Wasze stylizacje są takie fajne, że wstyd ze swoją się pokazać. Ale co tam, to moja czarownica
Ostatnio zmieniony przez Seite (24-10-2015 o 19h22)
The sky is the limit - your sky, your limit...

Wasze stylizacje są takie fajne, że wstyd ze swoją się pokazać. Ale co tam, to moja czarownica
Ostatnio zmieniony przez Seite (24-10-2015 o 19h22)
Tyle świetnych stylizacji tu wrzuciłyście, że ciężko odnieść się do każdej z nich, ale każda ma swój własny klimat, każda jest unikalna i pomysłowa - jednym słowem kawał dobrej roboty.
Najbardziej zachwyciła mnie zakonnica Dasharia - nie można przejść koło niej obojętnie, od kiedy kilka dni temu zobaczyłam ją na defiladzie, nadal nie mogę wyjść z zachwytu. *.*
To i ja wrzucę tu coś swojego, zwłaszcza, że jestem nawet zadowolona z efektu. ^^
Dziewczyna po złożeniu siebie w ofierze:
Mineo uwielbiam Twoją stylizację. Jest na prawdę godną uwagi i ogromnie jak i przyjemnie się na nią patrzy.
Dash, kocham Twoje obie stylizację. Są takie pełne "życia" XD jeśli mogę tak to nazwać.
Ja również chciałabym pochwalić się stylizacją, którą wszyscy uważają za królika chociaż wcale nim nie jest. Stworzyła tę stołówkę metodą prób i błędów z nadzieją że komuś się spodoba. Poza tym to wcale nie jest królik xD.
Sartani, ja nawet nie pomyślałam, że to królik. xD Bardziej widziałam w tym... No nie wiem, szczura? xD Zęby, oczy... Ale ta stylizacja jest tak walnięta, że po prostu ją pokochałam! <3
Czy ja wiem.
Mi to trochę borsukiem zalatuje XD (le` nigdy nie widziałam borsuka na oczy).
Ale stylizacja warta niejednego złota! *^^^*
O! To teraz ja. Nazwałam to: no dobra to nie ma nazwy. Właściwie naklikałam przypadkowych rzeczy i wyszło coś takiego. Pomysły się mnie nie trzymają w ostatnim czasie. W zasadzie niewiele ma to wspólnego z Halloween...
Ostatnio zmieniony przez Steno (24-10-2015 o 21h50)
Świetny pomysł na wątek Przewinęło się tutaj duużo ciekawych stylizacji. Najbardziej podobały mi się stylizacje Kawajki - każda z nich jest inna i każda jest genialna, zwłaszcza pierwsza i ostatnia, Rebeki7, zwłaszcza żółta - chociaż żółtego nie cierpię, to i tak mnie zachwyciła, Pineapple - wow, co za przepych! piękne kolory i bardzo dużo ciekawych detali.
Ja stworzyłam 4 stylizacje, z których jestem mniej więcej zadowolona, mam pomysły na jeszcze kilka innych, ale potrzebuję elementów od gwiazd
Pythia super stroje, ale pajęczy mnie zachwycił szczególnie Ślicznie dziękuję wszystkim za komplementy, to bardzo cieszy że można się pochwalić swoją pomysłowością, a jeszcze większą przyjemność sprawia mi oglądanie stylizacji innych, bo są tu takie perełki i cuda że wymienianie wszystkiego co mnie powaliło chyba mnie przerasta
Jednak Amara - krwawy ent jest świetny! Qaszka - ta mroczna postać wywołuje u mnie ciarki, jest super i świetnie pasuje do Halloween
Sartani uwielbiam tą stylizację, nie wiem skąd skojarzenie z królikiem, mnie przez ogon przyszła na myśl o dziwo chimera
Seite - mi się Twoja czarownica bardzo podoba. Stylizacja jest pełna, ale nie przeładowana, wszystkie elementy ładnie ze sobą grają, nie widać żadnych niedociągnięć. Ma fajny klimat... no i kolorystyka, bardzo mi się podoba. W końcu coś nie z krwią i czerwienią, albo samą czernią lub bielą
Melanie - nie lubię takich stylizacji, w sensie sama biel czy czerń i krew, ale Twoja jest dość udana. Nie w moim guście, ale ładna. Taka śliczna obłąkana dziewuszka i aż trochę niepokój człowieka bierze, jak na nią patrzy
Sartani - widziałam tą kreację na podium i strasznie mi się spodobała. Jest pełna kolorów i życia, a jednocześnie bardzo creepy. Trzeba albo wrodzonego zmysłu, albo masy pracy, żeby stworzyć coś takiego. Dla mnie to 12/10 w skali superowości. Zdecydowanie zasłużyła na podium
Steno - aaaaaa, jakie to ładne! "To", bo również nie mam głębszego pomysłu na co/kogo może być wystylizowana Twoja miss, ale wygląda przecudnie. Nie jest jakaś bardzo mroczna (no i są kolorki!), ale coś jest w niej takiego złego (może makijaż?). W każdym razie dla mnie super ^^
Pythia - pajęczyca super. Jedna z ładniejszych jakie widziałam. Jest taka elegancka, a zazwyczaj większość idzie w takie creepy. Ta druga kreacja ze spódnicą-klatką mistrzostwo. Bardzo lubię połączenie czerni i takiej butelkowej zieleni, a Tobie udało się stworzyć na tym przecudny strój. Ta trzecia jak dla mnie najmniej spoko, ale to pewnie kwestia tego, że nie przepadam za jednokolorowymi kreacjami. Czwarta znowu piękna. Mroczna królowa zawsze na propsie, bardzo udana
LadyMarmalade88 - obie kreacje niby inne, a ja widzę w nich jakieś takie wspólne punkty zaczepienia. Chyba jakiś Twój insywidualny styl. Dość dużo elementów, ale nie przeładowane, super się ze sobą wszystko zgrywa w przypadku obu stylówek. Uwielbiam obie te spódnice, a ta w drugiej stylizacji właśnie w tym kolorze jest mistrzowska, sama lubię coś z nią układać. Bardzo udane połączenia ^^
A ode mnie coś takiego. Mało halloweenowe, ale co tam. Do stworzenia kreacji zainspirował mnie kapturek, bo od razu przywołał mi na myśl maga, ale po chwili kombinowania oczami wyobraźni zobaczyłam skrytobójczynię. Kreacja inspirowana (raczej dość luźno) Dubhe z "Wojen Świata Wynurzonego", która to właśnie była zabójczynią
Pythia Twoja zielona stylizacja tak mnie zachwyciła, że aż zostawiłam u Ciebie komentarz, a muszę przyznać, że trzy pozostałe w niczym mu nie ustępują - zwłaszcza pajęczyca! Osobiście uwielbiam troszkę bardziej eleganckie, czy klasyczne stylizacje, więc Twoja Halloween'owa twórczość bardzo trafia w mój gust ♥
LadyMarmalade88 bardzo podoba mi się kolorystyczna spójność i bogactwo stylizacji. Nie jest to co prawda ten level przepchania, który jedni (jak ja) kochają, a drudzy za nim nie przepadają, dlatego sądzę, że Twoje stylizacje przypadną do gustu większości użytkowniczek ^^
Shillo nie musiałam czytać opisu, aby domyślić się, kogo przedstawia Twoja stylizacja - od razu rozpoznałam w niej skrytobójczynię. Mimo niezbyt dużej ilości elementów w stylizacji nie jest pusto, a nawet wręcz przeciwnie - świetna praca ^^
Sama tworzę niezbyt Halloweenowe stylizacje, ale kij z tym XD Skoro prawie wszystkie elementy są eventowe, to uznajmy, że się liczy XD
Ciężko mi jest jakoś opisać tę stylizację, ale w mojej głowie jawi się jako coś na wzór "uwięzionego wiatru", czyli władcy ptaków, który został przez nie zniewolony - nie wiem, czy to w ogóle ma sens i czy da się to zrozumieć XD
Tutaj chyba jeszcze ciężej jest mi coś napisać. Niby tworząc ją myślałam o królowej lub damie, która nocą przemierza zamkowe korytarze spiskując przeciwko swojemu mężowi, którego pragnie uśmiercić, ale pewnie wyszło jak wyszło XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (25-10-2015 o 13h53)
Jeju, dziewczyny, jestem zachwycona! Gdybym miała opisywać znowu każdą stylizację, zajęłobyto kilometr długości! Zachwyciła mnie jednakże najbardziej zakonnica Dasharii i (jak dla mnie) clown Sartani! Cuda!
Więc przybywam ze swoją stylizacją! Nie mam w zasadzie co tu opisywać, po prostu taka przemyślana zlepka czarnych ubrań .
Iremi, czym by nie była ta pierwsza stylizacja... wygląda obłędnie, przyjemnie się patrzy.
Pythia, podobają mi się trzy pierwsze stylizacje spośród Twoich. Dodatki dobrałaś w taki sposób, że trudno oderwać wzrok od tych trzech panienek.
Sartani, jak tak patrzę na to Twoje... "coś" (), to na myśl przychodzi mi jakaś taka mroczniejsza wersja Alicji w Krainie Czarów... co poradzić, mordka królika robi swoje.
To i ja się pokarzę... zainspirowana kapturem od darmowej gwiazdy, zrobiłam TO:
O matko sałatko. Tylu pięknych stylizacji jeszcze nie widziałam *.*
No to teraz tak... W sumie to nie wiem co to jest, ani jak to nazwać, jednak jestem z tej stylizacji w miarę zadowolona
Link do zewnętrznego obrazka
Haha Shiawase, widze ze obie wpadlysmy na pomysl dowalenia tych swiecacych oczu do kaptura Sie az prosi o to.
Szalenie podoba mi sie ten watek! Mozna zobaczyc jak rozne pomysly maja graczki podczas eventow. Jestem bardzo za Ale powiem Wam dziewczyny, ze tak dobrego i kreatywnego Halloween to jeszcze chyba na MF nie bylo ;]
Ja odkrylam, ze twarzy mojej Miss chyba dluuuuuugo nie bedzie widac teraz XD
W inspirowanych dalam pajecza wersje Karmazynowego Krola z serii ksiazek Mroczna Wieza Stephena Kinga, teraz tutaj dodam jego wersje ludzka
Demon byl obowiazkiem po otrzymaniu tych lap i kapturka
Wszystkie stylizacje są super! Z tych przedstawionych dotychczas najbardziej podobają mi się: Sartani, Pythia i Foxglove.
Sartani, Twój psychodeliczny stworek urzekł mnie już wcześniej. Nie widziałam jeszcze tak dziwacznej i tak słodko-niepokojącej kreatury!
Stylizacje Pythii już od początku eventu zwalają z nóg, ale ta czarno-fioletowa pajęczyca jest nie do przebicia - żadne użycie pajęczego odwłoka nie było tak dobre. Podniosłaś poprzeczkę bardzo wysoko.
Fox, Twój demon po prostu zmiażdżył system. Te oczy, ten uśmiech, te kruki... wszystko idealne dobrane. Nine nie narysowałaby tego lepiej. ^^
To i ja się pochwalę nowością - dziką wiedźmą z północy. Inspirowana krainą, którą kiedyś stworzyłam i którą muszę jeszcze dopracować. ^^
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (25-10-2015 o 16h17)
Jak ja kocham Halloween! Tyle tu pięknych kreacji a co jedna to wspanialsza ^^
Foxglove, Twój czarny Demon to istna perełka! Świetnie połączyłaś elementy w spójną całość. Chylę czoła.
Dasharia, wprowadziłaś klimat, którego bardzo mi brakowało gdy przeglądałam tegoroczną defiladę. Północ to idealny rejon dla wiedźm
Ja, jak to ja, chciałam stworzyć coś mrocznego a wyszło mi jak zwykle coś pół żartem pół serio. Upiór uwolniony rozbiciem lustra, w którym był zaklęty od wieków:
Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (25-10-2015 o 16h51)
Foxglove, Kramazynowy Król wyszedł Ci świetnie, ale ten Demon... że tak powiem "rozwalił system". Mam chyba jednak trochę zwichrzony umysł, bo gdy tylko zobaczyłam Twoją stylizację od razu zaczęłam szukać w pamięci czy czegoś podobnego nie widziałam w jakiejś grze. I jakoś tak mi zeszło na okładki płyt zespołu Disturbed i często pojawiającego się na nich "Guy-a". Pewnie przez te świecące oczy i zęby na wierzchu
Dasharia, pozostając w klimacie gier komputerowych Twoja postać świetnie wpasowałaby się w realia Skyrima - szczególnie u renegatów Wszystko fajnie współgra, fajna kolorystyka i świetnie oddany "klimat północy"
Dessdemona, białe oczy chyba nigdy mi się nie znudzą. Fajnie dobrane dodatki i zamysł. Mina miss zdaje się mówić "o, chyba widzę przekąskę" - w końcu tyle lat na głodzie
Ja za to przyszłam ze zlepkiem najnowszych ubrań z gwiazd, które (przynajmniej według mnie) stworzyły coś na kształt smoczej pani.
O cholera.
Dziewczyny, i TAKIE stylizacje powinny pojawiać się na defiladzie, żebym miała na kogo głosować. Durny system defilady jest durny. Trudno. Przynajmniej tutaj mogę sobie popodziwiać kreatywność i skill na najwyższym poziomie. Wszystkie stylizacje są przecudne, ale moje serce najbardziej skradła czarownica z północy Dasharii - piękna, niesamowicie spójna stylizacja.
A ja tymczasem przypełzłam z jedną stylizacją starą (ależ staroć, ma kilka dni...) i jedną nową.
1) Oto bezimienne Sidhe, jedna z Tuatha Dé Danann, która wyszła z podziemi, aby świętować Samhain.
2) Siedzę i prawie płaczę ze szczęścia. Dzięki tegorocznej wycieczce do KH, mogłam dopracować moją stylizację inspirowaną Najwyższą Kapłanką z filmu "Mgły Avalonu" (w tej roli Anjelica Huston). Księżyc, mgła i kamienny krąg, tego mi właśnie było trzeba ;____;
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (26-10-2015 o 19h31)
Des, ta demonica wygląda groźnie. ;O Kurczę, wszystko do siebie pasuje, do tego ten efekt ombre. ^^
Khar, dobra robota, miss wygląda naprawdę ciekawie! <3 Podoba mi się to połączenie czerni z czerwienią. :3
Saniver obie twoje stylizacje są bardzo interesujące. ^^ Świetne pomysły na wykorzystanie tego kamiennego kręgu!
Robiąc stylizację na angielskiej wpadłam na ten cudowny miecz od Nazgula. <3 Miałam na sobie akurat tę fryzurę, jakiej użyłam teraz i kaptur, więc od razu przyszedł mi do głowy anioł śmierci! <3
Majerankowa TEN ANIOŁ ŚMIERCI! Jest przerażający, ta spódnica genialnie pasuje to tych łap, a czarna aureola z włosów to świetny pomysł <3
Saeniver strasznie podoba mi się Twoja kapłanka, jest elegancka i magiczna, kojarzy mi się z eterycznym elfem. Nieprzesadzona, na pozór prosta, ale przyciągająca oko. Piękna!
Mi za to strasznie spodobała się pomarańczowa wersja stroju nazgula, dlatego wykorzystałam nakrycie głowy i te łapy do stworzenia ożywionego posągu bez twarzy. W ogóle strasznie podoba mi się to nakrycie głowy!
Dessdemona, lubię takie stylizacje, które przy okazji "opowiadają" historie, a Twój uwolniony z lustra demon jest świetnym przykładem takiej właśnie stylizacji. Wyszedł Ci bombowo!
Kharanne, ta władczyni smoków wygląda jak żywcem wyjęta z powieści fantasy - aż mam ochotę wymyślić historię z taką postacią w tle! I kto wie, może wymyślę...
Saeniver, obie stylówki są WOOOAAAAAAH! Na druidkę nie mogę się napatrzeć, druga zaś ma niesamowity klimacik!
Majerankowa - po takim aniele śmierci nikt nie wysmaży niczego lepszego w kategorii mrocznych aniołów, więc nawet nie ma co próbować. xD Jest idealny, mroczny i niesamowicie majestatyczny!
Hildee, również urzekająca stylizacja. Coś takiego mogłoby pilnować wejścia do nawiedzonego zamku... Super!
Nie mogłam się powstrzymać - tylko zobaczyłam te laleczki i już wiedziałam, jaką stylizację z nimi stworzę. xD Przedstawiam Wam opętane laleczki!
Foxglove, prześwietne stylizacje wprost przerażające. Czarny demon powala <:
Dasharia, świetne wykorzystanie tej nowej laleczki oraz sam pomysł za przebranie się za nie, bardzo mi się podoba
Majerankowa, genialny anioł śmierci nic tylko patrzeć i podziwiać
Oto i mój wilczek w stroju babci:
Majerankowa to jest aż nienormalne, że robisz aż tak dobre stylizacje. Lecz się!
Hildee jest świetnie! Kolory i w ogóle, a od ramion w górę to już powala.
A ja przychodzę ze smokami. I żeby nie było, że Sentis to tylko na czarno się ubiera, to dla odmiany jest biało XD