Zdecydowanie lato że względu na egzotyczne papugi i wodę w tle.
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! "
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 69
Zdecydowanie lato że względu na egzotyczne papugi i wodę w tle.
Powiedziałabym, że jesień ze względu na taką kolorystykę.
Wiosna ponieważ masz dużo kolorów jest drzewo,motyle i kwiaty
Kojarzy mi się z latem. Miss ma ubrania w jasnych kolorach, które często nosi się latem. Jest też morskie stworzenie i woda, a wiadomo,ze latem chodzi się nad morze.
Twoja miss przypomina mi wiosnę. Że względu na zielone drzewo w tle i resztę akcentów w kolorze zieleni.
Twoja miss kojarzy mi się z jesienią. Cała stylizacja (nawet karnacja! ) utrzymana jest w typowo jesiennych kolorach - brąz, pomarańcz i złoty.
Raczej zima. Kominek przypomina mi taką atmosferę zimowych wieczorów, a ubranie twojej miss jest koloru niebieskiego, z którym kojarzy się zima. ^.^
Jesień ponieważ są ponure kolory kojarzy mi się z liśćmi na drzewie.
A liście w taką porę roku są złote,pomarańczowe i ponure.
Ciężko powiedzieć, ale wydaje mi się, że Twoja miss najbardziej pasuje do Zimy. Jest ubrana w większości na czarno a wiadomo, że zimą szybko robi się ciemno. No i te białe akcenty sugerujące na śnieg xDD.
Wiosna - jasne kolory jak na początku życia i zmienna pogoda w tle (w marcu jak w garcu, kwiecień plecień itp.), to jednoznacznie kojarzy się mojej migrenie z wiosną, a moja migrena nigdy się nie myli ;-;
No myślę, że zima. Biały kolor kojarzy się ze śniegiem /snieżycą i ogólnie mogłabym powiedzieć, że Twoja styla to taka mroźna i bezwzględna Pani Zima xD. A czerwony kolor to tak trochę święta bożonarodzeniowe.
Raczej... Lato. Twoja miss jest ubrana dosyć przewiewnie, a w tle widać wodę, która jest nieodzownym symbolem lata.
Raczej jesień. Kolor te kolory, szczególnie kolor brązowy, kojarzą mi się ewidentnie z jesienią.
Zimna, ponieważ kolorystyka kojarzy mi się ze śmiercią a w zimie wszystko obumiera.
Przełom zimy i wiosny, ale bardziej stronę zimy. Zima, ze względu na biały strój i chłodny makijaż, a ta wiosna to mi się w tym zielonym dymku wciska
Wiosna/Lato. Miss ma dosyć intensywne kolory co kojarzy mi się z kwiatami w ogrodach, które pięknie wyglądają o tej porze roku.
Początek wiosny, ponieważ białe elementy są tak jakby symbolem zimy, a ten zielony akcent to małe listki wyrastające spod śniegu.
Raczej wiosna gdyż kolor fioletowy kojaży mi się z kwitnącym bzem, a różowy z kwiatem wiśni.
Zdecydowanie wiosna ponieważ dominuje kolor zielony
Jesień ciemne barwy i czuć lekki chłód
Serfi Lato ponieważ w tle jest fontanna i miss ma czerwoną zwiewną sukienkę z rozcięciem na nodzę
Jak dla mnie to koniec lata. Taki trochę nostalgiczny nastrój i miss w roli lata gra pożegnalną pieśń xD.
Moim zdaniem - lato. Gwieździsty motyw kojarzy mi się z letnimi wieczorami... Często temperatura o tej porze sprzyja oglądaniu gwiazd.
Wiosna - dużo zieleni, co jest bardzo charakterystyczne dla tej pory roku.