Ban, bo zaczęłam od grzecznie, a potem straciłam cierpliwość xD
I nie karma, a po prostu idioci xD Karma dotyka tylko ludzi, którzy w nią wierzą, ja wierzę w co innego xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 158 159 160 161 162 ... 200
Ban, bo zaczęłam od grzecznie, a potem straciłam cierpliwość xD
I nie karma, a po prostu idioci xD Karma dotyka tylko ludzi, którzy w nią wierzą, ja wierzę w co innego xD
Ban, bo w co wierzysz Fro? Chętnie bym przeszperała neta i poczytała. xD
Hehe, jak dobrze, że nie miałam z nimi do czynienia. <3
Ban, bo jestem głodna. ;_;
Skaju, napisałam, że nie musisz sobie ustawiać tej sygny/avatara/czegokolwiek, możesz to zupełnie olać, tylko to odbierz, chyba że chcesz, żeby ktoś ukradł. xD A skoro nie musisz ustawiać, to możesz sobie wziąć coś tylko po to, żebym się pobawiła. XD
Ban, bo musiałabym mieć pngsa. </3
Znaki jako małpy. XDD
Ban, bo lew fajnie tańczy. xDD
Skaju, ciekawe renderki można znaleźć na deviancie. xD
Ban, bo jest jakaś wyszukiwarka na png?
Samotne Walentynki:
Bliźniak
Lew
Waga
Ban, bo chyba można w google w ustawieniach wyszukiwania zaznaczyć png, ale nie pamiętam.
Ban, bo w googlach pamiętam, a na dA dopisałam png i nic ciekawego nie znalazłam.
Ban, bo możesz też wpisać render, ale to też czasem słabe wyniki daje.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo Skaju, nie wierzę w konkretną religię, więc ciężko będzie Ci znaleźć coś w necie XD Możesz Seci zapytać w co wierzę, ciekawe, ile ogarnęła i zapamiętała, nawet jeśli jej się nie podoba, w co wierzę XDDD
Skończyłam Lebenslauf i wysłałam lektorce, więc został mi tylko do ogarnięcia kolos z mikro przez weekend xD
Ban, bo taka jedna dziewczyna uznała, że prolog mojego ff o Exo jest za>ciach<isty. <3
Ban, bo śliczne rendery.
Według mnie to wszystko składa się na jedno, jest zbyt wiele podobieństw w religiach by tego nie zauważyć.
Bliźnięta i Strzelec, Fro & Iryś. XDD Bliźnięta to młodsze.
A to powinna być Justyna i Gośka ♥
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-05-2015 o 17h49)
Ban, bo jaka Justyna i Gośka?
Ban, bo moje siostry. xD
Lawrence? xD
Nawet Koreańcy są
Ban, bo siostry Skaja, o ile się nie mylę
Ban, bo się nie pomyliłam, ale mnie wyprzedzono xDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-05-2015 o 17h57)
Ban, bo od razu mi wyświetliło Twoją wiadomość. xD
Wiadomo Gośka to ta mniejsza.
Ban, bo synchron taki piękny ♥
Ban, bo się śmieję z pijanych znaków. xD
Ban, bo nie czaję tła od Kunegundy. </3 Trudno coś zrobić jak masz na tle jakąś lasię i do tego render. D: Gdzie ja mam napis walnąć?
Ban, bo możesz mi to pokazać.
Ban, bo możesz sobie wejść do mojego warsztatu i zobaczyć. xD
A właśnie, muszę ją do kolejki dopisać.
Ban, bo poddaje się, nie wiem xD.
Ban, bo do tego jak chcę zmniejszyć do wymiarów jakie ona chce, to muszę to spłaszczyć, jeśli nie chcę odciąć połowy tej laski, a spłaszczone wygląda źle.
Ban, bo ja pewnie bym render odwróciła i dała pod rękę lasi. A całość wrzucić na tło z gradientem biało-żółtym (jak na obrazku) i wtopić rogi po pomniejszeniu. Brushami możesz dodatkowo jakieś fifirifi porobić, ale nie trzeba. ;D
*Fro profesjonalista XD*
(Ciekawe, czy ktoś ogarnia, o co mi chodzi XDDD)
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-05-2015 o 18h48)
Ban, bo właśnie miałam proponować Twoją pomoc Ziołu xD