Ban, bo nie poszłam do szkoły, bo jestem chora, ale po karmę dla kota już musiałam iść. xD

Strony : 1 ... 157 158 159 160 161 ... 200
Ban, bo nie poszłam do szkoły, bo jestem chora, ale po karmę dla kota już musiałam iść. xD
Ban, bo co za lipa, Thor za 10 tą próbą. Średnia 6.
Ban, bo ja miałam za 10 Sandie, Thorn mi się zrobił za 4. ^^
Ban, bo właśnie przekroczyłam 2 mln MN.
Ban, bo ja przekroczyłam to już wcześniej. <3 Aż ci rzucę wyzwanie. xD
Ban, bo jeszcze trochę różnicy między nami jest xD, ciągle żałuję, że ponad rok siedziałam na poziomie z Leo.
Nie mam jeszcze MN z wycieczek, w Kenii i Chinach żadnej misji nie przeszłam, w Halloween do 19-stej, a Świątecznej do 20-stej.
Ban, bo Halloween mam całość, tak samo jak Steampunk. Nie pamiętam jak ze świąteczną... :<
Ban,bo cześć wszystkim.
Ban, bo ja jedynie Steampunk przeszłam całość, Fro zrobiła do 9-tej, więc nie musiałam marnować MM na zbędne rzeczy i udało się zrobić spis pierwszego dnia. xD
Ban, bo hej.
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-05-2015 o 14h57)
Ban, bo dlaczego ja mam zawsze jakieś masakryczne podopieczne? T^T
Ban, bo pewnie nie czytają pierwszego posta. xD Żółtodziobowatość. </3
Ban, bo pewnie widzą "o, wszyscy piszą, że się zgłaszają, to ja też, co z tego, że nie wiem do czego!"
Kiedyś się zgłoszą na dawcę nerek, zobaczysz. XD
Ban, bo powstrzymaj je. xD Ja lubię takie nieogarnięcie. <3
Ban, bo napisałam już do Jess, że moja podopieczna nie chce nią być. T^T
Jeszcze ani razu nie dostałam jakiejś normalnej podopiecznej, same trolle albo umysłowe 9 latki. T^T
Ban, bo jaki to był wątek?
Ja na priv dostaję konkretne pytania, ale nie miałam przyjemności z trollami. xD
Ban, bo w jakim sensie jaki wątek? xD Akcja zapoznawczo-pomocnicza w dziale poplotkujmy o grze.
Ban, bo właśnie o to mi chodziło. ^^
Ban, bo do mnie nikt nie pisze z pytaniami, nie jestem wystarczającym autorytetem. :<
Ban, bo mi zadają zupełnie zwykłe pytania w stylu jak dodać avatar, obrazek do wiadomości, linki do blogów o mf. Podstawy z podstaw. xD
Ban, bo mi nawet takich nie zadają. Zupełnie jakbym miała zablokowaną skrzynkę albo coś.
Ban, bo zbliżałabym się do 4 mln MN, gdyby mi nie zabrały chamy, więc nie pisz mi tu Skaju o dwóch!!!111oneoneone xDDDDDD
Hehe, hehe, ban, bo najwyraźniej za słabo walczyłaś. Trzeba inteligentnie, a nie wyzywać od idiotów.
Ban, bo Zioło, pewnie "mijasz się" z nowicjuszkami. xD
KARMA FRO. </333 Hehe. XDD
Ban, bo tak bardzo mi się nudzi, tak bardzo bym zrobiła sygnę. </3
Ban, bo dałabym się Tobie wyżyć artystycznie, ale zwykle sama wymyślam sygny pod wpływem chwili. xD