Jako iż twój strój się nie zmienił, dalej sądzę iż lato.
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! "
Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 69
Jako iż twój strój się nie zmienił, dalej sądzę iż lato.
Wiosna. Kolorystyka Twojej stylizacji kojarzy mi się z florą, która wraca do życia po mroźnej zimie.
Zima bez śniegu. Twój strój kojarzy mi się z polami gdzie czasem zauważy się brudny śnieg.
Twoja miss kojarzy mi się z jesienią, ponieważ ma typowo halloweenowy makijaż.
Twoja miss kojarzy mi się z latem, bo zajeżdża słodziuchnym kiczem, a lato = kiczowate festyny i Lato Agatowe w mojej dziurze, które jeszcze bardziej kojarzy mi się z twoją miss niżeli z latem, bo prawie zawsze jest wtedy przynajmniej jeden koncert disko polo i nie polecam, bo tak głośny że normalnie nawet u mnie w domu słychać, gdzie ja mam co najmniej pół godziny drogi pieszkiem do rynku, i takie też fu, bo w nocy auta przez te trzy dni normalnie ZIUUUUM ZIUM i spać się nie da normalnie, zwłaszcza kiedy tak jak ja się mieszka przy ulicy, no ale w każdym razie zawsze wtedy jest na straganach BAAARDZO dużo wszelakiego kiczu, i ostatnio były tam też takie zabawkowe zombiepieski, im się oczka świeciły i tak żąłośnie szczekały mechanicznym głosem że jezuuu XDDD i jeszcze tak żałośnie próbowały się wydostać z tej miski w której były i jezuuu wyglądały no normalnie jak małe zombie XDDDD W każdym razie miały sierść jak włosy twojej miss, Espesiu i stąd ta opowieść no XDDDD
W zasadzie to mam podobne odczucia- lato. Torebka zakupiona na straganie z pamiątkami i masa tatuaży z chipsów, tudzież zrobionych henną gdzieś na jakimś luźnym stoisku. Ponadto kapelusz słomkowy, który raczej nosi się latem, no chyba że jest się takim np. Luffy'm, ale to już inna historia :v
jakoś kojarzy mi się z przejściem lata w jesień, ale z drugiej strony z suchą zimą, właśnie przez kolorystykę
Wiosna /Lato ze względu na kolorystykę i kwiaty w tle, których jest dużo w tej porze roku.
Twoja miss kojarzy mi się z jesienią. Dokładnie nie wiem czemu... Może przez te ciemne odcienie czerwieni i zieleni jak spadające liście.
Zima, ciemne kolory, smutna buzia miss i ten szkielet kojarzą mi się z zamieraniem roślin o tej porze roku.
Lato, zdecydowanie! Ta czerwień i płomienie mogą się kojarzyć jedynie z żarem panującym podczas letnich dni.
Ostatnio zmieniony przez Sadist (03-06-2018 o 21h05)
Lato, kolory kojarzą mi się z kwiatami, których jest pełno o tej porze roku. No i z samą stylą, bo podpatrzyłam w internetach, że rewolucja francuska rozpoczeła się w lipcu, więc pasuje idealnie
Jak już wcześniej ktoś ocenił... Lato! Te płomienie kojarzą mi się z wczorajszą temperaturą i słońcem.
Sądzę, iż wiosna zważywszy na motyw zieleni i kwiatów.
Wiosna. Ta zieleń zwiastuje początek wiosny, a do tego jeszcze te drzewne ludziki.
Ostatnio zmieniony przez kasia1152 (09-06-2018 o 14h53)
Zima. Dużo bieli = śnieg = zima
Lato - taka mieszanka kolorów kojarzy mi się z ogrodami pełnymi różnych kwiatów.
Zdecydowanie jesień. Kolorowe liście, brązy, pomarańcze i szarości.
Tutaj przemawia do nie wiosna, ze względu na kwitnące kwiaty wiśni~!
Według mnie jesień- ten płaszczyk na chłodniejsze dni robi takie wrażenie.
Zima, ta dosyć "złowieszcza" stylizacja pokazuje jakie mrozy dla nas szykuje
Kojarzy mi się z latem. Jest wodny klimat, a o tej porze roku można się kąpać w jeziorze / morzu. No i księżyc + gwiazdy. W sierpniu najlepiej siebie je obserwuje.
Twoja stylizacja kojarzy mi się z jesienią. Zapewne przez kolor włosów twojej miss przypisywany wg mnie do jesieni.
Ostatnio zmieniony przez kasia1152 (27-07-2018 o 11h03)
Raczej wiosna. Róż i kwiaty w włosach przypominają mi wiosenne kwiaty.
Kojarzy mi się z zimą przez przewagę koloru białego w stylizacji, który jest kolorem śniegu (: