Ban, bo żeby pójść na plac zabaw musiałabym się ubrać, chyba mi się nie chce XD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 200
Ban, bo żeby pójść na plac zabaw musiałabym się ubrać, chyba mi się nie chce XD
Ban, bo nadal nie odpisała. :x
Ban, bo jak Ci się nudzi to zrób, najwyżej będziesz miała potem jeszcze zajęcie xDD
Ban, bo najgorsze jest to, że picmonkey nie może zapisać wersji roboczej, którą mogłabym jutro edytować. :x
Ban, bo kocham mojego Photoshopa i tatusia, który mi go wgrał, jeszcze bardziej, kiedy słyszę, jak ludzie użerają się z innymi programami ♥
Ban, bo lol, nie lubię jak ludzie dają mi >ciachnięty< obrazek i każą coś z nim zrobić. Nie będę się użerać z takimi zamówieniami. xD Bo co z tego, że mogłabym znaleźć coś sama, hehe.
W sumie to oni zamawiają. Czy poszłabyś do restauracji, poprosiła o coś i stwierdziła, że jeśli nie ma, to w sumie może być coś innego, a kucharz ma się głowić co przyrządzić?
Ban, bo ja zazwyczaj nie wiem, co zamówić w restauracji, więc najchętniej od razu zrzuciłabym to na kucharza XDDD
Właśnie obczaiłam te zamówienia i śmiechłam XD Jak z takich małych obrazków zrobić tła, lel. Jeszcze to drzewo to można przerobić (chociaż się nie powinno, skoro jest ten znak wodny czy jak się to nazywa), ale z małego obrazka nic się nie zrobi. Przecież w Googlach można nastawić duży rozmiar i spox.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-05-2015 o 21h18)
Ban, bo właśnie wiem. :x W ogóle mnie nie szanują, no kurka.
Nie będę obrabiać tego drzewka, jeszcze mnie ktoś dopadnie. XDDD
Ban, bo ja to bym dopisała, że tła mają być w wielkości minimum ileś tam na ileś tam pikseli (np. nie mniejsze niż wielkość sygnatury albo wielkość sygnatury + 200 pikseli zapasu) i spokój xD
Ban, bo sęk w tym, że one to powiększają i na początku wszystko wydaje się być ok, tylko rozpikeslizowane, ale potem klikasz ctrl + 0 i wychodzi ci nie tło, tylko avatar. :x
Ban, bo (ja tak nie na temat xD) skończyłam czytać książkę, w której na sam koniec okazuje się, że gościu jest sam swoim ojcem, ożenił się ze swoją matką, i jest większością postaci męskich (często tylko wspomnianych) w tej książce. Które na pozór wydają się być całkiem różnymi. xD Aha, no i sam siebie zabił, myśląc, że gościu, którego nieświadomie zabija, to nie on, tylko ktoś inny. xD
Ban, bo obrazek 200x200 powiększony do 400x400 nigdy nie będzie wyglądał dobrze xDD
Ban, bo czytałam kiedyś podobnego typu książkę XDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-05-2015 o 21h33)
Ban, bo schizowe. XDDD Co to za książka? xDD
Albo w sumie, skoro już znam zakończenie, to nie opłaca mi się czytać. ;_; I will kill you, Ananasie. ;_;
Ban, bo nabiłyście dwie strony jak mnie nie było, tyle do czytania. xD
Ban, bo szczerze mówiąc nie mam ochoty szukać tła do tej pierwszej sygnaturki dla kuckowej. Czy tak trudno sprawdzić, jaką obrazek ma wielkość? Napiszę do niej, niech sobie sama szuka...
Ban, bo nawet nie zaglądam na grafiki, z których masz coś zrobić.
I *nadrabia stare bany* mi by nie przeszkadzało, gdyby ktoś odwalał robotę za mnie, a plac z asfaltowym boiskiem, bramkami, siatką i koszem mam przed domem. Zapro w wakacje pogramy sobie w siatkę w nocy. xD
BAN, BO W SIATKĘ W NOCY ZAWSZE ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Teraz masz przekichane, WBIJĘ ♥ ♥ ♥ ♥
Ban, bo wszystko tylko nie siatka. Badminton to jedyna love w sporcie.
Ban, bo szukaj lotki* w nocy. xD
Aż poszłam się zapytać na dół odnośnie boiska.
Co z tego, że w siatkę ostatnio grałam w podstawówce. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-05-2015 o 21h59)
Ban, bo obydwie nowe gwiazdki za pierwszym, tyle wygrać
Ban, bo ja bym nie musiała szukać, ten kto wywala szuka, a ja jestem za dobra na wywalanie ♥
Ban, bo ja chyba za 2 i 4, nie jest źle XDDD
Skaju, ja ostatnio grałam 3 miesiące temu po dwóch latach przerwy, bo leczyłam kolana xDD A kiedyś grałam po kilka razy w tygodniu po kilka godzin xDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-05-2015 o 22h00)
Ban, bo z takimi sportowcami bym musiała siedzieć na ławce. </3
Ban, bo lol, jacy sportowcy XDDD Chore kolana = zabita wytrzymałość XD Ale na ergometrze 3 kilometry w 14 minut zrobiłam, HELL YEAH ♥
Ban, bo Skaju = 0 sportu, poddałabym się po minucie. xD Pierwsza dziedzina, w której mogłybyśmy być w jednej drużynie. XDD
Ban, bo brawo Froza ;P