny cosplay! Widać duże podobieństwo do wybranej do odtworzenia postaci. (^u^)
Ygritte - wow, ten demon robi wrażenie. Wygląda niesamowicie i przerażająco zarazem. Świetna praca! (*u*)
Ayako81 - super stylizacja, postać wygląda na prawdziwie mroczne, halloweenowe stworzenie! (^-^)
~
Oto azjatycka kapłanka, której ciało jest, zdaniem wiernych, naczyniem wyznawanego przez nich boga. Nie wiedzą, że tak naprawdę kobietę opętał demon, który wkrótce zmusi ich do składania krwawych ofiar...
#563 26-10-2018 o 16h38
Siemaneczko, dawno mnie tu nie było, pamięta mnie ktoś jeszcze? ;p
Zrobiłam sobie stylizację przedstawiającą zabijanie zwierząt dla futer.
Wszystkie wasze stylizacje są super, ale wiedźma Dasharia skradła moje serduszko w 100%! G e n i a l n a stylizacja <3
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#564 26-10-2018 o 16h56
Nareszcie mogłam skończyć swoją stylizację!
@KimKwas, powalająca góra stylki, chyba zaraz potężnie zainspiruje się tym połączeniem kolorów
Saeniver więcej jaskrawych kolorów! Moje oczy pozytywnie łzawią
Oraz wszystkim, którzy zrobili stylówy z fiolkami:
#565 26-10-2018 o 17h54
No muszę przyznać, że za każdym razem, kiedy tu zaglądam. Pojawiają się coraz to nowe fantastycznie-przerażające stylizacje.
komentarze
No, a ja przychodzę z trzema stylizacjami.
Pierwsza, to w sumie przerobienie dawnej stylizacji z moich początków gry. W sumie taka mało ambitna. Po prostu dużo krwawych elementów i jestem ''zadowolona z życia'' bo coś tam skleiłam xd
Druga to Krwawa Mery, inspirowana książką ''Wypowiedz jej imię''
Ogólnie w tej stylizacji miałam dylemat, czy zrobić ją z butami, czy bez. Ostatecznie została bez..
I trzecia. Kolejna przypadkowa sklejka.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-10-2018 o 17h57)
#566 26-10-2018 o 22h16
Komentarze !
Dasharia - Twoja wiedźma mnie urzekła stylizacja jest po prostu cudowna !
MariaANTONINA - Nie wiem jak to zrobiłaś, ale laleczka na prawdę super wygląda, wszystko pięknie ze sobą połączyłaś
Ygritte - Miss wygląda na prawdę przerażająco akurat na Halloween Super!
Ayako81 - nawet jak to napisała, że robiłaś stylizacje na szybko to wyszły bardzo fajnie
KimKas - Kapłanka wyszła pięknie i to oko na czole
Ellixp - Twojej miss można się na prawdę przestraszyć! szczególnie tego psa kostka!
Serowakanapka - śliczna stylówka a zarazem tajemnicza
Nerra - Wszystkie 3 stylizacje piękne, ale moje serce skradła Krwawa Mery - super wyszła !
I ja wstawiam swoją drugą stylizację. Trochę czerni, niebieskiego i trochę złota tym razem
Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (26-10-2018 o 22h17)
#567 27-10-2018 o 08h36
Trochę komentarzy
A ja przychodzę w sumie z dwoma stylówkami. Pierwsza w sumie robiona sporo przed halloween, trochę w niej już byłam, ale zainspirowana byłam nadchodzącym eventem - w zamyśle miała być to wampirza hrabina/czarodziejka będąca w trakcie magicznego psucia pogody. Przy drugiej zamysłem było przedstawienie niebezpiecznej pani lasu - tej która jednocześnie kusi i morduje każdego, kto odważy się zagrozić jej włościom. Ale z jakiegoś powodu zachowuje dobre relacje ze zwierzyną w swoim lesie - zarówno z tymi żywymi, jak i martwymi.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (27-10-2018 o 10h20)
#568 27-10-2018 o 10h23
komentarze
Mówisz - masz :Pserowakanapka napisał
Saeniver więcej jaskrawych kolorów! Moje oczy pozytywnie łzawią
Stworzyłam Halloweenową wersję Gumi, jednego z moich ulubionych vocaloidów. Kolorki jej bazowych ubranek są dość oczojebne, starałam się je zachować, bo fajnie kontrastują. Happy Halloween!
#570 27-10-2018 o 12h11
Foka10 - Zjawa cudownie przerażająca wyszła ci prze genialnie !
Saeniver - Cudownie kolorowa stylizacja aż mordka mi sie cieszy na jej widok :3
Kharanne - Twoja Pani Lasu piękna i niebezpieczna a te oczy takie przeszywające aah
Na moją prace natchnęły mnie dwie inne piękne prace w Azjatyckim stylu, mam tu na myśli Kim i Serową dzięki wam powstała ta stylizacja, bo piękno waszych jest strasznie zaraźliwe oraz bardzo inspirujące, że nawet nie wiem kiedy udało mi sie tą zrobić, byłam zaskoczona takim nagłym natchnieniem nie powiem .
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (27-10-2018 o 17h47)
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#571 27-10-2018 o 14h08
Kharanne - jedna i druga stylizacja bardzo mi się podoba
Saeniver - Kolorki są piękne i bardzo ciepłe
Foka10 - zjawa jest genialna!
Ayako81 - Super dobrałaś kolorki i strój wyszedł piękny Taka azjatycka czarodziejka
I ja przychodzę z 3 już stylizacją. Coś mnie natchnęło i znowu użyłam zielonego koloru ale tym razem z czarnym Oczywiście musiałam w końcu wykorzystać dynie, która tak bardzo kojarzy się z Halloween
#572 27-10-2018 o 21h16
Przybywam z następną stylizacją Tym razem stworzyłam topielca
Komentarze
Ostatnio zmieniony przez ellixp (27-10-2018 o 21h17)
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#573 28-10-2018 o 00h08
Komentarze
Tyle świetnych stylizacji, aż głupio mi tu teraz wstawiać swoją...
Ja poszłam w klimaty freak show.
Ze stylizacji jestem średnio zadowolona, ale konia z rzędem temu, kto znajdzie dobrze leżącą ozdobę na głowę (a raczej głowy) miss. Cyrk obroni każdy element, nawet motyle XD I te paputki... Ale Nine nie narysowała jeszcze odpowiednich do tej styli butów, także ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (28-10-2018 o 00h16)
#574 28-10-2018 o 00h18
komentarze
#575 28-10-2018 o 00h53
Ile pięknych stylizacji, każda z was zrobiła coś wyjątkowego *u*.
ellixp - Obie style przepiękne, topielica mi trochę przypomina zombiaka xD i ma świetną kolorystykę.
Foka10 - już Ci pisałam, że super. Zjawa jest niesamowita,.
Saeniver - Druga styla jest taka urocza, świetnie połączyłaś kolory. I ten kapelusz, który mi się wogóle nie podoba w Twojej stylce wygląda świetnie. A Twoja personifikacja perfum jest niezwykle uwodzicielska
Kharanne - bardzo podoba mi się Twoja Pani Lasu, ślicznie Ci tło wyszło.
Ygritte - ten demon jest kozacki, czuć niepokój jak się na niego patrzy.
Ayako81 - fajne te stylizacje w azjatyckim stylu, ta fioletowa jest piękna i magiczna.
Dasharia - Twoja wiedźma to najlepsza wiedźma ever. <3 To tło jest idealne.
Pythia - Druga stylizacja od razu mi się skojarzyła z absyntową wróżką, nawet nie musiałam opisu czytać xD. Śliczny makijaż, taki zmysłowy, haha.
KimKas - To trzecie oko świetnie wygląda Ogólnie podoba mi się klimat i kolorystyka tej stylizacji.
agatkaa91 - ładnie i starannie wykonane te czarownice. Fajnie, że używasz takich intensywnych kolorów.
Nerra - przypadkowa sklejka jest bardzo w moim guście <3 I podoba mi się inspiracja krwawą Mery. Może kiedyś sama coś w tym stylu zrobię, bo pomysł świetny.
serowakanapka - piękne kolory, to tło fajnie się komponuje z azjatyckimi ciuszkami.
Ja przychodzę z drugą stylizacją. Moja miss jest starym i zdziczałym mężczyzną, który po wielu latach ciężkiej harówy w końcu stworzył miksturę, dzięki której może przemienić się w bestię.
Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (28-10-2018 o 01h01)