Często ją słyszę w radiu. Fajna, chwytliwa piosenka. :> 7/10
~
Strony : 1 ... 87 88 89 90 91 ... 99
Często ją słyszę w radiu. Fajna, chwytliwa piosenka. :> 7/10
Znam ten kawałek i powiem tak :3
Kompletnie nie moje rytmy i samo w sobie to trochę mnie męczy ale wokal jest tak niesamowity, że nie dam mniej jak 8/10 :3
Męczenia ciąg dalszy XD
Zaskoczyłaś mnie, bo to całkiem fajne, popowe rytmy. 9/10
Ło matko Mineło się spodobało coś Vocaloidowego! Haha cud XD!
Na początku uszy mnie bolały, bo nie lubię dudnienia (umcy, umcy) ale jak wlazł wokal to TAK mi dziad wpadł w ucho, że nie wiem jak to nawet określić. Raczej będę dzisiaj to molestować więc byłabym hipokrytą gdybym dała mniej niż 10/10 :3
Dam dla odmiany coś bardziej dla normalnych XDDD
Oryginału wykonywanego przez Shakirę nie lubię za bardzo, przez co z początku byłam nastawiona sceptycznie, jednak muszę stwierdzić po przesłuchaniu tego iż jest ekstra
10/10
Powiem, że bardzo przyjemnie się słuchało. Akurat mam nastrój an coś spokojniejszego (innego niż metal XD), a głos wokalisty jest naprawdę fajny, zdecydowanie wrzucę na playlistę. 10/10
Po oglądaniu filmu jestem zakochana w soundstrackach, więc będę spamować ;w;
Bardzo fajna piosenka, nic dziwnego, że jest w soundtracku, przyjemnie się słuchało, a melodia od razu mi się spodobała. Głos wokalistki też jest fajny, chociaż czasami coś mi w nim zawadzało 9/10
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-06-2016 o 20h53)
Moje uszy nie przepadają za niemieckimi piosenkami, przez dziadka który słucha niemieckich szlagierów. Muszę jednak przyznać że przebrnęłam przez całą piosenkę i nie była aż taka zła, jedna nie zachwyciła mnie jakoś szczególnie.
5/10 - za niesamowity teledysk
Hm, piosenka taka sobie, bez rewelacji. Głos chłopaka mi się nie podoba, jak dla mnie śpiewa za... delikatnie? Nie ma tego "czegoś". Po za tym piosenka mnie znudziła ;-;
3/10
Nie przepadam za takimi rytmami, choć wokal całkiem przyjemny. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (07-06-2016 o 14h14)
Nie przepadam za taką muzyką, za spokojna jak dla mnie, ale jest piękna 6/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-06-2016 o 17h28)
Nie moje klimaty ale fajnie się nawet tego słuchało.Skrzypce są w tym świetnie wykorzystane a piosenka brzmi fajnie 7/10
Nie moje klimaty, ale sumie to piosenka nie jest zła 7/10
Wohaaa, to to mój brat, co chwila puszcza xD. Tak przywykłam do tej piosenki, że aż 9/10.
Spojrzałam kto ostatni dodał post i już wiedziałam, że to będzie EXO.
Na szczęście Monster (ach! cudowne monster), a nie (jak dla mnie) pomyłeczka Lucky One.
Uwielbiam w tym ich głosy, ten teledysk, ich wygląd, a rap kogoś na końcu (sorki, nie rozróżniam exo XD) brzmi podobnie do Jooheona w Monsta X.
Mogę dać tu tylko 10/10 bo to cudo, najlepsza ich piosenka.
Dłuuuuuugo nie słuchałam panny Grande i zapamiętałam ją jako taką cukierkową dziewczynę, a tu taka odmiana Mimo, że się trochę zmieniła to głos dalej ma delikatny i cukierkowy :3 Piosenka fajna, dobrze się słuchało. 8,5/10 za cukierkowy głosik xD
Wybaczta, ale nie mogę wkleić filmiku
https://m.youtube.com/watch?v=bSZT5dWexaQ
Bosh to jest cudne xd Jeffree Stara ogólnie nie słucham, no ok poza jedną piosenką ale to mi się podoba 10/10 xd
Fanką takiej muzyki nigdy nie będę, ale całkiem fajnie przy tym przewijało mi się tumblra. 7/10 :]
Miałam przyjemność słuchać tą piosenkę wiele razy ^^ Kocham ją. Z miejsca daję dyszkę
Nawet nie muszę puszczać, żeby wiedzieć która to piosenka xD Bardzo ją lubię, często słucham w drodze do domu. 10/10
Trochę bardzo BMTH odczucia, ale ta piosenka jest bardzo dobra i całkiem mi się spodobała. 8/10, może jeszcze będę jej słuchać!
Jak zobaczyłam jego wyraz twarzy to zaczełam się śmać, z całym szacunkiem dla niego wyglądał tępo XDDD
Piękny wokal, piosenki nie lubię ale klip się świetnie oglądało więc dam 9/10
Pora wypełnić świat cover'ami Hany :*
Przyjemna nutka ^^ Bardzo mi się podoba głos dziewczyny. Ogólnie lubię japońskie piosenki :3 Miło się słuchało.
9/10
Jhameel!!! Kocham kolesia i jego piosenki! Jest bardzo dobry Dzięki, że mi o nim przypomniałaś xD! Shut Up najlepsze!
Ostatnio zmieniony przez Mineo (13-06-2016 o 16h28)
Całkiem całkiem. Zupełnie nie moje klimaty ale miło się słucha 9/10
Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (13-06-2016 o 18h01)