KlaraM, Twoja miss jednoznacznie kojarzy mi się z latem, ponieważ jest lekko ubrana i ma na sobie odcień wody, która kojarzy mi się z lazurowym wybrzeżem, a to z kolei z wakacjami.
take me somewhere nice
Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 69
KlaraM, Twoja miss jednoznacznie kojarzy mi się z latem, ponieważ jest lekko ubrana i ma na sobie odcień wody, która kojarzy mi się z lazurowym wybrzeżem, a to z kolei z wakacjami.
twoja miss kojarzy mi się z przedwiośniem. Jest ubrana w gruby sweter, ma rozwiane włosy i chyba boli ją gardło i płacze z tego powodu.
Twoja miss kojarzy mi się z wiosną. Wskazują na to nie za długi rękaw i grube, kryjące rajstopy + botki.
Hmmm... Ja jestem zdania że jednak zima. Skojarzył mi się od razu czarny asfalt i ten zielony przypomina mi jakieś drzewa iglaste otaczejące ja zewnątrz
Zima - twoja Miss skojarzyła mi się z nocą, a noc w zimie szybko zapada. Poza tym ta mgła czy coś za Miss przypomina mi te brudne plamy z drogi na śniegu.
Lato, bo ognista stlizacja, a jak wiadomo; często są w lato upały.
Jesień, bo ten odcień zieleni płaszczyku strasznie mi się z tą porą roku kojarzy.
Ostatnio zmieniony przez tini778 (12-06-2017 o 20h30)
Zima - z prostego powodu, którym jest biała kolorystyka stylizacji
Jesień - ogniste barwy przypominają mi płomienne liście.
Może też być późne lato, kiedy wieczorne słońce daje podobne, pomarańczowo-czerwone zabarwienie.
Przedwiośnie - połączenie kolorów skojarzyło mi się z pierwszymi słonecznymi dniami, kiedy śnieg jeszcze leży na ziemi ale jest już na tyle ciepło, że można posiedzieć z przyjemnością na dworze.
Twoja miss kojarzy mi się z zimą z powodu niebieskiej kolorystyki całej postaci. Uroczy uśmiech kojarzy mi się z Jackiem Frostem, duszkiem zabaw zimowych- miss wygląda jakby chciała niespodziewanie rzucić w kogoś śnieżką. Ponadto gwiazdka na klatce piersiowej przywodzi na myśl Pierwszą Gwiazdkę na Boże Narodzenie
Zdecydowanie zima.
Przeważnie widzę u Ciebie niebieski, czarny, biały i trochę szarości. Te kolory najbardziej kojarzą mi się z tą porą roku.
Twoja miss kojarzy mi się z latem. Ma mało ciuchów na sobie a ptaki i małpka kojarzą mi się dodatkowo z jakimś ciepłym, tropikalnym miejscem.
Jesień, ta fioletowa chmura wokół Twojej Miss w pierwszej kolejności skojarzyła mi się ze spadającymi liśćmi.
Szczerze mówiąc nie wiem, mogłabym to najbliżej przypisać do srogiej zimy, podczas nocnej zamieci, z powodu czerni i białych dodatków na ubranku.
Oczywiście, że zima; Twoja miss ubrana jest w niebieski kolor, nazwa stylizacji mówi o zimie i na pierwszy rzut oka widać, że to duch zimy.
Lato. Pewnie przez te krótkie spodnie oraz taki odważny styl, który bardzo kojarzy mi się z wakacjami.
Trudno powiedzieć,ale chyba lato. Kreacja przypomina ślubną, a pary najczęściej łączą się węzłem małżeńskim właśnie latem. (=
Zima. Jest świątecznie, są prezenty, a wiadomo, że Boże Narodzenie jest zimą ^^.
Zdecydowanie zima. Jest klimacik. Choinka, sweterek, kocyk... nie ma co pisać, zima i koniec xd
Zima na sto procent. Twoja misska przypomina słodkiego elfa, pomocnika Mikołaja, wiec odpowiedź nasuwa się sama (; W dodatku ten pierniczek...
Twoja miss przypomina mi jesień. Jest to spowodowane kolorystyką twojego stroju. Ta czerwień przypomina mi jesienne liście.
Jesień przez wzgląd na kolorystykę i dobór elementów.